19 Μαΐου 2016

Δείτε βίντεο: Γυναίκα βάζει μέικ απ ενώ οδηγεί σε λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας!

«Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνεις κάτι τέτοιο ενώ οδηγείς. Η γυναίκα βαφόταν για περισσότερα από πέντε λεπτά», λέει ο άνδρας που τη βιντεοσκόπησε

Ενα απίστευτο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου δείχνει μια γυναίκα τη στιγμή που οδηγεί στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας να βάζει το μέικ απ της.

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα είχε κόψει ταχύτητα για να βαφτεί και ανάγκασε πολλούς οδηγούς που ήταν πίσω της να αλλάξουν λωρίδα.

«Βρισκόμουν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας καθώς βρισκόμουν στο δρόμο για τη δουλειά. Ξαφνικά αναγκάστηκα να κόψω ταχύτητα όταν έκπληκτος είδα μια γυναίκα την ώρα που
οδηγούσε να βάζει το μέικ απ της. Με το ένα χέρι κρατούσε το τιμόνι και με το άλλο έβαζε το ρουζ της. Ηταν πολύ επικίνδυνο. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνεις κάτι τέτοιο ενώ οδηγείς. Δυστυχώς πολλοί οδηγοί κάνουν τρελά πράγματα. Η συγκεκριμένη γυναίκα βαφόταν για περισσότερα από πέντε λεπτά», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας που βιντεοσκόπησε την ασυνείδητη οδηγό.

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο είπε πως δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία αλλά το ανέβασε στο Διαδίκτυο για να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς.