01 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Σάλος στις ΗΠΑ με την... άσεμνη χειρονομία που έκανε η μασκότ των NY Mets σε φιλάθλους

Ο «κύριος Μετ» πρόταξε το δεύτερο από τα... τέσσερά του δάχτυλα σε οπαδό αντίπαλης ομάδας - Το περιστατικό συνέβη μετά την ήττα των Mets από τους Milwaukee Brewers την Τετάρτη


Ο υπάλληλος που φορούσε τη στολή απολύθηκε και η ομάδα ζήτησε συγγνώμη Μπορεί οι άσεμνες χειρονομίες να αποτελούν καθημερινότητα σε ένα ελληνικό γήπεδο, φαίνεται ωστόσο πως τα πράγματα είναι αρκετά πιο καθωσπρέπει στο αμερικανικό μπέιζμπολ, που αποτελεί μακράν το δημοφιλέστερο άθλημα στις ΗΠΑ.

'Ετσι μονάχα εξηγείται ο σάλος που προκλήθηκε όταν η εμβληματική μασκότ των New York Mets, ο «κύριος Μετ» έκανε μια ιδιαίτερα άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς των Milwaukee Brewers, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα της Νέας Υόρκης στο γήπεδο την περασμένη τετάρτη. Δυστυχώς για τον «κύριο Μετ», ένας από τους φιλάθλους των Brewers τον τράβηξε με τον κάμερά του να προτάσσει το μεσαίο δάχτυλο (αν και πρακτικά ήταν το δεύτερο από τα... τέσσερα που έχει η μασκότ) με αποτέλεσμα η επίμαχη εικόνα να γίνει viral, ο υπάλληλος να απολυθεί για... υπερβάλλοντα ζήλο και η ομάδα να ζητήσει επίσημα συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

«Ζητάμε συγγνώμη για την απρεπή χειρονομία του υπαλλήλου μας. Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν μας αντιπροσωπεύει και αντιμετωπίζουμε το ζήτημα εσωτερικά», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ο «κύριος Μετ», του οποίου το κεφάλι έχει σχήμα υπερμεγέθους μπάλας, είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μασκότ του αθλήματος και «συντροφεύει» τους Mets από το 1964.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