17 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΝ ΒΙΣΚΩ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ! «Το βίντεο με την 8χρονη δεν ήταν σωστό (!)» λέει ο αδελφός της θείας

Ο αδελφός της κατηγορουμένης επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, που έκανε λόγο για τις αρρωστημένες οδηγίες που έδινε η 37χρονη, στην 8χρονη ανηψιά της - Προφυλακίστηκε η κατηγορούμενη

Η απίστευτη ιστορία που σόκαρε την Πάτρα και όλη την Ελλάδα, πριν από τέσσερις μέρες, με πρωταγωνίστρια μια 37χρονη και θύμα την 8χρονη ανιψιά της, παίρνει ακόμα πιο ανατριχιαστικό χαρακτήρα, όταν κάποιος ακούσει την περιγραφή που δίνει ο αδελφός της «θείας».

Η 37χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να έβαζε την 8χρονη ανιψιά της, την κόρη δηλαδή της αδελφής της, να θωπεύει τον εαυτό της (καθοδηγώντας την βέβαια στο τι να κάνει) και να την βιντεοσκοπεί, κάτι που επιβεβαιώνει και ο κ. Νίκος, λέγοντας στην κάμερα ότι η γυναίκα, έβαζε το παιδάκι να «αγγίζεται» σε διάφορα σημεία του σώματός του, την ώρα που η ίδια τραβούσε βίντεο.

Η 37χρονη έβρισκε ευκαιρία καθώς η αδελφή της έφευγε συχνά και έτσι καλείτο να μείνει και να προσέχει την ανιψιά της, κάτι όμως που το εκμεταλλευόταν. Βάσει αυτού, ο αδελφός της κατηγορούμενης δηλώνει ότι το μικρό κορίτσι, που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίο, αναμένεται να μεταφερθεί σε νέα οικογένεια, καθώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν κρίνεται και το καλύτερο.

Ακούστε τι λέει ο αδελφός της κατηγορούμένης


Προφυλακιστέα η 37χρονη

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την οχτάχρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται. Η κατηγορούμενη για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, είναι αδελφή της μητέρας της ανήλικης και έμενε αρκετές ώρες μαζί της για να την προσέχει.

Η ίδια μοιάζει σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της και να πιστεύει πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. "Δεν θα το ξανακάνω", φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η θεία φέρεται να δηλώνει ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι κακό με το να τη βιντεοσκοπεί.

Η κατηγορούμενη οδηγείται στον ανακριτή