01 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες! Δύο νεκροί

Αποκλεισμένο είναι το πανεπιστήμιο UCLA στο Λος Άντζελες (δυτικές ΗΠΑ), όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Πρόκειται για δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας πιθανώς είναι ο δράστης που φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα.

«Έχουμε δύο θύματα» δήλωσε χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες ο Τόμι Ιμ, ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Λος Άντζελες στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Όπως μεταδίδει το CBS, επικαλούμενο πηγή που δεν κατονομάζει, δίπλα στο ένα πτώμα βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.




Το πανεπιστήμιο UCLA επισήμανε επίσης στον λογαριασμό του στο Τwitter ότι «η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν δύο θύματα στο UCLA. Η πανεπιστημιούπολη παραμένει αποκλεισμένη».





Την ίδια ώρα το πανεπιστήμιο ανήρτησε στο Twitter το εξής μήνυμα:

«Πυροβολισμοί στο τμήμα 4 της Σχολής Μηχανικής. Πηγαίνετε σε ασφαλείς τοποθεσίες και μην επιτρέψετε την είσοδο σε κανέναν τώρα!», ενώ δόθηκε εντολή στους σπουδαστές που βρίσκονται μέσα στο πανεπιστήμιο να παραμέινουν στις αίθουσες, χρησιμοποιώντας τις ζώνες τους για να "κλειδώσουν" τις πόρτες.






ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN, CBS

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενόπλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη που άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο UCLA, στο Λος Άντζελες.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του δράστη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας δήλωσε ότι υπάρχουν δύο θύματα χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.