21 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! Τετ α τετ Τσίπρα-Μητσοτάκη στους διαδρόμους της Βουλής και η συζήτηση για το ποδόσφαιρο

Κάνοντας τον χαλαρό και γελώντας συνέχεια σα χάνος ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια σύντομη συζήτηση στους διαδρόμους της Βουλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που περνούσε έξω απ' το γραφείο του.

Σκάνδαλο διαφθοράς στη Νέα Υόρκη: Ιερόδουλες, ναρκωτικά και πολυτελή δώρα

Ένας από τις διευθυντές του συνταξιοδοτικού ταμείου της Νέας Υόρκης, ο Νάβνουρ Κανγκ, κατηγορείται ότι επένδυσε περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία προέρχονταν από τα αποθεματικά του σε επενδύσεις που ανέλαβαν δύο χρηματιστές

Ο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ είχε ρόλο στην έρευνα στο τεμάχιο «10» της κυπριακής ΑΟΖ

Ο προταθείς από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ως νέος υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, ήταν μέχρι πρότινος ο διευθύνων σύμβουλος του πετρελαϊκού κολοσσού Exxon Mobile, στον οποίο μαζί με την Qatar Petroleum το Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου ανέθεσε σήμερα τα δικαιώματα έρευνας και ανάπτυξης του τεμαχίου «10» της κυπριακής ΑΟΖ.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ! «Η Μέρκελ έχει στα χέρια της αίμα» -Διαδηλωτές έξω από το γραφείο της καγκελάριου [εικόνες]

Την Ανγκελα Μέρκελ βλέπουν ως βασική υπεύθυνη πίσω από το «χτύπημα» στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, με αφορμή την πολιτική που ακολούθησε στο μεταναστευτικό.

Κυκλοφορούν την Πέμπτη «Νέα», «Εθνος», «Ημερησία» και «Goal»

Ευχάριστα νέα για δύο μεγάλους δημοσιογραφικούς ομίλους.

Καταβλήθηκε σήμερα στους εργαζόμενους του ΔΟΛ το δώρο των Χριστουγέννων και έτσι «Τα Νέα» αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Πέμπτη και το «Βήμα» την Κυριακή.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ! Σοκ από τις απαιτήσεις Τόμσεν! Ανένδοτος για περικοπές στις συντάξεις και αφορολόγητο!

- Τόμσεν και Όμπστφλεντ... χτυπούν ξανά και δημιουργούν "πονοκεφάλους" σε συνταξιούχους και χιλιάδες ασφαλισμένους
- Απαντούν... πλαγίως στον Πιερ Μοσκοβισί με ένα "τεχνικό σημείωμα"
- "Η Ελλάδα παραμένει ένα ακραίο παράδειγμα στην Ευρώπη" λένε χαρακτηριστικά
- "Πολύ γενναιόδωρο" το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα και... συγκρίσεις με τη Γερμανία
- Αναλυτικά το κείμενο των δύο ανδρών του ΔΝΤ

Κως: Ξανά στο εδώλιο μητέρα και πατριός για το βιασμό της ανήλικης κόρης

Μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις βιασμού που έχουν εξιχνιαστεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, θα αναβιώσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου. Πρόκειται για την υπόθεση βιασμού 18χρονης κοπέλας η οποία έχει καταγγείλει ότι ο πατριός και η μητέρα της την βίαζαν συστηματικά από την ηλικία των 14 χρόνων!

Ο αντιδήμαρχος του Μπουτάρη που έχει… «χαρτί από γιατρό»!

Κι όμως ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει αντιδήμαρχο με χαρτί από… ψυχίατρο ότι έχει σώας τα φρένας του!

Αυτός είναι ο άνδρας που άρπαξε έναν «κουβά» χρυσάφι 1,6 εκατ. δολαρίων από το δρόμο

Μπορεί να άργησε κάπως, αλλά η αστυνομία της Νέας Υόρκης ταυτοποίησε τελικά τον άνδρα που τον περασμένο Σεπτέμβριο άρπαξε από θωρακισμένο φορτηγό σταματημένο στη μέση του δρόμου έναν «κουβά» με νιφάδες χρυσού, συνολικής αξίας 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΟ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ-Το φιλί της 7χρονης στους γονείς ΖΩΑ πριν από την επίθεση αυτοκτονίας

Συγκλονίζει το βίντεο που φιλοξενείται στη Daily Mail και δείχνει το 7χρονο κορίτσι που ανατινάχτηκε σε αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού, να αγκαλιάζει και να φιλά τους γονείς της πριν από την επίθεση αυτοκτονίας.

