27 Νοεμβρίου 2016

Γιατί τέτοια εμμονή με το γυναικείο στήθος;

Οι άνδρες μπορούν να τα χαζεύουν για ώρες και φτάνουν στο σημείο ακόμα και να τους… μιλούν τρυφερά.

Οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν τρόπους να τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο στητά, περιμένοντας με αδημονία να φτάσουν στο σπίτι το βράδυ για να τα ελευθερώσουν από τα «δεσμά» τους.

Ο Κάστρο φορούσε πάντα δύο χρυσά Rolex, ενώ ο Κουτσούμπας φοράει ένα όπως κι ο Τσέ

Ανάμεσα στις πιο διάσημες εικόνες του Lider Maximo θα μείνουν αυτές με τα πούρα Cohiba και τα δύο ρολόγια Rolex που φορούσε στο χέρι.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ; Στην Κούβα ο Τσίπρας για την κηδεία του Κάστρο

Για την Κούβα αναχωρεί την Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να παραστεί στην κηδεία του Φιντελ Κάστρο.

ΦΩΤΟ-ΤΙ ΑΛΛΟ Θ΄ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Σερβία: Στρατιώτες διαδήλωσαν διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας τους

Σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση στην χώρα

Tουλάχιστον 1.000 Σέρβοι στρατιώτες και υποστηρικτές των αιτημάτων τους συμμετείχαν στην άνευ προηγουμένου διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι για να διαμαρτυρηθούν για τους χαμηλούς μισθούς τους και τις κακές συνθήκες εργασίας, μετέδωσαν σερβικά ΜΜΕ.

ΦΩΤΟ-Άδωνις για τα ξεφτιλίκια της κρατικής ΔΕΗ: “Κρυφό σχολειό γίναμε”

Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο κέντρο της Αθήνας, μετά την ισχυρή βροχόπτωση του Σαββάτου, ανάγκασαν τον Άδωνι Γεωργιάδη να... διδάσκει στα σκοτάδια και να καυτηριάσει την αν όχι ανυπαρξία, τουλάχιστον τη δυσκινησία της κρατικής ΔΕΗ στην επιδιόρθωση των προβλημάτων.

Κρήτη: Πίστευε ότι της έσβηναν τις κλήσεις και δείτε τώρα τι πρέπει να πληρώσει!

Η οδηγός δεν πίστευε στα μάτια της, όταν άνοιξε την ειδοποίηση. Οι κλήσεις που της έταξαν πως θα σβηστούν δεν σβήστηκαν ποτέ...

Θρίαμβος του δεξιού Φιγιόν στις προκριματικές της γαλλικής δεξιάς-Θα 'ναι κι ο επόμενος Πρόεδρος

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν πήρε το χρίσμα της κεντροδεξιάς παράταξης της Γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2017 επικρατώντας με μεγάλη διαφορά του αντιπάλου του, του πρώην πρωθυπουργού Αλέν Ζιπέ.

Εκρηκτική η κατάσταση στη Μόρια: Μεγάλη πορεία λάθρο-Βανδάλισαν το νεκροταφείο

Μεγάλη διαδήλωση μεταναστών και προσφύγων λάθρο έγινε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην προκυμαία της Μυτιλήνης.

ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! Το CDU σκληραίνει τη στάση του απέναντι στους πρόσφυγες

«Οι πρόσφυγες πετάνε συχνά τα διαβατήριά τους, δίνουν ψεύτικα στοιχεία και δεν βοηθούν έτσι στην έκδοση νέων», αναφέρεται σε μυστικό έγγραφο του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης που αποκαλύπτει η Bild

ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! «Mαύρη τρύπα» 15 εκατ. στα ταμεία της ΕΠΟ!

Η ασυδοσία που επικρατούσε στην ελληνική ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη "τρύπα" στα ταμεία της.

Ποιές άδειες; Πρώτη συνεδρίαση του ΕΣΡ με θέμα τη «Χρυσή Αυγή»

Απατάστε οικτρά αν νομίζετε ότι το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει το ΕΣΡ, τα μέλη του οποίου ορκίζονται την Δευτέρα, είναι η διενέργεια νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η αμήχανη στιγμή του πρίγκηπα Χάρι: Αναγκάστηκε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τον «δολοφόνο» Κάστρο

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο πρίγκιπας Χάρι καθώς κατά την διάρκεια περιοδείας του στην Καραϊβική αναγκάστηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τον Φιντέλ Κάστρο.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ->Διάρρηξη στο βουλευτικό αμάξι της Κούνεβα

Η είδηση είναι ότι η Ευρωβουλή δεν δικαιολογεί βουλευτικά αυτοκίνητα στους Ευρωβουλευτές (αντ' αυτού μπορούν να ζητήσουν τη μεταφορά τους με αυτοκίνητο και οδηγό υπάλληλο της Ευρωβουλής) και έρχεται το large ελληνικό κράτος και τους δίνει αμάξια στην Ελλάδα!!! Άσχετο... ο μισθός του Ούγγρου βουλευτή με λαϊκιστή Ορμπαν είναι 850€

Μια “περίεργη” διάρρηξη στο βουλευτικό της αμάξι καταγγέλλει η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα, υπενθυμίζοντας τα “επιθετικά σχόλια από συγκεκριμένους χώρους για τη δραστηριότητά της”.

Μεθυσμένοι μπήκαν σε εστιατόριο και το έκαναν γυαλιά καρφιά χτυπώντας την υπάλληλο - Δείτε την έκπληξη που τους περίμενε!

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, θα δείτε δύο μεθυσμένους που μπήκαν σε ένα εστιατόριο, τρομοκρατώντας τους υπαλλήλους Δείτε, όμως, την έκπληξη που τους περίμενε λίγα λεπτά αργότερα.

Νέες διώξεις για στημένους διαγωνισμούς στα Δημόσια Έργα

Μετά τη δίωξη που άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος των διοικήσεων της «ΑΚΤΩΡ» και της «ΜΟΧΛΟΣ» για κακουργηματική απάτη που αφορά το στήσιμο των διαγωνισμών σε δύο δημόσια έργα, έρχεται και η σειρά δύο άλλων κατασκευαστικών ομίλων.

Η ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο που έγινε πράκτορας της CIA - Γιατί δεν τον δολοφόνησε;

Ερωτεύτηκε το Φιντέλ Κάστρο και σχεδίαζε να τον δηλητηριάσει. Απέκτησε μία κόρη με τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Μάρκο Περέζ Χιμένεζ. Συμμετείχε σε μυστική ομάδα της CIA που φέρεται ότι οργάνωσε τη δολοφονία του Κένεντι.

Η σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν ντύθηκε Εβραία και έκανε σόου με το Ολοκαύτωμα [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση της συζύγου του εκπροσώπου του Πούτιν σε ριάλιτι σόου.

Η Τατιάνα Νάφκα συμμετέχει στο show χορού στον πάγο.

ΚΛΑΜΑ! Γύφτοι έδειραν κι έκλεψαν γύφτο, αυτός πήρε την Αστυνομία και... τον συνέλαβε

Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και ειδοποίησε την αστυνομία για βοήθεια. Η υπόθεση όμως πήρε απρόβλεπτη τροπή στη συνέχεια...

Ψήφισμα συνέλευσης Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος - Πρόταση για ίδρυση ομοσπονδίας δικαστικών ενώσεων

Αποστολή των εισαγγελέων είναι η πάταξη της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής και η τιμωρία όσων διαχρονικά την εκκολάπτουν και υποθάλπουν διαβεβαιώνει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος στο ψήφισμα της 32ης ετήσιας τακτικής συνέλευσης της η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.

ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ! Μηνύματα εντός και εκτός ΝΔ από τον Θεοδωρικάκο

Μας κάνει και υποδείξεις ο Γραμματέας της ΚΝΕ... είπαμε λίγη συστολή δεν βλάπτει όσο μαλ@κες κι αν είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεται... δώσε τις συμβουλές σου για επικοινωνιακά θέματα (παπαριές δηλ.) και άσε τα εσωκομματικά για άλλους... χώρια που κανείς δεν αμφισβητεί Κυριάκο για να τσιτώνεται ο Τάκης...

«Βιώνουμε τη δεύτερη μεταπολίτευση» δηλώνει ο επικεφαλής Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, εκφράζοντας την ευχή να μη υποστεί η χώρα μας τις εθνικές απώλειες που οδήγησαν στην πρώτη.

Η Χίος απέρριψε το σχέδιο της κυβέρνησης για το προσφυγικό -Τι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

Την απόρριψη του πακέτου προτάσεων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος στη Χίο αποφάσισε με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης και της μείζονος αντιπολίτευσης, το δημοτικό συμβούλιο Χίου.

Σταύρος Μαυρίδης: Θα ανακοινώσω σύντομα την ημερομηνία της αυτοκτονίας μου - ΒΙΝΤΕΟ

"Θα ανακοινώσω σύντομα την ημερομηνία που θα κάνω την περίφημη αυτοκτονία μου", δήλωσε μπροστά στην κάμερα ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης.

Αγώνας για καλό σκοπό. Ο ΠΑΟΚ βοηθά την μικρή Μυρτώ

Μέρος των εσόδων από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος  θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Μυρτούς.

ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ->Ανεστάλη η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ – Κανονικά τα αστικά από τη Δευτέρα

Την τριήμερη αναστολή της επίσχεσης εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ΦΩΤΟ-Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα αναλαμβάνει τις ευθύνες του

Με αφορμή το θάνατο της γιαγιάς και του εγγονού της στη Μόρια, η μονταζιέρα της ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις ευθύνες του... ΑΙΣΧΟΣ! Λες και υπήρξε θέμα για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλαβε τις ευθύνες του:

Πrετεντέρης: Ποιος φοβάται τις εκλογές

"Εκείνος που θα τις χάσει" είναι η πανάρχαια απάντηση... Διαβάστε το σημερινό άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στο ΒΗΜΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Δραματικές στιγμές για πρώην βουλευτή της ΝΔ - Ο γιος του έπεσε από γέφυρα

- Ο 21χρονος ανέβηκε σε γέφυρα της Πάτρας και έπεσε στο κενό μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες
- Ακολούθησε η αποκάλυψη ότι πρόκειται για τον γιο πασίγνωστου πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
- Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μεγάλη μάχη
- Άγνωστα τα αίτια που τον οδήγησαν στην πτώση - Αποκαλυπτικές αλλά και σκληρές εικόνες από το σημείο

Επιλογή εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την Ολομέλεια και όχι την κυβέρνηση θα ζητήσει η Ενωσή τους

Η μικρή προσέλευση των εισαγγελέων, το θέμα της νέας δικαστικής Ενωσης Ανώτατων και Ανώτερων λειτουργών, αλλά και η παράταση της θητείας των εισαγγελικών και των δικαστικών λειτουργών μετά το 67ο έτος της ηλικίας τους, «σημάδεψαν» την 32η γενική συνέλευση της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Συνέλαβαν στην Τουρκία δημοσιογράφο του BBC -Εκανε ρεπορτάζ για την κατάρρευση ορυχείου

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν δημοσιογράφο που εργάζεται για την τουρκόφωνη υπηρεσία του BBC, στα νοτιοανατολικά της χώρας, χωρίς να δώσουν καμία εξήγηση.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Χωματάς

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο Ναξιώτης γιατρός και τέως βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Χωματάς.

ΟΡΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ! Ξεπέρασαν τους 2.000 οι μετακλητοί της κυβέρνησης- 16 διορισμοί τον μήνα

Αυξημένο κατά 146 εκατ. ευρώ είναι από τον Δεκέμβριο του 2015 το κόστος μισθοδοσίας των μετακλητών υπαλλήλων, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά πλέον τις 2.000.

ΒΙΝΤΕΟ-Πισίνα 12 μέτρα από το έδαφος με γυάλινο πυθμένα

«Κοντά στον ουρανό». Έτσι διαφημίζεται στην ιστοσελίδα του το Hotel Hubertus, στο νότιο Τιρόλο, στην Ιταλία. Κι όχι άδικα.

