16 Μαΐου 2016

Η Νατάσα Παζαΐτη απέκτησε δική της ιστοσελίδα: Καταλαβαίνω πως αισθάνεται μία γυναίκα που μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού

Η Νατάσα Παζαΐτη σπάνια απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην οικογένεια της αλλά και το λειτούργημα το οποίο ασκεί, την ιατρική.
Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπά την επιστήμη που επέλεξε και έχει πάντα δίπλα της τον Κώστα Καραμανλή.

Τελευταίο βήμα της η δημιουργία της προσωπικής της ιστοσελίδας που έχει ως στόχο την πρόληψη, αλλά και την υποστήριξη των γυναικών που νοσούν από παθήσεις του μαστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο της άνοιγμα, το σάιτ, το επιμελήθηκε προσωπικά καθώς δεν ήθελε να δημιουργήσει ένα ακόμα ιατρικό site, αλλά μια σελίδα μέσω της οποίας κάθε γυναίκα θα έχει προσωπική επαφή με την ίδια και κάθε απορία θα βρίσκει απάντηση όχι μόνο από μια γιατρό, αλλά και από κάποια που καταλαβαίνει απόλυτα τις γυναίκες.

Η κα Παζαΐτη γράφει για να παρουσιάσει το natasapazaiti.gr: «Σαν γυναίκα, καταλαβαίνω τα συναισθήματα, τους φόβους και τις σκέψεις που δημιουργούνται σε μια άλλη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Εκτός από την ιατρική προέκταση της νέας της πραγματικότητας, κατανοώ και τους νέους δρόμους ανησυχίας και αβεβαιότητας που ανοίγονται μπροστά της σε σχέση με την οικογένεια, το περιβάλλον και το μέλλον της. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μοναδική. Χτίζοντας μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού, ο εκάστοτε γιατρός πρέπει να συμπορεύεται με την ασθενή και να προσπαθεί να εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα προς γρήγορη κι ανώδυνη ανάρρωση, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά».