15 Νοεμβρίου 2016

Γελάει πάλι ο Μουρούτης με τον Καμμένο: Άστα αυτά και πες μας αν σου έλυσε την απορία

Την ευφορία και τα πανγηγύρια του Καμμένου βάλθηκε να χαλάσει πάλι ο Μουρούτης ρωτώντας τον αν τελικά ο Ομπάμα του έλυσε την απορία που είχε εκφράσει παλαιότερα.

Ο υπ. Αμυνας, υποδέχθηκε τον αμερικανό πρόεδρο στο αεροδρόμιο εκ μέρους της κυβέρνησης και μετά την δήλωση Ομπάμα ότι πρέπει να υπάρξει μείωση του χρέους ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής:

«Η σαφέστατη δήλωση του προέδρου Ομπάμα για το χρέος και την λιτότητα για την συνέχεια της πολιτικής ΗΠΑ κάνει την σημερινή ημέρα ιστορική».

Ωστόσο η απορία όλων είναι αν τελικά ο Πανάρας τώρα που τον είδε face to face τον ρώτησε τελικά που τον βρήκε και τον μάζεψε τον ΓΑΠ, όπως τον είχε ρωτήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2012




ΥΓ. Και γιατί αυτή η συγκεκριμένη ερώτηση του Πάνου Καμμένου στον Αμερικανό πρόεδρο που σήμερα υποδέχθηκε χαμογελαστός; Εξαιτίας της τότε πρόσκλησης των Δημοκρατικών προς τον πρώην πρωθυπουργό να παραστεί στο συνέδριό τους αλλά και εξαιτίας των τότε δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναλάμβανε ρόλο συμβούλου του Ομπάμα ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.