09 Μαρτίου 2017

ΦΩΤΟ-Έδωσε «ρεσιτάλ» με την σέξι εμφάνισή το γκ@μενάκι αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Ιδιαίτερα κομψή και χαμογελώντας στους φωτογράφους σαν να βάδιζε σε πασαρέλα, εμφανίστηκε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, κατά την είσοδο της στο ξενοδοχείο Hilton, για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Κουκούτσης: Γι’ αυτό έφυγα από τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

ΑΦΟΥ ΕΠΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ 'ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 600.000€ λέει ότι δεν θα ξανασχοληθεί με την πολιτική... ΟΚ

Η Χρυσή Αυγή με οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση υποστηρίζει ο Δημήτρης Κουκούτσης οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από την κοινοβουλευτικής ομάδας του Ν. Μιχαλολιάκου.

Αντισυνταγματική η συνεχής παράταση παραγραφής των φορολογικών αξιώσεων

Μέσα σε μία νύχτα θα κλείσουν εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, αν γίνουν δεκτές από την Ολομέλεια του ΣτΕ, η οποία θα έχει τον τελικό λόγο, οι θέσεις του Β' Τμήματος

Γάκης: Απαράδεκτη η απουσία της κυβέρνησης από τον εορτασμό της προσάρτησης των Δωδεκανήσων

Σε κανέναν δεν χαρίστηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κος Δημήτρης Γάκης, ο οποίος αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης, με δήλωσή του, χαρακτήρισε απαράδεκτη την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, από τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης των νησιών μας τη μεγαλειώδη παρέλαση!

Η Βαρσοβία θα μπλοκάρει την τελική ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

Η Πολωνία θα πραγματοποιήσει τελικώς την απειλή της και θα μπλοκάρει την έκδοση συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, διαμαρτυρόμενη για την επανεκλογή του Πολωνού, αλλά πολιτικού αντιπάλου της, Ντόναλντ Τουσκ, στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Τσαβούσογλου: Ρατσιστής και κακομαθημένος ο Καμμένος

Σε άνευ προηγουμένου παραλήρημα κατά του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με την εφημερίδα, Miligazete ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Κικίλιας: Πάλι κοροϊδεύουν τον κόσμο – Aδύνατο το πλεόνασμα 3,5%

«Πάλι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό», ανέφερε για την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτησή του στο Twitter.

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ! Οι «κυνηγοί συνόρων» πιάνουν δουλειά στην Ουγγαρία για τους μετανάστες

Ο Ορμπάν που θεωρεί την μετανάστευση μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτήρισε τους μουσουλμάνους κυρίως μετανάστες «Δούρειο Ίππο της τρομοκρατίας»

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τσίπρας θα καταργούσε τα προνόμια

Τώρα δίνει έμμεση αύξηση στους Βουλευτές και κάνει βόλτες με το Πρωθυπουργικό

"Ταυτόχρονα, προχωράμε και στον αποφασιστικό περιορισμό της σπατάλης στον δημόσιο τομέα και στον περιορισμό προνομίων Υπουργών αλλά και Βουλευτών. Διότι εμείς δεν ήρθαμε για να καταλάβουμε δομές εξουσίας και προνόμια εξουσίας. Εμείς ήρθαμε για να καταργήσουμε προνόμια."
Aυτά έλεγε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις προγραμματικές δηλώσεις της πρώτης κυβέρνησής του, στις 8 Φεβρουαρίου 2015.

Πρετεντέρης: Κλάμα

"Άκουσα χθες ότι η κυβέρνηση επιστρέφει στους "υπερθεματιστές", τα λεφτά από το καλαμπούρι που είχε στήσει ο Παππάς... δηλ. η πρώτη φορά Γεροβασίλη στέλνει στους 5 δρόμους τα 15.000 παιδιά και εμποδίζει την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών;", αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΗ L'OREAL-Σε ισπανικά χέρια η APIVITA – 40 εκατ. ευρώ πλήρωσε η Puig στον Ν.Κουτσιανά

H εταιρεία παραγωγής φυσικών καλλυντικών Apivita πουλήθηκε στην ισπανική Puig που εδρεύει στη Βαρκελώνη, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Εκδίδεται η γυναίκα- αράχνη που σκότωσε και έβαλε τον άνδρα της στον καταψύκτη

Η 49χρονη που έκανε συμβόλαιο θανάτου για τον άνδρα της, προκειμένου να βάλει στο χέρι την περιουσία του θα λογοδοτήσει σύντομα στη Δικαιοσύνη

