08 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΤΟΥ->Απειλεί ξανά τους Δανειστές με… «συγκρούσεις» ο Μαντάς

«Ο ρεαλισμός περιλαμβάνει και συγκρούσεις» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιβολής νέων σκληρών δημοσιονομικών μέτρων τουλάχιστον 4,5 δισ. ευρώ και στην απαίτηση των δανειστών για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% για μια δεκαετία αρχής γενομένης από το 2018 (που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αποδεχθεί).

«Ακραία παρατεταμένα μέτρα λιτότητας μετά το τέλος του προγράμματος τέλος, τέλος! Κι αυτό πρέπει να το πούμε όλοι» επισήμανε ο κ. Μαντάς.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ «η εξέλιξη του ελληνικού ζητήματος έχει και ευρωπαϊκή διάσταση, είναι ευρωπαϊκό θέμα».

«Πρέπει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να διαμορφώσουμε συμμαχίες ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα και η Ευρώπη σε καταστάσεις άλλες, σε εποχές που θυμίζουν Μεσοπόλεμο» προειδοποίησε ο Χρήστος Μαντάς.

«Μας πληγώνει, δεν θέλω να πω κάτι άλλο» απάντησε ο κ. Μαντάς όταν ρωτήθηκε πώς να ενωθούν δυνάμεις όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στο Καστελόριζο όχι μαζί με βουλευτές της ΝΔ αλλά χέρι-χέρι με τους χρυσαυγίτες βουλευτές.

«Ούτε για success story μιλάω, ούτε τίποτα, λέω όμως ότι υπάρχουν θετικά σημάδια στην οικονομία» συνέχισε ο κ. Μαντάς.