13 Απριλίου 2016

Αρκάς: Το «δράμα» της χώρας και ενός ασθενή σε κώμα

Σα να μην πέρασε μια μέρα - Ο ασθενής του Αρκά ξυπνά από κώμα ενός έτους και βρίσκει τη χώρα εκεί που την είχε αφήσειΈνα χρόνο μετά την πολιτική διαπραγμάτευση, τη δημιουργική ασάφεια και όλα όσα μάθαμε με την Αριστερά στην κυβέρνηση, ένας ασθενής ξυπνά από το κώμα στο οποίο είχε πέσει.

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ; Ζευγάρι γύφτων κατηγορείται ότι έλαβε «μαϊμού» επιδόματα 400.000 ευρώ

«Μαϊμού» επιδόματα πολυτεκνίας και αναπηρίας κατηγορείται ότι εισέπραττε επί χρόνια ζευγάρι Ρομά, όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Το ύψος της ζημιάς για το ελληνικό Δημόσιο υπολογίζεται σε 417.000 ευρώ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η απάτη ξεκίνησε από το 1991.

Αυτοί είναι οι επτά «τύποι» του γυναικείου στήθους

Δείτε τα κατατοπιστικά σκίτσα - Ο τύπος «East West» και το στήθος... αχλάδι - Εταιρεία εσωρούχων πρωτοπορεί
Έστω ότι είστε γυναίκα -όχι πώς το παρόν άρθρο δεν θα μπορούσε να απασχολήσει εξίσου τους άνδρες που συνηθίζουν να... εντρυφούν στην ανατομία ενός γυναικείου σώματος.

Πτώχευσε η «Ηλεκτρονική», στον δρόμο 450 εργαζόμενοι: Μας έκλεισαν τα capital controls

Η ιστορική αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών «Ηλεκτρονική Αθηνών» κύρηξε πτώχευση και με ανακοίνωση της αναφέρει ότι οι λόγοι είναι η πορεία της οικονομίας και τα capital controls.

Έπιασαν μια από τους 10 πιο καταζητούμενους του FBI! Έβαλε να σκοτώσουν την αντίζηλό της

Στο Μεξικό εντόπισαν και συνέλαβαν την Brenda Delgado που θεωρείται ο εγκέφαλος της δολοφονίας οδοντιάτρου στο Τέξας.

Λέσβος: Ο Πάπας έρχεται και οι λάθρο…εξαφανίζονται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδειάζει το λιμάνι της Λέσβου από πρόσφυγες-μετανάστες, εν όψει της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στο νησί. Η επιχείρηση εκτελείται με άκρα μυστικότητα, ενώ η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ! ΥΠΕΞ: Διάβημα σε Τσεχία, Σερβία, Κροατία και Αυστρία για τη βία κατά των προσφύγων στην Ειδομένη

Αστυνομικοί των χωρών αυτών, αποσπασμένοι στα Σκόπια, φέρονται να έχουν συμμετάσχει στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής

Σε σειρά από διαβήματα διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής και τις άγριες συγκρούσεις των Σκοπιανών αστυνομικών με τους πρόσφυγες στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ προχώρησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μαξίμου: Συμφωνία Κλαψομο@νη - Ολάντ ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει την άλλη εβδομάδα

Στην ανάγκη να κλείσει την άλλη εβδομάδα η αξιολόγηση συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Φρανσουά Ολάντ κατά τη συνάντησή τους σύμφωνα με το Μαξίμου. Κυβερνητικές πηγές εκφράζουν «απόλυτη ικανοποίηση» για τη συνάντηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δηλώνοντας ότι  έγινε σε «εξαιρετικά θερμό κλίμα», και ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας έδειξε απόλυτη κατανόηση για τις ελληνικές θέσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Λιμενικός για να πείσει λάθρο να φύγουν από Πειραιά: Εκεί είναι ωραία, η θάλασσα είναι κοντά και μπορείτε να κάνετε ωραίες διακοπές!

Νέα επεισόδια με δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και πετροπόλεμο ανάμεσα σε Σκοπιανούς αστυνομικούς με προσφυγές έγιναν το πρωί στην Ειδομένη.

Συγκλονιστικό βίντεο: Κρήτες και Πόντιοι χορεύουν αντικριστά

Ένα συγκλονιστικό όσο και συγκινητικό βίντεο κατέγραψε ο φακός του χρήστη του Facebook Κώστα Αθανασιάδη από την 1η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6 και 7 Απριλίου στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή 2.000 και πλέον αθλητών και αθλητριών από 80 Γυμνάσια της περιοχής.

