11 Νοεμβρίου 2016

Διάσημες,έγκυες και γυμνές - Εξώφυλλα που ξεπούλησαν

Είναι μερικές από τις πιο γνωστές, ταλαντούχες, ακριβοπληρωμένες, όμορφες γυναίκες και μανούλες της διεθνούς σόουμπιζ.

Είναι αυτές για τις οποίες διακεκριμένοι φωτογράφοι «σφάζονται» για ένα τους αποκλειστικό πορτρέτο, ιδιαίτερα όταν αποφασίζουν να ποζάρουν γυμνές και με φουσκωμένη την κοιλίτσα τους.

Φάπες Μουρούτη-Λαζαρίδη στο παπαγαλάκι Κοτρώτσο: "Ξέχασες να πεις καληνύχτα στον Παππά"

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μ. Λαζαρίδης του Γραφείου Τύπου του Κυριάκου έκραξε το λαμόγιο (που φέσωσε τους υπαλλήλους του), ΣΥΡΙΖΑίο, Κοτρώτσο, για τα σχόλιά του στην νέα προπαγανδιστική εκπομπή της ΕΡΤ, "Αίθουσα Σύνταξης". Λίγο αργότερα παρενέβη στη συζήτηση στο Twitter και ο Γ. Μουρούτης που έκραξε το παπαγαλάκι του Παππά:

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑΖΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΡΑΜΠ... ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ: Μαύροι ξυλοφορτώνουν λευκό στο Σικάγο φωνάζοντας: «Ψήφισες Τραμπ»

Στο βίντεο,  που φαίνεται ότι τραβήχτηκε με smartphone,  διακρίνεται μια ομάδα νεαρών αφροαμερικανών, ανδρών και γυναικών,  σ' ένα απίστευτο ξέσπασμα βίας να ξυλοφορτώνουν έναν 49χρονο λευκό φωνάζοντάς του: «Ψήφισες Τραμπ» και «μην ψηφίζεις Τραμπ».

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΑΡΗ! Ραχήλ Μακρή: Αυτή είναι πιο σέξι εμφάνιση της πολιτικού!

Μπορεί η οικογένειά της να είναι πάνω από όλους και όλα, αλλά λίγες στιγμές αφιερωμένες στον εαυτό της είναι πάντα αυτο που χρειάζεται μέσα στην εβδομάδα της. Ο λόγος για την Ραχήλ Μακρή που απαθανατίστηκε rock και sexy, στο πάρτι του νέου Ηard Rock Cafe.

Ομιλία Σαμαρά στην Ξάνθη την Κυριακή

Ομιλία στην Ξάνθη θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα βρεθεί στον νομό καλεσμένος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ F35 ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΑΡΑΒΑΛΑ->Η Ελλάδα ενισχύεται με 15 Σινούκ - Δωρεά τα 5 από τις ΗΠΑ

Αφίχθησαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά τα πρώτα τρία ελικόπτερα CH - 47D, τα οποία παρελήφθησαν προκειμένου να καλύψουν ανάγκες της Αεροπορίας Στρατού, στο πλαίσιο σχετικής διακρατικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, που υπεγράφη εντός του έτους.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ! Διαγωνισμός για τέσσερις νέους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία

Πόσα κιλά ΜΑΛ@ΚΑΣ είσαι ρε Έλληνα που τους ψήφισες; Πες ένα νούμερο...

Στον ορισμό επταμελούς επιτροπής προχωρά η Εγνατία Οδός, με σκοπό τη διεξαγωγή διαγωνισμού για την κατασκευή τεσσάρων σταθμών διοδίων στις περιοχές Παμβώτιδα, Μέστη, Ιεροπηγή και Ευζώνων, προϋπολογισμού 6,9 εκατ. ευρώ.

Το τάνγκο της Μιλλούση με αθλητή Special Olympics

Κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα έζησαν αθλητές και θεατές στο πρώτο COSMOGYM-Step to the Art. Εγινε ακριβώς αυτό που περίμενε η Oργανωτική Eπιτροπή του διήμερου event, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Π. Φαλήρου,Tae Kwon Do. Ενθουσιάστηκαν όλοι! Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσαν οι χοροί Ολυμπιονικών και πρωταθλητών με αθλητές των Special Olympics, όπως το μαγικό τάνγκο της πρωταθλήτριας της γυμναστικής, Βασιλικής Μιλλούση με τον Χρήστο Γιούσεφ!

