18 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνίδα δασκάλα pole dancing αναστατώνει το Ντουμπάι

Αν και βρίσκεται μόλις έξι μήνες στο Ντουμπάι και παρά τους αυστηρούς ισλαμικούς νόμους, η δραστηριότητά της έγινε αντικείμενο συζήτησης στη μεγαλύτερη και πιο προοδευτική πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ! Και καταδίκη συκοφάντη Καμμένου και πληρώνει 40.000€ στον Βορίδη

Έλα Πανάρα βγάλε ανακοίνωση να λες στα γίδια ότι κέρδισες!

Ως συκοφαντικές έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου κατά του Μάκη Βορίδη για σχέση με μίζες σε προμήθεια υποβρυχίων.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Το tweet του Τσίπρα για τους «παράνομους» μετανάστες και η νέα διόρθωση

Δεκάδες χρήστες του Twitter έσπευσαν να επισημάνουν στον πρωθυπουργό το λάθος στη συγκεκριμένη διατύπωση Έπειτα από το ορθογραφικό λάθος της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός προχώρησε την Παρασκευή σε άλλη μια διαδικτυακή «γκάφα», με νέα ανάρτησή του στο Twitter.

Η στιγμή της σύλληψης του Αμπντεσλάμ Σαλάχ

Ο Νο1 καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, Αμπντεσλάμ Σαλάχ, συνελήφθη την Παρασκευή στις Βρυξέλλες μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την Αστυνομία.

Η Λέσβος στη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Μετά την Αντζελίνα Τζολί, η Λέσβος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τα άλλα αστέρια της Μπαρτσελόνα! Τις βάσεις για τη συνεργασία με έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του κόσμου έθεσε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε στην Βαρκελώνη, μαζί με τον δήμαρχο Αθηνών Γιώργο Καμίνη. Η παρουσία των Ελλήνων δημάρχων στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας επρόκειτο να περιοριστεί στην υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με τον δήμο της Βαρκελώνης για την ένταξη Αθήνας και Λέσβου στο Δίκτυο Μεσογειακών Πόλεων.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος : Ο Μουζάλας είναι πολύ καλός, αλλά ο Καμμένος τέλειος!

Ειδική αναφορά στον Γιάννη Μουζάλα και στον Πάνο Καμμένο έκανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, έπειτα από την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής το απόγευμα της Παρασκευής, στις Βρυξέλλες.

ΒΙΝΤΕΟ-Η άλλη βγήκε στον αέρα με ανοιχτά τα "μαγαζιά"!

Έχασε τα λόγια της η παρουσιάστρια!

Φώτης και Μαρία μας καλησπέρισαν στο ΦΜ Live με το τραγούδι «Ζαβαρακατρανέμια» μιας και σήμερα είναι τα γενέθλια του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου.

Βούλιαξε στο πορνό η Σαουδική Αραβία: Οι αρχές έκλεισαν 600.000 πορνογραφικά σάιτ

Η αρχή τηλεπικοινωνιών της Σαουδικής Αραβίας "μπλόκαρε" πάνω από μισό εκατομμύριο websites πορνογραφικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την αρχή, αναφέρει το πρακτορείο Sputnik, τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 600.000 σάιτ έχουν χαρακτηριστεί από την Σαουδική Αραβία ως αντίθετα με τους νόμους του βασιλείου.

Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν και τα γίδια έχουν αυτόν!

Την ώρα που ο παμπόνηρος Νταβούτογλου, δίνει ρεσιτάλ διπλωματίας, παρουσιάζοντας την Τουρκία ως μια υπερδύναμη, χωρίς την οποία δεν υπάρχει Ευρώπη (!) , οι δικοί μας, ένα μάτσο αγράμματα ιδεοληπτικά παιδαρέλια, ασχολούνται με το να μη χαλάσει η εικόνα τους στους παλιόφιλους από τα φοιτητικά ταβερνάκια εδώ στην Ελλάδα, την οποία παρουσιάζουν σαν μια μικρή γελοία ανυπόληπτη χώρα.

ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ! Μέρκελ: Όσοι πρόσφυγες μπαίνουν στην Ελλάδα από τις 20 Μαρτίου θα επιστρέφουν στην Τουρκία

«Η Τουρκία πρέπει να καταβάλει επιπλέον προσπάθειες για να κλείσει κάθε οδό παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος και ανακοίνωσε ότι θα επιταχυνθεί η εκταμίευση των 3 δισ.ευρώ που θα λάβει η Τουρκία ως βοήθεια, κυρίως σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ! Ο Μιχελογιαννάκης κάλεσε τον Τσίπρα να απεγκλωβιστεί από το «παρεάκι» του Μαξίμου και τους παρομοίασε με τους "κηπουρούς" του ΓΑΠ

Εγκλωβισμένος σε ένα «παρεάκι» που τον παρασύρει σε λάθος δρόμους και επιλογές είναι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στην εκπομπή Red Pepper News του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM και τους Πάρι Κουρτζίδη και Σπύρο Παπαδάκη.

Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Τώρα λένε ότι οι λάθρο χρειάζονται εμβόλια ενώ μέχρι τώρα λέγανε ότι είναι υγιείς και εμβολιασμένοι

Η πλειονότητα των προσφύγων έχουν άγνωστη κατάσταση εμβολιασμού, αναφέρεται σε εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, με την οποία συνιστάται εμβολιασμός των προσφύγων αλλά και των επαγγελματιών υγείας που έρχονται σε επαφή μαζί τους

ΝΔ: Πολύπλοκο και ασαφές το κείμενο της Συνόδου Κορυφής

Πολυπλοκότητα και ασάφεια «βλέπει» η Νέα Δημοκρατία στα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, γεγονός που δημιουργεί δύο ερωτήματα.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Στο τραπέζι κυβέρνησης – δανειστών η αύξηση του φόρου στα καύσιμα

Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης Αθήνας και δανειστών μπαίνουν και μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα για να καλυφθεί το 1% του ΑΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η αύξηση του φόρου στα καύσιμα και η επιβολή τέλους τραπεζικών συναλλαγών.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ! Γιατρός ζητούσε φακελάκι για να χειρουργήσει 5χρονη

Και ανακοίνωση ΕΛΑΣ που να λέει "για λόγους δημοσίου συμφέροντος και καταγγελίας τυχόν και άλλων περιστατικών..."

Την αγωνία των γονιών ενός 5χρονου κοριτσιού προσπάθησε να εκμεταλλευτεί 61χρονος γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το ανήλικο παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο για μια επέμβαση στις αμυγδαλές όμως ο γιατρός σύμφωνα με ανακοίνωση των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ απαίτησε 350 ευρώ, προκειμένου να χειρουργήσει την ανήλικη κόρη τους.

ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Οι Τούρκοι λένε ότι συνέλαβαν περίπου 3.000 μετανάστες που επιχειρούσαν να φτάσουν στη Λέσβο

Στο πλαίσιο μιας επιχείρησης ευρείας κλίμακας, με τη συμμετοχή σκαφών της ακτοφυλακής και ελικοπτέρων

Οι τουρκικές αρχές εντόπισαν εκατοντάδες μετανάστες, στην ξηρά και τη θάλασσα, οι οποίοι επιχειρούσαν να φτάσουν στη Λέσβο, σε μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας με τη συμμετοχή σκαφών της ακτοφυλακής και ελικοπτέρων, ανέφεραν σήμερα Τούρκοι αξιωματούχοι.

Γιούνκερ: Θα δώσουμε άλλα 30 εκατ.ευρώ στον ελληνικό Στρατό για τα πρώτα έξοδα

"Από τον Σεπτέμβριο έχουμε δ΄ψωσει 180 εκ ευρώ στον Στρατό"

Tην ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη του Παρισιού – ΦΩΤΟ

Η στιγμή της σύλληψης του Σαλάχ Αμντεσλάμ, του μακελάρη της επίθεσης του Παρισιού, από τις βελγικές αρχές, σύμφωνα με το RTL.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑΥΤΟ! Βίντεο: Οι λάθρο στον Πειραιά άρχισαν να χορεύουν γιατί νόμιζαν πως άνοιξαν τα σύνορα!

Μετά το ξύλο και τα μαχαιρώματα πολλοί από τους σχεδόν 5.000 μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στον Πειραιά το έριξαν στον... χορό με αφορμή τη νέα Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, στις Βρυξέλλες.

Ο Κυριάκος τουιτάρει μάσα από... κουρείο!

