01 Ιουνίου 2017

Ο Ζλάταν δεν είναι άνθρωπος - 29 ημέρες μετά την επέμβαση στον χιαστό κλώτσησε μπάλα [βίντεο]

[Πριν μια βδομάδα κούτσαινε με τις πατερίτσες.... απλά γύρισαν ένα βιντεάκι για να συντηρήσουν το ίματζ]

Τα λόγια και όσα έχουν γραφτεί στα ιατρικά τετράδια πηγαίνουν περίπατο. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μόλις 29 ημέρες μετά την εγχείρηση στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού ποδιού, έκανε επαφή με την μπάλα, με το βίντεο να αφήνει άφωνους όσους το παρακολούθησαν.


Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τραυματίστηκε στις 20 Απριλίου, στην ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ για τα προημιτελικά του Europa League και πέρασε την πόρτα του χειρουργείο στις 2 Μαΐου από τον διάσημο χειρουργό Φρέντι Φου, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η λογική αλλά και όσα έχει διδάξει η ιατρική όλα αυτά τα χρόνια θα άφηνε άπαντες ικανοποιημένους αν ο Ζλάταν στεκόταν χωρίς πατερίτσες στο πρώτο 20ήμερο και μπορούσε να κάνει την πρώτη του επαφή με την μπάλα στις 60 μέρες.

Ωστόσο ο Σουηδός, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απέδειξε πως είναι μια κατηγορία μόνος του.

Κατάφερε να κάνει επαφές με την μπάλα και με τα δύο πόδια. Το δεξί πόδι είναι εμφανώς πρησμένο ακόμα από την επέμβαση ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως δεν νιώθει φόβο και πόνο στις κινήσεις του.

Συνόδεψε μάλιστα το βίντεο με την ατάκα «Τα λιοντάρια δεν αναρρώνουν όπως οι άνθρωποι»