Συνελήφθη ΖΩΟ παιδόφιλος εκπαιδευτικός στην Κέρκυρα

Η δράση του αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονιών, ότι ο εκπαιδευτικός προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών

Η απάντηση του Φαήλου σε στέλεχος της Εθνικής Ενότητας: "Ρούφα το αυγό σου..."

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Κωστή Αϊβαλιώτη για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ενότητα.

"Αϊβαλιώτη, ρούφα το αυγό σου.
Όταν γνωρίζω κάποιον ρωτάω από που είσαι, τι δουλειά κάνεις, που υπηρέτησες....

Λάθρο πλένουν και μαγειρεύουν στην πλαζ του Αγίου Κοσμά - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, πλένουν τα ρούχα τους στην παραλία του Αγίου Κοσμά, κολυμπούν, ανάβουν φωτιά και μαγειρεύουν δίπλα στο κύμα.

Γερμανός καρφώνει την κυβέρνηση: Δεν έκαναν αίτημα να πάρουμε πρόσφυγες από την Ειδομένη

«Κάθε κράτος πρέπει να φυλάσσει τα σύνορά του σύμφωνα με τα διεθνή νομικά στάνταρντ -αυτή είναι μια απαίτηση που αφορά κάθε κράτος», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, αναφερόμενος στην πρόσφατη συμπεριφορά της ΠΓΔΜ στα σύνορα με την Ελλάδα, αρνήθηκε ωστόσο να αξιολογήσει συγκεκριμένες ενέργειες.

Ξύλο Άδωνι στον Βαξεβάνη: Είσαι όνειδος της δημοσιογραφίας, λακέ!

Το πρωτοσέλιδο του Hot Doc κοινοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης σχολιάζοντας: «Κατηγορούσαν πολίτες για παιδεραστές και γίνονταν ήρωες.Η ανεξέλεγκτη δράση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Το κεντρικό θέμα αφορά τον Μανώλη Σφακιανάκη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη να περνά στην αντεπίθεση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-Νέο ραντεβού για επεισόδια στην Ειδομένη-Χάος στα Γιάννενα

Νέο ραντεβού για επεισόδια στην Ειδομένη 
 
Νέο κάλεσμα σε πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη προκειμένου να προχωρήσουν αύριο το πρωί σε νέα διαμαρτυρία στον φράχτη στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων απευθύνουν ομάδες στην Ειδομένη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

Την παραίτηση του καταθληπτικού ζητά ο καλλιτεχνικός κόσμος

«ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΛΕΥΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ»

Την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά, καθώς και του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Παναγιώτη Δούρου, ζητούν οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου.

Οι περίεργοι ρόλοι της Αμερικανίδας εθελόντριας στη Λέσβο – ΒΙΝΤΕΟ

Ξανά στο hotspot της Λέσβου στη Μόρια βρέθηκε η Αμερικανίδα εθελόντρια που χθες εντοπίστηκε να συνοδεύει δικηγόρο που ασχολείται με υποθέσεις ασύλου.

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σε βενζινάδικο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βενζινάδικο στην Βρετανία, όπου απεικονίζεται ένας  άνδρας να περιλούζει τον εαυτό του με βενζίνη και στη συνέχεια να αυτοπυρπολείται.

Ρωσία: Θεματικό καφέ για τον Πούτιν με χαρτί τουαλέτας τον Ομπάμα

Η προσωπολατρεία για τον Πούτιν φθάνει σε νέα επίπεδα με ένα cafe στην Σιβηρία να είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον Ρώσο Πρόεδρο

Αν ανήκετε στους θαυμαστές του Βλαντιμίρ Πούτιν (και είστε από τους θιασώτες του ξανθού γένους και του Μόσκοβου που θα φέρει το σεφέρι...) τότε η είδηση ενός θεματικού cafe αφιερωμένο στον Πούτιν σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Άλλαξαν τα πλάνα στη ΝΔ: Μετατίθεται για δύο μήνες η μετακόμιση

Κατά ενάμιση με δύο μήνες, θα μετατεθεί η μετακόμιση της Νέας Δημοκρατίας από τη Συγγρού στο Μοσχάτο, λόγω οικονομικής στενότητας.

