11 Ιουνίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 12-06-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΦΩΤΟ-Αναβλήθηκε η ομιλία Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο-Κομμούνια απέκλεισαν την είσοδο-Έξαλλοι οι πρώην πρασινοφρουροί ΣΥΡΙΖΑίοι

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου ομιλία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο.

Είδαν γνωστό παρουσιαστή στο Κολωνάκι και του είπαν: «Σε λάθος περιοχή είσαι. Για Εξάρχεια είσαι»!

Απίστευτο περιστατικό στην πλατεία Κολωνακίου...

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν στο Κολωνάκι και έπινε καφέ. Δύο κορίτσια τον πλησίασαν και του είπαν να βγάλουν μαζί φωτογραφία. Εκείνος απάντησε καταφατικά, έβγαλαν τη φωτογραφία, όμως στη συνέχεια...

Το ατύχημα του Ιβάν στο γάμο του γιου του που φώναξε σύνθημα ΠΑΟΚ πριν παντρευτεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Καραμανλής και Καμμένος παρόντες

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στο Πρόχωμα, καθώς την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας σκόνταψε. Ο γιος του, Γιώργος, φώναξε λίγο πριν ξεκινήσει η στέψη:

Athens Pride 2016 – Παρουσία πολιτικών "ψαράδων" έγινε το τσίρκο με τις ξεφωνημένες πο@στρες

Πιστεύω πως ακόμα και οι σοβαροί ομοφυλόφιλοι γελάνε με τέτοια ρεζιλίκια

Παρουσία πολιτικών πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Athens Pride 2016, με στόχο την ενίσχυση των ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις.

ΚΛΑΜΑ! Φρουρός σωριάστηκε λιπόθυμος στα γενέθλια της βασίλισσας [βίντεο]

Ενα απρόοπτο περιστατικό «επισκίασε» για λίγο την μεγαλειώδη κατά τα άλλα εκδήλωση για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού για τα 90α γενέθλια Αυτής Μεγαλειότητος ένας φρουρός παρά την άρτια εκπαίδευση του λιποθύμησε και σωριάστηκε στο έδαφος.

ΧΑΛΙΑ! Δημοσκόπηση Κάπα Research: Μονοψήφια διαφορά και ΣΥΡΙΖΑ ακόμα διψήφιος...

Διαβάστε ποια είναι η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στη μέτρηση που δημοσιεύει «Το Βήμα της Κυριακής»

Προβάδισμα 3,5 μονάδων στη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με ποσοστό 20,8%, έναντι 17,3% του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας Κάπα Reasearch για «Το Βήμα της Κυριακής», με τους πολίτες να κρατούν όμως εμφανείς αποστάσεις από τα δύο μεγάλα κόμματα.

ΥΠΕΞ για το αλβανικό πανό: Προβοκατόρικη και θρασύτατη ενέργεια

Παραστάσεις διαμαρτυρίας στην UEFA, τους Γάλλους διοργανωτές και την αλβανική κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Ευστράτιος Ευθυμίου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με ανάρτηση πανό με προβοκατόρικο περιεχόμενο στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας δήλωσε τα εξής:

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με τη φωτιά στην καμπίνα του τζιπ του Μαυρίκου

Ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου ένα νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται η πυρκαγιά να εκδηλώνεται...

ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΗ ΜΑΣ ΚΡΗΒΟΥΝ; Εντόπισαν UFO στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έχουν έναν ακόμα λόγο να πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Σκηνικό διασυρμού της χώρας στον Πειραιά λόγω απεργίας – «προσωρινή έστω απεμπλοκή» ζητά ο Δρίτσας

Μετά από τη σημερινή ταλαιπωρία χιλιάδων ξένων επιβατών κρουαζιερόπλοιων, που κάποιοι παράγοντες του λιμανιού χαρακτηρίζουν «διασυρμό της χώρας», ο υπουργός Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί μεν τους εργαζόμενους στα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης να επιλέξουν «εναλλακτικές μορφές διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους», πλην όμως για ακόμη μια φορά αποφεύγει να τους καλέσει με ξεκάθαρες κουβέντες να σταματήσουν την απεργία

ΒΙΝΤΕΟ-Οι TOP 3 θαυμάστριες του Τσίπρα

Άλλο ένα βίντεο για πολύ κλάμα από τον εκπληκτικό psy2012. Δείτε το:

ΦΩΤΟ-Μπαααα ο Τσίπρας δεν κυνηγάει την καρέκλα... Δείτε τι κυνηγάει

«Ο Τσίπρας πήγε από Μέγαρο Μαξίμου,#vouli για να μιλήσει για #offshore με...