«Η εμπιστοσύνη σας σημαίνει πολλά για μένα. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να ανταποκριθώ στις υψηλές σας προσδοκίες», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα social media.

Τρία πτώματα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκαν στους Αγίους Αναργύρους

Τρία πτώματα νεαρών ηλικίας 20-25 ετών σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, βρέθηκαν σε σπίτι στους Αγίους Αναργύρους.

Ο Τσίπρας πανηγυρίζει... προφανώς επειδή Τούρκος στα ελληνικά νησιά θα αποφασίζει ποιοι θα γυρνάνε Τουρκία

Ικανοποιημένος από την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εμφανίστηκε μετά την Σύνοδο Κορυφής ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως αυτό που προσπαθούσε η κυβέρνηση επί τρεις μήνες έγινε πραγματικότητα.

Εγινε viral: Επιβάτης κάθεται σε ψάθινη καρέκλα μέσα σε συρμό του αθηναϊκού μετρό [εικόνες]

Μία φωτογραφία με ένα ηλικιωμένο άντρα να κάθεται σε ψάθινη καρέκλα τύπου ταβέρνας μέσα σε συρμό του Μετρό κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των κοινωνικών δικτύων.

ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΘΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

"Νέες αποκαλύψεις Φαλτσιανί για τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς - Το ραντεβού με τους Έλληνες εισαγγελείς στη Γαλλία" λέει η σημερινή προπαγάνδα...

Διαβάστε να γελάσετε:

Η στενή συνεργασία του πρώην τραπεζικού υπαλλήλου της HSBC, μάρτυρα-κλείδι στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Ερβέ Φαλτσιανί, με τους Έλληνες εισαγγελείς συνεχίζεται καθώς πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο πολυαναμενόμενο ραντεβού τους!

Γελάνε οι ψεκασμένοι με τους καραγκιόζηδες του ΠΟΤΑΜΙού που έμειναν με το πουλί στο χέρι: Τζάμπα ράψατε κοστούμι

Περίγελος ο Θεοδωράκης που έσπευσε να διαφημίσει στον Τσίπρα ότι είναι καλύτερο δεκανίκι από τον Καμμένο και μας κάλεσε να μην ασχολούμαστε με λεπτομέρειες όπως το "Μακεδονία"

«Ζητάμε συγγνώμη από τους ράφτες του Ποταμιού που για μία ακόμη φορά έραψαν τζάμπα κοστούμι», απαντούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην επίθεση που δέχθηκαν από το Ποτάμι για το θέμα Μουζάλα.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ! Η κυβέρνηση άνοιξε τον δρόμο για την καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης – Ξεκίνησαν τα πρώτα επιχειρηματικά βήματα

Μετά από δεκαετίες απαγόρευσης η Ελλάδα έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη για μια από τις πιο κερδοφόρες εναλλακτικές προτάσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση ( ΚΥΑ), ανοίγει ο δρόμος για την καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης.

ΞΑΝΑ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Λάθρο ήρθαν στα χέρια για φορτιστές κινητών -Ενας τραυματίας

Για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων συνεπλάκησαν το μεσημέρι περίπου 50 πρόσφυγες, Αφγανοί και Σύροι, μέσα στον επιβατικό σταθμό της πύλης Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση των δυνάμεων του λιμενικού.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ! Μένει ή φεύγει ο Μουζάλας – Τι απάντησε ο Τσίπρας

Ερωτηθείς ο Αλέξης Τσίπρας για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα και την την ενδεχόμενη αντικατάστασή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός απάντησε:

Μενεγάκη: Δεν μετακομίζω στο Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί [βίντεο]

Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει σε μία πολυτελή βίλα στο Καστρί. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, του σπιτιού, στο οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επρόκειτο να μετακομίσει η παρουσιάστρια με την οικογένειά της.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στήνουν 4 νέες μεγάλες σκηνές για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη [βίντεο]

Τέσσερις μεγάλες σκηνές με κρεβάτια στήνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, έστω και προσωρινές, σε πρόσφυγες που βρίσκονται, εδώ και μέρες, «κολλημένοι» στις λάσπες ελπίζοντας να ανοίξει ξανά η δίοδος από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! Επίθεση με ειρωνεία στο ΔΝΤ, από το ΥΠΟΙΚ!

