28 Οκτωβρίου 2016

Ο Οδυσσέας Ελύτης στο μέτωπο του '40 -Τι έγραψε για την εμπειρία του

Ο Νομπελίστας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης πολέμησε στο Αλβανικό Έπος 1940-41, στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Προσβλήθηκε από τύφο και τελικά διασώθηκε από θαύμα, όπως ο ίδιος ομολογεί.

BINTEO-Ένταση με ΛΑΘΡΟμετανάστες στο κέντρο κράτησης στην Κόρινθο

Ένταση πριν από λίγο στο Κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο, όπου οι μετανάστες έβαλαν φωτιά στο κτίριο διαμαρτυρόμενοι για την κράτησή τους

Νέο επίθεση Πολάκη στους δικαστές

Με αφορμή μια διακομιδή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτίθεται εκ νέου στη Δικαιοσύνη. Ξανά μέσω Facebook η τοποθέτησή του.

ΑΠΑΠΑ! Σοκαρισμένο το Ιράν: Διάσημος ιμάμης κακοποιούσε αγόρια!

Την περασμένη εβδομάδα το απαγορευμένο από την κυβέρνηση τηλεοπτικό δίκτυο Voice of America Persian TV πήρε συνεντεύξεις από τους τρεις άνδρες που έκαναν τις καταγγελίες εναντίον του Σαΐντ Τούσι

«Xαράτσι» έως 800€ ετησίως για μισθωτούς και συνταξιούχους

Με νέο «ψαλίδι» απειλείται το αφορολόγητο όριο εισοδήματος για τους μισθωτούς και συνταξιούχους. Με το «καλημέρα» της δεύτερης αξιολόγησης το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έθεσε στο τραπέζι ζήτημα περαιτέρω μείωσης του αφορολογήτου στις 5.000 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπινελίκια χασαποταβερνιάρη για τους δικαστές! 25 εκατ. το αντίτιμο για τα κανάλια

- Νέα ολομέτωπη επίθεση του Λευτέρη Κρέτσου εναντίον της Δικαιοσύνης
- "Εκβιάστηκαν οι δικαστές και όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί που ενεπλάκησαν στη διαδικασία" δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News
- Κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να συναινέσει στη σύσταση του ΕΣΡ
- "Επί οκτώ μήνες η κυβέρνηση υφίσταται μιντιακή τρομοκρατία"
- Τόνισε πως μπορούν να "χωρέσουν" μέχρι 6-7 HD κανάλια στο τηλεοπτικό φάσμα
- Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΕΝΦΙΑ -20% ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ-Ντέμης Νικολαΐδης: Με ενοχλεί η συμπεριφορά της κυβέρνησης - Την επόμενη φορά θα ψηφίσω όποιον τάξει τα λιγότερα

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα και την κατάσταση στην χώρα, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε με ποιον τρόπο να ψηφίσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

BINTEO-«Είπα στη γυναίκα μου ότι θα πάω για τσιγάρο και το έσκασα! Μπήκα στο καράβι…»

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει πώς παράτησε την πρώτη του γυναίκα!

«Ένα βράδυ πήγαμε σινεμά. Στο διάλειμμα της είπα ότι θα βγω να καπνίσω ένα τσιγάρο. Πήρα ταξί, έφτασα στο λιμάνι, μπήκα στο καράβι...

Κουμουτσάκος: Η ΝΔ είναι η μόνη αξιόπιστη λύση

Για απόπειρα χειραγώγησης της κυβέρνησης που κατέπεσε με πάταγο, κάνει λόγο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Vine: Αυτά είναι τα 12 πιο δημοφιλή βίντεο των τελευταίων 4 ετών

Η απόφαση του Τwitter να παύσει τη λειτουργία εφαρμογής της υπηρεσίας video sharing του Vine έκανε το γύρο του κόσμου και όπως ήταν αναμενόμενο δυσαρέστησε αρκετούς χρήστες των social media.

Η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Στυλιανό Παττακό!

Δείτε τι αποκάλυψε ο Τάκης Βουγιουκλάκης!

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο αδερφός της, ο Τάκης, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από την περίοδο που γυριζόταν στην Κρήτη η ταινία “Η νεράιδα και το παλικάρι”.

