10 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Συνοδεία δεκάδων αστυνομικών Πολάκης και Ξανθός στο ΚΕΕΛΠΝΟ για να υποδεχθούν τα ρουσφέτια τους

Δεν προσκάλεσαν ποτέ τα μέλη του ΔΣ που προέρχονται από την Εκκλησία και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο!

Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την εξουσία και την διοίκηση ενός υπουργείου και ενός εποπτευόμενου οργανισμού έδειξε για άλλη μια φορά η ηγεσία του υπουργείου ΥγείαςΑνδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης.
Σε άλλο ένα επεισόδιο της «υπόθεσης ΚΕΕΛΠΝΟ» οι δύο άνδρες - σε μια πρωτοφανή κίνηση στα χρονικά του υπουργείου Υγείας - έφτασαν το πρωί της Τρίτης στα γραφεία του οργανισμού για να... υποδεχθούν τον άνθρωπο που επέλεξαν για επικεφαλής του ότανο προηγούμενος επικεφαλής Θανάσης Γιαννόπουλος δεν δέχθηκε να υποταχθεί στις παράνομες πρακτικές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας όσον αφορά τον διαγωνισμό για τη στελέχωση από γιατρούς των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Δηλώσεις του Παύλου Πολάκη στο protothema.gr 


Και σαν να μην έφτανε αυτό προσκάλεσαν για τη σημερινή... παράσταση μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που οι ίδιοι επέλεξαν την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να αντικαταστήσουν τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ.

«Ήρθαμε ως πολιτική ηγεσία για να εγκαταστήσουμε τον νέο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ και να γνωρίσουμε και τους εργαζόμενους και να διαμηνύσουμε στους εργαζόμενους ότι γυρνάμε σελίδα με άλλο κοινωνικό συμβόλαιο και άλλο ρόλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από εδώ και πέρα», δήλωσε στο protothema.gr ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά την έξοδό του από τα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ενώ δηλαδή οι εκλεκτοί της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είχαν ενημερωθεί, κατά πληροφορίες, από το βράδυ της Δευτέρας για την παρουσία του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη στο κτήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο εκπρόσωπος της εκκλησίας και ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου δεν έλαβαν ποτέ την ίδια πρόσκληση.


Όπως μεταφέρουν στο protothema.gr οι γνωρίζοντες την ιστορία του ΚΕΕΛΠΝΟ πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο. Η ηγεσία, μάλιστα, του υπουργείου Υγείας δεν ενημέρωσε ποτέ και τον κατά τους ίδιους παυθέντα πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάση Γιαννόπουλο - γιατί ο ίδιος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης για το πρόσωπό του - να παρεβρεθεί και να ενημερώσει τον Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, τον εκλεκτό, δηλαδή, του δίδυμου Ξανθού-Πολάκη για τη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ερωτήματα γεννώνται τέλος για την ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το κτήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ που το πρωί της Τρίτης θύμιζε «φρούριο» προφανώς για την παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.