11 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-«Τρελός» οδηγός περνάει μέσα από κύματα

Τύχη-βουνό είχε ένας -αν μη τι άλλο- ριψοκίνδυνος οδηγός στη Βρετανία.

Τι έκανε; Αποφάσισε να περάσει με το αυτοκίνητό του από ένα σημείο που ήταν γεμάτο νερά, την ώρα μάλιστα που τα κύματα έσκαγαν πάνω στο αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό συνέβη στην κωμόπολη Penzance, στην Αγγλία, και η προσπάθεια του οδηγού καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο.

Αρχικά, ο οδηγός φτάνει μπροστά στο σημείο που είναι γεμάτο νερά. Ωστόσο, δεν το σκέφτεται στιγμή και παίζοντας με την τύχη του αποφασίζει να περάσει στην απέναντι πλευρά.

Φτάνοντας στη μέση της διαδρομής, το αυτοκίνητο αναγκάζεται να σταματήσει από ένα κύμα που το χτυπά στο πλάι, και μάλιστα φαίνεται να το παρασύρει προς στιγμήν.

Ο οδηγός δεν το βάζει κάτω και αφού περνάει το κύμα ξεκινά και περνάει απέναντι.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από τον Adam Lobb που βρισκόταν στο σημείο. «Πέρνα αν τολμάς», ακούγεται να λέει ο Adam, λίγο πριν εκφράσει την έκπληξή του για το ότι ο οδηγός πράγματι... τολμά.

«Νόμιζε (σ.σ.: ο οδηγός) ότι το σημείο δεν είχε πολύ νερό. Δεν είναι κάποιος ηλίθιος που αναζητούσε την περιπέτεια, απλά δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο άσχημα», έγραψε ο Adam αφότου μίλησε με τον παράτολμο οδηγό.