Διαζύγιο 300 εκατ. δολαρίων για Clooney και Alamouddin;

«Η Αμάλ και ο Τζορτζ θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το οποίο θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ», σύμφωνα με το αμερικάνικο ΟΚ!

ΠΑΣΟΚ: Ψεύδεται η Αχτσιόγλου όταν λέει ότι καταργήσαμε το ΕΚΑΣ

«Η υπουργός Εργασίας κ. Αχτσιόγλου λέει ασύστολα ψέματα, όταν δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε σε κατάργηση του ΕΚΑΣ» σχολιάζει η Χαρ.Τρικούπη.

Αναβλήθηκαν ξανά οι πλειστηριασμοί στη Θεσσαλονίκη

Δεν διεξήχθησαν για ακόμα μια Τετάρτη οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Μέλη του...

Νέα έρευνα: Να γιατί οι ιδιοκτήτες γάτας ρέπουν προς τον... σαδομαζοχισμό

Δείτε πώς σχετίζεται η συγκατοίκηση με τις γατούλες με τα...kinky σεξουαλικά γούστα

Όποιος είχε κάποτε στη ζωή του γάτα, γνωρίζει ότι η σχέση με το εν λόγω ζωάκι είναι κάπως πιο... περίεργη από τη συμβατική ανάμεσα σε έναν ιδιοκτήτη και το κατοικίδιό του.

Στα χρώματα της γερμανικής σημαίας το δημαρχείο της Αθήνας

Το δημαρχείο πήρε τα συγκεκριμένα χρώματα ως ένδειξη συμπαράστασης στο Βερολίνο για τα θύματα της επίθεσης στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Στα χρώματα της γερμανικής σημαίας φωτίστηκε απόψε στις 19.00 το Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά.

ΑΠΑΠΑ! ΡΙΧΝΕΙ ΞΥΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ; 😲 Καταγγελίες για χρήση βίας στους πολίτες του Αγίου Νικολάου κατά την επίσκεψη Τσίπρα

Πρωτόγνωρα περιστατικά με υπερβολική χρήση βίας σημειώθηκαν σήμερα στον Άγιο Νικόλαο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όπως καταγγέλλει το  το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 😎 Τα Χριστούγεννα των Γερμανών: Με τζίντζερ, ζεστό κρασί και δώρα από τον Αγιο Νικόλα

Χριστούγεννα στην Γερμανία είναι όταν ο αέρας μυρίσει ζεστό κρασί και σοκολάτα, όταν ανάψει το πρώτο κερί και όταν η κουζίνα μυρίσει κουλουράκια.

ΚΛΑΜΑ! Ινδία: Αεροπλάνα αδειάζουν τα απόβλητα των επιβατών τους σε στέγες σπιτιών!

Η αρμόδια επιτροπή θέσπισε την επιβολή προστίμου για όσα αεροπλάνα εντοπίζονται με... άδειο κάδο αποβλήτων κατά την προσγείωσή τους

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΗ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! Επικυρώθηκε από τον ΑΠ η καταδίκη του ζεύγους Παπαντωνίου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες

Απερρίφθη από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αίτηση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου με την οποία ζητούσαν να αναιρεθεί εφετειακή απόφαση με την οποία καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του έτους 2008.

Γερμανία: Συνελήφθη Μαροκινός μέλος του ISIS φερόμενος ως υπεύθυνος για κρησφύγετα σε Ελλάδα - Τουρκία

Οι Γερμανικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 24 ετών Μαροκινού Redouane S, ο οποίος όπως αναφέρει το AP επικαλούμενο αστυνομικές πηγές είχε πολύ στενές σχέσεις με τον Abdelhamid Abaaoud, τον «ενορχηστρωτή» των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισιού το Νοέμβριο του 2015.

ΣΤΑ 4 ΛΕΜΕ! ΥΠΟΙΚ: Δεν στέλνουμε επιστολή! Περιμένουμε να μας πούνε τι πρέπει να γράψουμε

«Οχι, δεν θα σταλεί αύριο η επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς» επισήμανε αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση ζήτησε στο EWG από τους θεσμούς να σταλούν πρώτα γραπτά τα θέματα προς απάντηση.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη -45 χρόνια, 10.537 νεκροί σε 18.803 επιθέσεις [χάρτης]

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν έχουν συγκεκριμένο τόπο ή χρόνο. Μπορεί να είναι σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, σε μια εθνική γιορτή στη Γαλλία ή σε ένα αεροπλάνο πάνω από τη Σκωτία.

ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Θεσσαλονίκη: Μειώθηκαν κατά 6000 οι επιχειρήσεις- μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου

Φέτος περιορίστηκαν σε λιγότερες από 18000, έναντι 24000 το 2008 - Από την αρχή του 2016 έως τις 20 Δεκεμβρίου έβαλαν λουκέτο 730 επιχειρήσεις

ΧΑΡΤΗΣ! Κυπριακό φυσικό αέριο: Τέσσερις πετρελαϊκοί κολοσσοί θα κάνουν γεωτρήσεις στην ΑΟΖ

Η Exxon Mobil του νέου Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών με την Qatar Petroleum παίρνουν το οικόπεδο 10 - Στην ENI το 8 και στην κοινοπραξία ENI-TOTAL το 6

Με τις εταιρείες Exxon Mobil και Qatar Petroleum θα αρχίσει διαπραγματεύσεις η κυπριακή κυβέρνηση για το οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ.

ΓΑΤΑΚΙ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Τσίπρας: Δεν ξέρω αν ο Τσακαλώτος έστειλε την επιστολή στις Βρυξέλλες, ήμουν στην Κρήτη -Του έχω εμπιστοσύνη

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε για μία ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει λόγος για πρόωρες εκλογές, όπως και τον στόχο να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση στα τέλη Ιανουαρίου.

Πυροβολήθηκε παίκτης της Ντιναμό Δρέσδης

O αμυντικός της Ντινάμο Δρέσδης, Μαρκ Βοχς, δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν έξω από το κατάστημα της θείας του, στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

ΦΠΑ στα νησιά: "Πέρασε" σαν σίφουνας με 259 "ναι" εν μέσω οργίου ρουσφετολογικών τροπολογιών

Με 259 ψήφους υπέρ ψηφίσθηκε η τροπολογία για την αναστολή στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Ολλανδία: Η Τουρκία ανακάλεσε διπλωμάτη που φέρεται να εμπλέκεται σε κατασκοπεία

Η Τουρκία ανακάλεσε σήμερα διπλωμάτη ο οποίος κατηγορήθηκε από τις ολλανδικές αρχές πως συγκέντρωνε στοιχεία για Ολλανδούς τουρκικής καταγωγής και Τούρκους μετανάστες στην Ολλανδία που τάχθηκαν υπέρ του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιουλίου, γνωστοποίησε σήμερα η ολλανδική κυβέρνηση.

Ο Άνις Άμρι είχε εκτίσει τέσσερα χρόνια φυλακή στην Ιταλία-Τον επικήρυξε για 100.000€ η Γερμανική Αστυνομία

Σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τυνησίας, ο πατέρας του Άνις Άμρι δήλωσε ότι ο γιος του είχε καταδικαστεί και εκτίσει τέσσερα χρόνια φυλάκιση στην Ιταλία για πυρπόληση ενός σχολείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ κι ο Καμμένος πίνει και τραγουδάει σε μπαράκι με τον Βερύκιο

Βίντεο από βραδινή έξοδο του υπουργού Εθνικής Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου δημοσίευσε η εκπομπή Happy Day του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha. Μάλιστα φαίνεται να την απήλαυσε ιδιαιτέρως...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Συνταξιούχος με εμπειρία στην οικοδομή διορίστηκε γενικός διευθυντής στον ΟΣΥ

Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Πόρων στις Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.).

ΒΙΝΤΕΟ-Λασίθι: Σπρωξιές και αγκωνιές για να μην πλησιάσουν τον λαοπρόβλητο

Αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν ως τον πρωθυπουργό

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα, κατά την άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, όπου συνεχίζει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε εννιάχρονο κοριτσάκι

Προφυλακίσθηκε ο 60χρονος πατριός - Με περιοριστικούς όρους ελεύθερος  ο 85χρονος θετός παππούς - Έξι ολόκληρα χρόνια χρειάσθηκαν για να φθάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη!