Κρήτη: Η γοητευτική συνοδός που μαγνήτισε τα βλέμματα στην παρέλαση [εικόνες]

Το ζεστό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων απέσπασαν οι μαθητές, ο στρατός αλλά και οι σύλλογοι των Χανίων που παρέλασαν σήμερα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στα Χανιά.

Ο ΦΙΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ! Γερμανία: Επτάχρονοι Σύροι κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος κοριτσιών

Το περιστατικό φέρεται να έχει γίνει σε πισίνα στην περιοχή Μαρίεντορφ

Στη σύλληψη έξι Σύρων ηλικίας 7 έως 11 ετών και ενός άλλου αγοριού ηλικίας 14 ετών με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος κοριτσιών σε πισίνα προχώρησε η γερμανική αστυνομία.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ Πολίτης στον Πάκη: Γιορτάζουμε το «όχι» που δεν λέτε σε κανέναν [βίντεο]

Στη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, ένας πολίτης επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Δείτε το τραγούδι των 45 δευτερολέπτων που έγινε viral και μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Και το όνομα αυτού Pen-Pineapple-Apple-Pen (PPAP)

Μπορεί να διαρκεί μόλις 45 δευτερόλεπτα και να περιέχει ελάχιστε λέξεις αλλά το τραγούδι Pen-Pineapple-Apple-Pen (PPAP) έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και έχει κάνει διασημότητα τον Ιάπωνα ερμηνευτή του Piko-Taro.

Το ξέσπασμα της Χριστίνας Λαμπίρη για τον Παύλο Πολάκη - Έβαλε τα κλάματα on air

Η Χριστίνα Λαμπίρη δάκρυσε και ξέσπασε στο αέρα της εκπομπής της, σήμερα το μεσημέρι, σχετικά με την εθνική μας εορτή και δείχνοντας στον αέρα της εκπομπής της στο Epsilon τα λόγια του πιλότου Σωτήρη Στράλη. «Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα» είπε από το κόκπιτ ο επισμηναγός Στράλης. Αμέσως μετά η γνωστή παρουσιάστρια σύγκρινε τα λόγια του πιλότου με τα όσα έχει πει ο Παύλος Πολάκης και ξέσπασε.

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι: Εθνικιστές παρέλασαν ανενόχλητοι στο Ωραιόκαστρο ενώ έπρεπε να τους σφάξουν

Ακούς εκεί που καταντήσαμε! Να παρελαύνουν εθνικιστές τραγουδώντας Μακεδονία ξακουστή και όχι αλληλέγγυοι τραγουδώντας πακιστανική φολκλορ!! 
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ο κόσμος τους χειροκρόταγε και μια κακομοίρα που φώναξε φασίστες άρχισε να την ακούει από τους γύρω της :))) 

Διαβάστε και γελάστε με τη φρίκη που έφαγαν: 

Μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Πατριωτική Ενωση Ελλήνων Πολιτών» παρέλασαν στο τέλος της μαθητικής παρέλασης στο Ωραιόκαστρο.

«Επιδημία» καταλήψεων στα Εξάρχεια

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει η τακτική της κατάληψης σπιτιών από ομάδες αναρχικών στην περιοχή των Εξαρχείων, οι οποίοι καλούν «σε αγώνα ενάντια στην εξουσία, στο κράτος και στον καπιταλισμό».

Η μαθήτρια που... κατάφερε να παρελάσει με αυτά τα παπούτσια! [pic]

Για μια ακόμη φορά δεν έλειψαν οι ιδιαίτερες παρουσίες από τις μαθητικές παρελάσεις που έγιναν σε ολόκληρη τη χώτα, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Παρέλαση: Το μήνυμα του Σαββίδη [pics]

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το "παρών" στη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής. "Να υποκλιθούμε και πάλι στους ήρωες που υπερασπίστηκαν την ελευθερία της πατρίδας", ανέφερε.

«Εκλεψαν» την παράσταση συλλεκτικά στρατιωτικά τζιπ στην παρέλαση στο Φάληρο [εικόνες]

Πλήθος πολιτών απήλαυσε απο κοντά, συλλεκτικά στρατιωτικά τζιπ που παρέλασαν σήμερα στο Φάληρο.

Θεσσαλονίκη: Σημαιοφόρος ετών... 49!

Μητέρα τεσσάρων παιδιών και με δύο εγγόνια, η κ. Μαριάνθη αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία έπειτα από 30 χρόνια

Τα βλέμματα όλων τράβηξε στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη η σημαιοφόρος Μαριάνθη Καϊάφα και αυτό διότι η αριστούχος μαθήτρια της Γ΄Λυκείου είναι... 49 ετών.

Όταν ο Ταγματάρχης Δουράτσος απαντούσε στους Γερμανούς: "Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Καταλαμβάνονται"

«Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Καταλαμβάνονται», ήταν η ηρωική απάντηση του Ταγματάρχη Γεωργίου Δουράτσου, διοικητή του οχυρού Ρούπελ στους Γερμανούς αγγελιοφόρους στις 9 Απριλίου, όταν του ζήτησαν την παράδοση του οχυρού στην αμυντική γραμμή Μεταξά.

Δικαστές Ελεγκτικού Συνεδρίου: Χωρίς Δικαιοσύνη, η πολιτική εξουσία είναι οργανωμένη ληστεία

Τις απαξιωτικές, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις πολιτικών παραγόντων για τη Δικαιοσύνη, μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες καυτηριάζουν οι δικαστικοί λειτουργοί του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Τη μέρα του ΟΧΙ ο Τσίπρας με κλακαδόρο τον Ιερώνυμο αποθέωσε τους κομμουνιστές συμμάχους των ναζί...

[Σε γιορτή του κομμουνισμού που προσπάθησε να μετατρέψει ο Τσίπρας την επέτειο του ΟΧΙ το οποίο δεν το είπε το ΚΚΕ λόγω συμφώνου ειρήνης Χίτλερ-Στάλιν!! Ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία του λαού τον έχει γραμμένο στα παπάρια της...]

Να δώσουμε ένα τέλος στην παράνομη κατοχή της Κύπρου - Δεν θα διαπραγματευτούμε ούτε μία σπιθαμή ελληνικής γης - «Η ανταπόδοση δεν πρέπει να είναι μία λογική πίεσης των συμφωνιών. Οι συμφωνίες υπογράφονται και τηρούνται από όλες τις πλευρές. Δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι ισχυροί» είπε ο πρωθυπουργός

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ! Μπουτάρης: Δεν μου αρέσουν οι μαθητικές παρελάσεις, αλλά είναι καλό να υπάρχουν... - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου σημείωσε ότι δεν του αρέσουν οι μαθητικές παρελάσεις.

Όταν ο Φίλης συνάντησε τον γιο του Άδωνι στη μαθητική παρέλαση

[Ω θεέ μου! Αυτό το μίνι θωρηκτό από πίσω του είναι η γυναίκα του;]

Στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, συνάντησε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν μαζί με τον γιο του Περσέα.

Να μας πει 40 νούμερα στο τζοκερ, να παιξουμε τα υπόλοιπα!

Οι πιο αποτυχημένες προβλέψεις του Τσίπρα

28η Οκτωβρίου: αλήθειες και ψέματα-Όταν οι Έλληνες αντιστέκονταν οι κομμουνιστές υπέγραφαν συμφωνίες ειρήνης με τους ναζί

του Νικόλα Γιάννου

Είναι μια θλιβερή αλήθεια πως παρά το γεγονός οτι ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, παρά το ότι έχουμε μεγάλη και ένδοξη ιστορία, αρνούμαστε να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε, Δεν δεχόμαστε να μελετήσουμε και να αγαπήσουμε την ιστορία μας. Αδιαφορούμε για το παρελθόν του έθνους μας και αφήνουμε χώρο στις αντεθνικές αντιλήψεις να επικρατήσουν ιδεολογικά. Αυτός είναι και ο λόγος της σημερινής κατάντιας, της σημερινής μιζέριας της Ελλάδας μας: η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Αυτό το καρκίνωμα που κρατάει την Ελλάδα συνεχώς πίσω είτε αφορά την οικονομία είτε τις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας μας.

