15 Δεκεμβρίου 2015

Το Twitter γελάει με τον ΣΥΡΙΖΑ-Κάνουν κριτική στην κυβέρνηση με πίνακες ζωγραφικής με το syriza_art [εικόνες]

Οχι, η Γκουέρνικα του Πικάσο δεν απεικονίζει τη βιαιότητα του πολέμου. Είναι η μαραθώνια διαπραγμάτευση για την Ελλάδα, στην Ευρώπη. Τουλάχιστον, έτσι βλέπει το Twitter τον διάσημο πίνακα.

ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ: Τσίπρας στους NYT: Δεν μπορώ να αλλάξω μόνος μου την Ευρώπη

Στις Βρυξέλλες υπάρχει έλλειψη δημοκρατίας, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στους New York Times.

«Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την Ευρώπη όταν είσαι μόνος», είπε ο πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο Τζιμ Γιάρντλεϊ. «Εχει φτάσει η Ευρώπη σε οριακό σημείο;», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος και πραγματεύεται το προσφυγικό, την ελληνική κρίση χρέους, τη ρωσική επιθετικότητα και την τρομοκρατία στους ευρωπαϊκούς νόμους, ζητήματα που απείλησαν φέτος να ακυρώσουν την ΕΕ, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.

Με 153 «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ψήφισαν το ξεπούλημα δανείων στα κοράκια

Με την θετική ψήφο του συνόλου των 153 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης το νέο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων που επιχειρεί να αντιμετωπίσει το εκρηκτικό πρόβλημα των «κόκκινων δανείων», εκχωρώντας σε πρώτη φάση τα μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια σε ξένα distress funds.

Θεοδωράκης: Έχετε κατεβάσει τα μολύβια και απλώς μεταφράζετε αυτά που σας ζητούν - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήθελε στην αρχή να μοιάσει στους αλχημιστές του Μεσαίωνα. Αυτούς που μετέτρεπαν κάθε μέταλλο σε χρυσό. Εσείς θα μετατρέπατε τη χώρα, την Ευρώπη, κι ό,τι άλλο αγγίζατε, σε αριστερό Παράδεισο.

Μουζάλας: Τα βρήκαμε με τουσ δημάρχους-Στο Ελληνικό μαντρωμένοι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες για τρεις μήνες

Στο χώρο διαμονής τους θα υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση - Ιδιαίτερα γόνιμη χαρακτήρισε την τρίτη συνάντηση με τους δημάρχους ο Μουζάλας - Να μοιραστεί το βάρος του προσφυγικού σε όλους τους δήμους ζητούν οι δήμαρχοι

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο μετά τις επτά η δεύτερη - για σήμερα - συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τους δημάρχους Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Δέκα χρόνια φυλακή στον 15χρονο που σκότωσε τον 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορίνθου

Ένοχος κρίθηκε από δικαστήριο ανηλίκων της Πάτρας, ο 15χρονος ο οποίος κατηγορούνταν για τον φόνο ενός 17χρονου, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ένας στους 3 με χρήματα στο εξωτερικό είναι δημόσιος υπάλληλος

- Αποκαλύψεις που... καίνε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους για εμβάσματα - μαμούθ στο εξωτερικό!
- Από τα στοιχεία που προκύπτουν, ένας στους τρεις που έβγαλε χρήματα άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης, είναι δημόσιος υπάλληλος!
- Στο επίκεντρο η πιθανότητα "μαύρου χρήματος", με τους περισσότερους από αυτούς να είναι εκπαιδευτικοί, αλλά και γιατροί και εφοριακοί!

Αλεξιάδης: Ταυτοποιήθηκαν εκατοντάδες ΑΦΜ με καταθέσεις 1 έως 12 εκατ.ευρώ

Εκατοντάδες ΑΦΜ, με καταθέσεις από 1 εκατ. ευρώ έως 12 εκατ. ευρώ, έχουν ταυτοποιήσει οι εισαγγελικές αρχές όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΕΤΕ ΛΕΜΕ ΓΙΔΙΑ! Τσακαλώτος: Μπορεί να συμβιβαστούμε για τα στεγαστικά δάνεια

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα, προαναγγέλλοντας πως μπορεί να υπάρξουν συμβιβασμοί και ίσως κακοί συμβιβασμοί για τα κόκκινα δάνεια και κυρίως τα στεγαστικά από τον Γενάρη.

ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Το ντοκιμαντέρ του ηλίθιου για τον Τσίπρα με τίτλο #ThisIsACoup - BINTEO

Ντοκιμαντέρ με τίτλο  #ThisIsACoup, την φράση η οποία κυριάρχησε στo twitter το βράδυ 12ης Ιουλίου όταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διαπραγματευόταν με τους Ευρωπαίους εταίρους, δημιούργησε ο γνωστός δημοσιογράφος Πολ Μέισον.

Παν. Ιωαννίνων: Αναρχοάπλυτοι "φοιτητές" έδιωξαν 5 διεθνείς αξιολογητές - Φαρσοκωμωδία ολικής

Σε κακή φαρσοκωμωδία παραπέμπουν τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με τους πέντε διεθνείς αξιολογητές να φυγαδεύονται από τους πανεπιστημιακούς του ΑΕΙ για να αποφύγουν τους 40 «επαναστάτες» φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς,

Λεβέντης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νέο κόμμα, αλλά...μετακόμιση - ΒΙΝΤΕΟ

Για γραφείο μετακομίσεων ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στη βουλή, επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

Φάγανε κράξιμο από Καραμανλή και προσπαθούν να το μαζέψουν τα γατάκια Αντώναρος και Στυλιανίδης

Αντώναρος: Ο Καραμανλής όταν θέλει να πει κάτι το λέει...
Στυλιανίδης: Ο Κώστας ο Καραμανλής σέβεται τις διαδικασίες, σέβεται τους υποψηφίους

Την κούρσα της διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”. Συγκεκριμένα αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και τις κινήσεις Καραμανλή ο κ. Αντώναρος απάντησε:

Συνελήφθη ο γιος του Γάλλου ΥΠΕΞ -Μπλεγμένος σε πλαστογραφία και ξέπλυμα χρήματος

Μπελάδες με το νόμο έχει ο γιος του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη, στο πλαίσιο έρευνας για πλαστογραφία, απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Η ποπ σταρ ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν -Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση τους [εικόνες]

Το σαββατοκύριακο, το συγκρότημα του Κιμ Γιονγκ Ουν επρόκειτο να εμφανιστεί στο Πεκίνο, σε μία διαφορετικής μορφής διπλωματία, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνεται ο δικτάτορας. Οι παραστάσεις όμως ματαιώθηκαν.

Συντριπτικό προβάδισμα του Ντόναλντ Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων συνυποψηφίων του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και για τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ εμφανίζεται να έχει αποκτήσει ο δισεκατομμυριούχος Donald Trump, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση.

Νέο τελεσίγραφο προς Ελλάδα για το μεταναστευτικό

«Για να διατηρηθεί η Σένγκεν, είναι απαραίτητο να ανακτηθεί ο έλεγχος των εξωτερικών συνόρων» - Κρίνουν ως ανεπαρκή την εφαρμογή των μέτρων – Ζητούν αποτελεσματικό έλεγχο των εξωτερικών συνόρων, hotspots, μετεγκατάσταση και επιστροφές και πρόοδο μέχρι τον Φεβρουάριο

Πώς φάνηκε από το Διάστημα ο σεισμός του Νοεμβρίου στην Λευκάδα

Ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-1 παρακολούθησε από τροχιά γύρω από την Γη τις επιπτώσεις του σεισμού στο νησί του Ιονίου και έδωσε αμέσως πολύτιμες πληροφορίες για την εκτίμηση των ζημιών και τις παραμορφώσεις που είχαν επέλθει στην επιφάνεια της Λευκάδας

Κομπίνα για... σεμινάριο στην 4η κατηγορία της Αγγλίας (VIDEO)

Πανέξυπνη και “δουλεμένη” στην προπόνηση προσπάθεια από τους παίκτες της Νορθάμπντον, που κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα!

Δείτε τη φοβερή κομπίνα των παικτών της Νορθάμπτον, μετά από κερδισμένο φάουλ, στον εκτός έδρας νικηφόρο αγώνα επί της Λούτον με 3-4.

ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ! Μεϊμαράκης: Δεν ασχολείται με παραπολιτική αλλά καμαρώνει ότι και καλά τον στηρίζει ο Καραμανλής... μέσω διαρροών

«Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που ο Καραμανλής έχει αφήσει να εννοηθεί ότι με στηρίζει. Δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Δεν συνάδει με μια δημοκρατική πορεία να μην έχουν άποψη οι πρώην πρωθυπουργοί.

