17 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΧΟΥΦΤΩΜΕΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ! Γεροβασίλη: Σε... διπλωματική γλώσσα η επιστολή Τσίπρα για τον ερωτύλο πρέσβη της Βενεζουέλας

Ισχυρίζεται πως προφύλαξε τις εργαζόμενες γυναίκες από τις παρενοχλήσεις του πρέσβη - Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ: Απαράδεκτη η συγκάλυψη της σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν πολιτικό

Στην πλήρη και προκλητική δικαιολόγηση της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα στη υπόθεση του σκανδάλου με τον πρέσβη της Βενζουέλας και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών εργαζομένων, επιμένει η κυβέρνηση.

Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγας Γεροβασίλη έφτασε στο σημείο να υποτηρίξει ότι η περίφημη επιστολή Τσίπρα στον πρόεδρο Μαδούρο, συνέβαλλε στην απομάκρυνση του πρέσβη και στην... προστασία των θυμάτων. Η συζήτηση είναι σε τελείως λανθασμένη βάση, είπε η κυρια Γεροβασίλη, δίδοντας τη δική της ερμηνεία στα όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας στην επιστολή.

Ανερυθρίαστα δε, ισχυρίστηκε οτι η επιστολή εκείνη ηταν γραμμένη σε... διπλωματική γλώσσα, με σκοπό να προφυλαχθούν οι εργαζόμενες, οι οποίες προτίμησαν να λύσουν το πρόβλημα δια της υπηρεσιακής οδού. Η διπλωματική γλώσσα έχει τους δικούς της κανόνες, είπε χαρακτηριστικα η κυρια Γεροβασιλη, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει το γεγονός οτι ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά στην επιστολή του αδιαφορούσε, εάν δεν «άδειαζε» κιόλας τα θύματα των σεξουαλικών επιθέσεων, προκειμένου να ξεπεραστεί το πολιτικό πρόβλημα που θα δημιουργούνταν απο τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου.

Η κυρία Γεροβασιλη μίλησε για κιτρινισμό, κατηγορώντας τη ΝΔ, αλλά και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη οτι πετούν λάσπη.

Δείτε βίντεο: Στα... χαρακώματα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την συγκάλυψη του "ερωτύλου" πρέσβη της Βενεζουέλας