31 Μαΐου 2017

Σφοδρές αντιδράσεις των Τραμπ για τον «αποκεφαλισμό» του από ηθοποιό -Η ανακοίνωση της Μελάνια [εικόνες & βίντεο]

Δεν έγινε αποδεκτή η συγνώμη της κωμικού ηθοποιού Κάθι Γκρίφιν, η οποία στο πλαίσιο καλλιτεχνικού project εμφανίστηκε να κρατά το ματωμένο κεφάλι του Τραμπ.


Αν και η Γκρίφιν μετά την κυκλοφορία του βίντεο, το οποίο και έχει κατεβάσει από το Youtube, έσπευσε να αναρτήσει νέο βίντεο ζητώντας συγνώμη για την πράξη της και λέγοντας ότι το παρατράβηξε με την τέχνη, οι αντιδράσεις ήταν δριμύτατες.

Ο γιος του Τραμπ, Ντοναλτν Τζούνιρ με ένα ειρωνικό tweet, ζήτησε από το CNN να την απολύσει ενώ η Μελάνια Τραμπ έστειλε την εξής δήλωση στα μέσα: «Ως μητέρα, ως σύζυγος, ως άνθρωπος, βρίσκω αυτή τη φωτογραφία ιδιαίτερα ενοχλητική. Ταν αναλογιστεί κανείς κάποιες από τις αγριότητες που συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα, μία φωτογραφία σαν αυτή είναι απλά λάθος και σε κάνει να αναλογιστεί για την πνευματική υγεία του ανθρώπου που την έκανε».

Την Τρίτη η Γκρίφιθ στο πλαίσιο του project εμφανίστηκε να κρατά το αιματοβαμμένο κεφάλι του Τραμπ. Άμεσα ο Αμερικανός Πρόεδρος της κατηγόρησε γράφοντας σε ένα tweet «Η Κάθι Γκρίφιν θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της. Τα παιδιά μου και ειδικά ο 11χρονος γιoς μου Μπάρον ζουν πολύ άσχημα αυτή την εικόνα. Είναι αηδία».

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το TMZ, ο 11χρονος γιος του Τραμπ, Μπάρον έβλεπε τηλεόραση όταν εμφανίστηκε η Γκρίφιν στο σόου της με το κεφάλι του Τραμπ. Ο μικρός πανικοβλήθηκε και φώναξε «Μαμά, μαμά. Είναι μόλις 11 ετών. Δεν ξέρει ποια είναι η Κάθι Γκρίφιν και το κεφάλι που κρατούσε έμοιαζε με τον πατέρα του», αναφέρουν πηγές του TMZ.

Έντονες είναι και οι αντιδράσεις από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι παρομοιάζουν την κίνηση της Γκρίθιν με τους μαχητές του ISIS, που ποζάρουν με τα κεφάλια αυτών, που δολοφονούν.