Σοβαρά επεισόδια στο Βουκουρέστι πριν τον αγώνα με την Πολωνία - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο του Βουκουρεστίου λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των προκριματικών του Μουντιάλ ανάμεσα στη Ρουμανία και την Πολωνία.

Βίντεο: On air αποκάλυψη για το στήθος παρουσιάστριας

Η Τάνια Λασέρα έπεσε θύμα ενός μικροφώνου

Ροζ απόχρωση πήρε ένα τηλεπαιχνίδι στην Ισπανία όταν ξαφνικά αποκαλύφθηκαν on air τα στήθη της παρουσιάστριας.

Πρετεντέρης: Μέσα στη μαύρη μαυρίλα της,η κυβέρνηση βρήκε κάτι να χαρεί

Με τον Tραμπ,λέει, διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις... σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Δημαράς ομολογεί ότι έρχονται και νέα μέτρα

Το κόστος Τσίπρα θα το θυμόμαστε για δεκαετίες:


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Αφιέρωμα BBC στον λαϊκισμό με πρωταγωνιστή Τσίπρα...

Ενα διόλου κολακευτικό αφιέρωμα κάνει τον Ελληνα Πρωθυπουργό το βρετανικό δίκτυο BBC.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «On Background» του βρετανικού δικτύου, προαναγγέλλεται ένα αφιέρωμα για την άνοδοτου λαϊκισμού στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

Νέα πρόκληση Αγκυρας: Θέλει να κάνει άσκηση με πραγματικά πυρά στο Καστελόριζο

Κλιμακώνει την επιθετική της στάση στο Αιγαίο η Αγκυρα.

Η ηγεσία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού προανήγγειλε χθες βράδυ μέσω NAVTEX ότι αύριο Σάββατο θα πραγματοποιήσει άσκηση με πραγματικά πυρά σε διεθνή ύδατα.

Η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού ανά τους αιώνες

Το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη δημιούργησε ένα βίντεο για την παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού.

Τον Οκτώβριο χάθηκαν 82.810 θέσεις αλλά η γκ@μενα του Υπ. Ανάπτυξης βλέπει "ρεκόρ απασχόλησης"

Στην εποχικότητα αποδίδει την απώλεια όλων των θέσεων εργασίας  - Παραδέχτηκε την αύξηση της μερικής απασχόλησης και την υψηλή ανεργία στις γυναίκες

Καταρρέει από χρέη η ΕΛΠΑ - Παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε το υπουργείο Εργασίας!

- Εργαζόμενοι έχουν καταλάβει το λογιστήριο - Τους χρωστούν 10 εκατ. ευρώ!
- Για παραβατικό καθεστώς, που επικρατεί στην Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων (ΕΛΠΑ) κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας
- Εκτός από τα δυσθεώρητα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία, αρνείται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία τακτοποίησης
- Το υπουργείο μιλά για πρακτικές που δημιουργούν ενδείξεις διεύρυνσης της παραβατικότητας και της δολιότητας

Το γκομενάκι παραδέχεται ότι με ΝΔ οι επικουρικές θα μειώνονταν 20%, ενώ τώρα τις πετσόκοψαν και αύξησαν και τις εισφορές

[Φυσικά γελάει ο κόσμος και κλαίνε οι συνταξιούχοι με το "μικρή αναπροσαρμογή επικουρικών" όταν τις έχουν πετσοκόψει... ενώ το τοπ της προπαγάνδας είναι η καμουφλαρισμένη έκφραση "ρευστοποίηση μερίδων κοινού κεφαλαίου", δηλ. το πλιάτσικο στα ομόλογα του Ταμείου και (σε άλλες περιπτώσεις ) στο Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών που έφτιαξαν και γέμισαν με 4 δις οι Γερμανοτσολιάδες...]

Ικανοποιημένη για τις λύσεις της αύξησης των εισφορών και της «μικρότερης δυνατής αναπροσαρμογής των επικουρικών συντάξεων» για την κάλυψη των ελλειμμάτων του ΕΤΕΑ (Eνιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) εμφανίζεται η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, με το υπουργείο να επισημαίνει ότι έχει το «πράσινο φως» των θεσμών για το θέμα.

Παππάς: Δεν μου μεταφέρονται αρμοδιότητες της ΕΥΠ... απλά θα συνεργάζονται μαζί μου

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων ότι στο νέο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μεταφέρεται τμήμα της ΕΥΠ προχώρησε την Παρασκευή το γραφείο του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τη ΝΔ για «ψευδείς εντυπώσεις εις βάρος της κυβερνητικής πολιτικής και του νέο υπουργείου.

