31 Μαΐου 2016

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά» και γελάει με τα γίδια

Ο Αρκάς «χτύπησε» πάλι...

Στο νέο σκίτσο του, ο ήρωάς του σκιτσογράφου μονολογεί: «Ένα παλιό ρητό λέει: ‘Αν με εξαπατήσεις μία φορά πρέπει να ντρέπεσαι, αν με εξαπατήσεις και δεύτερη πρέπει να ντρέπομαι εγώ». Η ελληνική διασκευή του ρητού λέει:

ΦΩΤΟ-Ο ξεφτίλας Βαρουφάκης πλαστογράφησε το βιβλίο του και εξαφάνισε τον «νεκρό» Κολ!


[Προφανώς μετά από συνεννοήσεις άλλαξε το περιεχόμενο του βιβλίου του στη Google... για κακή του τύχη όμως στη βρετανική έκβοση της google το περιεχόμενο δεν έχει αλλάξει ακόμα...]

Με ανάρτηση στο Twitter ο Βαρουφάκης δημοσιεύει απόσπασμα από το βιβλίο του που δεν αναφέρει τον Χέλμουτ Κολ ως νεκρό, ενώ στον αγγλικό ιστότοπο της Google το απόσπασμα παραμένει ως είχε από το πρωί

Η Ειδομένη πριν... και μετά την επιχείρηση! Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας για την μεταφορά των χιλιάδων προσφύγων που επί μήνες είχαν καταλύσει στην Ειδομένη, στα διάφορα κέντρα φιλοξενίας ανά την Περιφέρεια. Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το... πριν και το μετά.

Βίντεο-σοκ: Έπαιζε με τη φωτιά και «πυρπόλησε» κατά λάθος τους όρχεις του

Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο views

Εξαιρετικά ατυχή κατάληξη είχε το κόλπο που θέλησε να εκτελέσει ένας νεαρός Κινέζος μπροστά στην κάμερα, βάζοντας φωτιά σε ένα ποτήρι με οινόπνευμα και φέρνοντάς το κοντά στο στόμα του, δήθεν για να το πιει.

Καστανίδης: Ας απέσυραν το νόμο για τις offshore - Ισχύει για μία ημέρα και αμνηστεύει όσους μετείχαν

Την αποκάλυψη ότι η ρύθμιση της κυβέρνησης δίνει συχωροχάρτι σε υπουργούς και βουλευτές που είχαν συμμετοχή σε offshore εταιρείες, έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης.

Καφρίλα Βούτση: «Που έχω μπλέξει ρε π@@στη με τους κ@λόγερους»

Ανοιχτό ξέχασε το μικρόφωνο του κατά της διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης με αποτέλεσμα να ακουστούν δυνατά τα "γαλλικά" που εκστόμισε.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ! Φίλης: Παρά φύσιν οι ώρες διδασκαλίες των Αρχαίων - ΒΙΝΤΕΟ

«Πιστεύει κανείς ότι στην Α’ Γυμνασίου που το παιδί σήμερα τρώει στο κεφάλι τρεις ώρες Αρχαία από πρωτότυπο και δυο ώρες Νέα Ελληνικά είναι παιδαγωγικά σωστό;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, με αφορμή ερώτηση φιλολόγου μετά το τέλος της ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Καλλιθέα.

Αποδοκίμασαν τον Δρίτσα στο Βόλο – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονα αποδοκιμάστηκε από μέλη αριστερών οργανώσεων ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας. Οι διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι του Βόλου ζητούσαν από τον κ. Δρίτσα να παραιτηθεί. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΣΑΜΑΡΑ->Ζίγκλερ: Πάνω από 2 δισ.ευρώ o ΟΠΑΠ στo κράτος τα τελευταία 3 χρόνια

Την πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2016  παρουσίασε στην τηλεδιάσκεψη με αναλυτές ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ επισημαίνοντας ότι «το πρώτο τρίμηνο του 2016, όπως καταδεικνύουν τα επίσημα στοιχεία της οικονομίας, σημαδεύτηκε από τη συνεχιζόμενη πίεση στο διαθέσιμο εισόδημα και την ιδιωτική κατανάλωση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σε ετήσια βάση μία πτωτική τάση και στα έσοδα από τα παιχνίδια μας.