Η Κούβα της αριστερά: 21 ευρώ ο μέσος μηνιαίος μισθός –Μια σοβιετική οικονομία και γραφειοκρατία

Ο Φιντέλ Κάστρο, ο πατέρας της κουβανέζικης επανάστασης έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών. Το νησί βρίσκεται τώρα στα χέρια του αδελφού του Ραούλ, ο οποίος αναγκάζεται να πάρει μέτρα για να αποφύγει την πτώχευση.

«Δεν μπορείς να πας τσαλακωμένος και πρόχειρος, με τη δικαιολογία πως είσαι αριστερός»!

«Μπορεί να μην είσαι αμερικανόφιλος, αλλά οφείλεις να είσαι ηγέτης. Ο Putin έχει εμφανιστεί ποτέ σαν λέτσος; Είναι σταρ, είναι ηγέτης, χωρίς αγαρμπιά και αναίδεια».

Γιατί ψηφίζουν τον Φιγιόν οι Γάλλοι -Μια κατάδυση στα βαθιά της γαλλικής Δεξιάς

Εναν γύρο σε τρεις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας έκανε η εφημερίδα Liberation για να καταλάβει γιατί ο Φιγιόν κέρδισε στις προκριματικές εκλογές και τι θέλουν πραγματικά οι Γάλλοι να αλλάξει στη χώρα τους.

Εξόρμηση του Αμερικανού πρέσβη στην Κρήτη -Διέσχισε το φαράγγι της Ιμβρου [εικόνες]

Δεύτερη επίσκεψη στην Κρήτη έκανε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, σε διάστημα μερικών εβδομάδων μάλιστα.

ΟΚ! ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙ΅ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Διαβεβαιώσεις Φωτίου ότι δεν θα κοπούν τα οικογενειακά επιδόματα

«Δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο, μην τρομοκρατούμε τον κόσμο», δήλωσε η Θεανώ Φωτίου, αναφέροντας ότι η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται επιτυχώς, ενώ απέκλεισε τις πρόωρες εκλογές.

Ξεθωριάζει το "success story" των φορολογικών εσόδων

Του Σπύρου Δημητρέλη

Σημάδια κόπωσης έχουν αρχίσει να δείχνουν τα φορολογικά έσοδα. Μετά από αρκετούς μήνες πολύ υψηλών επιδόσεων, τον Οκτώβριο τα στοιχεία δείχνουν ότι τα έσοδα έχουν αρχίσει σταδιακά να επανέρχονται στην… κανονικότητα. Έτσι, μπορεί τα φορολογικά έσοδα να εξακολουθούν να υπεραποδίδουν, ωστόσο αυτή η υπεραπόδοση περιορίζεται.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτιαξαν το επικότερο σύνθημα ever! (video) Read more: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/551530-Oi-opadoi-toy-PAOK-eftiaxan-to-EPIKOTERO-synthima-ever-video#ixzz4R8m03ktc

Επικό είναι το νέο σύνθημα των οπαδών του «Δικέφαλου», το οποίο είναι βγαλμένο από την… ζωή και αναφέρεται σε χρεοκοπία, την Μέρκελ και τον Σαρκοζί, αλλά και το ταξίδι στην Φλωρεντία.

Με στριπτίζ, σεξ σε δημόσιο χώρο και αλκοόλ γιορτάζουν την αποφοίτηση στη Νορβηγία

Πρόκειται για μία εθιμική τελετουργία, που συμβολίζει τη μετάβαση από την εφηβεία και την εξάρτηση των γονιών, στην ελεύθερη και δίχως περιορισμούς ζωή του ενήλικα

Χατζηβασιλείου ξεφτιλίζει Λαζόπουλο, Μενεγάκη, Σπυροπούλου: «Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο»!

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε χειραγώγηση

Αδειάζει τον Λάκη: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας σε άλλη κατεύθυνση. Έγινε χειραγώγηση!

Ο Ντόναλντ Τράμπ θέλει το καζίνο Λουτράκι - Σκληρό πόκερ για τη μεγάλη αγορά!

Τα «ρέστα τους» δίνουν τις τελευταίες ημέρες επενδυτές και μέτοχοι με στόχο την επόμενη ημέρα του καζίνο Λουτρακίου. Ο βασικός αντίπαλος της εταιρείας του Ντόναλντ Τραμπ...

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΩΣΗ->«Μαύρο» σε εκπομπές της ΕΡΤ λόγω… υποχρεωτικών αδειών!

Θα βγουν με το νέο έτος λόγω έλλειψης προσωπικού!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΡΤ, καθώς, βάσει διάταξης για τις ΔΕΚΟ, η εταιρεία οφείλει να δώσει υποχρεωτικά άδειες και ρεπό στους εργαζόμενους έως το τέλος του χρόνου, ώστε να μην υπάρξει υπόλοιπο.

Τι σχέση έχει δηλαδή ο Τσίπρας με τον Κάστρο;

Ο Αλέξης Τσίπρας στην άσκηση «Παρμενίων». Με στρατιωτική αμφίεση. Ισως οι συνειρμοί του να τον οδηγούσαν στον Φιντέλ...

Ισως ο Πρωθυπουργός να ζηλεύει κάποια πράγματα από τον Φιντέλ. Μήπως τον χρόνο παραμονής του στην εξουσία ή την στρατιωτική του αμφίεση; Γιατί περί επανάστασης, καλύτερα να μην μιλάμε…

ΘΑ'ΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΩΡΟ ΤΣΙΠΡΑ! Φορολόγηση αναλήψεων μετρητών για περιορισμό της φοροδιαφυγής

Μία σειρά μέτρων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με την ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τον περιορισμό της χρήσης των μετρητών στην οικονομία προτείνουν οι τράπεζες στην κυβέρνηση.

Σε «γραμμή» Κυρίτση και ο Μουζάλας: «Τυχαίο γεγονός η τραγωδία στη Μόρια»

«Θα μπορούσε να είχε συμβεί οπουδήποτε», υποστηρίζει ο υπουργός και κάνει λόγο για «μαύρη προπαγάνδα» - Κατηγορεί τη ΝΔ ότι υποκινεί τους κατοίκους των νησιών

Σε γραμμή Κυρίτση κινείται και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, για την τραγωδία στη Μόρια, όπου θρηνήσαμε δύο νεκρούς.

Γελάει ο κόσμος με τον καραγκιόζη Τριντό για το γλύψιμο στον Κάστρο -Ηταν φίλος του πατέρα του [εικόνα]

Αντικείμενο χλευασμού αλλά και κριτικής έγινε ο Τζάστιν Τριντό, μετά από τα καλά λόγια που είπε για τον Φιντέλ Κάστρο, στη δήλωσή του μετά από τον θάνατο του ηγέτη της κουβανικής επανάστασης.

Φιντέλ Κάστρο: Η εξόριστη αδελφή του δεν θα πάει στην κηδεία

Η Χουανίτα Κάστρο - αδελφή του πατέρα της επανάστασης της Κούβας Φιδέλ Κάστρο, που απεβίωσε την Παρασκευή - η οποία ζει εξόριστη στο Μαϊάμι από τη δεκαετία του '60, ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα πάει στην κηδεία του αδελφού της.

Λαζαρίδης: Δυσβάστακτο το κόστος παραμονής της σημερινής κυβέρνησης στην εξουσία

Το αίτημα για εκλογές επαναλαμβάνει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης σημειώνοντας ότι το κόστος από την παραμονή της σημερινής κυβέρνησης είναι αβάσταχτο.

Οι Ιταλοί αδειάζουν τους λογαριασμούς τους και αγοράζουν χρυσό -Φόβος για το δημοψήφισμα

Η ανασφάλεια που νιώθουν οι Ιταλοί για την έκβαση του δημοψηφίσματος, την επόμενη Κυριακή, τους οδηγεί να αδειάζουν τους λογαριασμούς τους και να αγοράζουν χρυσό και στην Ελβετία.