Το βόλεμα του κομματόσκυλου ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά βρέθηκε το πρόσωπο που θα αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής ράμπο για την πάταξη των παρανομιών στο χώρο εργασίας των επιχειρήσεων και της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΣΥ! Κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός: «Αν χρειαστεί να δείξω τον πού…ο και τα αρχ… μου, θα τα δείξω»!

[Ρε τι λέει ο άνθρωπος για να γίνει είδηση!]

«Αν η κόρη μου χρειαστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο, ακόμη κι αν υποφέρει, τη μαστιγώσουν, τη βιάσουν…».

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Θεοδωρόπουλο έδωσε ο Γιώργος Χωραφάς, ο οποίος έκανε μια απίθανη δήλωση, σχετικά με την σκηνοθεσία.

Η Αρναούτη δημοσιεύει υβριστικά μηνύματα που της στέλνουν και απειλεί

Δεν έχουν τελειωμό τα μηνύματα προσωπικού χαρακτήρα που δέχεται η Μίνα Αρναούτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ τον τελευταίο καιρό δημοσιεύει αυτούσια τα απειλητικά υβριστικά μηνύματα που δέχεται και απαντά και εκείνη απειλώντας.

Ο κομήτης Τραμπ απειλεί τη γη στο εξώφυλλο του Spiegel - ΦΩΤΟ

Στην έκδοση ενός ακόμη πρωτοσέλιδου για τον Ντόναλντ Τραμπ που θα συζητηθεί, προχώρησε το γερμανικό περιοδικό, «Spiegel».
Μόλις τρεις μέρες μετά τη νίκη του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών στις αμερικανικές εκλογές, γίνεται συζήτηση σε όλη την υφήλιο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

ΠτΦ: Εμείς βάλαμε τη βόμβα στην Τσατάνη-Να χαλάσουμε τη γιορτή Ομπάμα

Χτυπήσαμε την εισαγγελέα Τσατάνη με τρία κιλά εκρηκτικά, αναφέρεται σε κείμενο της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς - Στόχος όλοι οι δικαστικοί - Απειλές προς εκδότες και πολιτικούς

Κακλαμάνης για τους αδικαιολόγητα απόντες υπουργούς: Θα αρχίσει το κράξιμο από την έδρα

Την απουσία αρκετών υπουργών από τη Βουλή κατά τη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου, έθιξε σήμερα Παρασκευή (11/11) ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Πρώτα τηλεφωνήματα Τραμπ με Μέρκελ και Ολάντ, μετά την ψυχρή αρχή

Την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ είχε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ενώ εντός της Παρασκευής ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας θα έχει την πρώτη του συνομιλία και με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Μουσουλμάνα με μαντίλα στη Βουλή της Μινεσότα

Στη Μινεσότα, μια μουσουλμάνα σομαλικής καταγωγής κέρδισε μια έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στη χώρα.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΠΑ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΓΑΤΕ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ! ΝΔ προς κυβέρνηση για ΕΣΡ: Παρουσιάζετε τις ήττες σας σαν νίκες

«Παρουσιάζουν τις ήττες τους σαν νίκες» επισήμανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αναγκάστηκε να υποχωρήσει στο θέμα της συγκρότησης ΕΣΡ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ... ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"! Λέσβος: Αντιδράσεις από την επίσκεψη Κασιδιάρη-Λαγού παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου

Σε ισχυρή δοκιμασία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου θα βρεθεί η Λέσβος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο θα βρεθούν οι βουλευτές της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιήσουν ομιλία στις 16:00 για το μεταναστευτικό σε ξενοδοχείο της Θερμής.

Δίωξη εναντίον δύο καθηγητών του ΑΠΘ για υπεξαίρεση ευρωπαϊκών κονδυλίων

«Χέρι» σε κονδύλι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο προοριζόταν για επιστημονικές εκδηλώσεις, κατηγορούνται ότι έβαζαν δύο καθηγητές του τμήματος Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Όπως αποκάλυψε έρευνα της OLAF, της αρμόδιας ευρωπαϊκής υπηρεσίας για την καταπολέμηση της απάτης, σε διάστημα μίας 5ετίας, από το 2005 έως το 2010, εκτιμάται ότι υπεξαίρεσαν 370.000 ευρώ, από συνολικό κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από αστυνομικούς των ΜΑΤ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι τέσσερις αστυνομικοί των ΜΑΤ οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Προσφυγικά τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ, ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-Τατσόπουλος για τη "μισή Αθήνα": Είπα ψέματα - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε πίσω την περίφημη δήλωσή που είχε κάνει ότι έχει πάει με τη μισή Αθήνα ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, λίγο πριν κλείσει η εκπομπή, τον ρώτησε για το θέμα και απάντησε: "Πρέπει να σου πω ότι είπα ψέματα. Και διαπίστωσα κιόλας ότι είμαι και ο πρώτος Έλληνας που είπε ψέματα σε αυτό το θέμα".

«Μαχαίρι» 3 εκατομμυρίων ευρώ στις δαπάνες της Βουλής για το 2017

Περικοπές ύψους 3.031.000 ευρώ σε σχέση με το τρέχον έτος, περιλαμβάνει το σχέδιο Προϋπολογισμού της Βουλής για το 2017, που επεξεργάστηκε νωρίτερα σήμερα η Επιτροπή Οικονομικών. Η εξοικονόμηση θα προέλθει από την επαναδιαπραγμάτευση των μισθώσεων ακινήτων σε συνδυασμό με το «ψαλίδι» στις δαπάνες για αναλώσιμα μέσω της επέκταση της ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων και της ψηφιακής υπογραφής.

Ελεύθερος σκοπευτής σε ελικόπτερο ακινητοποιεί ταχύπλοο εμπόρων ναρκωτικών

Μια κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Καραϊβικής.

Επί έξι ώρες οι ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ της Βρετανίας καταδίωκαν ένα ταχύπλοο που κουβαλούσε πάνω από ένα τόνο(!) κοκαΐνη, ο οποίος θα διαμοιραζόταν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το ευχαριστώ του Juncker στον Κυρανάκη

Πολλοί δεν  γνωρίζουν πως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης...έτρεξε την καμπάνια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την Προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
Χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες ο κ. Γιούνκερ, άρπαξε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει δημόσια, λέγοντας χαρακτηριστικά, οτι η καμπάνια που έκανε για εκείνον το 2014 η Νεολαία του ΕΛΚ, με εκατοντάδες νέους εθελοντές να οδηγούν ατελείωτα χιλιόμετρα με τα βανάκια της καμπάνιας από χώρα σε χώρα, είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις που έχει στην πολιτική του καριέρα.
Συμπληρώνοντας 2 χρόνια ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε συνάντηση με νέους βουλευτές από όλη την Ευρώπη για να ακούσει τις προτάσεις τους και να ανοίξει διάλογο με την επόμενη γενιά πολιτικών. 

Την συνάντηση οργάνωσε ο πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΛΚ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ανέφερε στην ομιλία του οτι ο πρόεδρος της Κομισιόν είναι ο μόνος που προσπαθεί να πολιτικοποιήσει ξανά τον ρόλο της Επιτροπής, κάτι που ενοχλεί πολλούς στο σύστημα των Βρυξελλών. 

29χρονη υποστηρίζει ότι βρήκε το καλύτερο αντιγριπικό: Βάζει στο smoothie της σπέρμα [βίντεο]

Το απόλυτο αντι-γριππικό φάρμακο υποστηρίζει ότι βρήκε μια 29χρονη άγαμη μητέρα δύο παιδιών απ' το Μπάκιγχαμσαΐρ...

Όπως αποκάλυψε στο κανάλι της στο Youtube η Τρέισι Κις ζήτησε τη βοήθεια του φίλου της, ώστε να της παρέχει καθημερινά την αναγκαία ποσότητα σπέρματος για να ενισχύει το ανοσοποιητικό της σύστημα και να προστατεύεται από κρυώματα.

Με αυτόν συγκυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς (ΧΑ) ξεβρακώνει τον Καμμένο!

Παππάς (ΧΑ) για το νεοναζί παρελθόν του Πάνου Καμμένου:

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί του F-16 στην Κρήτη που κόβουν την ανάσα – ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη του F-16 στον κρητικό ουρανό, στο πλαίσιο της επίδειξης για την εορτή του Πολιούχου του Ηρακλείου Αγίου Μηνά, από την πολυβραβευμένη ομάδα "Ζευς" της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΒΙΝΤΕΟ- Μέχρι κι ο Βερύκιος «άδειασε» τον Λαζόπουλο: «Στον έρωτα αυτό δεν παίρνουμε γρόσια»!

«Δεν λιποτακτήσατε, δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους ευκαιριακούς, για να πάτε με τους μισθοφόρους! Για να συναντηθείτε στη γωνιά έστω και κλεφτά, έστω και φευγαλέα με την αμαρτία»!

Μείωση επισκεπτών και μικρή αύξηση στα έσοδα (λόγω αύξηση τιμής εισόδου) για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Άνοδος 3% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούλιο, σε αντίθεση με το επτάμηνο του έτους. Οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν 66,1% και οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 11,9%.

ΒΙΝΤΕΟ-Τραμπ: Άδικες και υποκινούμενες οι διαδηλώσεις! Άγρια επεισόδια στο Πόρτλαντ

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα πολλές πόλεις των ΗΠΑ «κάηκαν» κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κατά του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Επεισόδια και καταστροφές στο Πόρτλαντ, με τον Τραμπ να αντιδρά για πρώτη φορά μέσω twitter φυσικά. Γιατί, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει το Twitter με τον #ΠαπατζηΛακης και την ατάκα του Άδωνι

Καλεσμένος του περιπτερά το πρωί ο Άδωνις άκουγε τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου στον εύοσμο για το τυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ... όταν άκουσε πως λέγονται πέταξε την ατάκα που έγινε trend στο Twitter και έκανε μέχρι και τον ΣΥΡΙΖΑίο στο στούντιο να γελάσει:

Η ΝΔ δίνει στοιχεία και κατηγορεί την κυβέρνηση για διορισμό κομματόσκυλων σε υπουργεία και γενικές γραμματείες

«Ενώ η Κυβέρνηση αυξάνει τους φόρους και κόβει μισθούς και συντάξεις, την ίδια ώρα συνεχίζει τους διορισμούς των κολλητών της και διογκώνει τις μισθολογικές δαπάνες των Υπουργείων».

Il Messaggero: Ο Ρέντσι, στις εμφανίσεις του, αφαιρεί την σημαία της ΕΕ [βίντεο]

Η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero τονίζει σήμερα σε άρθρο της ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι φαίνεται πως αποφάσισε να αφαιρέσει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διατηρήσει μόνον εκείνη της Ιταλίας, ιδίως σε παρεμβάσεις του μέσω διαδικτύου.

ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ; Τι θα αναφέρει η επιστολή Αχτσιόγλου στους δανειστές για τα εργασιακά

Τις τελευταίες πινελιές στο κείμενο που αναμένεται να σταλεί στους εκπροσώπους των δανειστών ενόψει της έναρξης των διαπραγματεύσεων για τη δεύτερη αξιολόγηση βάζει η νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, καθώς συνεχείς είναι οι διαβουλεύσεις και οι διαπραγματεύσεις στο υπουργείο Εργασίας.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Φορολογικά βάρη χωρίς προηγούμενο: Ποιοι φόροι έρχονται το 2017 [λίστα]

Τα φορολογικά βάρη στις πλάτες των πολιτών δεν έχουν προηγούμενο, καθώς φέτος φτάνουν στα επίπεδα-ρεκόρ των 65,7 δισ. ευρώ από 64 δισ. ευρώ το 2015.

ΑΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 100%-Εργατικό "Ελ Ντοράντο" : Στο 62% η μερική απασχόληση τον Οκτώβριο

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία για τον μήνα Αύγουστο (κατ’εξοχήν μήνα έντασης απασχόλησης) και του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τον μήνα Οκτώβριο επαληθεύουν...

ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ->Oι πιο γρήγοροι νεκροθάφτες στον κόσμο είναι... Σλoβάκοι! -Κέρδισαν τον διαγωνισμό

Tα πιο γρήγορα φτυάρια στην Ευρώπη και με τίτλο είναι δύο αδέρφια από την Σλοβακία.

Οι δύο νεκροθάφτες που τυχαίνει να είναι και αδέρφια, Ladislav και ο Csaba Skladan από την Σλοβακία, νίκησαν στον διαγωνισμό που διεξήχθη στην πόλη Τρέντσιν τους αντιπάλους τους από την Ουγγαρία και την Πολωνία.

ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Σπίρτζης: Hλεκτρονικός έλεγχος εισιτηρίων σε όλα τα μέσα έως τον Ιούνιο

Σημαντική ανανέωση του στόλου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών με αγορά 500 λεωφορείων και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με προσλήψεις 800 οδηγών και τεχνικών προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στην Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Σπύρου Λυκούδη.

Ακυρώνει την ομιλία του στην Πνύκα ο Ομπάμα για λόγους ασφαλείας

Αιφνιδιαστική εξέλιξη στο πρόγραμμα της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακυρώντεται η ομιλία του Αμερικανού Προέδρου στον αρχαιολογικό χώρο της Πνύκας για λόγους ασφαλείας.