08 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Πάνος Καμμένος σας εξηγεί πως να μην πληρώσετε ΕΝΦΙΑ

Βρες πόσα τρακτέρ με σανό πέρασαν απ' την οθόνη και κέρδισε:

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΩΜΑΛΟΣ από την Κατερίνη κακοποιεί θαλάσσια χελώνα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την απάνθρωπη συμπεριφορά ενός ψαρά, που όχι μόνο κακοποιεί βάναυσα μια θαλάσσια χελώνα, αλλά δεν δίστασε να κάνει και την σχετική ανάρτηση στο facebook.

«Φώτη, χάσαμε»: Δεν πάει Ρίο η Εθνική μετά την οδυνηρή ήττα 66-61 από την Κροατία

Πληρώνοντας το καταστροφικό της ξεκίνημα στον αγώνα, όπου βρέθηκε να χάνει με 13-37, η Εθνική αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Αν και έκανε τεράστια ανατροπή καθώς προηγήθηκε 49-48, η επιθετική αφλογιστία στην τελευταία περίοδο της κόστισε την ήττα

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Ο δήμαρχος Μήλου: Ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Με αφορμή το περιστατικό με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Πρόληψης Υγείας Μήλου, ο δήμαρχος του νησιού Γεράσιμος Δαμουλάκης μιλώντας στο enikος.gr χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους στη Μήλο όσους βουλευτές ψήφισαν την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! O Θ. Τζήμερος περνά γενιές δεκατέσσερις τον Καραμανλή της Ραφήνας

Να τον κράζει μέχρι κι ο Τζήμερος...

Ακόμη μια παρέμβαση του ευφυούς Θάνου Τζήμερου, που αναμένεται να συζητηθεί.

Αφού με σπαρταριστή ανάρτηση του στο Facebook, περνά (κυριολεκτικά) γενιές δεκατέσσερις τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, το (διαχρονικά) δεξί του χέρι Πάκη Παυλόπουλο αλλά και τους διάφορους παρατρεχάμενους του πάλαι ποτε ισχυρού «Καραμανλικού μπλοκ».

Μετά τον Χατζηνικολάου και ο Καρατζαφέρης δεκανίκι ΣΥΡΙΖΑ: Είχα προτείνει στον Παπαδήμο να φτιάξουμε plan B... με έγραψε στα παπάρια του

Φυσικά ενώ ο Καρατζαφέρης σήμερα λέει ότι μόνο αυτός το πρότεινε και οι άλλοι τον έγραψαν στα παπάρια τους, ο Χατζηνικολάου χθες είπε "και η Κυβέρνηση Παπαδήμου, Σαμαρά, Βενιζέλου συζητούσε σχέδιο Β... μου το είπε πολιτικός αρχηγός"... επιτέλους μάθαμε και με ποιους έγκυρους συζητάει ο Χατζηνικολάου... με τον τελειωμένο Καρατζαφέρη

Την αποκάλυψη ότι είχε προτείνει ο ίδιος από το Νοέμβριο του 2011 στον Λουκά Παπαδήμο να δημιουργηθεί plan B έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος της ΛΑΟΣ, εταίρος τότε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, είπε ότι τον Νοέμβριο του 2011 παρουσία των Αντώνη Σαμαρά και Γιώργου Παπανδρέου πρότεινε στον πρωθυπουργό plan B, προκειμένου «να είμαστε έτοιμοι αν συμβεί κάτι».

Αυστρία: Στροφή του ακροδεξιού υποψήφιου Προέδρου -Λάθος η αποχώρηση από την ΕΕ

Μια εντυπωσιακή «στροφή» 180 μοιρών από τις θέσεις του κάνει ο Νόρμπερτ Χόφερ, ο ακροδεξιός υποψήφιος πρόεδρος της Αυστρίας.

Παίρνοντας το σαφές μήνυμα που δίνεται από σημερινή δημοσκόπηση, ότι μόλις το 30% των Αυστριακών επιθυμούν μία έξοδο της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο υπαρχηγός του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων και υποψήφιός του στις αυστριακές προεδρικές εκλογές, εμφανιστηκε...

Η Lidl Hellas 'εδωσε 600.000€ για τα εξωτερικά ιατρεία του ν. Παίδων «Π.&Α.Κυριακού»

Στις 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» παρουσία εκπροσώπων του νοσοκομείου, της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ; Ανεπιθύμητος στη Μήλο ο Κουρουμπλής-Η… υποδοχή που του επεφύλαξαν

Σίγουρα δεν θα περίμενε τέτοια αντίδραση ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο νησί της Μήλου.

Ο υπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας του νησιού, ωστόσο όπως αποδείχθηκε η παρουσία του εξόργισε πολλούς.

ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΟΥΡΑΚΗ! ΓΛΚ: Ζητά από τον Δήμο Ηρακλείου να επιστρέψει 900.000 ευρώ [έγγραφο]

Με απόφασή της, η Διεύθυνση Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ζητά πίσω από το δήμο Ηρακλείου, ούτε λίγο ούτε πολύ, το ποσό των 896.522 ευρώ.

Το ποσό «Δημοσιονομικής Διόρθωσης» όπως χαρακτηρίζεται, ζητείται καθώς....

EURO 2016: Η UEFA ανακοίνωσε «καθαρά» κέρδη 830 εκατ.ευρώ

«Χρυσάφι» για την UEFA από το EURO 2016 της Γαλλίας.

Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τα έσοδα από την διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας έφτασαν το 1,93 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων...

Πανικός του Γ. Αυτιά που είδε το όνομά του να χρωστάει 2,9 εκ στις λίστες φοροδιαφυγής που δημοσίευσαν

Ουδεμία σχέση έχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς με τον Γιώργο Αυτιά της «μαύρης λίστας» του υπουργείου οικονομικών!

Στις λίστες του Υπουργείου Οικονομικών υπάρχει το όνομα Γιώργος Αυτιάς του Δημητρίου, που...

Τηλεοπτικοί σταθμοί και διαφημιστικές εταιρείες κατά του Παππά που θέλει να ελέγξει τη διαφήμιση

Την κατηγορηματική αντίθεσή τους στο σχέδιο νόμου για την ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου, εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους, οι εταίροι της τηλεοπτικής αγοράς.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαρτζώκας: Από το ξύλο στο ΣΕΦ, προπονητής στην Μπαρτσελόνα

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 - Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.

«Σκάρτα» δύο χρόνια για το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Από το ξύλο που έφαγε στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο εκείνο βράδυ, στην μεγάλη σημερινή ημέρα για το ελληνικό μπάσκετ.

Ιερώνυμος: Οι δανειστές είναι τοκογλύφοι, εκβιαστές και βιάζουν μωρά

Μπράβο μεγάλε! Μπρίζωσε κι άλλο τα γίδια...

«Η Ελλάδα δέχεται τραχύ εκβιασμό από τους δανειστές της» είπε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, στην Πανθρακική ιερατική στην Αλεξανδρούπολη, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον των δανειστών.

Ο σπασμένος σταυρός και η δήθεν "συγγνώμη" (σε άψογα ελληνικά) από τους λάθρο – ΦΩΤΟ

Αξιέπαινη προσπάθεια προπαγάνδας, από τους "αλληλέγγυους" που τους καθοδηγούν και τους γράφουν τις επιστολές συγγνώμης

Ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής της Θέρμης προκάλεσε το σπάσιμο ενόςσταυρού στο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην Αγία Αικατερίνη και βρίσκεται έξω από την ανοικτή δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων, στις αποθήκες «Κορδογιάννη».

Θα κλάψετε με τη δικαιολογία του βενζινά στον Βουλγαράκη

Ακόμα και οι πολιτικοί μπορούν να πέσουν θύματα απάτης… σε βενζινάδικο με πειραγμένη αντλία, πράγμα πολύ συχνό πια στη χώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους της διεύθυνσης Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας. Ο πολιτικός που την πάτησε ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση με δόλο οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι «επί σκοπώ, με δόλο και με άποψη οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Οι Έλληνες πιλότοι διέπρεψαν σε αγώνες επίδειξης

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» συμμετείχε σε διαγωνισμούς στη Δανία και στο Βέλγιο
Οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας κατατάσσονται ανάμεσα στους καλύτερους χειριστές παγκοσμίως. Οι ικανότητές τους αποδείχθηκαν σε πρόσφατες επιδείξεις που έλαβαν χώρα στη Δανία και στο Βέλγιο, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια.

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! Ο Μάρδας που δεν ξέρει τι σημαίνει ΚΥΣΟΙΠ: Ημασταν παγιδευμένοι σε απραξία για οποιοδήποτε Plan B

Δεν υπήρχε σε κυβερνητικό επίπεδο σχεδιασμός εξόδου από το ευρώ και μετάβασης στη δραχμή, υποστηρίζει ο υφυπουργός Εξωτερικών

Με ήξεις -αφήξεις και βασικό επιχείρημα ότι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής και η κυβέρνηση «ήταν παγιδευμένοι σε μια απραξία ως προς οποιοδήποτε Plan B δραχμής», παρεμβαίνει στο θέμα του Plan X ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ! Ελβετία: Πρόστιμα μέχρι και 9.500 ευρώ για όσες φορούν μπούρκα

Το ελβετικό καντόνι του Τιτσίνο αποφάσισε με δημοψήφισμα το 2013 να απαγορεύσει την μπούρκα - Τι πρόστιμο επεβλήθη σε δύο ακτιβιστές για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων
Το ιταλόφωνο καντόνι του Τιτσίνο στην Ελβετία έθεσε σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου έναν νόμο που απαγορεύει την μπούρκα και γενικότερα, τον ισλαμικό τρόπο ντυσίματος στο έδαφός του.

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει από το Σάββατο 9 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο των διεθνών επαφών του, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Ντάλας: "Θέλω να σκοτώσω λευκούς αστυνομικούς"-Ποια οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο Ντάλας

- Πέντε αστυνομικοί νεκροί και επτά τραυματίες ο απολογισμός του μακελειού στο Ντάλας των ΗΠΑ
- Δυο πολίτες ανάμεσα στους εννέα συνολικά τραυματίες – Μια γυναίκα πυροβολήθηκε στο πόδι ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί της
- «Θέλω να σκοτώσω λευκούς, ειδικά αστυνομικούς» είπε ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές στην αστυνομικά κατά τις διαπραγματεύσεις
- Τον εξουδετέρωσαν με βόμβα που μετέφερε ένα ρομπότ
- Υποστήριξε πως ενεργούσε μόνος και οι πράξεις του ήταν εκδίκηση για τις δολοφονίες μαύρων από λευκούς αστυνομικούς
- Τρεις από τους δράστες, δυο άνδρες και μια γυναίκα, έχουν συλληφθεί
- Το χρονικό της πιο αιματηρής επίθεσης κατά αστυνομικών από την 11η Σεπτεμβρίου

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣΦλαμπουράρης: Στο μισό από ό,τι προβλέπεται η κάλυψη των θέσεων στο Μαξίμου

Κάθε τρεις και λίγο βγάζουν ΦΕΚ που λένε: "Αυξάνονται κατά 5 οι θέσεις μετακλητών στο Γραφείο του Υφυπουργού"

Γραπτά απάντησε στους βουλευτές του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό και Γιώργο Αμυρά, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σχετικά με τον αριθμό υπαλλήλων του Μεγάρου Μαξίμου, κάνοντας σαφώς νύξη για νέο «σκάνδαλο» με μετακλητούς. Όπως τόνισε, όμως ο υπουργός, οι θέσεις στο γραφείο του πρωθυπουργού είναι στο μισό από αυτό που προβλέπεται.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΕΛΣΤΑΤ: Μείον 107.450 τουρίστες στη χώρα μας το α' τρίμηνο του 2016

Μείωση κατά 107.450 άτομα ή 6,2% σημείωσε το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας το α' τρίμηνο εφέτος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας συνόρων που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος και δημοσιοποιεί η ΕΛΣΤΑΤ. Συνολικά αφίχθησαν 1.620.971 άτομα.

Ο καβγάς Σκουρλέτη - Μανιάτη στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο καβγά είχαν στην αρμόδια Επιτροπή της βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, ο  Παναγιώτης Σκουρλέτης και ο  Γιάννης Μανιάτης.

Χαμός με την σέξι φωτογράφιση της πρωταγωνίστριας του Μπρούσκο!

Είναι μόλις 19 χρόνων και έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη σειρά Μπρούσκο. Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου που ενσαρκώνει την όμορφη ψυχολόγο στη δημοφιλή σειρά του Ant1 και έχει γίνει η πέτρα του σκανδάλου.

Ακόμα μια φωτογραφία από τα Χανιά εντυπωσίασε τη NASA

Επιλέχθηκε από τους ειδικούς στη NASA για να δημοσιευτεί ως η Earth Science Picture of the Day
Μία ακόμα φωτογραφία από τα Χανιά, επιλέχθηκε από τους ειδικούς στη NASA για να δημοσιευτεί ως η Earth Science Picture of the Day (EPOD). Μάλιστα πρόκειται για την δεύτερη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς στις 15 Ιουνίου η NASA είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τους Κομολίθους.

Μυστήριο με το θάνατο του πρώην ρώσου διπλού πράκτορα που είχε προδώσει την καλλονή «Μάτα Χάρι», Άννα Τσαπμαν

Μυστήριο καλύπτει την τύχη του πρώην διπλού ρώσου πράκτορα Alexander Poteyev ο οποίος φέρεται να είχε προδώσει την ρωσίδα καλλονή των μυστικών υπηρεσιών Άννα Τσάπμαν.

Ο 64χρονος πρώην πράκτορας φέρεται να είναι νεκρός, όπως μεταδίδει η Daily Mail δίχως όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται.

Ο Αρκάς εξηγεί με κείμενο στους ΣΥΡΙΖΑίους γιατί τους κράζει: «Γιατί έτσι μου αρέσει!»

«Η ανενδοίαστη εξαπάτηση και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός έφτασαν στον κολοφώνα τους με αυτή την κυβέρνηση»

Τα σκίτσα του Αρκά ήταν πάντα πολιτικά. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημε γίνονται με λίγο πιο... ευθύ τρόπο, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει τους ΣΥΡΙΖΑίους και ζητούν από τον διάσημο σκιτσογράφο εξηγήσεις.... αφού δεν μπορούν να του κλείσουν το στόμα

Αγριο κράξιμο Μελέτη σε βλαμμένη που την έβρισε στο facebook

Απάντηση σε ένα πολύ επιθετικό σχόλιο μιας άγνωστης κοπέλας στο facebook, έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη, με τους χρήστες να παίρνουν το μέρος της παρουσιάστριας υποστηριζόντάς την στα σχόλιά τους.

ΤΡΕΛΟ ΞΥΛΟ ΜΠΕΝΥ ΣΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! -Εχει γραφεί ότι θα πάτε στη ΝΔ -Μόνο εσείς το γράφετε, στην εφημερίδα σας

Ενας έντονος διάλογος μεταξύ Νίκου Χατζηνικολάου και Ευάγγελου Βενιζέλου διημείφθη το πρωί, στη ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου.

Διαβάστε τον διάλογο:

Ο Χειμωνάς τα βάζει με το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ: Με έγραψαν στα γκρατσιάνο πελέ τους

Aιχμές κατά του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αφήνει ο τομεάρχης Πολιτισμού και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Χειμωνάς με αφορμή ένα δελτίο Τύπου που είχε γράψει σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη δίκη του Μένη Κουμανταρέα.

Επίπεδο Έλληνα κάφρου από τον Γάλλο ΣΥΡΙΖΑίο-Δείτε πως πανηγύρισε ο Μελανσόν την πρόκριση της Γαλλίας

Με μια φωτογραφία της Άνγκελα Μέρκελ και μια φράση γεμάτη νόημα επέλεξε να σχολιάσει τη νίκη της Γαλλίας επί της Γερμανίας στον ημιτελικό του EURO 2016, o Ζαν Λικ Μελανσόν.