Εντυπωσιακά πλάνα: Διέλευση Μικτού Σχηματισμού Αεροσκαφών πάνω από την Ακρόπολη [βίντεο]

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της άσκησης «Ηνίοχος 2016», διέλευση μικτού σχηματισμού αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advance της Πολεμικής Αεροπορίας και F-15E Strike Eagle των Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης [United States Air Forces in Europe (USAFE)] πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Μητσοτάκης σε Washington Post: Η κυβέρνηση θα διαλυθεί σύντομα

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην Washington Post, κατηγορώντας τον για ψέματα προς τον ελληνικό λαό.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός ζητά να απαγορευτούν οι μαντίλες στα πανεπιστήμια

Θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, προκάλεσε η δήλωση του Γάλλου πρωθυπουργού να απαγορευτούν οι μαντίλες στα πανεπιστήμια της χώρας

Εκστρατεία της Ομογένειας: Καλεί τις ΗΠΑ να ανακαλέσουν την αναγνώριση ΠΓΔΜ με τον όρο "Μακεδονία"

Με σύνθημα «αυτό δεν είναι το όνομά σου», η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α., ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία συλλογής υπογραφών μέσω του διαδικτύου. Στόχος είναι να ανακληθεί η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης το 2004, για αναγνώριση της FYROM με το όνομα Μακεδονία, παρά το ψήφισμα 817 του Σ.Α. του Ο.Η.Ε. που ενένταξε τα Σκόπια στον οργανισμό με το όνομα FYROM.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! Καθηγητές-εξεταστές του Δημοσίου στα ιδιωτικά σχολεία

Μην ξεχάσετε να βάλετε τους αμόρφωτους ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ νοσοκομειακοπυς γιατρούς να επιβλέπουν τις επεμβάσεις στο Ιατρικό...

Τα θέματα σε κάθε μάθημα θα τα βάζουν δύο καθηγητές δημόσιου σχολείου οι οποίοι θα βαθμολογούν και τα γραπτά των μαθητών - Οι καθηγητές του δημοσίου θα έχουν και την ευθύνη της έκδοσης των απολυτηρίων

Βίντεο - σοκ: Τραγουδιστής της πανκ κλωτσάει κορίτσι που ανέβηκε στη σκηνή για selfie

Ένα πανκ συγκρότημα απομακρύνθηκε άρον - άρον από τη σκηνή όταν ο τραγουδιστής κλώτσησε με μένος ένα μικρό κορίτσι που προσπάθησε να βγάλει selfie μαζί του.

Ανατροπή και... παράθυρο αθώωσης της Σαράποβα από την WADA

Αρχές Μαρτίου η Μαρία Σαράποβα σόκαρε τον παγκόσμιο αθλητισμό μετά την δημόσια παραδοχής της για χρήση της ουσίας Meldonium.

Η Ρωσίδα τενίστρια διευκρίνισε μάλιστα ότι τα τελευταία 10 χρόνια παίρνει την ουσία, καθώς η οικογένειά της έχει βαρύ ιατρικό ιστορικό με τον σακχαρώδη διαβήτη.

Ειδομένη: Συνέλαβαν ακόμη 4 άπλυτους -Είχαν και ασύρματο

Σε ακόμα 4 συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί σε σημεία του οδικού άξονα που οδηγούν στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 3 άτομα από...

ΝΔ: Η κυβέρνηση ομολογεί ότι τα δύο νομοσχέδια είναι ένα ακόμη μεγάλο ψέμα

Ψέμα και φθηνή προπαγάνδα χαρακτηρίζει το non paper της κυβέρνησης σχετικά με τα δύο νομοσχέδια που προανήγγειλε το οικονομικό επιτελείο, για ασφαλιστικό και φορολογικό, η Νέα Δημοκρατία.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Καμμένος: Ο πατέρας μου άνοιξε τις offshore για να πουλήσει τον Ηλιάτορα

Καλά αυτός δε μας έλεγε ότι το σκάφος δεν έχει καμία αξία και είναι εγκαταλελειμένο σε ένα πάρκινγκ; Τώρα μας λέει ότι άνοιξαν offshore για να κρύψουν τα εσοδα από την πώληση; Και άνοιξαν και δύο κιόλας μήπως η μία βγει τζούφια;
Και μια διευκρίνηση: Αθωώθηκε μόνο στο ότι το σκάφος δεν ήταν δικό του στα χαρτιά. Για την ηθική λαμογιά όμως να έχει ο πατέρας του το σκάφος σε offshore δεν θα αθωωθεί ποτέ και πάντα θα κουβαλάει τις ρετσινιές... ο άνθρωπος που κατηγορεί τον Παπασταύρου για τις offshore είχε πατέρα που τις ανοιγόκλεινε μέχρι και ετοιμοθάνατος και φροντίζει να τον ξεφτιλίζει και μετά θάνατο αφού όλοι ξέρουν ποιος ανοιγόκλεινε τις offshore στο όνομά του Ηλία Καμμένου

Οι δύο εταιρείες άνοιξαν απο τον πατέρα του τέσσερις ημέρες πριν το θάνατο του- «Ποτάμι»: Ίδρυσε τις εταιρείες μέσα απο το νοσοκομείο;

Με μία ανακοίνωση που προειδοποιεί εμμέσως πλην σαφώς ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη απάντησε ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Newsbomb”, σύμφωνα με το οποίο η οικογένειά του διατηρεί δύο offsore με έδρα το Λονδίνο.

