02 Ιουλίου 2016

BINTEO-Ρε Πετρόπουλε γιατί έτρεχες Κοζάνη αντί να τους πάρεις τηλέφωνο να τους τα πεις;

Και στην Κοζάνη κανείς δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ!

Εκδήλωση με τον Πετρόπουλο, μάζεψε 15 άτομα... Δεν είναι τρολιά! Δείτε το βίντεο:

“Πόλεμος” Μαξίμου και ΔΟΛ για το νέο πρωτοσέλιδο του Βήματος

Με νέα “καρφιά” κατά του “Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη” απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου, στο πρωτοσέλιδο του Βήματος της Κυριακής, που όπως και την προηγούμενη βδομάδα καταπιάνεται (εν μέρει) με τον εκλογικό νόμο, χαρακτηρίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης ως “παιχνίδια με τους θεσμούς για να γίνουν καθεστώς”.

ΦΩΤΟ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΖΟΥΡΑ! Το χώσιμο των Γερμανών κι η απάντηση Βιέρι

Ενόψη του σημερινού προημιτελικού, η βερολινέζικη εφημερίδα “BZ Berlin” κυκλοφόρησε με τις φωτογραφίες των μητέρων των ποδοσφαιριστών της “σκουάντρα ατζούρα”, βάζοντας τίτλο: “Ούτε οι μαμάδες σας δεν μπορούν να σας βοηθήσουν τώρα”!

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου έγινε μοντέλο -Ποζάρει με μαγιό σε φωτογράφιση [εικόνες]

Στα χνάρια της μητέρα της, Τζένης Μπαλατσινού, βαδίζει η Αμαλία Κωστοπούλου, ανεβάζοντας στο Instagram backstage λήψεις, από την φωτογράφιση της με μαγιό.

Μόνη έννοια του Λεβέντη το μαγαζάκι του – Εξυμνεί προκλητικά τον Τσίπρα

Την άποψή του για τις προωθούμενες από την κυβέρνηση αλλαγές στον εκλογικό νόμο εξέφρασε σήμερα σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Η τιμωρία των απατημένων συζύγων - Έγδυσαν και χτύπησαν την πέτρα του σκανδάλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο απατημένες γυναίκες αποφάσισαν να τιμωρήσουν την ερωμένη των συζύγων τους. Την ξεγύμνωσαν, την έδειραν και την έσυραν στον δρόμο μπροστά στους σοκαρισμένους περαστικούς.

"Σεισμός" στο Instagram με το θεϊκό κορμί της Μελέτη - ΦΩΤΟ

Η Ελεονώρα Μελέτη πόζαρε φορώντας τη δική της σειρά μαγιό και έβαλε «φωτιά» στο Instagram.

Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται έχουν υποστεί επεξεργασία για εμπορικούς λόγους.

Υπό επιτήρηση δάσκαλα που έκανε σ@ξ με 14χρονο μαθητή στο αυτοκίνητο και στην αίθουσα

[Βλέποντας τη φώτο το μόνο που σού'ρχεται στο μυαλό: Ω ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΡΜΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ!]

Είχε ξεκινήσει το «κόρτε» στο ανήλικο αγόρι την άνοιξη του 2015 αρχικά με μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο τα οποία συνόδευε με φωτογραφίες

Οι έρωτες των "γαλάζιων" βουλευτών!

Ο έρωτας δεν γνωρίζει ούτε από βουλευτικές υποχρεώσεις, ούτε από οικονομική κρίση. Χτυπάει όποτε θέλει την πόρτα και κάπως έτσι την πάτησαν και μερικοί από ους "γαλάζιους" βουλευτές που τον τελευταίο καιρό δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι.

Χαμός με το video της Kardashian! Κολάζει ημίγυμνη και βρεγμένη στο μπάνιο

Σέξι και αποκαλυπτική για μια ακόμη φορά η Kim Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσότα ξέρει να προκαλεί και για μια ακόμη φορά τα κατάφερε. Η Kim εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα σε ρόλο «καυτή» μαμάς και… κόβει την ανάσα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΣ Ή ΤΟ ΠΝΙΞΕΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ; «Ο Λάκης μου έδειχνε μια υπερβολική αδυναμία. Ήμουν και νεαρός…»

«Αναγκάζεται στην προσωπική του ζωή να υποκρίνεται άλλους ρόλους από αυτούς που θέλει πραγματικά να ζήσει..».

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος στην προσωπική του ζωή», δηλώνει ο...

ΕΑΝ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ->πιστολή Τσακαλώτου στους δανειστές: Σταματήστε να παρεμβαίνετε στη νομοθεσία μας

Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, για τη στάση που τηρούν οι εκπρόσωποι των δανειστών και τα τεχνικά κλιμάκια.

Θίχτηκαν οι υποκριτές όταν ο Κούγιας είπε για Κουμανταρέα: Αν το κανε στο παιδί μου θα του κοβα τ'αρχ@δια

- Χαμός στο δικαστήριο με όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, υπερασπιζόμενος τον 27χρονο Ρουμάνο
- “Αίσχος, αίσχος”, φώναζε το ακροατήριο
- Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για τη δολοφονία του συγγραφέα στις 6 Δεκεμβρίου 2014
- Το δικαστήριο επέβαλε στους δύο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού και επιπλέον ποινή τεσσάρων ετών για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας

Tο αντιτορπιλικό USS Donald Cook στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ

Στο προλιμένα του λιμανιου του Πειραιά βρίσκεται απο σήμερα το πρωί το αντιτορπιλικό του Αμερικανικού ναυτικού USS Donald Cook DDG 75

Ακριβή η Ελλάδα για τους Βρετανούς τουρίστες, μετά το «Brexit»!

Τα πάνω –κάτω της Στερλίνας, θα κρίνουν τις επιπτώσεις του «Brexit» στον ελληνικό Τουρισμό, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων της Alpha Bank.

ΒΙΝΤΕ)-Νέα πρόκληση: Μουεζίνης καλεί σε προσευχή μέσα από την Αγιά Σοφιά-Καμία αντίδραση ΥΠΕΞ

Δείτε το βίντεο με τον μουσουλμάνο ιερέα να απευθύνει το λεγόμενο "adhan"- Χλιαρή αντίδραση του ΥπΕΞ

Κάλεσμα για μουσουλμανική προσευχή για πρώτη φορά μετά από 85 χρόνια στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη απήθυνε μουσουλμάνος ιερέας. Ο μουεζίνης απηύθυνε  το παραδοσιακό κάλεσμα για την προσευχή (το adhan) για πρώτη φορά εντός του ιστορικού μνημείου της Αγίας Σοφίας.

Είναι ο Κώστας Καραμανλής η... αλήθεια μες στην ψευτιά;

Ο συνδικαλΗσταράς Πουπάκης είχε καλέσει στη βάφτιση τον συνδικαλΗσταρά Στρατούλη... έτσι για να καταλάβουμε τις διακομματικές σχέσεις του συνδικαλισμού που κατέστρεψε τη χώρα

Πως σχετίζονται ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιάννης Πάριος, ο... Δημήτρης Στρατούλης, πολλά "γαλάζια" στελέχη κι ένα κυριακάτικο πάρτι βάφτισης στα παράλια των νοτίων προαστίων;

Επίθεση ΝΔ στη Φωτίου για τις δηλώσεις της για το ΕΚΑΣ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη δήλωση της κυρίας Φωτίου για την περικοπή του ΕΚΑΣ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ήπειρος: Μετέφεραν τους λάθρο μέσα στη νύχτα - Αντιδράσεις από το Δήμο Ζίτσας

Την άμεση κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας προκάλεσε η αιφνιδιαστική μεταφορά μεταναστών το βράδυ της Παρασκευής  από το Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά, σε ιδιωτική έκταση στη θέση "Φανερωμένη" της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς.

Ο ατρόμητος πεζοναύτης που έπιασε καρχαρία με τα χέρια του – ΒΙΝΤΕΟ

Με τα χέρια του κατάφερε να πιάσει έναν καρχαρία ο τολμηρός ψαράς από τη Νότια Καρολίνα, προκαλώντας αίσθηση για το θάρρος και τη γενναιότητα του.

Με χορηγό εφοπλιστή που αρχίζει από ΜΑΡΙ και τελειώνει σε ΝΑΚΗΣ έταζαν 300.000€ για ψήφο στον Γκιρτζίκη!

