04 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτη καταγγελία από την Φλόγα: «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας», είπε δάσκαλος σε παιδάκι που είχε καρκίνο

Ο «Γιάννης» είναι ένα παιδί της Φλόγας που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε, σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου
Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook.
Όπως διαβάζουμε, ένας δάσκαλος δημοτικού, ενώ ανακοίνωνε στους μαθητές του πως οργανώθηκε εκπαιδευτική εκδρομή και εκείνοι ζητωκραύγασαν από την χαρά τους, απευθύνθηκε με πρωτοφανή ωμότητα και σκληρότητα σε ένα από τα παιδιά, λέγοντας: «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας»!

Σύμφωνα με την καταγγελία της Φλόγας, το παιδάκι αυτό που έγινε αποδέκτης μιας τέτοιας απάνθρωπης συμπεριφοράς είναι μέλος του συλλόγου και έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας του.

Το γεγονός, λέει η Φλόγα, που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία της καταγγελίας, δεν συνέβη στην «απρόσωπη Αθήνα».


Διαβάστε εδώ την ανάρτηση της Φλόγας:
Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας !!!
Η τάξη της έκτης Δημόσιου Δημοτικού σχολείου πανηγυρίζει. Ο "δάσκαλος" μόλις ανακοίνωσε ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή.
Ο "δάσκαλος", που εκτελούσε και χρέη Διευθυντή, απευθύνθηκε προσωπικά στον «Γιάννη». ΕΣΥ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ !!!
Ο «Γιάννης» είναι ένα παιδί της Φλόγας που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε !!! Και το γεγονός δεν συνέβη στην απρόσωπη Αθήνα !!!
Ο "δάσκαλος" είναι δημόσιος λειτουργός και διεκδικεί τον τίτλο του «εκπαιδευτικού» που θα διδάξει τους αυριανούς πολίτες ανθρωπισμό !!!!
Κι εμείς όλοι, περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο !!!!
Καλό 2017 αδέλφια !!!!
(το όνομα Γιάννης δεν είναι το πραγματικό)