Μια συγκλονιστική ιστορία πίσω από την τραγωδία στα Μέγαρα με το 3χρονο κοριτσάκι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά την υπόθεση του νεκρού 3χρονου κοριτσιού στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς της ασφάλειας Δυτικής Αττικής το νεκρό κοριτσάκι ...

Πυρά Βέμπερ κατά Τσίπρα: Υπόσχεται χρήματα που δεν υπάρχουν

Στη διάρκεια συζήτησης το πρωί της Τετάρτης για τα αποτελέσματα της τελευταίας συνόδου κορυφής, ο επικεφαλής του ΕΛΚ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «υπόσχεται χρήματα που δεν υπάρχουν» και υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος» από την υλοποίηση των συμπεφωνημένων μεταρρυθμίσεων».

ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ! "Επαρκείς" οι επαφές της Μέρκελ με τον Τσίπρα, λέει το Βερολίνο

Eπαρκείς, χαρακτήρισε τις επαφές της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενώ έκανε λόγο για συχνή ανταλλαγή απόψεων.

ΓΡΑΦΗΜΑ! Ποια θα ήταν η εγκληματικότητα στη Νέα Υόρκη αν δεν είχαν μαύρους και λατίνους

Τα στοιχεία είναι από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης και το μόνο παρήγορο είναι ότι κυρίως σφάζονται μεταξύ τους:

Ελεύθεροι από μέρα σε μέρα χιλιάδες λάθρο

Αντιμέτωπη με τον νόμο 4375/2016 για το προσφυγικό και ειδικότερα την υπηρεσία ασύλου κ.λπ, που ψηφίστηκε πρόσφατα και ο οποίος ορίζει στο άρθρο 14 ότι το ανώτατο όριο κράτησης όσων προσφύγων και μεταναστών έχουν υποβάλει αίτημα ασύλου είναι οι 25 ημέρες θα βρεθεί η κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ-Οι ΣΥΡΙΖΑίοι πήγαν το ρουσφέτι σε επόμενο level!

 Δείτε τι Απόφαση πήρε ο Φίλης και τη δημοσίευσε και σε ΦΕΚ για να μείνει στην ιστορία:

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Με άγριο τρολάρισμα απαντά η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ: Ούτε η Google δεν σας βρίσκει [εικόνα]

Χωρίς λόγια αλλά και ένα tweet που «στάζει» ειρωνεία, η Νέα Δημοκρατία απάντησε άμεσα στο επικριτικό tweet του ΠΑΣΟΚ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τροπολογία για μετατάξεις από την ΕΡΤ, με «οσμή» ρουσφετιών, κατέθεσε ο Παππάς

Στις υπουργικές τροπολογίες, οι οποίες έχουν κατατεθεί στη Βουλή υπήρχε και αυτή του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την τροπολογία επιτρέπεται η μετάταξη προσωπικού της ΕΡΤ – εφόσον το επιθυμούν – προς...

Πόσα χρήματα πήρε η Αντζελα Δημητρίου για το «Χτύπα σαν άνδρας»

Η διαφήμιση της χρονιάς θεωρείται το σποτάκι στο οποίο πρωταγωνιστεί η Άντζελα Δημητρίου, το οποίο είχε γίνει ήδη viral και θέμα συζήτησης στις εκπομπές και τα social media.

O ελληνικός “σκαραβαίος” που έκανε ακόμα και τους Γερμανούς της VW να υποκλιθούν - ΦΩΤΟ

Ο Γιάννης Ζιόβας ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο κιτ μετατροπής του παλιού VW Beetle σε roadster με σκληρή οροφή.

Το Ziovas Bugster ενσωματώνει τη σύγχρονη λύση μιας αναδιπλούμενης σκληρής στο κλασσικό αμάξωμα του VW Beetle, και μάλιστα από ελληνικά χέρια.

