16 Μαΐου 2016

Έβγαλε το κόμπλεξ του με Καραμανλή ο γελοίος Μάνος

Παραβλέπουμε ότι πέρσι αποθέωνε τον Τσίπρα αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια γυρνάει και το παίζει φιλελεύθερος και εναντίον των φόρων, να ξαναθυμίσουμε πως είναι ο άνθρωπος που επέβαλλε το πρώτο χαράτσι στη σύγχρονη Ελλάδα... εν μια νυκτί το 1992 έβαλε καπέλο 50 δρχ στη βενζίνη διπλασιάζοντας την τιμή της

Οι συνεχόμενες εκλογικές του αποτυχίες αλλά και το γεγονός πως ο ελληνικός λαός του έχει επανειλημμένα γυρίσει την πλάτη φαίνεται πως ενοχλούν τον… ευνοημένο Στέφανο Μάνο. Και τούτο διότι αντί να εξετάσει τι φταίει και ο ίδιος δεν μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό να τον ψηφίσει στρέφει τα πυρά του στη Νέα Δημοκρατία ρίχνοντας λάσπη στον Κώστα Καραμανλή.

Ο Στέφανος Μάνος από το συνέδριο της Δράσης του Θόδωρου Σκυλακάκη άφησε υπαινιγμούς για τη διακυβέρνηση της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή και συγκεκριμένα για τους χειρισμούς σε οικονομικό επίπεδο.

Αγνοώντας με τρόπο ανεξήγητο τις καταστροφικές πολιτικές που προηγήθηκαν ακόμα και από την κυβέρνηση Παπανδρέου που οδήγησαν τη χώρα στο πρώτο μνημόνιο ο κ. Μάνος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι εγκαθίδρυσε «κρατική τυραννία».

«Η αλήθεια είναι, και η αλήθεια πρέπει να λέγεται» είπε ο κ. Μάνος «ότι η Ν.Δ. των όψιμων χρόνων συνετέλεσε δια των κυβερνητικών στελεχών της στην εγκαθίδρυση της κρατικής τυραννίας. Θυμηθείτε τις εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις σατραπίσκων από την κυβέρνηση Καραμανλή Παυλόπουλου. Αυτούς όλους τους πληρώνουν σήμερα, οι στυμμένες λεμονόκουπες, του απομένοντος παραγωγικού τομέα της οικονομίας. Και αν δεν πληρώσουν διώκονται. Σκύβουν λοιπόν το κεφάλι και πληρώνουν».

«Κατανοώ την δυσκολία της Νέας Δημοκρατίας να αναγνωρίσει το μοιραίο λάθος της. Αυτό όμως έγινε στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τύραννο. Μόνο αυτό πρέπει να καθοδηγεί τη σκέψη μας», είπε ο Στέφανος Μάνος ο οποίος δεν έχει ξεχάσει την διαγραφή του από τον Κώστα Καραμανλή.