ΓΡΑΦΗΜΑ! ΝΔ: Αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών οι 913.044 εγγεγραμμένοι άνεργοι του Νοεμβρίου

«Πρόκειται για την χειρότερη επίδοση όλων των εποχών» τονίζουν σε δήλωσή τους οι βουλευτές Γιάννης Βρούτσης και Θοδωρής Καράογλου

Για αρνητικό ρεκόρ των τελευταιών ετών όσον αφορά τον αριθμό των εγγεγραμμένων ανέργων στον ΟΑΕΔ με αφορμή τα στοιχεία του Νοεμβρίου κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Θεόδωρος Καράογλου.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Δεν πληρώθηκε το δώρο στην «Αυγή» ενώ το πλήρωσε ο ΔΟΛ

Δεν πειράζει κομμούνια της ΑΥΓΗΣ... εσείς έχετε το ηθικό πλεονέκτημα, τι να το κάνετε το δώρο Χριστουγέννων;

Την ώρα που ο Σταύρος Ψυχάρης πλήρωσε το δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ΔΟΛ, σε άλλα μέσα ενημέρωσης η σημερινή ημέρα αναδεικνύει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο.

ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ; Γιώργος Τζαβέλλας: Ξανά μαζί με την πρώην Μις Ελλάς, Αθηνά Πικράκη!

Το 2014 ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής, Γιώργος Τζαβέλλας είχε βρει τον έρωτα καιπαρηγοριά (μετά από τον χωρισμό του με την Στέλλα Γιαμπουρά) στην αγκαλιά της εστεμμένης Μις Ελλάς Αθηνάς Πικράκη. Είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών κι ενώ όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο έρωτα, λίγο καιρό μετά χώρισαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητέρα μέλους του Ράδιο Αρβύλα η γυναίκα που καταπλακώθηκε από ντουλάπα

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι, στο κέντρο της Πάτρας. Πάνω στην ηλικιωμένη γυναίκα, έπεσε μια ντουλάπα που είχε στο μπαλκόνι της...

Η γυναίκα, ήταν μόνη της στο σπίτι και δε μπορούσε να κουνηθεί μετά το συμβάν, έτσι, άρχισε να φωνάζει "βοήθεια"...

Γέλιο σε δίκη στην Κρήτη: Ο εισαγγελέας θεωρεί ότι δεν υπάρχει βιασμός αλλά γκ@μενιλίκι

Συγκλονιστική η απολογία του 31χρονου «πρωταγωνιστή», ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε παράνομο ερωτικό δεσμό με την 28χρονη μητέρα

Την απαλλαγή και των δύο κατηγορούμενων για τον βιασμό της 28χρονης μητέρας, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, καθώς είπε πως κατά την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψαν οι αποδείξεις που θα οδηγούσαν στο ότι στοιχειοθετείται η κατηγορία του βιασμού.

Ρε Κυριάκο αυτόν τελικά τον σούταρες ή όχι;

Ας μας πει κάποιος από τη ΝΔ: παραιτήθηκε τελικά ή όχι ο Βασίλης Σπανάκης από τη γραμματεία Οργανωτικού; Γιατί όταν έδωσε την ταυτότητά του να ψηφίσει άλλος και ξεφτίλισε το κόμμα, οι διαρροές της ΝΔ έλεγαν ότι ο Κυριάκος τον παραίτησε; Αν τελικά τον έχει παραιτήσει, σε τι αποσκοπεί η συνάντησή του, αυτή τη στιγμή....

Ο Μητσοτάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με τον γιο του κόντρα στην Εθνική Αστέγων [εικόνες]

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Αστέγων και της Νέας Δημοκρατίας διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο του Ρουφ.

Η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει «επιστρατεύσει» τους ...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ! Βίντεο: Τον πέταξαν έξω από αεροσκάφος επειδή... μιλούσε αραβικά!