«Συμπεριφέρσου κανονικά ή φύγε», το προεκλογικό μήνυμα του Μ. Ρούτε στους μετανάστες

Στο 75% οι αναποφάσιστοι Ολλανδοί ψηφοφόροι

Η Ολλανδία πάει από το καλό στο καλύτερο. Η οικονομία αναπτύσσεται, η ανεργία μειώνεται. Ακόμα και η εγκληματικότητα έχει περιοριστεί σε τέτοιο βαθμό που το δημόσιο πουλά στην αγορά ακινήτων κρατητήρια. Και σαν να μην έφθαναν αυτά… οι Ολλανδοί δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις πολύ ευτυχισμένοι.

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! Υπεραπόδοση στα έσοδα και το ΦεβρουάριοΥπεραπόδοση στα έσοδα και το Φεβρουάριο

Η ύφεση μπορεί να χτύπησε την ελληνική οικονομία, αλλά τα έσοδα του προϋπολογισμού παραμένουν στη ρότα της υπεραπόδοσης.

Τα στοιχεία της Α.Α.Δ.Ε. για το Φεβρουάριο αποκαλύπτουν ότι κινήθηκαν υψηλότερα από το στόχο του προϋπολογισμού και συγκεκριμένα:

Τattoo βγαλμένο από την ελληνική μυθολογία έχει «ρίξει» το Facebook – BINTEO

Θραύση κάνει στα social media το βίντεο με το εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία tattoo στην πλάτη μίας Αυστριακής.

Βίντεο: Δημοσιογράφος του CNN τρώει ανθρώπινο μυαλό live σε ντοκιμαντέρ για κανιβαλισμό!

Ο Ασλάν, γεννημένος στο Ιράν, βρέθηκε στο πλευρό μελών της σέκτας "Aghori" και κλήθηκε να... φάει μαγειρεμένο εγκεφαλικό ιστό στη διάρκεια τελετουργικού
Μπροστά στις κάμερες, δημοσιογράφος του CNN, δοκίμασε τμήματα ανθρώπινου εγκεφάλου, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για μία ινδουιστική σέκτα τα μέλη της οποίας κανιβαλίζουν.

Ο εγκέφαλός μας μπορεί να συνεχίζει να λειτουργεί ακόμη και 10 λεπτά μετά τον θάνατο!

Ομάδα Καναδών ιατρών ανίχνευσε κύματα Δέλτα στον εγκέφαλο ενός ασθενούς, αρκετή ώρα μετά τον κλινικό του θάνατο

Η δραστηριότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου μπορεί να συνεχίζεται για περισσότερα από 10 λεπτά μετά τον θάνατο, υποστηρίζει μια νέα, σοκαριστική μελέτη, τα ευρήματα της οποίας εγείρουν σημαντικά επιστημονικά και ηθικά ερωτήματα.

Ποιος βουλευτής προτιμά την υγιεινή διατροφή και τρώει φρουτοσαλάτα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε πρωί μοιράζεται στη Βουλή, στους χώρους όπου κάθονται οι βουλευτές, το καθημερινό μενού του εστιατορίου της Βουλής.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό, να διαβάζει προσεκτικά το μενού, στο εντευκτήριο.

Συγκλονιστικό βίντεο: Ιρακινός στρατιώτης θυσιάζεται για να σώσει τους συντρόφους του

Οδήγησε αυτοκίνητο μπροστά σε παγιδευμένο όχημα τζιχαντιστών, λειτουργώντας ως ασπίδα

Η μάχη για την επικράτηση στη Μοσούλη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καταγράφοντας σε καθημερινή βάση σκηνές φρίκης από τις συγκρούσεις σώμα με σώμα του ιρακινού στρατού με τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις τους, προκειμένου να διατηρήσουν ένα από τα τελευταία προπύργιά τους στο Ιράκ.

