23 Νοεμβρίου 2016

Αυτή θα είναι η νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής

Τώρα που πλέον γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο επόμενος πλανητάρχης, ας γνωρίζουμε και την επόμενη Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α.

Γεωφυσική διασκόπηση έδειξε και δεύτερο μνημείο στον Λόφο Καστά της Αμφίπολης

Λύθηκε και το θέμα της χρονολόγησης του μνημείου που οι κομπλεξικοί ΣΥΡΙΖΑίοι (όταν ανακαλύφθηκε το μνημείο) καθηγητές της πλάκας τοποθετοπυσαν στα ρωμαϊκά χρόνια: «έγινε και χρονολόγηση σε ένα κομμάτι λιθάνθρακα που βρέθηκε στα θεμέλια και προέκυψε ότι το μνημείο δημιουργήθηκε το 300, συν-πλην 30, π.Χ.»

Ένα δεύτερο μνημείο, κατά πολύ μικρότερο απ’ αυτό που ήδη έχει βρεθεί στον Λόφο Καστά στην Αμφίπολη, εικάζεται ότι υπάρχει δυτικά, σε βάθος περίπου δύο μέτρων όπως προέκυψε από τη γεωφυσική διασκόπηση που διενεργεί το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ.

Η φάση της χρονιάς με πρωταγωνιστή τον κάγκουρα Μήτρογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μία από τις φάσεις της χρονιάς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ συνέβη στο Μπεσίκτας – Μπενφίκα με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός άγγιξε το γκολ και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0, αλλά δύο διαδοχικές κεφαλιές του σταμάτησαν στο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Σάλβιο σημάδεψε ξανά «σίδερο» για να έρθει...

Διάγγελμα Αναστασιάδη: Στην Τουρκία οι ευθύνες για το «ναυάγιο»

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι απέρριψε πρόταση της τουρκικής πλευράς να συνδέσει το εδαφικό με το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΡΕΣ! Άνετη νίκη του Φιγιόν προβλέπει δημοσκόπηση

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν θα κερδίσει με άνεση το χρίσμα του κόμματος Οι Ρεπουμπλικάνοι (Les Républicains, LR) ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν το 2017, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας Ifop-Fiducial που δημοσιεύθηκε σήμερα ενόψει του δεύτερου γύρου της εσωκομματικής διαδικασίας, η οποία διεξάγεται την Κυριακή.

ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τις γκάφες Σκουρλέτη καλύπτει ο Σταθάκης για χάρη της SOCAR

Τη μεγάλη ζημιά της περιόδου Σκουρλέτη προσπαθεί να καλύψει ο νέος Υπουργός Ενέργειας με συμβιβασμό στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ . Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται νέα πρόταση που κατέθεσαν οι Αζέροι της Socar στον Γιώργο Σταθάκη, σε συνεννόηση με τους Ιταλούς της SNAM.

Φήμες για απειλή παραίτησης απ' τον Σταλίνα λόγω Κύπρου-Διαψεύδει ο ίδιος

Ως «γελοιότητες« χαρακτήρισε τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει εκφράσει πρόθεση εξόδου από την κυβέρνηση, ενόσω βρίσκονταν σε εξέλιξη οι κρίσιμες συνομιλίες για το Κυπριακό

ΦΩΤΟ(SHOP)-Ο Ηλίας Ψινάκης και άλλοι 39 επώνυμοι γυμνοί κατά του AIDS

Ο Ηλίας Ψινάκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μαρία Κορινθίου και ο Κώστας Σόμμερ είναι μόνο τέσσερις από τους 40 διάσημους που γδύθηκαν και πόζαραν για τις σελίδες περιοδικού ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του HIV/AIDS.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΙ; ΜΑΛ@ΚΑΣ; Τραμπ σε Τσίπρα: Παρακολουθώ τη δουλειά σου, είσαι καταπληκτικός

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Aλέξης Τσίπρας, με τον εκλεγμένο Πρόεδρο τον Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Τραμπ για την εκλογική του νίκη και υπογράμμισε τους στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στον ελληνικό και τον αμερικανικό λαό.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟ@ΤΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΔΙΑ! Δραγασάκης: Φοροελαφρύνσεις μετά το 2019, αν υπάρξει ελάφρυνση του χρέους

Χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής από το 2019 και φορολογικές ελαφρύνσεις εφόσον οι Ευρωπαίοι προχωρήσουν στην ελάφρυνση του Δημοσίου Χρέους προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας σε εκδήλωση του οργανισμού «διαΝΕΟσις» με θέμα "Χάρτης Εξόδου από την κρίση, ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα".

Φωτογραφίες: Αδημοσίευτες σέξι εικόνες των ομορφότερων διάσημων γυναικών

Μία εξαιρετική δουλειά από τον Ιταλο-αμερικανό φωτογράφο Sante D'Orazio - Κέιτ Μος, Αντζελίνα Τζολί, Σίντο Κρόφορντ και άλλες διάσημες γυναίκες σε σπάνιες στιγμές τους

Επίθεση με ύβρεις του Σλοβάκου πρωθυπουργού σε δημοσιογράφους

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο χαρακτήρισε σήμερα δημοσιογράφους «βρομερές πόρνες που στρέφονται κατά της Σλοβακίας», έπειτα από ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με καταγγελίες που έγιναν για παράβαση κανόνων σύναψης δημοσίων συμβάσεων για την διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων για την εκ περιτροπής προεδρία της Σλοβακίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΑΝΟ ΠΟΝΑΕΙ Τ' ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικής στράτευσης από τα 18

«Δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικής στράτευση νεαρών στην ηλικία των 18 ετών», ξεκαθάρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε άτομα νεαρής ηλικίας να αποκτούν επαγγελματική εμπειρία, ταυτόχρονα με τη στρατιωτική τους θητεία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Στο αρχείο η καταγγελία Σπίρτζη για τη DIGEA

Αρχειοθετούνται οι καταγγελίες του υπουργού Υποδομών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη που περιλαμβάνονται στη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το θέμα της DIGEA, καταλογίζοντας στα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων (ΕΕΤΤ), από το 2012 έως σήμερα, , σωρεία παρατυπιών και παράνομων ενεργειών στις διαδικασίες του διαγωνισμού για τη «χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκομπής».

UEFA Τeam of the Year : Αυτοί είναι οι 40 κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Ευρώπης

Η UEFA ανακοίνωσε την Τρίτη τους 40 υποψήφιους για να συμπληρώσουν την κορυφαία ενδεκάδα του 2016, μέσω των επιτευγμάτων τους με τους συλλόγους τους και τις εθνικές τους ομάδες.

«Καυτό» βίντεο: Η τρέλα του Mannequin Challenge εξαπλώθηκε και σε... στριπτιζάδικο

Σίγουρα μέχρι τώρα θα έχετε δει δεκάδες βίντεο του Mannequin Challenge, της νέας «τρέλας» που σαρώνει το διαδίκτυο και περιλαμβάνει κάθε φορά μια ομάδα ατόμων (διασήμων ή μη) που «παγώνουν» για τον φακό της κάμερας παριστάνοντας τις... πλαστικές κούκλες κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού.

ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΙ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ! Για απάτη σε βάρος του Δημοσίου διώκονται οι εταιρείες ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.

Για απάτη σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος διώκονται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας οι υπεύθυνοι των κατασκευαστικών εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.

Αυτές είναι οι 13 περιοχές στις οποίες παύει να εκπέμπει η ΕΡΤ μέσω της Digea

Παύει από την 1η Δεκεμβρίου η εκπομπή των καναλιών της ΕΡΤ μέσω της DIGEA σε 13 σημεία εκπομπής, στα οποία η ΕΡΤ έχει τοποθετήσει δικούς της ψηφιακούς πομπούς, με προσδοκώμενο όφελος για την κρατική τηλεόραση μεσοσταθμικά, στα 26.000 ευρώ/μήνα.

Η «γαλάζια» Θεσσαλονικιά που δηλώνει… «άλογο κούρσας»

Δεν «βλέπει» εκλογές ωστόσο η ίδια αν και όταν γίνουν δηλώνει έτοιμη και…  «άλογο κούρσας».

Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια στην Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου η οποία με αφορμή την… ονομαστική της εορτή στις 9 Δεκεμβρίου έκανε το τραπέζι σε δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που «καλύπτουν» το πολιτικό ρεπορτάζ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρουσόπουλος: «Εύκολη καραμέλα» να κατηγορούν τον Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν «βλέπει» εκλογές στο άμεσο μέλλον ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έκανε την εκτίμηση ότι «αν αντέξει η κυβέρνηση μέχρι την Άνοιξη, μπορεί να αντέξει ακόμη έναν χρόνο».

Ο ΣΑΡΚΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ! Το σχόλιο της Κάρλα Μπρούνι για την ήττα του Νικολά Σαρκοζί

Η τραγουδίστρια, πρώην μοντέλο και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας βρήκε κάποια τρυφερά λόγια να πει στον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος καταποντίστηκε στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του συντηρητικού κόμματος.

Γιατί εξαφανίστηκαν οι Τούρκοι πιλότοι από το Αιγαίο;

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Άφαντοι είναι το τελευταίο 48ωρο οι Τούρκοι πιλότοι από το Αιγαίο. Εκεί που τον Νοέμβριο έκαναν καθημερινά παραβιάσεις, αλλά και κλειστές αερομαχίες, ξαφνικά εξαφανίστηκαν από προσώπου γης!

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση έφαγε τα 40 εκ αποθεματικό των ΕΑΣ

Αυστηρή ανακοίνωση για τους κυβερνητικούς χειρισμούς ως προς την οικονομική κατάσταση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, δια του αντιπροέδρου της ΝΔ και τομεάρχη Άμυνας Αδ. Γεωργιάδη.

ΦΩΤΟ-Σβήστηκε το γκράφιτι από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Παλαιά Βουλή

Αποκαταστάθηκε πλήρως η εικόνα του αγάλματος του Κολοκοτρώνη στην Παλαιά Βουλή στην οδό Σταδίου το οποίο έγινε στόχος βανδάλων το περασμένο Σάββατο.

Δένδιας: Η Κομισιόν έχει ευθύνες για τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν και Ράμα

Σε υψηλούς τόνους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, αναφέρθηκε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής στις προκλητικές θέσεις Ερντογάν και Ράμα.

Πλειστηριασμοί - Ένταση με ΕΛΑΣ και αποδοκιμασίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες επεισοδιακές αναβολές πλειστηριασμών έγιναν σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» διέκοψαν την ακροαματική διαδικασία και σε μία περίπτωση ενεπλάκησαν με αστυνομικούς που επιχείρησαν να τους εμποδίσουν να ανοίξουν πανό έξω από τράπεζες.

ΜΝΙ: H «μίνι σύνοδος» για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί

«Η μίνι σύνοδος για την Ελλάδα δεν ματαιώθηκε, θα πραγματοποιηθεί, απλώς άλλαξε η ημερομηνία για να αποφευχθεί η προσοχή των ΜΜΕ» επιμένει το γερμανικό πρακτορείο MNI παρά τη διάψευση του Βερολίνου.

Εγκρίθηκε η νέα δικαστική Ένωση που έφτιαξε η ΣΥΡΙΖΑία Θάνου

Η ίδρυση νέας δικαστικής ένωσης με την επωνυμία «Ένωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων», εγκρίθηκε με απόφαση του Ειρηνοδικείο Αθηνών μετά την κατάθεση των σχετικών εγγράφων από ομάδα ανώτατων δικαστών που ηγήθηκαν του εγχειρήματος, με επικεφαλής την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, που υπογράφει και πρώτη για την ίδρυση της νεότευκτης ενώσεως.

ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι->Εισαγγελική παρέμβαση για την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρισα και τον τραυματισμό του 4χρονου-Πα;ρολίγο τραγωδία και στο Μαρούσι

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Μανδηλαρά στη Λάρισα. Η πυρκαγιά, που ξέσπασε πιθανότατα από κερί, προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε ένα τετράχρονο παιδί το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Θηλάζει δύο μεγάλα αγόρια και την επικρίνουν για αιμομειξία [βίντεο]

Μια μητέρα η οποία ανεβάζει βίντεο του θηλασμού των δύο γιων της υπερασπίστηκε την επιλογή της, αφού δέχτηκε επικρίσεις από τα εκατομμύρια χρήστες που την παρακολουθούν.

Θηλάζει δύο μεγάλα αγόρια και την επικρίνουν για αιμομειξία [βίντεο]

Μια μητέρα η οποία ανεβάζει βίντεο του θηλασμού των δύο γιων της υπερασπίστηκε την επιλογή της, αφού δέχτηκε επικρίσεις από τα εκατομμύρια χρήστες που την παρακολουθούν.

Σέξι στρατιωτίνες δείχνουν τι κρύβεται κάτω απ'την στολή τους! [pics]

Βρήκαμε αυτη τη σελίδα στο Facebook "Gorgeous Active Duty Females" ("Ωραία κι εν ενεργεία Θηλυκά") και μας εντυπωσίασε πραγματικά η ομορφιά των γυναικών που με τα στρατιωτικά τους ρούχα δεν φαίνεται όπως θα έπρεπε!

Δημοσιογράφος συνελήφθη στη Γλυφάδα-Έφαγε 150.000€ από το Δ. Καβάλας

Δημοσιογράφος συνελήφθη την Τρίτη στη Γλυφάδα καθώς σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ένα ένταλμα είχε εκδοθεί το 2015 για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων άνω των 150.000 ευρώ, δύο το 2014 για ηθική αυτουργία από κοινού και άμεση συνέργεια σε απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση με ζημιά άνω των 150.000 ευρώ και για φοροδιαφυγή.

Ρόδος: Με χειροπέδες δύο Πακιστανοί για παρενόχληση ανηλίκων

Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κατηγορούνται δυο Πακιστανοί 19 και 20 χρονών που συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Ήπειρος: Με ηπατίτιδα τρία παιδιά λάθρο σε σχολείο της Φιλιππιάδας

[Και οι αλήτες της Υγειονομικής Περιφέρειας εκτός από τα ψέμματα που έλεγαν ότι όσα παιδιά λάθρο πάνε στο σχολείο πρώτα θα εμβολιαστούν, προσπαθούν να υποβαθμίσουν το περιστατικό λέγοντας "δεν πρόκειται για επιδημία (ΑΛΙΜΟΝΟ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ!) και είναι σποραδικά κρούσματα"... καλά ας πεθάνει κανα παιδί και πάτε πείτε στους γονείς του "είναι σποραδικό, πέθανε μόνο ένα, το δικό σου"] 

Aναστέλλεται η φοίτηση στα Σχολεία της Φιλιππιάδας για τα προσφυγόπουλα από το κέντρο φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Πετροπουλάκη μέχρι να εμβολιαστούν, καθώς διαπιστώθηκε πως 3 παιδάκια έχουν προσβληθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Α.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ; Η πρώτη επικοινωνία Τσίπρα με Τραμπ - Τι συζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Aλέξης Τσίπρας, με τον εκλεγμένο Πρόεδρο τον Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ. 

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ->Τσίπρας: Πολιτική συμφωνία στις 5 Δεκεμβρίου-Κικίλιας: Προετοιμάζεται ψυχολογικά για να γίνει αντιπολίτευση

[Πάλι τα ίδια! Στις 5 Δεκεμβρίου δεν θα έχουν κάνει τίποτα, θα ουρλιάζει για πολιτική απόφαση, θα πάρει τα παπάρια του και θα πει σε όλα ΝΑΙ τον Ιανουάριο]

«Αντί να ασχοληθεί με τα τεράστια προβλήματα των Ελλήνων πολιτών που δοκιμάζονται από τη δική του ανικανότητα, ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτε άλλο από το να επιτίθεται στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

ΗΠΑ: Πόσοι αφροαμερικανοί, ισπανόφωνοι και Ασιάτες ψήφισαν τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές συγκεντρώνοντας τη μικρότερη υποστήριξη από τους μαύρους και τους ισπανόφωνους ψηφοφόρους που είχε οποιοσδήποτε άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ τα τελευταία τουλάχιστον 40 χρόνια.

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ->Τσίπρας: Πολιτική συμφωνία στις 5 Δεκεμβρίου-Κικίλιας: Προετοιμάζεται ψυχολογικά για να γίνει αντιπολίτευση

[Πάλι τα ίδια! Στις 5 Δεκεμβρίου δεν θα έχουν κάνει τίποτα, θα ουρλιάζει για πολιτική απόφαση, θα πάρει τα παπάρια του και θα πει σε όλα ΝΑΙ τον Ιανουάριο]

«Αντί να ασχοληθεί με τα τεράστια προβλήματα των Ελλήνων πολιτών που δοκιμάζονται από τη δική του ανικανότητα, ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτε άλλο από το να επιτίθεται στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

Συνελήφθη ο «δράκος» της Νέας Φιλαδέλφειας

Πρόκειται για  38χρονο που είχε ασελγήσει το τελευταίο διάστημα σε βάρος δύο κοριτσιών και δύο γυναικών - Είχε εκτίσει ποινές για παρόμοια αδικήματα και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Η Δούρου «καθαίρεσε» την αντιπεριφερειάρχη Αικατερίνη Θανοπούλου

Χθες η κυρία Θανοπούλου καταψήφισε τον προϋπολογισμό της περιφέρειας - Δείτε την τοποθέτησή της στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Στην ανάκληση όλων των αρμοδιοτήτων της αντιπεριφερειάρχη Κατερίνας Θανοπούλου, προχώρησε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Σε ποιους έκλεισε το μάτι ο Καραμανλής! Καρέ – καρέ τι έγινε στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Αρκετά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα και πηγαδάκια κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΚΕΦΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! Απορρίφθηκε η αίτηση Άκη και αυτός ξέσπασε σε καυγά

Και η τρίτη αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο Ακης Τσοχατζόπουλος επικαλούμενος λόγους υγείας και κινδύνους που διατρέχει μέσα στη φυλακή, απορρίφθηκε ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Αυτή είναι "η οφθαλμαπάτη που σπάει το μυαλό"

Την λένε και “η οφθαλμαπάτη που… σπάει το μυαλό”! Είναι βασισμένη σε μια παλιά ανακάλυψη ενός Αμερικανού ψυχολόγου ονόματι McCollough το 1965. Έτσι, το φαινόμενο που περιγράφει αυτή η οφθαλμαπάτη ονομάζεται και “φαινόμενο McCollough”.

Η Τραϊάνα Ανανία χόρεψε τσιφτετέλι ξανά και... άναψε φωτιές

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Τραϊάνα Ανανία «ταρακούνησε» το τηλεοπτικό κοινό με το αισθησιακό τσιφτετέλι που χόρεψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

ΦΩΤΟ-H κόρη του ΛεΠα... έριξε το Instagram με το μπούστο της

Πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι έκανε ανόρθωση στήθους...

Έκτοτε δεν σταματάει τις προκλητικές αναρτήσεις στα social media, δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για το αποτέλεσμα της επέμβασης που πραγματοποίησε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ! Άρης με μουστάκι και βαμμένο μαλλί...

Αέρας ανανέωσης και νέο look για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο στο θέατρο και εντυπωσίασε με την αλλαγή του, καθώς εμφανίστηκε με μουστάκι.

Πρετεντέρης: ΝΔ θα ψηφίσουν όσοι θέλουν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

...κι ελπίζουν ότι μια κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να τον διώξει" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

"Πολίτης" της Κύπρου: Γιατί η Αθήνα, και ο Τσίπρας, δεν θέλουν λύση στο Κυπριακό

Η ελληνική κυβέρνηση, και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά, δεν θέλουν την επίτευξη συμφωνίας στο Κυπριακό, καθώς ο έλληνας πρωθυπουργός δεν θέλει μια συμφωνία τύπου Ζυρίχης όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αναφέρει σε δημοσίευμά της η κυπριακή εφημερίδα Πολίτης.

Aυτοί είναι οι μισθοί των κεντρικών τραπεζιτών της ΕΕ (πίνακας)

O Mario Draghi μπορεί να είναι ο επικεφαλής της ΕΚΤ, αλλά φαίνεται πως δεν απολαμβάνει και τις μεγαλύτερες απολαβές.

Οι κεντρικοί τραπεζίτες του Βελγίου, της Ιταλίας και της Γερμανίας βγάζουν περισσότερα χρήματα από τον ετήσιο μισθό των...

Βρούτσης προς Αχτσίογλου: Με ποια διαδικασία θα πληρωθούν τα ληξιπρόθεσμα;

Σφοδρή επίθεση στη νέα υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσίογλου εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης και μάλιστα την κατηγόρησε ότι επιζητεί την συμφωνία που έκανε ο ίδιος το 2014. «Δεν ήρθε σήμερα η Αχτσίογλου να μας πει με ποια διαδικασία θα πληρωθούν τα ληξιπρόθεσμα και ποια η πορεία στο Υπουργείο.