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη σήμερα το πρωί σε αεροσκάφος της Delta Airlines, το οποίο ήταν έτοιμο να αναχωρήσει από την Βρετανία με προορισμό την Νέα Υόρκη. Όπως καταγγέλλει ο 23χρονος Άνταμ Σάλεχ, γνωστός Αμερικανός YouTuber με 1.600.000 followers, αφού επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος άρχισε να μιλά με την μητέρα του στο τηλέφωνο στα αραβικά.

Βερολίνο: "Έχασαν" τον ύποπτο λίγες μέρες πριν το μακελειό

- Τυνήσιος (όπως και στη Νίκαια τον Ιούλιο) ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο εκτιμά η γερμανική αστυνομία
- Θεωρούν πως είναι σοβαρά τραυματισμένος και "σαρώνουν" τα νοσοκομεία για να τον βρουν
- Η ταυτότητα που βρέθηκε μέσα στη φονική νταλίκα έχει το όνομα Ανίς Α.
- Οι αρχές πιστεύουν πως έχει σχέση με δίκτυο σαλαφιστών στο Βερολίνο
- Παρακολουθούσαν τις τηλεπικοινωνίες του αλλά τον... έχασαν λίγες μέρες πριν από το μακελειό!
- Έφτασε στη Γερμανία τον Ιούλιο του 2015 και έκανε αίτηση για άσυλο – Πριν ήταν στην Ιταλία

Δε γίνονται αυτά! Χανιώτης ζητάει συγνώμη για τροχαίο μέσω... αγγελίας [pic]

Μια απίστευτη αγγελία δημοσιεύεται σήμερα στα "Χανιώτικα Νέα" με την επισήμανση "επείγον μήνυμα".

Όπως αναφέρει ο Αντώνης που την υπογράφει, πριν από λίγες ημέρες...

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ! Ο Καμμένος σταυρώνει τους πιλότους που απογειώνονται για να αναχαιτίσουν τουρκικά μαχητικά – ΦΩΤΟ

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την 135 Σμηναρχία Μάχης στην Σκύρο για να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και τους στρατεύσιμους. Ενώ ο υπουργός Άμυνας συνομιλούσε με τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής δόθηκε εντολή απογείωσης από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου για αναγνώριση ιχνών που εισήλθαν στο FIR Αθηνών.

Πάλι τάπωσε ο Άδωνις τον μπεκρή Πολάκη! Απάντησε με μαντινάδα στη μαντινάδα του μεθύστακα

...Θα βράσεις στο ζουμί σου, ήταν η έμμετρη απάντηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην μαντινάδα του Παύλου Πολάκη

Λίγα λεπτά της ώρας χρειάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο στην μαντινάδα που του αφιέρωσε ο Παύλος Πολάκης, σχετικά με την μήνυση που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για τα «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ και την άγρια κόντρα των δύο στη Βουλή.

Νέα ποινική δίωξη στον Σταύρο Ψυχάρη για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή

Νέες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη. Για την υπόθεση είχε προηγηθεί έρευνα από το ΚΕΦΟΜΕΠ το οποίο συνέταξε σχετικό πόρισμα μετά τον έλεγχο των εισοδημάτων του Σταύρου Ψυχάρη από το 2000 και μετά.

Θύελλα αντιδράσεων κατά του ηλίθιου Μαραντόνα! Σκότωσε σπάνιο είδος ζώου [pic]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει προκαλέσει κατά καιρούς διάφορες αντιδράσεις με τις κινήσεις του. Αυτή τη φορά, ξεπέρασε τα όρια, ξεσηκώνοντας τις φιλοζωικές οργανώσεις κι όχι μόνο.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ! Θεσσαλονίκη: Κάρφωσαν τσεκούρι στην πόρτα του γραφείου του Δημήτρη Μάρδα

Επίθεση στο γραφείο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστοι.

Νέο βίντεο από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη -Ο δράστης ρίχνει τη χαριστική βολή

Ενα ακόμα βίντεο από τις δραματικές στιγμές της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα από τον Μεβλούτ Μερτ Αντιντάς ήρθε στη δημοσιότητα.

Υποδέχθηκαν τον Τσίπρα με τη σημαία... ανάποδα -Σε χωριό της Κρήτης [εικόνα]

Με ένα εύγλωττο και συμβολικό τρόπο επέλεξαν κάτοικοι της Κριτσάς, στο Λασίθι να υποδεχθούν τον Αλέξη Τσίπρα, στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του.