Aνεμοστρόβιλος στη Μεθώνη Μεσσηνίας - Απίστευτες εικόνες στην παραλία [βίντεο]

Ενα απίστευτο φυσικό φαινόμενο είδαν οι κάτοικοι στην Μεσσηνία.

Πιο συγκεκριμένα, σε παραλία ανάμεσα στην Φοινικούντα και στην Μεθώνη Μεσσηνίας αντίκρισαν έναν πολύ δυνατό ανεμοστρόβιλο.

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤO GIF ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

«Πατήστε την κατάλληλη στιγμή πάνω στο gif και βάλτε τον υπουργό στη θέση του. Καλό Σ/Κ!» έγραψε το ΠΑΣΟΚ στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω φώτο:

Ηχηρό χαστούκι η απάντηση Κεδίκογλου στον Κουρτάκη για δημοσιευθείσες συνομιλίες του με Μαρινάκη

Άμεση απάντηση-χαστούκι στον διευθυντή των «Παραπολιτικών» Γ. Κουρτάκη δίνει ο Σίμος Κεδίκογλου, υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ, για το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει από το ρεπορτάζ και αφορά την τηλεφωνική συνομιλία του Β. Μαρινάκη με άτομο μέσω του τηλεφώνου του διευθυντή της εφημερίδας.

Ε! Αυτός ο θεατής σε αγώνα 4x4 παίρνει παμψηφεί το όσκαρ ηλιθιότητας! (VIDEO)

Έχουμε δει πολλές φορές θεατές μέσα στις ειδικές να κάθονται σε λάθος σημεία, όμως ο συγκεκριμένος ανέβασε πολύ τον πήχη.

Είναι γνωστό ότι οι αγώνες αυτοκινήτων εκτός από συγκινήσεις κρύβουν και κινδύνους.

Άγγλοι και Ρώσοι χούλιγκαν "ισοπέδωσαν" τη Μασσαλία - ΒΙΝΤΕΟ

Nέα επεισόδια ξέσπασαν σήμερα στο Παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας, στη νότια Γαλλία, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες οπαδοί πριν από τον σημερινό αγώνα Αγγλίας- Ρωσίας στο πλαίσιο του Euro 2016, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ! Μοσκοβισί: Τα capital controls θα φύγουν όταν επιστρέψουν οι καταθέσεις

Της ξέφυγε χθες της Κατσέλη και το λέμε εδώ και μήνες πχ. εδώ τον Μάρτιο... όσο τα παπαγαλάκια βλέπουν κάθε τρεις και λίγο χαλάρωση... 2018 και αν έχουμε άλλη κυβέρνηση θα δείτε άσπρη μέρα έτσι σκ@τά που τα 'καναν τα γίδια

Διπλό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο Πιερ Μοσκοβισί, προειδοποιώντας για απαιτητική επόμενη αξιολόγηση και σημειώνοντας ότι μόνο αν γίνουν οι μεταρρυθμίσεις θα αποφευχθεί το νέο μνημόνιο.

ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΑ 3 ΔΥΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ! Αλβανική πρόκληση στο Euro: Με πανό κατηγορούν την Ελλάδα για γενοκτονία!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελβετίας-Αλβανίας, μερίδα οπαδών αλβανικής καταγωγής, εκμεταλλευόμενοι την τηλεοπτική κάλυψη, σήκωσαν πανό, που κατηγορεί τη χώρα μας ως ένοχη για το θάνατο 100.000 Αλβανών

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ-Ο Μπακογιάννης είχει ουσιαστική συζήτηση με Πολάκη-Ξάνθο

Με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

ΒΙΝΤΕΟ-Παντελίδης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που αγόρασε 2 μήνες πριν τον θάνατό του-Πόσο στοίχισε;

Ποια είναι η αξία του; Σε πόσα επίπεδα εκτείνεται η μεζονέτα και σε ποια περιοχή βρίσκεται;

Το σπίτι που αγόρασε ο Παντελής Παντελίδης δύο μήνες πριν από το μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή, είναι μια πολυτελή μεζονέτα που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο...

