03 Μαρτίου 2017

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Προσλήψεις 120 καλωδιοτυλιχτών κάνει το υπουργείο Οικονομικών


Σε διαγωνισμό για την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών του στον τομέα της διαχείρισης ηλεκτρολογικού υλικού (τύλιγμα καλωδίων) προχώρησε το ΥΠΟΙΚ, έπειτα από το θέμα που προέκυψε με τον Μισέλ Σαπέν

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΗ; Αυλωνίτου: Μετά από 23 χρόνια, οι καταληψίες στη Βίλα Αμαλία είχαν νομικά άλλη ιδιότητα!

Ζήτημα χρησικτησίας  θα μπορούσαν να είχε θέσει οι καταληψίες στο εμβληματικό κτίριο της οδού Χέιδεν σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε στο Action 24

Ζήτημα ...χρησικτησίας ώστε να γίνουν νόμιμοι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να είχαν θέσει οι καταληψίες στη Βίλα Αμαλία, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου!

ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ; To ΣΔΟΕ εξάρθρωσε κύκλωμα παρασκευής χαπιών που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές

Κύκλωμα παρασκευής και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών Captagon που χρησιμοποιούνται για να «ντοπάρονται» οι τζιχαντιστές μαχητές του ISIS αποκάλυψε το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ! Εφετείο Αθηνών, 2017: Στοιβάζουν τις δικογραφίες στο υπόγειο! [αποκλειστική εικόνα]

Η εικόνα που βλέπετε δεν ανήκει σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, του προηγούμενου αιώνα. Είναι ελληνική, σημερινή (4/3/2017) και αποτυπώνει μια θλιβερή πραγματικότητα.

Απίθανο: Ο Αντετοκούνμπο πετά πάνω από.. Ακρόπολη, Πύργο της Πίζας και έρημο Σαχάρα [βίντεο]

Είναι το next best thing του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στην 5αδα του All Star Game, κάνει φοβερά πράγματα με τους Μιλγουόκι Μπακς και ετοιμάζεται για να «ανεβάσει» επίπεδο και την Εθνική Ελλάδος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΗΛ. 85 λεπτά μιλούσε στα αγγλικά και χωρίς κείμενο ο Άδωνις

«Με μια εμφάνιση που έμοιαζε περισσότερο με περφόρμερ και λιγότερο με πολιτικό» χαρακτηρίζει σε ρεπορτάζ του για τα «ΝΕΑ» Γιάννης Ανδριτσόπουλος την ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στο London School of Economics για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Αμερικανός παρουσιαστής ζητά από τους Μεξικανούς να πληρώσουν για το τείχος

O Conan O' Brien δίνει ρέστα για μία ακόμη φορά

Στην Κούβα ήπιε ρούμι και χόρεψε ρούμπα, στη Νότια Κορέα έκανε βόλτα σε ψαραγορά και εμφανίστηκε σε βίντεο-κλιπ της K-Pop και στη Γερμανία... ξεγυμνώθηκε και τις έφαγε από μία dominatrix.

Μητσοτάκης: «θα μειώσουμε τη φορολογία για τις επιχειρήσεις» (φωτο)

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα, το οποίο θα στηρίξει την υγιή επιχειρηματικότητα και θα αποποινικοποιήσει στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη την έννοια της επιχειρηματικότητος.

ΝΔ: Να αποσυρθεί η πρόταση για τη μείωση των προστίμων του ΚΟΚ

Να αποσυρθεί η πρότασή για μείωση των προστίμων του ΚΟΚ, ζητούν βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Μάξιμο Χαρακόπουλο.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! «Βόμβα» Παπακώστα: Να ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις

Διαφοροποιείται από τη γραμμή της ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα.

Η πρώην υπουργός στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις» ζητά να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις».

Ο Ρονάλντο προκαλεί και περνάει με κόκκινο μπροστά σε αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με την ενέργεια του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ να περάσει δρόμο με ερυθρό σηματοδότη μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που απλά κοιτούσαν έκπληκτοι.