ΝΔ: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να προκαλεί σύγχυση για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων

Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη σύγχυση που επικρατεί για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και τις αποκλίσεις που παρατηρούνται από τους στόχους κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ., Χρήστος Σταϊκούρας.

Πόσα πλήρωσαν σε φόρους οι εφοπλιστές την τελευταία τριετία - Στη Βουλή τα στοιχεία

Στη Βουλή διαβίβασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης τα στοιχεία που αφορούν στην είσπραξη φόρων πλοίων, αλλά και τα ποσά που έχουν καταβληθεί από τους εφοπλιστές με βάση το συνυποσχετικό οικειοθελούς φορολόγησης.

Δεν κατεβαίνουν από τα λεωφορεία οι λάθρο στον Κατσικά Ιωαννίνων -Θέλουν να πάνε σε σπίτια! [εικόνες]

Απίστευτο! 7-8χρονα σκαρφαλωμένα στον ουρανό του λεωφορείου!!

Μέσα σε 6 λεωφορεία κοντά στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά παραμένουν πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν αργά χθες το απόγευμα από τον Κουτσόχερο της Λάρισας, ζητώντας να μεταβούν σε στεγασμένο χώρο.

ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟ; Τι απαντάει ο Σταθάκης για τη «φωτογραφική» διάταξη για το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Απάντηση στο θέμα που προέκυψε με τη διάταξη νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, που αφορούσε στις δαπάνες για έρευνα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και  η οποία αποσύρθηκε, δίνει ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.

Για δεύτερη ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πίσω τροπολογία-σκάνδαλο

Αυτή τη φορά αφορούσε αλλαγές στον τελωνειακό κώδικα για πρόστιμα λαθρεμπορίας - Είχε προηγηθεί την Τρίτη η τροπολογία για τον Γιώργο Σταθάκη

Υπο την γενικευμένη κατακραυγή της αντιπολίτευσης αναγκάστηκαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρουν τροπολογία που αναδύει οσμή συντονισμένου σκανδάλου.

ΙΟΒΕ: Συρρίκνωση 1% του ΑΕΠ, αύξηση ανεργίας στο 25,2% το 2016

Συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ κατά 1% και αύξηση της ανεργίας «βλέπει» το ΙΟΒΕ για το 2016, σύμφωνα με την τριμηνιαία του Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία, κυρίως εξαιτίας της πτώσης της ιδιωτικής κατανάλωσης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, η ιδιωτική κατανάλωση θα υποχωρήσει περίπου 1%-2%, ενώ αναμένεται και περιστολή δημόσιας κατανάλωσης λόγω επανεκκίνησης δημοσιονομικής προσαρμογής περίπου 2%-3%.

ΣΩΣΤΟΣ! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩ! Μάρδας: Tα capital controls δεν είναι πρόβλημα, μέχρι και οι τουρίστες τα ξέχασαν

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα capital controls στην οικονομία, ακόμη και οι τουρίστες τα ξέχασαν, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ευ. Βενιζέλος: Δεν έπρεπε να αφήσουμε τη χώρα να γίνει Αργεντινή

ΟΚ κάνει και την ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα του στην αρχή του βίντεο ο Μπένυ...

Εκδήλωση με θέμα «Μύθοι και αλήθειες για το δημόσιο χρέος. Πριν και μετά το PSI/OSI» πραγματοποιήθηκε χθες από τον Κύκλο Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση (ekyklos.gr), στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Χρυσοβελώνη: «Δεν γίνονται εξετάσεις στα διπλώματα οδήγησης γιατί δεν μας δίνει λεφτά η τρόικα»

Για γέλια ή για κλάματα; Η Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ είπε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA πως οι εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης δεν γίνονταιν εδώ και τρεις μήνες γιατί η…

ΚΛΑΜΑ! Η οικογένεια Καμμένου και οι δύο «off shore της μιας λίρας» με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία


Ρε τον μπαγάσα τον Καμμένο! Με τον πατέρα ετοιμοθάνατο είχε στο μυαλό του να ιδρύσει εταιρίες και την επόμενη της ταφής να αλλάξει τα ονόματα της εταιρίας... εκτός αν όλα αυτά τα κάνει η υπέργηρη μάνα του...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Μπορεί να μοιάζει αδιανόητο, αλλά με βάση αδιάψευστα ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του το newsbomb.gr η οικογένεια Καμμένου ίδρυσε στη Μεγάλη Βρετανία δύο εταιρείες της μιας λίρας τον Φεβρουάριο του 2016, μόλις φέτος δηλαδή, και μάλιστα στο όνομα του Ηλία Καμμένου, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του πατέρα του σημερινού υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.