Τις τελευταίες ημέρες παίχτηκε ένα παιχνίδι στην ΕΠΣ Κυκλάδων, που ήταν σαφής προσπάθεια επηρεασμού των Σωματείων, προκειμένου να ανατρέψουν την Διοίκηση, μέσα από την ΓΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση και καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό του Γκιρτζίκη.

Μεγάλη διαδήλωση κατά του Brexit στο Λονδίνο -«Μένουμε Ευρώπη» είπαν 50.000 διαδηλωτές [εικόνες]

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κεντρικό Λονδίνο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου, για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

Ο Γκάμπριελ θέλει να δώσει γερμανική υπηκοότητα στους Βρετανούς που μένουν στη Γερμανία

Η Γερμανία πρέπει να δώσει υπηκοότητα στους νεαρούς Βρετανούς που ζουν στη χώρα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε ευρωπαϊκή διάσκεψη του κόμματος του (SPD) που πραγματοποιείται στο Βερολίνο.

Αποδοκίμασαν τον Παναγιώτη Ρήγα στον Βόλο - ΒΙΝΤΕΟ

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας στον Βόλο.

Σύμφωνα με το thessaliatv, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πλατεία Ελευθερίας ο κ. Ρήγας αναγκάστηκε να διακόψει αρκετές φορές αφού αποδοκιμάστηκε με γιουχαΐσματα από πολίτες.

Η άνοδος και η πτώση του Νίκου Μαμιδάκη

Η διαδρομή από την Ανώσκελη Χανίων στην Αθήνα, οι πολυσχιδείς δραστηριότητες, η διαχείριση στα χρόνια της κρίσης

Λένε ότι στις επιχειρήσεις οι χρυσές ευκαιρίες παρουσιάζονται μια φορά και τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αρπάξεις από τα μαλλιά. Στην περίπτωση του κ. Νίκου Μαμιδάκη (φωτογραφία), του ισχυρού ανδρός της Jet Oil, οι απόψεις για τις ικανότητές του διίστανται.

ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Σε ρυθμούς… Μυκόνου Άδωνις και Ευγενία (ΦΩΤΟ)

Μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του φαίνεται πως περνάει το ζεύγος Γεωργιάδη. Άδωνις και Ευγενία βρέθηκαν στη Μύκονο και δεν σταματάνε να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instargam και το Facebook.

Βίντεο-σοκ: Μεθυσμένος καθηγητής χτυπά μαθητές «επειδή κάνουν φασαρία»

Το περιστατικό συνέβη σε γυμνάσιο με τα θύματα του δασκάλου να είναι συνολικά οχτώ παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών

Euro 2016: Η απίστευτη αντίδραση των Βέλγων οπαδών μετά τον αποκλεισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βέλγοι οπαδοί, σε αντίθεση με τους Ρώσους και τους Άγγλους, παρέδωσαν μαθήματα αθλητικής συμπεριφοράς.

Εγινε ρεζίλι: Η απομυθοποίηση της Καρντάσιαν- Εχει ψεύτικα οπίσθια [εικόνες]

Έγινε διάσημη για ένα κυρίως πράγμα... για τις πληθωρικές της καμπύλες και τα «πλούσια» οπίσθιά της. Ωστόσο απ΄ότι φαίνεται όλα ήταν ένας μύθος...

Νέες αποκαλύψεις: Οταν έκαναν τσακωτούς τον Μπιλ Κλίντον με την κόρη του αντιπροέδρου του!

Με ένα αποκαλυπτικό βιβλίο ένας πρώην άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που είχε την αρμοδιότητα να φυλάει το Οβάλ Γραφείο για πάνω από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπιλ Κλίντον ρίχνει φως στη ζωή του πρώην πλανητάρχη.

"ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;" ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ Ψ@ΛΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ->Νέες περικοπές με... δόσεις σε μισθούς και συντάξεις - Όλες οι λεπτομέρειες

- Συνταξιούχοι και μισθωτοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με πετσοκομμένες συντάξεις και μισθούς
- Νέο “ψαλίδι” μέσα στο επόμενο δίμηνο
- Ποιοι μισθοί και συντάξεις μειώνονται και πόσο

Τα hedge funds, η επίθεση στην Πειραιώς και η σιωπή της ΝΔ

Προβληματισμό, ανησυχία και αμηχανία προκαλεί στην επιχειρηματική κοινότητα αλλά και σε μέρος του πολιτικού κόσμου η επίθεση που δέχεται η τράπεζα Πειραιώς από αμερικανικό, κερδοσκοπικό, hedge fund που κατέχει το 10% της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας, με στόχο να την ελέγξει.