Γυμνόστηθες στην πασαρέλα - Είναι αυτή η νέα τάση στα catwalk;

Φαίνεται πως έχει γίνει trend στις φετινές πασαρέλες των οίκων μόδας τα μοντέλα να αποκαλύπτουν το στήθος τους. Μετά τις Bella Hadid και Sara Sampaio,ήρθε η ώρα να απολαύσουμε και την Elsa Hosk. To μοντέλο, βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και έκλεψε τις εντυπώσεις στο catwalk του Balmain.

Απίστευτο: Βρετανός βίαζε γυναίκα επί δύο ώρες και μετά παντρεύτηκε την καλή του!

Ο Ντέρι ΜακΚαν έπαιζε «παιχνίδια του μυαλού» αφού τράβηξε τη γυναίκα στους θάμνους, προκαλώντας την να μαντέψει τι νόμιζε πως θα έκανε μετά - Μερικές ώρες μετά, παντρεύτηκε τη σύντροφό του, όπως είπαν οι εισαγγελείς

Βορίδης: Δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα

Για μια ιστορική συζήτηση που δεν έχει πια σημασία έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στις δηλώσεις Μεϊμαράκη, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Ανδρέα Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κουνιά και Θανάση Φουσκίδη.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! Βίντεο: Παθαίνει ηλεκτροπληξία δύο φορές, πέφτει από ύψος 30 μέτρων και φεύγει... περπατώντας;

Το συγκλονιστικό βίντεο της πτώσης ενός άνδρα από πυλώνα ηλεκτροδότησης, αφού πρώτα έχει πάθει δύο φορές ηλεκτροπληξία, το οποίο μάλιστα τελειώνει με τον ίδιο να αποχωρεί από το σημείο... περπατώντας κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΔΗΛ.! Η Παγκόσμια Τράπεζα αναζητεί εταίρους για το ελληνικό αίτημα χρηματοδότησης

Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε το θέμα, τονίζοντας πως στόχος είναι η καταπολέμηση της μακροχρόνιας ανεργίας, η τόνωση της ανταγωνιστικότητας και η προστασία των αδύναμων στρωμάτων

ΝΔ σε Κοτζιά: Συμφωνείτε με τις διαρροές του υπ. Άμυνας περι θερμού επεισοδίου στην Κύπρο;

Το θέμα των διαρροών παραγόντων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας περι θερμού επεισοδίου στην Κύπρο φέρνει στη Βουλή ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με επίκαιρη επερώτηση, την οποία συνυπογράφουν ακόμα 11 βουλευτές της ΝΔ.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 52χρονος Γάλλος ΣΥΡΙΖΑίος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ που ασελγούσε σε ανήλικους λάθρο

Tα στοιχεία του και τις φωτογραφίες του 52χρονου που ασελγούσε σε μικρά παιδιά στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα. Πρόκειται για τον Montane Muriel – Gerard του Andre Phillippe και της Carmemtrany Yvette, γεννημένου στις 18-04-1965 στη Γαλλία.

Παρέμβαση Γκάμπριελ στο θέμα ονομασίας της ΠΓΔΜ

Το άλυτο θέμα της ονομασίας συμβάλει «σημαντικά» στην πολιτική αστάθεια στα Σκόπια, εκτιμά ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και ζητά την επίλυση του - Η Γερμανία δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί μετά από 20 χρόνια δεν έχει βρεθεί μια κάπως λογική λύση

ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Κοινοτικές πηγές: Πιο ακριβός για την Ελλάδα ο δανεισμός από την Παγκόσμια Τράπεζα

Σε επαφές βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την Παγκόσμια Τράπεζα για να εξερευνήσουν την πιθανότητα καταβολής ενός δανείου προς την Ελλάδα, με στόχο την τόνωση των θέσεων εργασίας, σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Επιτροπής για θέματα οικονομίας Άννικα Μπράιντχαρτ.

ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! «Χαμένη χρονιά» το 2017 στην Ελλάδα, ενώ οι διεθνείς αγορές σπάνε ολοένα νέα ρεκόρ

Επενδύσεις μόνο με αξιολόγηση και μεγάλες συμφωνία στα κόκκινα δάνεια - Στην Ισπανία οι επενδυτές στα κόκκινα δάνεια ήλθαν όταν δόθηκαν αποδόσεις - Ούτε 40 εκατ. ευρώ ο καθημερινός τζίρος - Τα ομόλογα «κολλημένα» στο 7% - Καταλυτική η σύγκριση με το 2008 όταν η MIG πωλούσε τον ΟΤΕ έναντι 26 ευρώ ανά μετοχή

Εκπληκτικό γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Νάπολι [εικόνα]

Είναι... θεός για την Νάπολι.

Ο άνθρωπος που την έφτασε στην κορυφή και τις έδωσε το νταμπλ το 1987.

Σάρωσαν οι Ελληνες εφοπλιστές στη μεταφορά πετρελαίου, μετά την άρση κυρώσεων κατά του Ιράν

Οι περισσότερες θαλάσσιες μεταφορές πετρελαίου αναλαμβάνονται και διεκπεραιώνονται από ελληνικές εφοπλιστικές εταιρείες και καμιά άλλη χώρα δεν επωφελείται τόσο πολύ όσο η Ελλάδα.

BINTEO-Aσημένιο μετάλλιο και Πανελλήνιο ρεκόρ ο Φιλιππίδης στο Βελιγράδι

Μεγάλη εμφάνιση για τον Κώστα Φιλιππίδη στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

Πρετεντέρης @ta_nea Το "Φύγετε!" θα ενισχυθεί. Όχι το "μείνετε!"

"Ο Μητσοτάκης λέει τα ίδια από το 2015 και έτσι πρέπει: «Δεν ψηφίζουμε τίποτε, δεν συμφωνούμε σε τίποτα, εκλογές για να φύγουν»" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Επίθεση ΝΔ σε κυβέρνηση: "Σας "άδειασε" και η δικιά σας ΕΛΣΤΑΤ

"Επιβεβαιώνεται σήμερα, με την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, η αδυναμία υπολογισμού των συντάξεων βάσει του νόμου Κατρούγκαλου", δηλώνουν από τη ΝΔ ο Γιάννης Βρούτσης και ο Νότης Μηταράκης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΡΑΜΑ! Μητέρα Ολυμπίας Μάντζιου: Δεν πήγα στο δικαστήριο γιατί η εγγονή μου ζήτησε να μη βάλω τον πατέρα της φυλακή

Ο θάνατος της 22χρονης Ολυμπίας Μάντζιου, μητέρας ενός μωρού μόλις 6 μηνών, τον Απρίλη του 2006 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η κοπέλα είχε ξυλοκοπηθεί από τον δράστη που στην συνέχεια την είχε πνίξει με το σεντόνι του κρεβατιού τους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Η ώρα της κρίσης του 40χρονου κατηγορούμενου αστυνομικού έφθασε, με την εισαγγελέα να προτείνει την αθώωσή του, γεγονός που εξόργισε τους συγγενείς του θύματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Οδύσσεια για μια αξονική! "Περιφέρουν" την 17χρονη από το τροχαίο της Αμφίκλειας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο!

- Το σοβαρά τραυματισμένο κορίτσι χρειάστηκε να κάνει μια αξονική
- Το μηχάνημα όμως χάλασε -πάλι- στο νοσοκομείο της Λαμίας
- Μετέφεραν την 17χρονη στη Λάρισα για να κάνει την εξέταση αλλά... εκεί δεν είχε εντατική για να νοσηλευτεί
- Τελικά το κορίτσι μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο της Λαμίας
- Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους της περιοχής για τα χάλια του συστήματος υγείας

Συγκλονίζει η στιγμή του τραυματισμού του Τόρες - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν το 84ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν ο Άλες Μπερχαντίνιος συγκρούστηκε στον αέρα με τον Τόρες, με συνέπεια ο δεύτερος να χάσει τις αισθήσεις του και να αποχωρήσει με φορείο απ' τον αγωνιστικό χώρο. Η αγωνία των φιλάθλων που παρακολουθούσαν το παιχνίδι στο γήπεδο αλλά και την τηλεόραση, ήταν μεγάλη, καθώς ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχασε τις αισθήσεις του.