Ή με την νομιμότητα ή με την ανομία

Του Σάκη Μουμτζή

Η πρωτοφανής επίθεση που δέχτηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας από την κυβερνητική εκπρόσωπο και τον κ. Ν. Παππά δεν φανερώνει μόνον τον πανικό της κυβέρνησης γι’ αυτήν την συντριπτική ήττα, αλλά αποκαλύπτει συγχρόνως και την βαθύτατη περιφρόνηση που τρέφουν υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τους θεσμούς της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Μαθητική παρέλαση: Η Ελένη Λουκά ξαναχτύπησε! [vid]

Οπου γάμος και χαρά... Η Ελένη Λουκά ξαναχτύπησε! Αυτή την φορά έκανε την εμφάνισή της στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας με... στόχο τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.

H 23χρονη ξανθιά γκόλφερ που κατακτά τίτλους και κολάζει το Instagram [εικόνες & βίντεο]

Αποτελεί μια από τις διάσημες μορφές του γκολφ παγκοσμίως αν και διανύει μόλις το 23ο έτος της ηλικίας της. Η Πέιτζ Σπίρανακ, αφού σάρωσε όλα τα πρωταθλήματα σε επίπεδο εφήβων στο γκολφ, είδε την καριέρα της να παίρνει την κατιούσα τα τελευταία δύο χρόνια, ρίχνοντας το βάρος... στο Instagram.

Η πιο μικρή παρέλαση στους Αρκιούς με δύο μαθητές-4 παιδιά και μια δασκάλα τίμησαν το ΟΧΙ σε χωριό της Ηπείρου [εικόνα]

Η πιο μικρή παρέλαση έγινε στους Αρκιούς, νησί του Αιγαίου με 44 κατοίκους (απογραφή από το 2011), στην οποία παρήλασαν δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του νησιού.

ΓΙΔΙ Λαρισαίος κομμουνιστής "αντιστασιακός" στον Τσιρώνη: Μας εξαθλιώσατε, οικογένειες πεινούν, δεν είναι αυτή Αριστερά

Πες τα γέρο: Στον υπαρκτό σοσιαλισμό έτρωγαν με χρυσά κουτάλια... Αυτή είναι η αριστερά ρε ζωντόβολο που γέρασες και μυαλό δεν έβαλες!!!

Μία ιδιαίτερα θερμή συνομιλία με τον Λαρισαίο αντιστασιακό Αθανάσιο Ριζάκη είχε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής παρέλασης όπου παρέστη εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

Η εντυπωσιακή πιλότος ελικοπτέρου του Στρατού Ξηράς που συμμετείχε στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου [εικόνες & βίντεο]

Αρωμα γυναίκας είχε φέτος η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με την πιλότο ελικοπτέρου του Στρατού Ξηράς να κερδίζει όλα τα βλέμματα.

ΣΥΡΙΖΑίος αντιπεριφερειάρχης ακύρωσε την παρέλαση... οι γονείς τον έγραψα στον πο@τσο τους και τα παιδιά παρέλασαν κανονικά

Αντιδράσεις από γονείς για την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης στη Ζάκυνθο

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν, κυρίως από γονείς των μαθητών που θα έπαιρναν μέρος στη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο, μετά την απόφαση της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου, να ματαιωθεί η παρέλαση λόγω κακοκαιρίας.

Φοιτήτρια στο Τέξας τράκαρε με περιπολικό ενώ τραβούσε τόπλες selfie! [εικόνες]

Η Μιράντα Κέι Ρέιντερ οδηγούσε το αυτοκίνητό της, όταν σκέφτηκε να τραβήξει μια topless selfie για να τη στείλει μέσω Snapchat στο φίλο της. Μόνον που αφαιρέθηκε προς στιγμήν με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σ' ένα σταθμευμένο περιπολικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Όλη η επίδειξη του F16 πάνω από τη Θεσσαλονίκη-Ποιος είναι ο ο σμηναγός Σωτήρης Στράλης που το χειρίζεται

Με την εντυπωσιακή επίδειξη αεροσκάφους F16 Block 52 plus της ομάδας Ζευς, έκλεισε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μητσοτάκης: Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα

Μήνυμα από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας - Απαραίτητη η ψυχική ενότητα του έθνους για να κάνει η χώρα άλμα στο μέλλον, τόνισε

