01 Ιουνίου 2017

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΧΘΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΠΑΟΚ➤Παναθηναϊκός: Προς εκτόνωση η κρίση με Μολέδο

Τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον δημόσιο λόγο τους έδειξαν διαλλακτικοί στο θέμα Μολέδο και μετά την συγγνώμη του Βραζιλιάνου στόπερ το πρόβλημα φαίνεται πως λύνεται ενόψει της νέας χρονιάς


Ο Ροντρίγκο Μολέδο δημιούργησε πρόβλημα από το πουθενά στον Παναθηναϊκό, μένοντας εκτός Τούμπας για ψυχολογικούς λόγους, οι Βραζιλιάνοι τον είχαν... σίγουρο για Ιντερνασιονάλ αλλά όπως όλα δείχνουν η κρίση πέρασε χάρη στην εξαιρετική διαχείριση των Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη ενώ τόσο ο τεχνικός διευθυντής όσο και ο προπονητής των «πρασίνων» έδειξαν δημόσια πως βρέθηκε άκρη για να ξεπεραστεί η κρίση.

«Έκανε ένα λάθος, δεν είναι ούτε πρώτος ούτε ο τελευταίος. Υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί, θα κάτσουμε σαν οικογένεια να τα συζητήσουμε και θα πάρει την τιμωρία που πρέπει» δήλωσε ο «Λύμπε» το βράδυ της Τετάρτης ενώ ο Ουζουνίδης το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκαθάριζε πως «Το μετάνιωσε. Ήρθε πριν την προπόνηση, μου είπε οτι δεν αισθάνεται καλά. Του είπα μπράβο για την συμπεριφορά του με τον Πανιώνιο, όπου έπαιξε με μάσκα. Τώρα τι έγινε δεν ξέρω... Είναι ένα παιδί που επηρεάζεται από καταστάσεις. Κατάλαβε όμως το λάθος του και πλέον θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Αυτό που θα γίνει είναι να τιμωρηθεί με υψηλό πρόστιμο ο Βραζιλιάνος στόπερ για να λυθεί το ζήτημα ενώ θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στην διαδικασία να παραχωρήσει τον Μολέδο μόνο αν έρθει πρόταση που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί...

Πηγή:www.gazzetta.gr