16 Μαΐου 2016

Ρωσία: Βγήκαν πιστόλια σε αγώνα πάλης! (video)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης στην Ρωσίας όταν οι συνοδοί Τσετσένων αθλητών μετά από ένα χαμένο αγώνα έβγαλαν πιστόλια
Η πόλη του Στάρι Όσκολ, στην επαρχία του Μπέλγκοροντ στα σύνορα Ρωσίας, Ουκρανίας φιλοξένησε το τριήμερο 13-15 Μαΐου το πρωτάθλημα Ρωσίας στην ελευθέρα πάλη, το οποίο στιγματίστηκε από ένα απίστευτο συμβάν.

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα των αγώνων αναμετρήθηκαν ένας Ρώσος με έναν Τσετσένο αθλητή (τα ονόματα τους δεν έγιναν γνωστά) με τον Ρώσο αθλητή στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα να πανηγυρίζει τη νίκη με πτώση. 

Ο αντίπαλος του μετά από κάποια δευτερόλεπτα όπου έμεινε στο ταπί, σηκώθηκε κι αντί να δώσει το χέρι του, άρχισε να χτυπά τον αντίπαλο του προκαλώντας την επέμβαση των διαιτητών, αλλά και των ανθρώπων της διοργάνωσης, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν και δύο 'κύριοι' οι οποίοι εμφανίζονται καθαρά στο βίντεο να κρατούν πιστόλια!!!

Απ' ότι αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ επρόκειτο για συνοδούς της Τσετσενικής ομάδας οι οποίοι άγνωστο πως κατάφεραν αν μπουν μέσα στο γήπεδο με τα όπλα, αλλά με την επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας και της αστυνομίας τα όπλα μπήκαν στη θέση τους και επανήλθε η ηρεμία.