20 Δεκεμβρίου 2016

Κικίλιας: Το 2014 ο Τσίπρας ήταν καλός με τους αγρότες, τώρα τους διώχνει

Την επίθεση του Αλέξη Τσίπρα σε αγρότες και δημοσιογράφους στο δημαρχείο Φαιστού στην Κρήτη, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε δύο φωτογραφίες του Πρωθυπουργού και έγραψε: Ο Α. Τσίπρας έδιωξε αγρότες & δημοσιογράφους της Κρήτης λέγοντας: Εδώ δεν είναι εκπομπή. Αριστερά το 2014 χωρίς εκπομπή, δεξιά με εκπομπή.

\
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι δημιουργήθηκαν στιγμές έντασης όταν ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα όπου θα ξεκινούσε η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Η άρνηση των δημοσιογράφων να βγουν από την αίθουσα και η αντίδραση των αγροτών προκάλεσε την οργή του Πρωθυπουργού, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω», ενώ, αφού χτύπησε το χέρι του στο γραφείο, είπε στη συνέχεια: «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»!