22 Μαρτίου 2016

Βρούτσης: Ο Κορεάτης Κιμ να τα μαζέψει και να φύγει

Με οργισμένο ύφος απάντησε η αντιπολίτευση και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή με την οποία ανανεώνει τη σύμβαση εργασίας του ταλαντούχου Κορεάτη Γκλεν Κιμ

«Θα πρέπει να μάθει ο λαός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει σε αδιευκρίνιστα πρόσωπα με απευθείας ανάθεση τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Είστε ανίκανοι.

Αυτή η ρύθμιση είναι ο ορισμός της ανικανότητας και πρέπει να παραιτηθείτε. Δεν σας επέλεξε ο λαός για να προσλαμβάνετε άλλους και να κάνουν τη δουλειά σας». Και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους ρώτησε: «Εσείς πως ανέχεστε τέτοιο πράγμα; Την πιο κρίσιμη στιγμή έτυχε στο τιμόνι της χώρας οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και ο κόσμος πληρώνει το τίμημα. Είναι ώρα να τα μαζεύετε και να φύγετε…» σημείωσε.

Ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης κάλεσε τον κ. Τσακαλώτο να απαντήσει εάν όντως ο κ. Κιμ αμείβεται με 150.000 ευρώ το μήνα και κατηγόρησε τους υπουργούς ότι υπηρετούν την διαφθορά και όχι τη διαφάνεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κιμ πρόκειται να εμπλακεί και στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, και στο ΤΧΣ και θα συνεχίσει να μετέχει στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.