Βullying στους Βρετανούς ευρωβουλευτές από συναδέλφους τους και υπαλλήλους της ΕΕ -Μετά τo Brexit

Ιδιαίτερα αφιλόξενη έχει γίνει η πρωτεύουσα του Βελγίου και της ΕΕ, οι Βρυξέλλες, για τους Βρετανούς ευρωβουλευτές -αλλά και τους ομοεθνείς τους που εργάζονται στα ευρωπαϊκά όργανα, μετά και την απόφαση της χώρας να αποχωρήσει από την Ένωση.

Απίστευτο περιστατικό: Πλάκωσε στο ξύλο τον άνδρα της έξω από το καζίνο του Ρίο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 3, έξω από το καζίνο, στο Ρίο.

Slate: Οσοι ψήφισαν Brexit είναι «ηλίθιοι», «ρατσιστές» και «χωριάτες»;

Οι περισσότεροι από εμάς λυπηθήκαμε με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου στη Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο, κάποιες αντιδράσεις έφτασαν στο σημείο να εκφράζουν μια αντιδημοκρατική περιφρόνηση, γράφει το έγκυρο σάιτ Slate. Και εξηγεί.

Μπανγκλαντές: Εννέα Ιταλοί και επτά Ιάπωνες ανάμεσα στους νεκρούς

Οι ένοπλοι ισλαμιστές σκότωσαν συνολικά 20 ανθρώπους

Εννέα Ιταλοί και επτά Ιάπωνες υπήκοοι έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση στο Μπαγκλαντές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΣΟΦΟ! Με 460 ευρώ λιγότερα το μήνα καλούνται να ζήσουν χιλιάδες συνταξιούχοι

Από την κατάργηση του ΕΚΑΣ δεν γλιτώνουν ούτε οι συνταξιούχοι με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%

Στο όριο της φτώχειας καλούνται να ζήσουν εδώ και λίγες ημέρες χιλιάδες συνταξιούχοι που είδαν στους λογαριασμούς τους να πιστώνονται κουτσουρεμένες οι συντάξεις τους μετά την έναρξη της εφαρμογής των μέτρων που προβλέπονται από το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου.

ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ! Έδωσαν 250% ακριβότερο το κάμπινγκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στους μετανάστες

Προφανώς τα ΣΥΡΙΖΑκια δεν το χρειάζονται πια αφού πάνε Μύκονο...

Xορός εκατομμυρίων ευρώ γύρω από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες έχει στηθεί στη χώρα. Από τη μία έχουμε τη σύναψη ιδιωτικών συμφωνητικών μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και επιχειρηματιών με το αντίτιμο να καταγγέλλεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως εξόχως υπερβολικό, ενώ από την άλλη κατασκευάζονται νέοι χώροι υποδοχής με χρήματα που δεν προέρχονται από ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά από το ήδη κουτσουρεμένο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ΦΩΤΟ-Το γίδι του μήνα

Πέρσι ψήφισε περήφανα ΟΧΙ αφού δεν ήταν με τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τη Λαγκάρντ όπως εμείς... προχθές πήγε στο ΑΤΜ να πάρει σύνταξη:

Έρχεται νέο «μαχαίρι» για 250.000 επικουρικές συντάξεις

Πόσο μειώνουν εισοδήματα και συντάξεις παρακράτηση και εισφορά αλληλεγγύης
Πώς θα επιστραφούν τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ- Ποια μερίσματα καταργούνται - Πόσο μειώνονται τα μερίσματα λόγω χηρείας - Χάνουν το ΕΚΑΣ οι νέοι συνταξιούχοι - Ψυχρολουσία και για 11.000 τραπεζοϋπάλληλους που βρίσκονται σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς

Διαψεύδει ο Γερμανός πολιτικός: «Χτυπήθηκα δυνατά στα πλευρά από φωτογράφο»

Προφανώς και η ιστορία είναι σανός της ΑΥΓΗΣ στα γιδια

Διαψεύδει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομίας της Bundestag Πέτερ Ραμσάουερ τα περί προσβολής Έλληνα φωτογράφου κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με την αποστολή του Αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Νέος έρωτας «έσκασε» μέσα στη Βουλή;

Οι καλές σχέσεις βουλευτών με υπαλλήλους στη Βουλή, είναι κάτι το φυσιολογικό την στιγμή που εκατοντάδες άνθρωποι δουλεύουν στον ίδιο εργασιακό χώρο.