Πέστε απ'τα σύννεφα με τη θερμή… χειραψία του Παππά με τον Στάθη Παναγούλη

Αίσθηση προκάλεσε στην ολομέλεια της Βουλής η θερμή χειραψία που είχε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Νέα δημοσκόπηση για τη ΝΔ: Προβάδισμα Μεϊμαράκη

Πέντε ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ δημοσκόπηση της Opinion καταγράφει τις τάσεις μεταξύ των οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος.

Σύμφωνα με την μέτρηση ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλεγεί καθώς παίρνει το...

ΦΩΤΟ_Εμπλοκή με την υπογραφή Σπίρτζη - Ηταν μουσκεμένη με δάκρυα!

Ο πόνος του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κινδυνεύει να τινάξει τη συμφωνία με την Fraport στον αέρα, καθώς την ώρα που υπέγραφε, έκλαιγε γοερά πάνω από το έγγραφο με αποτέλεσμα να το καταστρέψει την υπογραφή του

Γερμανία: Εταιρεία πουλά παρθενικούς υμένες σε μουσουλμάνες και θησαυρίζει!

Μια γερμανική εταιρεία, που κατασκευάζει ψεύτικους παρθενικούς υμένες, γνωρίζει μεγάλη αύξηση των πωλήσεών της μετά την εισροή χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων στην χώρα. Με στόχο την εξαπάτηση των μελλοντικών τους συζύγων πολλές μουσουλμάνες υποψήφιες νύφες βρήκαν την λύση στο πρόβλημά τους με το «μαγικό» πακέτο της εταιρείας Virginia Care, που εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και πωλείται online.

Τσίπρας: Έπεσα στα 4 γιατί δεν ήξερα, μείναμε από δυνάμεις, μας τελείωσαν και τα χρήματα

Αν δεν υπέγραφα θα γινόμουν ήρωας για ένα βράδυ, αλλά θα κατέρρεε η οικονομία, δικαιολογεί τη στάση του ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ υπό τον εύγλωτο τίτλο #ThisIsACoup

Τη δική του εκδοχή για το πως μετακινήθηκε από τις προεκλογικές δεσμεύσεις στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου δίνει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Πολ Μέισον.

H Επιτροπή της Βουλής καλεί τον Στουρνάρα για την υπόθεση της Siemens

Την κλήση του Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αποφάσισαν τα μέλη της Επιτροπής, με αντικείμενο της συνεδρίασης το θέμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού που υπεγράφη μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Siemens, επί των ημερών του σημερινού διοικητή της ΤτΕ ως υπουργού Οικονομικών.

Τζιτζικώστας: Μηδενική ανοχή στη διαφθορά...

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέχεια της συνάντησής του με τους Οικονομικούς Εισαγγελείς, Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνό Μπρη και την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την καταπολέμηση της διαφθοράς:

Βραζιλία: Έφοδοι της αστυνομίας στα σπίτια του προέδρου της Βουλής και υπουργών

Η αστυνομία της Βραζιλίας διεξήγαγε σήμερα έρευνες στις κατοικίες, στην επίσημη στην Μπραζίλια και στην ιδιωτική στο Ρίο ντε Τζανέιρο, του προέδρου της κάτω βουλής του κοινοβουλίου, Εντουάρτο Κούνια, του βασικού αντιπάλου της αριστερής προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ, στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο Petrobras.

Η μεγαλύτερη φετινή στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου – To fair play του 2015 [βίντεο]

Ισόπαλες με 3-3 αναδείχθηκαν οι ομάδες της Ζακύνθου και των Χανίων στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Η στιγμή όμως που σημάδεψε την αναμέτρηση έλαβε χώρα στο 57ο λεπτό του αγώνα.

To νέο φίλτρο του Facebook σε μετατρέπει σε ήρωα του Star Wars - ΦΩΤΟ


Πολλοί άνθρωποι είναι φανατικοί θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς Star Wars και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους και τον ενθουσιασμό τους για την ταινία από το να αλλάξουν τη φωτογραφία προφίλ τους στο Facebook ;

Κόντρα Τσακαλώτου - Παφίλη για το ποιος είναι πιο μαρξιστής - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Χ. Θεοχάρης αποκαλύπτει πως ένα λαμόγιο μπορεί να σώσει τη βίλα του

Δυο είναι τα σημεία που ευνοούν τα λαμόγια:

1. Το πολύ χαμηλό όριο που έβαλαν για την ίδρυση εταιρίας που θα αγοράσει το δάνειο...