Με ένα non paper όλο... φαρμάκι, το υπουργείο Οικονομικών καταφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς και αρκετή δόση ειρωνείας εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Οι... πολύπαθες σχέσεις των δύο πλευρών έχουν μπει σε νέα φάση ρήξης!

ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΙΟΙ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! Ο άλλος έβγαλε ανακοίνωση που μιλάει για... δραχμές!

Από γκάφα σε γκάφα οδηγείται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης., Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του ότι τα άσχημα πέρασαν, έρχονται τα χειρότερα ο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι κάποιοι παρερμηνεύουν τη φράση του.

«Λάβρος» ο Μητσοτάκης: Έχουμε απέναντι μας την πιο ανίκανη κυβέρνηση

Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ βρέθηκε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τα στελέχη του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και μέλη της Οργάνωσης νέων του κόμματος.

Πλήρης ικανοποίηση Αναστασιάδη για το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής

O Κύπριος πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του με ανάρτησή του στο Twitter«Θα ήθελα να εκφράσω την πλήρη ικανοποίησή μου για το αποτέλεσμα της σημερινής πολύ κρίσιμης Συνόδου Κορυφής», δήλωσε πριν λίγη ώρα ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης,με ανάρτηση στο twitter.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο γιος πασίγνωστης πρώην βουλευτίνας έλαβε μέρος σε talent show! Τι λέει η γραφική...

Η Σταυρούλα Ξουλίδου έγινε γνωστή μέσα από την πολιτική της δραστηριότητα αφού υπήρξε βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Πλέον, τα φώτα της δημοσιότητας αναμένεται να τραβήξει ο γιος της, Γιάννης λόγω της ενασχόλησής του με το τραγούδι.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ; Το ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου για τον Παντελίδη: Η πολιτεία ήταν απούσα...

Από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους φίλους του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη ο Αντώνης Ρέμος, ξέσπασε κατά της πολιτείας, εκφράζοντας το μεγάλο παράπονο για τον φίλο του.

Συνταγματικές κρίθηκαν οι αναδρομικές περικοπές του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων

Συνταγματικές και σύμφωνες με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) είναι οι αναδρομικές περικοπές του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων που έγιναν με τους μνημονιακούς νόμους, σύμφωνα με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, καθώς αυτό εξυπηρετεί σκοπούς δημοσίου συμφέροντος.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο Αμπντεσλάμ σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Ο τρομοκράτης τραυματίστηκε από αστυνομικά πυρά - Αναφορές για έναν ακόμα τραυματία ή για έναν νεκρό

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι από το διαμέρισμα στο Φορέ των Βρυξελλών όπου είχαν βρει καταφύγιο ύποπτοι που συνδέονται με το μακελειό στο Παρίσι, είχε περάσει και ο υπ’αριθμόν ένας καταζητούμενος, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, η βελγική αστυνομία πραγματοποιεί νέα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

«Αερομαχία» ελληνικών και τουρκικών πολεμικών στο Κεντρικό Αιγαίο... κατά τ' άλλα συμφώνησαν για τους "πρόσφυγες"

Τουρκικές προκλήσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο την ώρα που διεξαγόταν η Σύνοδος Κορυφής

«Αερομαχία» μεταξύ τουρκικών και ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων έλαβε χώρα την Παρασκευή στο Κεντρικό Αιγαίο, όταν σχηματισμός έξι τουρκικών αεροσκαφών παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

ΠΕΡΙΦΗΜΑ! Η συμφωνία έκλεισε... με Τούρκους ελεγκτές στα νησιά και για 72.000 πρόσφυγες... μετά ξανα μανά τα ίδια

Και φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως τα παρουσιάζουν οι δημοσιοκάφροι "από την Κυριακή επιστρέφουν στην Τουρκία"... αν ήταν να επέστρεφαν πακέτο στην Τουρκία ποιος ο ρόλος του Τούρκου αξιωματικού στα νησιά; Τι θα αποφασίζει; Προφανώς και θα αποφασίζει ποιοι θα επιστρέψουν και ποιοι θα ΜΕΙΝΟΥΝ Ελλάδα
2. Το ταβάνι των 72.000 προσφύγων μετά το οποίο η συμφωνία δεν ισχύει, σημαίνει ότι με την έναρξη του καλοκαιριού θα αρχίσουν πάλι τα καραβάνια που θα νομίζουν ότι θα περάσουν λαθραία στην Ευρώπη... και τότε θα είμαστε πάλι μόνοι μαζί τους

Συμφώνησαν οι 28 Ευρωπαίοι ηγέτες πάνω στη συμβιβαστική πρόταση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου του Συμβουλίου στο twitter.

Συνταξιούχος φαρμακοποιός και δικαστικός επιμελητής σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός και ένας δικαστικός επιμελητής, ηλικίας 72 και 34 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Αθήνα και στα Γιάννενα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε για το ίδιο αδίκημα σε βάρος μιας 41χρονης γυναίκας.

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Βεστερβέλε σε ηλικία 54 ετών

Έπασχε από λευχαιμία - Hταν ο πρώτος Γερμανός υπουργός που παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος

Σε ηλικία 54 ετών άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκουίντο Βεστερβέλε σε νοσοκομείο της Κολονίας.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Επιστολή μαθητών δημοτικού: «Φοβόμαστε, δεν θέλουμε να ξαναπάμε σχολείο» κι η διευθύντρια συμβουλεύει τους γονείς να.. «δείξουν κατανόηση».

Όλο και περισσότεροι γονείς κρατάνε τα παιδιά τους στο σπίτι και δεν τα αφήνουν να πάνε στο σχολείο, καθώς τα φαινόμενα κακοποίησης από μαθητές που προέρχονται από νεοαφιχθέντες μετανάστες είναι συχνά.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον χοιροβοσκό Πολάκη

Ε που να τη μάθει την ορθογραφία ο βοσκός ρε Άδωνι; Όταν ο θείος του τον έστελνε σε ιδιωτικό σχολείο αυτός είχε το νού του να τρέχει στις πορείες και να μοιράζει τον ΟΔΗΓΗΤΗ της ΚΝΕ... ΟΚ! Προσπαθούσε να πείσει και τους συμμαθητές του να κάνουν κατάληψη αλλά αυτοί τον έγραφαν στα παπάρια τους...

Μύθοι για το Μακεδονικό.

Μύθος 1. Για όλα φταίει ο Σαμαράς.  Τι στο καλό οργάνωσε εκείνα τα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Έχτισε καριέρα πάνω στο Μακεδονικό.

Πραγματικότητα.

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Δ. Χαντζόπουλος για τα ξεφτιλίκια Τσίπρα-Καμμένου

Δείτε το σημερινό σκίτσο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Γίνεται Ειδομένη ο Πειραιάς! Εκατοντάδες σκηνές, χιλιάδες λάθρο (ΦΩΤΟ)

Σε ένα ιδιότυπο κέντρο φιλοξενίας μετατρέπεται το λιμάνι του Πειραιά, που ολοένα και... θυμίζει τις εικόνες που βλέπουμε καθημερινά στην Ειδομένη. Όλα αυτά ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες... τα λένε για δεύτερη ημέρα στις Βρυξέλλες, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Πανικός στο ίντερνετ! Προβλήματα σε όλες τις υπηρεσίες της Google

Με δυσκολία γίνεται η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google μετά από προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ώρες.

Μπακογιάννη σε Die Welt: «Να μην εμφανιζόμαστε ως επαίτες»

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης εστιάζει στην προσφυγική κρίση. «Γιατί ήταν τόσο απροετοίμαστη η Αθήνα;» είναι το πρώτο ερώτημα της γερμανίδας δημοσιογράφου. Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη: «Η κυβέρνησή μας σίγουρα είναι ανίκανη. Ο Αλέξης Τσίπρας απλώς μετέθετε το πρόβλημα στο μέλλον αντί να προετοιμαστεί για τις προκλήσεις (που θα αντιμετώπιζε).

Διευκρινίσεις του Αλεξιάδη... εσείς τι λέτε να είπε; BINGO! "Παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου"

Για τη δήλωση του ότι «τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα» που έκανε από το βήμα της Βουλής έδωσε διευκρινίσεις ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στον Real Fm  97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

H FIFA απειλεί τον Κοντονή - Δύο εβδομάδες διορία για το Κύπελλο

Οι κινήσεις της ΕΠΟ αμέσως μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας, να απευθυνθεί στην UEFA αλλά και στην FIFA για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, έπιασαν τόπο. Με επιστολή της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της εντός δύο εβδομάδων.