Ο αδελφός του "δράκου" του Αμαρουσίου: Ζητάω συγγνώμη από τις γυναίκες - BINTEO

«Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν για τους άλλους. Δεν ήθελε το κακό τους. Αγαπούσε τον κόσμο», αναφέρει ο αδελφός του 30χρονου “δράκου” του Αμαρουσίου, μιλώντας στην εκπομπή “Tatiana live”.

ΛΥΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-Θέμα συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές θέτει ο Καμμένος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, πρότεινε τα πρακτικά της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά να σταλούν στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου προκειμένου να εξεταστεί εάν με τις θέσεις του το κόμμα της Χρυσής Αυγής, νομιμοποιείται να συμμετέχει σε εκλογές.

Ανατροπή στην απαγωγή Πουλίδο: Ποιος ο ρόλος της συντρόφου του

Σχεδίασε την απαγωγή του 25χρονου επιθετικού του Ολυμπιακού ή έπεσε θύμα του πρώην της που είναι επικεφαλής καρτέλ ναρκωτικών; 

Νέα τροπή λαμβάνει η απαγωγή του επιθετικού του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, καθώς η σύντροφός του, Ιλεάνα Σάλας, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Κόντρα Βούτση - Κακλαμάνη με φόντο τη διάταξη για τις offshore - BINTEO

Aνέβηκαν οι τόνοι στη Διάσκεψη των Προέδρων όταν ο Νίκος Βούτσης αναφέρθηκε στην αλλαγή του θεσμικού πλαισίου γύρω από τις off-shore.

Ο πρόεδρος της Bουλής διάβασε την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη και είπε ότι η αλλαγή του άρθρου θα έρθει αύριο με τροπολογία στη Βουλή.

Συγκλονίζει η 16χρονη που βιάστηκε από 30 άνδρες – Τι αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός 16χρονου κοριτσιού στη Βραζιλία. Τουλάχιστον 30 φαίνεται πως ήταν οι άνδρες που βίασαν το μικρό κορίτσι, και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό ανάρτησαν στην συνέχεια φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την αποτρόπαια πράξη τους στο διαδίκτυο.

Το Euro 2016 δοκιμάζει τις δυνατότητες των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Καθώς η on line παρακολούθηση βίντεο εκτοξεύει την κίνηση δεδομένων ανά smartphone

Η παρακολούθηση βίντεο θα δημιουργήσει έξι φορές υψηλότερη κίνηση δεδομένων ανά smartphone στην Ευρώπη έως το 2021, όταν στην Ανατολική Ευρώπη η κίνηση δεδομένων ανά ενεργό smartphone θα αυξηθεί από 2 σε 18 Gb τον μήνα για το διάστημα αυτό, εκτιμά η Ericsson.

«Γλέντι» στο Twitter με τον Φίλη και τα πριγκιπόπουλα: «Και η Δούκισσα Νομικού;»

Μία παράγραφος στον νέο οδηγό συμπεριφοράς του καλού μαθητή ήταν αρκετή για να στηθεί... γλέντι στο Twitter για τον Νίκο Φίλη.

Οι χρήστες δεν έχασαν καιρό, μόλις ενημερώθηκαν για την οδηγία του υπουργού Παιδείας προς τους γονείς, να πάψουν να αποκαλούν τα παιδιά τους «πριγκίπισσες» και «βασιλόπουλα». Αμέσως γεννήθηκαν εκατοντάδες απορίες.

Παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη «Κρίση και Πατριωτισμός»

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου στο βιβλιοπωλείο Ιανός θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη «Κρίση και Πατριωτισμός».

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι...

Το έργο του αιώνα -Το μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου, 57χμ., διαπερνά τις Αλπεις

Αύριο δίνεται στην κυκλοφορία η μεγαλύτερη σιδηροδρομική σήραγγα στον κόσμο, το τούνελ στην καρδιά της Ευρώπης, στο Saint-Gothard της Ελβετίας.