Σαπφώ Νοταρά σε Τσαρούχη: Δεν πας στο διάολο Γιάννη;

Η Σαπφώ Νοταρά, αν και χάρισε άφθονο γέλιο με τα καμώματα και την φωνή της στην μεγάλη οθόνη, στην ζωή της υπήρξε ιδιαίτερα μοναχική και εσωστρεφής. Ίσως για αυτό το λόγο και δεν έδωσε ποτέ στην ζωή της συνέντευξη, αφού ήθελε τα «πάντα» να τα κρατάει για τον εαυτό της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεφτίλας Χατζηνικολάου άκουγε τον Καμμένο να συγκρίνει ομοφυλόφιλους με κτηνοβάτες που παντρεύονται την "Γκαμήλα" τους όπως είπε

Πέρα από τα ψέμματα που είπε χθες ο Πάνος Καμμένος και ο Χατζηνικολάου τον κοιτούσε σα χάνος, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απάντησή του σε ερώτηση του Δ. Βερύκιου για τους ομοφυλόφιλους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η απάντηση Καμμένου εν μέσω γέλιων όλων των παρισταμένων και του Χατζηνικολάου ήταν: 

Ο "αθάνατος" Πούτιν περπατά με συγκεκριμένο τρόπο που έχει διδαχθεί από την KGB -ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Δύο θέματα απασχολούν τις τελευταίες μέρες τους λάτρεις του Πούτιν: Αν είναι αθάνατος και αν περπατάει σαν πράκτορας της KGB

Είναι το βάδισμα της... εξουσίας. Και αυτό γιατί το «βάδισμα του πιστολέρο», το οποίο έχει υιοθετήσει και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ο τρόπος με τον οποίο περπατούν μερικοί από τους μεγαλύτερους ηγέτες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής τα τελευταία χρόνια.

Φωτογραφίες με κομμένα κεφάλια στα κινητά προσφύγων στη Νορβηγία

Αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες εκτελέσεων και κομμένα κεφάλια στα κινητά τηλέφωνα προσφύγων βρέθηκαν αστυνομικοί στη Νορβηγία. Εντόπισαν επίσης σημαίες και σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους στις βαλίτσες των μεταναστών.

Της έκαναν πλάκα στον αέρα -Ισραηλινοί στρατιώτες αποκαλούν ψεύτρα Παλαιστίνια ρεπόρτερ [βίντεο]

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Ραμπάλα ανάμεσα σε μία ρεπόρτερ από την Παλαιστίνη και στρατιώτες από το Ισραήλ.

Η ρεπόρτερ είναι στον «αέρα» και δίνει ανταπόκριση όταν ξαφνικά ισραηλινοί στρατιώτες παρεμβαίνουν και αρχίζουν να την κοροϊδεύουν. Την αποκαλούν «ψεύτρα».

Βίντεο-σοκ: 54χρονος χάνει τη ζωή του πέφτοντας από κυλιόμενη σκάλα πάνω σε ηλικιωμένο [βίντεο]

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54χρονος άντρας, όταν έπεσε από κυλιόμενη σκάλα.

Βίντεο ασφαλείας από εμπορικό κέντρο δείχνει τον άντρα να μπαίνει στη σκάλα, λίγο πριν χάσει την ισορροπία του και πέσει πάνω σε έναν ανύποπτο ηλικιωμένο, στον κάτω όροφο.

Μιμή: Το βιβλίο της Μαργαρίτας το έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου, έχει αμερικανιές [βίντεο]

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 ήταν χθες βράδυ η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Η οργή του Ανδρέα».

Η ίδια υποστήριξε ότι με το βιβλίο αυτό δεν απαντά στη Μαργαρίτα Παπανδρέου, ενώ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στη συγγραφή του.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Πολάκης: Οι διοικήσεις των νοσοκομείων ευθύνονται για τις ελλείψεις

Αιχμές για την διοίκηση του Λαϊκού Νοσοκομείου, όπως για και άλλες διοικήσεις που άλλαξαν, ότι επέλεξαν να πληρώσουν τις συμβάσεις που έχουν υπογράψουν οι ίδιες (καθαριότητα, κέτερινγκ κ.α.) και όχι τους προμηθευτές φαρμακευτικών ειδών, άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ.

