16 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; O Καμμένος λέει ότι του είπαν ότι ο Ομπάμα έγραψε μόνος του την ομιλία για το «Σταύρος Νιάρχος» -«Εγραφε κι έσβηνε εδώ και εβδομάδες»

Μέσα στον προεκλογικό αγώνα, όταν έτρεχε να κάνει ομιλίες για τη Χίλαρυ, αλλά και μες στην πίκρα του, για την εκλογή Τραμπ, τις τελευταίες μέρες, ο Ομπάμα σκεφτόταν την ομιλία που θα έκανε μπροστά στον Καμμένο σήμερα... Ενδιαφέρον...

Στις αξίες και τα ιδεώδη που συνδέουν ΗΠΑ και Ελλάδα αναμένεται να αναφερθεί σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα, κατά την ομιλία του, την οποία θα εκφωνήσει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μια ομιλία που αποκτάει τεράστια σημασία, αφού σύμφωνα με το vima.gr o πρόεδρος Ομπάμα την έχει γράψει μόνος του. Αυτό αποκάλυψε η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ στον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο κατά το επίσημο δείπνο στο προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με την αμερικανίδα διπλωμάτις, ο Ομπάμα έχει γράψει μόνος του και χωρίς τη βοήθεια λογογράφων την ομιλία που θα εκφωνήσει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Και εκτίμησε πως θα είναι... τέλεια και πως για να μπορέσει ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος να συμπεριλάβει και να περάσει τα μηνύματα που έστειλε, έγραφε κι έσβηνε εδώ και εβδομάδες! «Θα είναι μια ιστορική ομιλία», είπε.