Το τούνελ που χαρακτηρίστηκε έργο του αιώνα, δεν ξεπέρασε πολύ το αρχικό κόστος, αλλά ούτε και το χρονοδιάγραμμα που το ήθελε έτοιμο σε 17 χρόνια.

ΝΔ για offshore: Αθλια η μεθόδευση της κυβέρνησης -Να την πάρει πίσω

«Ύστερα από την κατακραυγή του συνόλου της κοινωνίας και του πολιτικού κόσμου, η κυβέρνηση αναγκάζεται συρόμενη να υποχωρήσει στη διάταξη για τις offshore», τονίζει η ΝΔ.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ! Reuters: Η κυβέρνηση θέλει να αφήσει για Σεπτέμβριο τις εκκρεμότητες

Η ελληνική κυβέρνηση και οι δανειστές βαδίζουν αργά προς μία συμφωνία, για τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται από την Αθήνα πριν από την εκταμίευση χρημάτων, ανέφεραν πηγές του Reuters που έχουν γνώση των διαπραγματεύσεων.

Ο Ολυμπιακός τιμωρεί με αποκλεισμό τον οπαδό που απείλησε να χτυπήσει τον Διαμαντίδη [βίντεο]

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών, αλλά με μια απόφαση που επιτέλους βάζει τα πράγματα σε μια σειρά, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τιμωρήσει οπαδό του.

Οι λιμενεργάτες «μπλόκαραν» την έγκριση της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ

Οι κινητοποιήσεις των λιμενεργατών «μπλόκαραν» την έγκριση της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco, κατά την επεισοδιακή σημερινή γενική συνέλευση του Οργανισμού.

Εγκλημα στη Ρώμη: Ελουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή νεαρή γιατί τον παράτησε για άλλον [εικόνες]

Ένα ειδεχθές έγκλημα συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ρώμη.


Η νεαρή φοιτήτρια Sara Di Pietrantonio κάηκε στον δρόμο ζωντανή από τον φίλο της, επειδή τον άφησε για κάποιον άλλον. Παρά τις επανειλημμένες κραυγές της, κανείς δεν έσπευσε να τη σώσει.

Ντυμένοι στα μαύρα οι δημοσιογράφοι του Mega σε ένδειξη διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Αίσθηση προκάλεσε στους τηλεθεατές η απόφαση δημοσιογράφων του Mega να εμφανιστούν στον «αέρα» ντυμένοι στα μαύρα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στο κανάλι το τελευταίο διάστημα.

Πέθανε ο Βρετανός Εντι Ο' Χάρα -Έδωσε μάχη για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Μια ζωή αισιόδοξος για τη θετική έκβαση της προσπάθειας επαναπατρισμού των γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.

Ο Βρετανός ελληνιστής Εντι Ο' Χάρα, έφυγε το περασμένο Σάββατο από τη ζωή στα 78 του χρόνια.

Προβλήματα στον γάμο Γουίλιαμ-Κέιτ: Ζήλιες, καβγάδες και πίεση

Το In Touch είναι ένα από τα γνωστά σκανδαλοθηρικά περιοδικά και αυτή την εβδομάδα ασχολείται με τον γάμο του διασημότερου ζευγαριού της Μεγάλης Βρετανίας.

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Euro 2016

Λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξει η αυλαία του Euro 2016, οι αναλυτές της ολλανδικής τράπεζας ING κατήρτισαν τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης, καθώς και με τις πιο ακριβοπληρωμένες ομάδες.

Ο Μάνου Τσάο ΞΕΜΑΣΤΟΥΡΩΤΟΣ με κρητική λύρα και κρασί -To μήνυμα σε greeklish στο Facebook [εικόνες]

Μπορεί ο Μάνου Τσάο να μην ετοιμάζει προς το παρόν συναυλία στην Ελλάδα, δείχνει όμως να μην μας ξεχνά.

Κινέζα μας ξεναγεί στη Ζάκυνθο μέσα από απίστευτο selfie βίντεο [βίντεο]

Ήρθε από τη μακρινή Κίνα στη χώρα μας. Επέλεξε να επισκεφτεί το Ιόνιο και τη μάγεψε η Ζάκυνθος και το «Ναυάγιο».

ΜΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΙΑ ΕΕ! Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης: Παίρνει πίσω τη διάταξη για τις off shore

Ακολουθώντας τη γνωστή τακτική των ύβρεων η Γεροβασίλη προανήγγειλε ότι αύριο κατατίθεται τροπολογία που θα ορίζει ασυμβίβαστο μεταξύ της κατοχής offshore και της ιδιότητας του βουλευτή ή και του υπουργού

Μετά την πρωτοφανή διαπόμπευση για την σκοπιμότητα της ρύθμισης και την καταιγίδα αρνητικών σχολίων από την κοινή γνώμη, το Μέγαρο Μαξίμου αποσύρει άρον-ρον την διάταξη που επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να διατηρούν τη δική τους offshore.

Οι Ράδιο Αρβύλα «τεμαχίζουν» πάλι την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ (ΔΕΙΤΕ το video)

Με ένα απίστευτα χιουμοριστικό βίντεο, όπου συγκέντρωσαν τις πιο… παρανοϊκές στιγμές της κυβέρνησης, οι «Ράδιο Αρβύλα» «καρφώνουν» τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τα 22 μέτρα της κυβέρνησης που διαλύουν τα γίδια του ΟΧΙ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτό ακριβώς κάνει η κυβέρνηση. Μετακυλίει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους».
Η φράση του βουλευτή του ΣΥΡΖΑ χαρακτηρίστηκε ως διχαστική, υποδαυλίζουσα το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, προκλητική, αλλά όχι ως αυτό που πραγματικά είναι. Ψευδής. Το κυβερνητικό αφήγημα που υποκρύπτει η φράση, δεν είναι, βέβαια, η φορολογική επιβάρυνση των πολιτών, ανάλογα με τις ιδεολογικές τους πεποιθήσεις.

Νοσοκόμα ανέβασε σέξι φωτογραφίες της για να διαφημίσει την επιχείρησή της

Η Julia Knightley αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπου που επέλεξε να προωθήσει τη δουλειά τη

Μια νοσοκόμα αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη όταν για να διαφημίσει την επιχείρισή της ανέβασε στο Διαδίκτυο πικάντικες φωτογραφίες της με εσώρουχα.

Κατάληψη εργαζομένων στα γραφεία των ΕΑΣ

Οι εργαζόμενοι των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων πραγματοποιούν κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία της εταιρείας.

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟ@ΤΣΟΥ ΔΗΛ. Καμμένος: ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ στην ΕΒΟ, στο Αίγιο, θα φτιάχνουμε καλάσνικοφ μαζί με τους Ρώσους

Τη συμπαραγωγή καλάσνικοφ με τη Ρωσία, όταν λήξει το εμπάργκο, προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας έμφαση στις συνεργασίες που κάνουν οι αμυντικές βιομηχανίες.

Βίντεο-σοκ: Απίστευτο ατύχημα σε αγώνες ταχύτητας [βίντεο]

Ενα σοκαριστικό ατύχημα έγινε κατά την διάρκεια αγώνων ταχύτητας στην κατηγορία τζούνιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Xavi Cardelus έχασε την ισορροπία του σε μια στροφή με αποτέλεσμα να πέσει από τη μηχανή του.

Οι συναντήσεις κορυφής και η… οικογενειακή φωτογραφία του Ψινάκη στην Κίνα

Συνεχίζει τις συναντήσεις κορυφής στην Κίνα ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Αυτή τη φορά ο κ. Ψινάκης πόζαρε για την «οικογενειακή φωτογραφία» του «the fourth china beijing international fair for trade in services».

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Ο Κατρούγκαλος για τις offshore: Ομολογώ δεν ήξερα για τη διάταξη

«Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το θέμα της πολιτικής ηθικής και το θέμα της νομιμότητας. Εγώ σας λέω ευθέως ότι είναι πολιτικά ανήθικο, οποιοσδήποτε πολιτικός, όχι μόνο υπουργός, να έχει offshore εταιρίες», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την Κάτια Μακρή και συνέχισε: «Από την άλλη μεριά, είναι το ζήτημα της νομικής αποτύπωσης. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιο. Τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται».

Αλλαγές στον «πρωινό καφέ» ετοιμάζει ο Κυριάκος – Ευέλικτο σχήμα θέλει στη Συγγρού

Ένα από τα πρώτα πράγματα που καλείται να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας από το Λουξεμβούργο και την συνάντηση που είχε με την Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του ΕΛΚ, είναι η σύνθεση του νέου «πρωινού καφέ».

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΤΑ! Ο Κακλαμάνης για τον Άδωνι: Εγώ δεν θα τον όριζα αντιπρόεδρο της ΝΔ

Tη διαφωνία του με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ορίσει αντιπρόεδρο της ΝΔ τον Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ποινή φυλάκισης στη Μις Τουρκία γιατί προσέβαλε τον Ερντογάν -Τι έγραψε στο Instagram

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε το μοντέλο Μερβέ Μπουγιουκσαράτς στην Τουρκία.

Το 27χρονο μοντέλο κατηγορείται για προσβολή του Τούρκου προεδρου Ερντογάν, σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ερώτηση της Χριστοφιλοπούλου στον Τσίπρα για τον Πολάκη

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου σχετικά με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος εμφανίζεται να καπνίζει στην αίθουσα συσκέψεων του υπουργείου.

Ελευθερία Αγραφιώτου: Νέα στοιχεία για τον δράστη! Προσωπικές διαφορές ή μανιακός δολοφόνος που ετοιμάζει το επόμενο φρικιαστικό έγκλημα;

- Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν προσεχτικά τις τηλεφωνικές συνομιλίες της 69χρονης
- Επιμένουν στην ανάκριση του 30χρονου “δράκου” του Αμαρουσίου
- Στη δολοφονία με σεξουαλικά κίνητρα προσανατολίζονται οι αρχές
- Αστυνομικός στο NewsIt.gr: Ίσως σε 10 - 15 μέρες να έχουμε στα χέρια μας το ακριβές κίνητρο του δράστη

Ερευνούν τους γονείς του 4χρονου για αμέλεια -Αφού σκότωσαν τον γορίλα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πυροβολισμός του γορίλα Χάραμπ στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, με πολλούς να κατηγορούν τους ζωής για αμέλεια.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ! Οι ευχές της Ρεπούση στην Γιαννάκου

Δύσκολες ώρες περνά η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, μετά το έμφραγμα που υπέστη και την αγγειοπλαστική, στην οποία υποβλήθηκε.

ΕΡΙΞΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ! Η Ντόρα έσπασε τον «πάγο» Καραμανλικών – Μητσοτακικών!

Αν πρόσεχε κανείς στο Γραμματικό τα τραπέζια των προσκεκλημένων στον γάμο της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη, θα διαπίστωνε ότι ανάμεσα στους καραμανλικούς και στους μητσοτακικούς υπήρχε απόσταση. Οι καραμανλικοί (μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή) κάθισαν σε ένα τραπέζι και οι μητσοτακικοί (χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη) κάθισαν σε άλλο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ! ΤτΕ: Νέα μείωση στις τραπεζικές καταθέσεις τον Απρίλιο

Οριακή υποχώρηση σημείωσαν τον Απρίλιο, οι τραπεζικές καταθέσεις στην Ελλάδα, καταγράφοντας πτώση για τέταρτο συνεχή μήνα.

Πέθανε ο συγκεντρωσιάρχης του σκατόψυχου, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Πέθανε πριν από λίγη ώρα, σε ηλικία 66 ετών, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, από ανακοπή καρδιάς, στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ερευνα: Ποια ελληνικά νησιά επιλέγουν οι ξένοι για τις διακοπές τους

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά επισήμως με τον ερχομό του Ιουνίου. Για πολλούς ξένους, η επίσκεψή τους στην Ελλάδα αποτελεί την πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς τους.