Ο Γιάννης Λοβέρδος έχασε 100 κιλά σε 14 μήνες -Τι έγραψε στο Facebook

Στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τα κιλά τους, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, με ένα ποστ του στο Facebook αποκάλυψε ότι κατάφερε, μέσα σε 14 μήνες, να χάσει 100 κιλά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Παρέλαση που θα ζήλευε κι η χούντα διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ! Άρματα, αεροπλάνα, μέχρι και αλεξιπτωτιστές

- Εντυπωσιακή μετάδοση από την ΕΡΤ της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης
- Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου του F16 Σωτήρη Στράλη στους Έλληνες
- Η πιλότος του ελικοπτέρου Χιούι και τα πλάνα μέσα από αυτό
- Οι αλεξιπτωτιστές που έπεσαν στον Θερμαϊκό και οι εντυπωσιακοί ελιγμοί από τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας
- Η συγκινητική χειρονομία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου

Οι κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό για την 28η Οκτωβρίου - BINTEO

Με τους καθιερωμένους κανονιοβολισμούς από τον Λυκαβηττό ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, λίγες ώρες πριν αρχίσει η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Στα Εξάρχεια αντι για το Μεταξουργείο το κόμμα Βαρουφάκη

Ο σχεδιασμός του πρώην Τσάρου της Οικονομίας Γιάννη Βαρουφάκη είναι η ολοένα και μεγαλύτερη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα. Μάλιστα φαίνεται ότι το πανευρωπαϊκό κίνημα δημοκρατών, γνωστό ως DiEM25, απέκτησε και στέγη, γραφεία δηλαδή, στα Εξάρχεια.

ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΔΙΑ! «Τσουνάμι» αυξήσεων σε 54 νησιά του Αιγαίου

Ανατιμήσεις-σοκ στα περισσότερα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης αναμένεται να προκαλέσει από την 1η/1/2017 η κατάργηση των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ σε 54 νησιά του Αιγαίου.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-Πάτρα-Αγρίνιο: Παρέλαση με τους μαθητές έκαναν μέλη της Λαϊκής Ενότητας

[Τώρα βέβαια έμειναν μόνο οι Λαφαζάνηδες να τις κάνουν....]

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες -Ψώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής

Με την ολοκλήρωση της Μαθητικής και Στρατιωτικής παρέλασης για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα, μέλη της Λαϊκής Ενότης Αχαΐας μπήκαν στην Αγίου Ανδρέου και "παρήλασαν" φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

28η Οκτωβρίου 1940: 76 χρόνια από το «ΟΧΙ»

Το ιταλικό τελεσίγραφο, η επιστράτευση και η πρώτη μέρα του πολέμου - Οι απανώτες ήττες των επίλεκτων ιταλικών μεραρχιών οι μάχες στην Πίνδο και η εμπλοκή των Γερμανών στον πόλεμο που έφερε την ήττα

Ο Έλληνας λοχίας που εξολόθρευσε 232 Γερμανούς

Στις 6 Απριλίου του 1941 εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί -45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση- η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας, στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας.

ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ! Ανοχύρωτοι μπροστά σε μια επιδημία γρίπης

Δεν διδαχθήκαμε τίποτα από τον περυσινό Γολγοθά εκατοντάδων ασθενών - Κλειστές και φέτος δεκάδες κλίνες στις ΜΕΘ - Ελλειπής ο εμβολιασμός ευπαθών ομάδων

Αστήρικτο και ασταθές  υψώνεται το «τείχος» προστασίας έναντι της γρίπης από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για εξεγέρσεις σε hot spots

Ντόμινο εξεγέρσεων στα νησιά του Bορειοανατολικού Αιγαίου φοβούνται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι «βλέπουν» να πυκνώνουν τα επεισόδια στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών σε Σάμο, Χίο και Λέσβο.

Πάρατησε το μόντελινγκ και έγινε αθλητική ρεπόρτερ - Σκέτη φωτιά στα γήπεδα [εικόνες]

Στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να βάλει η Μέιμπελιν Καπελού αφήνοντας τον χώρο του μόντελινγκ, για αυτόν της αθλητικής δημοσιογραφίας.