Η χυμώδης Κροάτισσα δημοσιογράφος που... ξεσηκώνει το Instagram [εικόνες]

Μια δημοσιογράφος από την Κροατία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Και όχι άδικα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Για την 36χρονη Mirta Surjack ο λόγος, που πλέον έχει περισσότερους από 30.000 followers στον λογαριασμό της στο Instagram, χάρη στις προκλητικές φωτογραφίες της με μπικίνι που δημοσιεύει και οι οποίες αναδεικνύνουν την άψογη σιλουέτα της.

Bild: Mε αυτό το όπλο οι ελεύθεροι σκοπευτές αιματοκύλησαν το Ντάλας

Aνοίγοντας πυρ με το ημιαυτόματο AR-15 σκοτώνεις σε μικρό χρονικό διάστημα όσο τον δυνατόν περισσότερα άτομα - Το ίδιο είχε χρησιμοποιήσει και ο μακελάρης του Ορλάντο, Ομάρ Ματίν 

Mε το αγαπημένο όπλο των μακελάρηδων, το ημιαυτόματο AR-15, οι ελεύθεροι σκοπευτές στο Ντάλας άνοιξαν πυρ κατά 11 αστυνομικών σκοτώνοντας εν ψυχρώ πέντε από αυτούς, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Βερολίνο: Στον «Μαύρο Γάτο» πελάτες και σερβιτόροι είναι γυμνοί

«Το γυμνό φέρνει χαλαρότητα. Για μένα, αυτό είναι που κάνει την τέχνη. Και υποστηρίζω οποιαδήποτε μορφή τέχνης», λέει ο σεφ του εστιατορίουΤολμηροί άνδρες και γυναίκες γδύθηκαν και δείπνησαν σε ένα εστιατόριο που άνοιξε τις πύλες του στο Βερολίνο αυτή την βδομάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σε καλό δρόμο η Škoda, διαφημίζει ότι ξεπέρασε τα supercars... της δεκαετίας του 80

Μοιάζει με ανέκδοτο αλλά είναι επίσημο βίντεο της τσεχικής εταιρείας, όπου ένα Superb Combi κάνει κόντρα με κλασικά σούπερκαρ της δεκαετίας του '80 και φυσικά κερδίζει

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ->Zούγκλα η αγορά εργασίας στην Ελλάδα: 1 στους 5 εργαζόμενους είναι ανασφάλιστοι

Κάμψη της ανεργίας κατά 2% δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ενώ και το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» δείχνει ότι έχουν ανοίξει 200.000 νέες θέσεις εργασίας.

Το υπουργείο εργασίας με ανακοίνωσή του αναφέρεται με…

Eurostat: Γιατί αυξήθηκε ο πληθυσμός της ΕΕ και γιατί μειώθηκε στην Ελλάδα

Στα 510,1 εκατ. εκτιμήθηκε ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 1η Ιανουαρίου 2016 σε σχέση με 508,3 την 1η Ιανουαρίου 2015, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat.

Kως: Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι Αμερικανοί -Κατηγορούνται για βιασμό ανήλικης

Για βιασμό 17χρονης Βρετανίδας κατηγορούνται δύο 24χρονοι Αμερικανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.

ISIS: Τώρα εκτελούν και ποδοσφαιριστές! -Τους αποκεφάλισαν ενώπιον παιδιών [εικόνες]

Τέσσερις γνωστοί ποδοσφαιριστές στη Συρία βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια τζιχαντιστών.

Τα θύματα, που αγωνίζονταν στη δημοφιλή συριακή ομάδα Αλ Σαμπάμπ, αποκεφαλίστηκαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Ράκα, αφού κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία.

Ο Τζήμερος εξηγεί την αδικία του πέναλτυ με αφορμή το χθεσινό αγώνα Γερμανία-Γαλλία

Το πέναλτι μπορεί να είναι άδικη τιμωρία αναλογικά με τη φάση στην οποία έγινε γράφει ο Θάνος Τζήμερος στο Facebook:

Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ότι θα αποζημιωθούν οι κάτοικοι της Ειδομένης

Γίνεται προσπάθεια για να δοθούν οι αποζημιώσεις στους κατοίκους της περιοχής της Ειδομένης, των οποίων οι ιδιοκτησίες ή οι καλλιέργειες επλήγησαν από την παρουσία προσφύγων και μεταναστών, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, με αφορμή τις συναντήσεις που είχε προ ημερών με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον γενικό γραμματέα Μετανάστευσης Βασίλη Παπαδόπουλο.

Η απάντηση των ZARA για τις φήμες για τα καταστήματά τους στην Ελλάδα

Στις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για τα καταστήματα ZARA στην Ελλάδα απαντά η εταιρεία.

Σύμφωνα με το tovima.gr η διοίκηση της εταιρείας σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν κλείνουν τα καταστήματα ZARA στην Ελλάδα και ότι αντίθετα,  η ισπανική αλυσίδα συνεχίζει τις επενδύσεις και ανοίγει νέα καταστήματα.

Αδ. Γεωργιάδης: Ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός και θα κλείσει κανάλια

«Είναι απολύτως προφανές ότι η NΔ θα καταργήσει το νόμο Παππά για τα κανάλια», τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας ότι ο νόμος είναι διαβλητός, καθώς ο υπουργός Επικρατείας μπορεί να ευνοήσει όποιον ενδιαφερόμενο θέλει. Ανάλογες δηλώσεις περί κατάργησης του νόμου είχαν προηγηθεί από το Νίκο Δένδια και την Ντόρα Μπακογιάννη.

Κέρκυρα: Προσγείωση αεροπλάνου μέσα από το πιλοτήριο - Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο facebook!

Δείτε την εικόνα που βλέπουν οι πιλότοι κατά τη διάρκεια προσγείωσης ενός αεροπλάνου...

Ένα εντυπωσιακό βίντεο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης ενός πολιτικού αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, κατέγραψε κάμερα μέσα από το πιλοτήριο. Δείτε το από το γκρουπ στο facebook "Best Places In Corfu"...

ΨΗΦΙΖΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΙΔΙΩΤΗ! Έτσι θα κουρευτούν τα στεγαστικά και επισκευαστικά δάνεια των ΔΥ

Ρύθμιση-ανάσα για 145.000 δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους που έχουν στεγαστικά και επισκευαστικά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αποφάσισε χθες το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. (Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής).

Μεταξύ των λύσεων είναι:

Αγριος καβγάς Μανιάτη-Σκουρλέτη: Το ξεπούλημα της χώρας και τα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Μανιάτη και του υπουργού Πανου Σκουρλέτη με αφορμή το θέμα των υδρογονανθράκων και της πολιτικής που ασκεί το υπουργείο στο συγκεκριμένο τομέα.

Εφτιαξαν μια ….Επιτροπή με 13 μέλη για να επιστρέψουν τον ΦΠΑ

Περισσότερα από 1,18 δις Ευρώ σε επιστροφή ΦΠΑ χρωστά το Ελληνικό Κράτος σε περίπου 10.000 ταλαιπωρημένες από την κρίση επιχειρήσεις.

Ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής αποφάσισε να συστήσει μια επιτροπή με 13 μέλη για ….να παρακολουθήσει τα …κριτήρια ανάλυσης κινδύνου υποθέσεων επιστροφής ΦΠΑ που θα διεκπεραιώνονται με έλεγχο.

ΒΙΝΤΕΟ-Πως είναι σήμερα το προϊόν του εκσυχρονιστή Σημίτη, Κώστας Κεντέρης;

Δείτε πως είναι σήμερα ο "Ολυμπιονίκης" του Σίδνεϊ!

Ένα αφιέρωμα στους Έλληνες Ολυμπιονίκες έφτιαξαν και παρουσίασαν στην εκπομπή “Πρωινούλι”. Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείπει ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, ο Κώστας Κεντέρης.