Έξι μήνες φυλακή με αναστολή στον καστανά – ΒΙΝΤΕΟ

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον 62χρονο καστανά, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

Άγριες κόντρες στη Βουλή: «Είστε η χειρότερη κυβέρνηση από το 1827-Η κυβέρνηση λέει ότι ο γάιδαρος πετάει και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η αντιπολίτευση στην Βουλή τόσο για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου όσο και για την κατεπείγουσα διαδικασία με την οποία συζητείται.

Οταν ο Τσουκαλάς "έστειλε" τηλεθεατή στον Πητ Παπαδάκο- ΒΙΝΤΕΟ

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού από τον Βόλο τηλεφώνησε στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά και του ζήτησε τη γνώμη του για την κλήρωση με την Άντερλεχτ στους «32» του Europa League. «Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο να περάσει», ήταν η απάντηση του Τάκη Τσουκαλά με τον οπαδό να τον ρωτάει:

Ο Ρώσος δήμιος του ISIS –Νεοναζί όταν ήταν στο σχολείο, φανατικός Ισλαμιστής τώρα [εικόνες]

Ο 28χρονος Ανατόλι Ζεμλιάνκα από το Νογιάμπρσκ της Σιβηρίας φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος πίσω απο την εικόνα του Ρώσου δήμιου του ISIS που εμφανίζεται σε βίντεο των τζιχαντιστών να αποκεφαλίζει ομήρους.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ! Ξανάνοιξαν στα μουλωχτά την «Κόρινθο» έρχεται κι η σειρά της «Αμυγδαλέζας»

Κρατούνται 150 Μαροκινοί που θα απελαθούν - Στέλνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αττική και όλη την Πελοπόννησο για την 24ωρη φύλαξη των μεταναστών
Σε έκτακτα μέτρα φύλαξης στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο με ισχυρές δυνάμεις ακόμα και από την Αθήνα προχώρησε η Αστυνομία μετά το άνοιγμα και πάλι των ειδικών χώρων κράτησης και τη μεταφορά περίπου 150 Μαροκινών που είναι για απέλαση. Οι αστυνομικοί που ενισχύουν τα μέτρα από την Αθήνα μετακινούνται ήδη προς την Κόρινθο.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝ! Αποποινικοποιούνται οι μαθητικές καταλήψεις

Την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του έτους 2000, που προβλέπει ποινή φυλάκισης για τους «καταληψίες», προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, προς ψήφιση στη Βουλή.

Χαμός στο ξενοδοχείο των οργίων στο Πήλιο- Το ομαδικό σ@ξ σταμάτησε απότομα!

Το ξενοδοχείο της Πορταριάς, γέμισε από 150 ζευγάρια που πλήρωσαν αδρά. Όμως τα… απρόβλεπτα της συνάντησης πολύ δύσκολα θα ξεχαστούν! Και πλήρωσαν 1.500 ευρώ για να συμμετάσχουν στο τριήμερο της ακολασίας στο Πήλιο και χωρίζουν!

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι σε Λαζόπουλο και καραγκιόζηδες ΝΔίτες θαυμαστές του: Είναι ότι χειρότερο! Θα μπουκάρω στο Τσαντίρι και θα τρέχει σα τον φίλο του τον Καμμένο

Επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας τόσο στην πρωινή εκπομπή στον Ant1 όσο και στον ΣΚΑΪ. Αφορμή για το ξέσπασμα του κ. Γεωργιάδη ήταν η παρουσία του Σάκη Ιωαννίδη και του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο Βρούτσης για το γνωστό tweet του κ@λοτούμπα Αλέξη - ΒΙΝΤΕΟ

Γελάει ο Γ. Βρούτσης με το γνωστό tweet του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα από τις 5 Μαΐου 2014, το οποίο «θυμήθηκε» νωρίτερα και η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κω/λου, όπου ο Πρωθυπουργός κατέκρινε την εκχώριση των 14 αεροδρομίων.

Πάγκαλος: Το 1% των φόρων που πληρώνουμε να πηγαίνει στην Εκκλησία-Όποιοι θέλουν να εξαιρούνται της προσευχής

Την εφαρμογή του γερμανικού μοντέλου σε ότι αφορά τη μισθοδοσία των κληρικών προτείνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ζητώντας να καλύπτεται από εισφορές των πιστών.

"Βεβαίως και δεν μπορεί ταυτόχρονα η Εκκλησία από τη μια να πληρώνεται από το κράτος και από την άλλη να λέει το κράτος μας κατάντησε, μέσω ενός σφιχτού εναγκαλισμού, να είμαστε παράρτημά του.