Ο «Αριστερός του χαβιαριού» ρήμαξε τις συντάξεις και έφυγε για Εκουαδόρ

Ο «ταξικός αποστάτης» Γιώργος Κατρούγκαλος σε νέες περιπέτειες

Με ανακοίνωση του προέβλεψε ότι «οι επιπτώσεις από την κατάργηση του ΕΚΑΣ θα μετριαστούν σταδιακά»! Μετά άφησε πίσω τους συνταξιούχους και έφυγε για Λατινική Αμερική. Εκεί ...

Κατήγγειλε εκβιασμό του ο Μπακογιάννης

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, μετά τον εκβιασμό που υπέστη για την αδειοδότηση λατομείων της περιοχής.

Σε ποιες χώρες ψηφίζουν στα 17;

του Κώστα Γιαννακίδη

Αξίζει τον κόπο να δούμε ποιες άλλες χώρες έχουν καθιερώσει τη ψήφο σε ηλικία κάτω των 18 ετών.

Η κυβέρνηση προτείνει τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου σε όλους τους πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους. Και μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει εκφράσει αντιρρήσεις επί τούτου. Λογικό. Ποιος θέλει να τα βάλει με τη νεολαία υποδεικνύοντας το ανώριμο της ηλικίας;

ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ EURO! Ο Αλέξης Τσίπρας έζησε το ποδοσφαιρικό του Brexit!

Το (νέο) ποδοσφαιρικό κάζο της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2016, στεναχώρησε εκτός από τους εκατομμύρια Άγγλους οπαδούς κι έναν Έλληνα. Και μάλιστα τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα!

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΔΙΑ! ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΣΟΦΟ! Φωτίου: Ήξεραν τα γίδια ότι θα κοπεί το ΕΚΑΣ-Δεν είπαμε ότι δεν θα κοπεί!


Προσέξτε υπουργός κυβέρνησης: Μετά το 3:30 συζητάνε και λέει δεν ξέρω γιατί κόπηκε ένα 50άρικο σε συντάξεις κάτω των 1300€ 

"Δεν είχε πει κανείς ότι το ΕΚΑΣ δεν θα κοπεί. Αυτό ήταν δεδομένο, δεν εξαπατήσαμε κανέναν σε αυτό το θέμα" (δηλ. στα υπόλοιπα εξαπατήσατε τα γίδια;) είπε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο ΜΕGA.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Λεβέντης: Ευχαριστήθηκα γιατί ο Τσίπρας φέρθηκε σαν άνδρας

Ευχαριστήθηκα γιατί ο Τσίπρας φέρθηκε σαν άνδρας σε ό,τι συμφωνήσαμε, είπε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στην κυβερνητική πρόταση για τον νέο εκλογικό νόμο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Δρίτσας για COSCO: Η επιστολή τους είχε λάθος... ύφος και λάθος νομικά επιχειρήματα

Για λάθος ύφος και νομικά επιχειρήματα στην επιστολή της Cosco έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ! Καρτερός-ΑΥΓΗ σε Κυριάκο: Σας γ@@ώ το Χάρβαρντ

Είναι πασιφανές ότι βρίσκονται σε αμόκ βλέποντας ότι πήραν την κάτω βόλτα

Μια άνευ προηγουμένου χυδαία επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο αρθρογράφος της «Αυγής», Θανάσης Καρτερός.

Η ΝΔ για την απόφαση του Πρωτοδικείου για την "Μαρινόπουλος"-Τι λέει το ΝΣΚ για τη στάση του

Με αφορμή την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου για τον Όμιλο Μαρινόπουλο, από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: