19 Μαΐου 2016

Βίντεο σοκ: Αφού τον χτύπησε, τον άφησε αιμόφυρτο στις ρόδες λεωφορείου

Ο δράστης καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή ενώ στη χώρα του είχε καταδιακστεί και για βιασμό

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή όπου ένας Πολωνός που είχε καταδικαστεί στη χώρα του για βιασμό σέρνει στη μέση του δρόμου έναν άνδρα και στη συνέχεια τον εγκαταλείπει αιμόφυρτο μπροστά από τις ρόδες λεωφορείου.
Αυτό που δημιουργεί απορία είναι πως ο καταδικασμένος για βιασμό Damien Pankiewicz κατάφερε και μπήκε στο Λονδίνο

Ο 37χρονος Damien Pankiewicz καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο του Λονδίνου γιατί τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα. Ο Pankiewicz πλησίασε το θύμα του -που είχε μαθησιακές δυσκολίες- στη στάση λεωφορείου και ξαφνικά άρχισε να το χτυπάει με βία. Συνέχισε να τον χτυπάει μέχρι που ο άνδρας έπεσε αναίσθητος. Στη συνέχεια τον άρπαξε από τον λαιμό- όπως φαίνεται και στο βίντεο- και άρχισε να τον σέρνει μέχρι που τον άφησε μπροστά από τις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου.

Καρέ καρέ η πράξη ασύλληπτης βίας

Το θύμα νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες με σοβαρά τραύματα. Υπέστη εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι, έσπασε ένα πόδι και μερικά πλευρά. Ο Pankiewicz αρχικά αρνήθηκε ότι του επιτέθηκε ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι τον χτύπησε επειδή πήγε να του κλέψει το κινητό του.

«Αυτή ήταν μια απρόκλητη επίθεση σε έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο. Ο Pankiewicz δεν έδωσε καμία εξήγηση για την επίθεση. Η βία που χρησιμοποίησε ήταν ασύλληπτη. Το θύμα νιώθει δικαιωμένο για την ποινή που του επιβλήθηκε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας που είχε αναλάβει την πρωτοφανή υπόθεση.