Σάλος για αρρωστημένο βίντεο του Ροντ Στιούαρτ! [vid]

Σε δημόσια απολογία εξαναγκάστηκε ο Sir Rod Stewart μετά το ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβασε η σύζυγός του Penny Lancaster στο Instagram να προσποιείται πως αποκεφαλίζει φίλο του σε αμμόλοφο στο Άμπου Ντάμπι ως άλλος τζιχαντιστής.

Έτσι αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο "EΠΟ – gate" με τις κρυφές κάμερες!

Οι διαρροές σε ΜΜΕ πληροφοριών που λέγονταν στο προεδρικό γραφείο και σε χώρους στην ΕΠΟ καθώς και η γνώση ιδιωτικών συζητήσεων από τρίτους, ήταν αυτές που κίνησαν τις υποψίες και οδήγησαν στην αποκάλυψη ενός ακόμα σκανδάλου στην ομοσπονδία με τοποθέτηση κρυφών καμερών στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ όπως αποκάλυψε το πόρισμα εταιρείας που διενήργησε έλεγχο ασφαλείας στα γραφεία της ΕΠΟ και στα εταιρικά αυτοκίνητα.

Πατούλης εναντίον Σκουρλέτη: Από «βλαχοδήμαρχοι», «πασάδες στα Γιάννενα»

Οι μάσκες έπεσαν  κι αποκαλύπτονται, μέρα με τη μέρα, τα πραγματικά σχέδια της Κυβέρνησης για την Αυτοδιοίκηση επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Σάλος με υπόθεση δωροδοκίας από μέλος της ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» αποκαλύπτει στοιχεία σχετικά με τις υποψίες για διαφθορά στην υπόθεση της ανάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κρήτη: 54 χρόνια στον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθήτριες Δημοτικού

Τουλάχιστον 13 καταγγελίες σε βάρος του 53χρονου - Καταδικάστηκε για τις τέσσερις υποθέσεις

Ποινή κάθειρξης 54 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 53χρονο δάσκαλο για την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος 8χρονης μαθήτριας σε Δημοτικό Σχολείο της Ιεράπετρας.

ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Ιερώνυμος: Να παλέψουμε για να μην κοπεί η Ευρώπη από τον Χριστιανισμό

«Καλούμαστε να εργαστούμε υπεράνθρωπα και απροκάλυπτα χωρίς ιδεοληψίες, με ένα στόχο, με ενότητα, συνεργασία και προσπάθεια», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Έπιασαν γιατρό στο δημοτικό ιατρείο Αθηνών με το φακελάκι στο χέρι!

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη γιατρός που εργαζόταν σε δημοτικό ιατρείο του δήμου Αθηναίων.

Το υπουργείο Παιδείας απαντά στο εξώδικο εκπαιδευτικών

Την απάντησή του έδωσε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το εξώδικο που είχαν στείλει εκπαιδευτικοί στον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, με το οποίο τον καλούσαν εντός προθεσμίας 5 ημερών, να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες, προς αποκατάσταση της νομιμότητας και σε...

ΘΕΟΣ! Ο υπουργός Εσωτερικών του Τραμπ πήγε στη δουλειά... έφιππος!

Ο 55χρονος Ράιαν Ζίνκε είναι ο υπουργός Εσωτερικών του Τραμπ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από τη Μοντάνα και πρώην διοικητής των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού ναυτικού (Navy SEAL), δεν μπορούσε παρά να κάνει μια θεαματική είσοδο την πρώτη μέρα στο νέο του πόστο

Γερμανία: 3η συγκέντρωση υπέρ του Ερντογάν ακύρωσαν οι αρχές-Θα πάει όμως ο Τούρκος υπουργός στη Γερμανία παρά την ακύρωση

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή την ακύρωση μια πολιτικής συγκέντρωσης υποστηρικτών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Φρέχεν, στη δυτική Γερμανία.