Ο Ντε Χέα οργάνωνε όργιο με πόρνη και 4 συμπαίκτες – Τα «καυτά» μηνύματα [εικόνες]

Ο Ντε Χέα μαζί με τον Ίκερ Μουνιαΐν, καθώς και τον Ίσκο κατηγορήθηκαν την Παρασκευή ότι μπλέχτηκαν σε σκάνδαλο βιασμού.

Ποιο χρώμα απαγορεύεται στον αποψινό γάμο του υιού Σαββίδη;

Ο απόλυτος glamurus γάμος γίνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη! Με πατριαρχικές ευλογίες και δεξίωση σε …ανάκτορο!Ο λόγος βέβαια, για το γάμο του Γιώργη Σαββίδη, γιου του μίστερ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, με την εκλεκτή της καρδιάς του Γιάννα Κουντγιάκοβα. Το μυστήριο θα τελεστεί απο τον πατριάρχη Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο β’ στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος (που έχει χτίσει ο Ιβάν) στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης (στο χωρίο όπου μένει μόνιμα ο αδερφός του Ιβαν και πολλοί Πόντιοι από το χωρίο που γεννήθηκε ο Ιβάν στη Ρωσία).

Άναψε τα «αλάρμ» ο Μαυρίκος πριν οι φλόγες τυλίξουν την Cayenne-Μπορεί να φταίει η Porsche; Τι πρέπει να κάνεις αν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά

Ελάττωσε ταχύτητα και, επειδή δεν μπορούσε να κάνει δεξιά στην Αττική Οδό, λόγω της κίνησης οχημάτων, προτίμησε να οδηγήσει ελεγχόμενα λοξά αριστερά, προκειμένου το αυτοκίνητο να «κολλήσει» κοντά στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο - Πριν σταματήσει, ωστόσο, εντοπίζονται καπνοί μπροστά αριστερά κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, διακρίνονται υγρά κάτω από τον κινητήρα και έπειτα από περίπου 20 δευτερόλεπτα ξεσπά πυρκαγιά από μπροστά προς τα πίσω

Κατάρ – Τουρίστρια κατήγγειλε ότι τη βίασαν και συνελήφθη

Μια νεαρή Ολλανδέζα που έκανε διακοπές στο Κατάρ συνελήφθη τον Μάρτιο αφού κατέθεσε μήνυση για βιασμό, ανέφερε σήμερα ο συνήγορός της, λέγοντας ότι θεωρείται ύποπτη για "σύναψη σεξουαλικών σχέσεων εκτός γάμου".

ΥΠΕΞ Γερμανίας προς βουλευτές: Μην πάτε στην Τουρκία

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας προειδοποίησε τους Γερμανούς βουλευτές τουρκικής καταγωγής να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία την τρέχουσα περίοδο γιατί δεν μπορεί να τους εγγυηθεί την ασφάλειά τους, ανέφερε σήμερα το περιοδικό Der Spiegel.

Τι συνδέει τον Τσίπρα με τον Καμμένο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Ενας φίλος μου έκανε την εξής απλή ερώτηση. «Αλήθεια τι είναι αυτό που συνδέει τον Τσίπρα και τον Καμμένο»; Και θέλοντας να προλάβει την απάντηση, πρόσθεσε: «Μη μου πεις η καρέκλα της εξουσίας. Θέλω να καταλάβω τι πραγματικά τους συνδέει για να κάνουν ακόμη και παρέα μεταξύ τους». Ομολογώ ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη βάσανο να εντοπίσω τα κοινά του χαρακτήρα τους και χωρίς δεύτερη σκέψη κατέληξα στο απύθμενο θράσος τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιούχαραν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο: «ΟΥΣΤ! Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από δω»

Τον αποδοκίμασαν με ένα παρατεταμένο «ουυυ»- Ζητούσαν από τον υπουργό Εργασίας να αποσύρει τώρα το νομοσχέδιο - Του γύρισε την πλάτη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου

Με… εντάσεις και υψηλούς τόνους υποδέχθηκαν οι φορείς του Ηρακλείου τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ποιος γίγαντας τραγουδιστής έχει κάνει 2 γάμους στην Ελλάδα και 10 στο εξωτερικό;

Είναι γιος του ο Μηδενιστής;

«Έτυχε από μικρό παιδί να έχω αδυναμία στις γυναίκες. Παντρεύτηκα πολλές φορές. Έχω παντρευτεί στην Ελλάδα με θρησκευτικό γάμο δύο φορές και στο εξωτερικό 10 με πολιτικό. Συνολικά 12 φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο...

ΕΔΩ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ! Ο Κοτζιάς φαντασιώνεται ότι οι Τούρκοι του ζήτησαν συγγνώμη για τις Οινούσσες

Η Ελλάδα έχει ζητήσει εναλλακτικό σχέδιο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, αποκάλυψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Σάλος στην Ιταλία: Εφημερίδα του Μπερλουσκόνι κυκλοφορεί με το βιβλίο του Χίτλερ «Ο Αγών μου»

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση της Il Giornale να κυκλοφορήσει σήμερα με το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Mein Kampf» (Ο Αγών μου).

Το συνέδριο του NCP στη Φινλανδία καθαίρεσε τον Στουμπ -Αναμένεται αλλαγή και στο υπ. Οικονομικών

Μετά από ψηφοφορία, το συγκυβερνών Κόμμα Εθνικού Συνασπισμού της Φινλανδίας (NCP), καθαίρεσε από ηγέτη του τον Αλεξάντερ Στουμπ.

Ετσι τρέλανε κόσμο η Αντέλ [βίντεο]

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι το κορυφαίο γεγονός των ημερών. Φάνηκε και από την κίνηση της Αντέλ να διακόψει τη συναυλία της για να μεταδώσει Live εικόνα από την αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Ρουμανία.

BINTEO-Κούγιας για θάνατο Μαυρίκου: Υπάρχει βίντεο που δείχνει τον οδηγό να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο

«Όλα πρέπει να τα εξετάσουμε» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο, προέβη ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί και να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση έχει εκτραπεί…

Ως επιτακτική ανάγκη κρίνει το κάλεσμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ευρύτερο φάσμα της ελληνικής κοινωνίας ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξή του, ότι ο πρωταρχικός στόχος της Ν.Δ. είναι να γίνει «μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση».

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει το σύμπαν με τον σταλίνα (στα λόγια) Σπίρτζη

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τσίπρας έλεγε αλήθεια αλλά όλοι νόμιζαν ότι έκανε πλάκα

Και τα γίδια νόμιζαν ότι το "πήδημα" θα ήταν για τους άλλους... αλλά τελικά ήταν για τους ίδιους:

Πέταξαν τσιγάρο στα μαλλιά της κοπέλας του και τους έβγαλε νοκ άουτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Δύο νεαροί πέταξαν τσιγάρο στα μαλλιά μιας κοπέλας και τους έβγαλε νοκ άουτ με μπουνιές ο φίλος της.

Βίντεο: Γυναίκα, μαφιόζος ή... σαλεμένος ο οδηγός του οχήματος;

Ώρα αιχμής στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης... Ένα SUV κινείται με άνεση στους θορυβώδεις δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης. Ο/η οδηγός κάποια στιγμή ξεχνιέται. Παραβιάσει ένα κόκκινο φανάρι. Ένα περιπολικό εμφανίζεται από το... πουθενά και του κάνει σήμα να σταματήσει.

Γροθιά σε ζωντανή μετάδοση σε γυναίκα δημοσιογράφο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο αμερικανικό κανάλι «Telemundo».

Πρόκειται για ένα αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο, ιδιοκτησία της NBC Universal, που εκπέμπει στην ισπανική γλώσσα.

Οργιο φοροδιαφυγής λόγω «κατάργησης» των προστίμων

Ασύδοτη η αγορά λόγω των μηδενικών προστίμων - Μόνο το ΙΚΑ φοβούνται πια οι μαγαζάτορες - Εντονος προβληματισμός για τους ελέγχους μετά τη διάλυση του ΣΔΟΕ

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΣΚ@ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Παπαδημούλης: Σκέφτηκα πριν κάνω την ανάρτηση για τον Μαυρίκο

«Είπα τη γνώμη μου ανοιχτά και καθαρά, όπως έχω κάθε δικαίωμα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στο tweet του σχετικά με τον θάνατο του Μαυρίκου που έγινε viral, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

ΑΠΑΠΑ! Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες του ΝΑΤΟ χτύπησαν κομμουνιστή λιμενεργάτη στον Πειραιά

Έντονη αντίδραση από το ΚΚΕ – Τηλεφωνική επικοινωνία Μανωλάκου με τον Θοδωρή Δρίτσα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί ένας λιμενεργάτης μετά από επίθεση που δέχτηκε από μεθυσμένους Βρετανούς ναύτες.

«Απαγορεύουν» στην Μέρκελ να έχει κινητό στην Κίνα

«Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας για λόγους ασφαλείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild»

Το αγαπημένο της κινητό στερείται πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη κατά την επίσκεψή της στην Κίνα.

ΒΙΝΤΕΟ-AYTON NA TON KΡΑΤΗΣOYN KI OI ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Ο Μάρδας για τους μετανάστες - επενδυτές και το ελληνικό Νταβός - ΒΙΝΤΕΟ

«Υπάρχει πρόβλεψη για τους μετανάστες – επενδυτές στον καινούργιο αναπτυξιακό νόμο» σχολίασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Μάρδας είπε χαρακτηριστικά:

Ξύλο όλη νύχτα στη Μασσαλία [βίντεο]

Η πρεμιέρα του EURO έγινε στο Παρίσι όμως η αστυνομία στη Μασσαλία έμεινε ξάγρυπνη έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αγγλοι, Γάλλοι και Ρώσοι προκάλεσαν χάος με τις συμπλοκές τους, οι οποίες συνεχίστηκαν για 2η μέρα και πλέον οι Αρχές της χώρας ψάχνουν να βρουν τρόπο να «απομονώσουν» τους οπαδούς.

ΘΕΛΕΙ ΧΛΙΔΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Σε μπελάδες η δήμαρχος Βαρκελώνης εξαιτίας Βαρουφάκη-Δείτε πόσο πλήρωσε την πολυτελή διαμονή του στην πόλη

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του επέλεξαν να μείνουν σε δύο διαφορετικά  boutique hotel πέντε αστέρων, όταν επισκέφθηκαν την Βαρκελώνη τον περασμένο Οκτώβριο, για να μιλήσει σε συνέδριο που διοργάνωσε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, γράφει η Telegraph, με τη δήμαρχο της Βαρκελώνης, Αντα Κολάου, να δέχεται σφοδρές επικρίσεις για το κόστος διαμονής του καθώς παραδέχθηκε ότι ξόδεψε...

ΒΙΝΤΕΟ-Μαυρίκος-"Περαστικοί έσπασαν το τζάμι για να τον βγάλουν αλλά δεν μπόρεσαν και τον άφησαν στο έλεος του Θεού"

Τα τελευταία, δραματικά δευτερόλεπτα της ζωής του Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο πολυτελές του τζιπ που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News μία αυτόπτης μάρτυρας.

Αναβιώνουν οι αρχαίοι αγώνες της Νεμέας – Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

Οι αρχαίοι αγώνες της Νεμέας, η Νεμεάδα, αναβιώνει χάρη στον σύλλογο για την Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων.

Οι δρομείς είναι ντυμένοι με χιτώνες και γυμνόποδες και κατ' αυτό τον τρόπο έχουν σωματική επαφή με τις ίδιες πέτρες όπου αρχαίοι αθλητές έτρεξαν πριν από 2.300 χρόνια.

BINTEO-Νεκρή σταρ του Voice στο Ορλάντο -Την πυροβόλησε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα

Η Κριστίνα Γκρίμι, μία τραγουδίστρια που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο «The Voice» στις ΗΠΑ, άφησε την τελευταία της πνοή, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό μετά από συναυλία στο Ορλάντο.

Που επικεντρώνονται οι έρευνες για τον Μαυρίκο - Οι κάμερες έδειξαν διαρροή καυσίμου - Γιατί κατέθεσε μήνυση η οικογένεια για ανθρωποκτονία

- Η εξέταση DNA απέδειξε πως ο άνθρωπος που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό ήταν ο Π. Μαυρίκος
- Επίσης διαπιστώθηκε πως ο εκδότης δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας που να οδήγησε σε αυτή την τραγωδία
- Σε 15 ημέρες θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί εάν ο Π. Μαυρίκος είχε καταναλώσει κάποια ουσία
- Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει επιβεβαιωθεί πως στο τζιπ δεν βρέθηκε κανένα σημάδι εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού
- Το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και στο ύψος του Mall άρχισαν κάποια περίεργα ζιγκ ζαγκ