Ε ΒΑΛΤΟΥΣ ΧΕΡΙ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα: Ανησυχώ για ατύχημα στο Αιγαίο!

Την ανησυχία του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ένταση στο Αιγαίο εξέφρασε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

Η συνομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη με πιτσιρικάδες δημοτικού στην Αμφισσα [εικόνες]

Περιοδεία στον νομό Φωκίδας έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε να στείλει και από εκεί το μήνυμά του λέγοντας πως σκοπός του είναι να ενώσει όλους τους Ελληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Νέο πλήγμα για τον Fr. Fillon - Το κόμμα UDI αποσύρει την υποστήριξή του

Το κεντροδεξιό κόμμα UDI της Γαλλίας αναμένεται να αποσύρει την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Francois Fillon για τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε σήμερα στο Reuters πηγή που πρόσκειται στην ηγεσία του κόμματος.

Ομόφωνα αθώος ο αστυνομικός για το θάνατο της γυναίκας του Ολυμπίας Μάντζιου

Ένταση και αποχώρηση των συγγενών της Ολυμπίας από την αίθουσα του δικαστηρίου πριν από λίγη ώρα - Η 22χρονη γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί από τον δράστη που στην συνέχεια την είχε πνίξει με το σεντόνι του κρεβατιού τους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο - Ήταν μητέρα ενός βρέφους έξι μηνών

Βετεράνοι κατά Τραμπ: Αρνήθηκε να πάει στον πόλεμο του Βιετνάμ και τώρα βάζει τη στολή;

Όταν ήταν νέος ο Ντόναλντ Τραμπ, απέφυγε επιμελώς τη στράτευση στον πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά χθες εμφανίστηκε με χακί μπουφάν και ασορτί τζόκεϊ του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού προκαλώντας την οργή των βετεράνων.

Η κατάρρευση της χώρας με ΣΥΡΙΖΑ σε μια φώτο με Τσακαλώτο-Σαπέν

Με τον Γάλλο ομόλογο του συναντήθηκε το πρωί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο ΥΠΟΙΚ και εντύπωση προκάλεσε στον Μισέλ Σαπέν τον καλώδιο του προτζέκτορα που κρεμόταν από το ταβάνι, σχεδόν πάνω από τη θέση που επρόκειτο να καθίσει.

Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για τις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ περί "θερμού επεισοδίου στην Κύπρο"

Επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά κατέθεσαν σήμερα ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με τις πληροφορίες από «ανώτατες πηγές του Υπουργείου Άμυνας» για την πιθανότητα αυξημένης έντασης και ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου από την Τουρκία στα χωρικά ύδατα της Κύπρου.

Ουραγός η Ελλάδα στην ψηφιακή οικονομία και κοινωνία- Τρίτη από το τέλος μεταξύ των 28

Τρίτη από το τέλος μεταξύ των 28 κρατών-μελών της ΕΕ κατατάσσεται η Ελλάδα, όσον αφορά τις επιδόσεις της στον τομέα της ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας.

Όλη η αλήθεια για τα κέρματα των 100 δραχμών που πωλούνται στο διαδίκτυο - ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός προκλήθηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες ημέρες, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως τα κέρματα των 100 δραχμών πωλούνται έως και 5.000 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΟ, ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ 2-3 ΡΕ! Αυτό είναι το ακριβότερο αεροπλανοφόρο στην ιστορία των ΗΠΑ!

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford (CVN 78) είναι ο ‘’διάδοχος’’ των αεροπλανοφόρων της κλάσης USS Nimitz (CVN 68) και πρόκειται για το ακριβότερο πολεμικό πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ σύμφωνα με το thefordclass.com. Η κατασκευή του κόστισε περίπου...

«Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο και είμαι περήφανος! Περπάτησα στα χιονισμένα βουνά για να περάσω τα σύνορα»

«Εμένα με ενόχλησε το ότι σε παλαιότερη συνέντευξη που έκανα, ενώ τόνιζα ότι είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο, δόθηκε έμφαση στην αλβανική καταγωγή».