Τραγωδία: Τους πλάκωσε η γέφυρα! Νεκροί και τραυματίες [pics, vid]

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη δυο έχουν τραυματιστεί από την κατάρρευση οδογέφυρας σε αυτοκινητόδρομο έξω από την Αγκώνα στην περιφέρεια Μάρκε. Οι πολίτες περνούσαν με τα αμάξια τους από το σημείο την μοιραία στιγμή, όταν δηλαδή, η γύφυρα τους καταπλάκωσε.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΙΕΡΩΝΥΜΟ! Tζανακόπουλος: Η θέση της κυβέρνησης για τα θρησκευτικά εκφράστηκε από Φίλη και τώρα από Γαβρόγλου

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Νίκος Φίλης αναφέρθηκαν την Τετάρτη εκτενώς στην προ μηνών συνάντηση τους παρουσία του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΡΙΑ! Βέτο των δανειστών σε όλες τις προτάσεις της Αχτσιόγλου

Ζητούν «ακαριαία» αφαίμαξη της προσωπικής διαφοράς το 2019 ή το 2020

Aφαίμαξη της προσωπικής διαφοράς «ακαριαία» στις συντάξεις το 2019 ή το 2020 ζητούν οι δανειστές, αποκρούοντας το αίτημα  της ελληνικής πλευράς για εφαρμογή  μεταβατικής περιόδου 3-5 ετών.

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Αγκυρα από Βρυξέλλες: Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις

Σαφές μήνυμα στην Αγκυρα έστειλε από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημέρωσε τους εταίρους για την προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο.

ΔΗΛ. ΔΕ ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Φεύγει η Τρόικα – Καμία συμφωνία, όλα στον αέρα

Η τελευταία συνάντηση της Τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση ολοκληρώθηκε, οι εκπρόσωποι των δανειστών φεύγουν από την Ελλάδα και τα πάντα παραμένουν στον αέρα καθώς δεν υπάρχει συμφωνία.

Επανεξελέγη ο Τουσκ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρά τις λυσσώδεις αντιδράσεις της Πολωνίας

Παρά την διαφωνία της Βαρσοβίας, ο Ντόναλντ Τουσκ εκλέχθηκε για δεύτερη φορά πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Η Φάπα ΣτΕ σε Πολάκη-Ξανθό: Αντισυνταγματικές οι απολύσεις 11 διοικητών νοσοκομείων

«Χαστούκι» επεφύλασσε το ΣτΕ στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τις καρατομήσεις 11 διοικητών και αναπληρωτών κρατικών νοσοκομείων.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ! Το υπουργείο Δικαιοσύνης ψάχνει τρόπους για παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας στους λάθρο

Σύσκεψη με αντικείμενο την παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας στους πρόσφυγες της Μόριας είχε σήμερα ο υπουργόε Δικαιοσύνης,Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής με τον πρόεδρο Ruthven Gemmel και μέλη του Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης καθώς και άλλους Ευρωπαίους, εκπροσώπους εθνικών δικηγορικών συλλόγων.

Μεγάλη ανακάλυψη: Στο «φως» κολοσσιαίο άγαλμα του Φαραώ Ραμσή Β' του Μέγα

Ο δεύτερος γιος του Σετί Α' βασίλευσε για σχεδόν 70 χρόνια - Στις ελληνικές γραφές αναφέρεται ως Οσυμανδύας - Παντρεύτηκε την περίφημη βασίλισσα Νεφερτάρη και άλλες 7 γυναίκες, κάνοντας πάνω από 100 παιδιά

Τον ξεβράκωσε η Γεννηματά: Ο Τσίπρας είπε ότι «δεν φταίει για όλα ο Σόιμπλε» - Τι απαντά το Μαξίμου

"Βραχυκύκλωμα" υπήρξε στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής συνόδου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην οποία συμμετείχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Σεισμός» από τα Leopard 2: Εντυπωσιακό βίντεο από άσκηση της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας!

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την άσκηση της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, στο πεδίο βολής Πετροχωρίου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης. Τα καινούργια άρματα μάχης Leopard 2, έδειξαν τις μεγάλες δυνατότητές τους.

Ξεβράκωμα από τον Guardian: 70% των χρημάτων για το προσφυγικό χάθηκε... σε τσέπες ΣΥΡΙΖΑίων!

"Πριν από δύο χρόνια, 57.000 πρόσφυγες εγκλωβίστηκαν, όταν έκλεισαν τα νότια σύνορα της Ευρώπης. Αυτό που ακολούθησε έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ακριβή ανθρωπιστική απάντηση στην Ιστορία".

Οταν ο Παρθενώνας ήταν μαυρισμένος, σε χαλάσματα -Είχε τζαμί και σπίτια [εικόνες]

Ο Παρθενώνας δεν ήταν πάντα το υπέροχο και επιβλητικό μνημείο που γνωρίζουμε σήμερα, σύμβολο της αιώνιας δόξας της Ελλάδας.

Ανώνυμο τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. -Δείχνει νέο ύποπτο ως δολοφόνο του οδηγού ταξί

Η Ελληνική Αστυνομία έλαβε μία ανώνυμη πληροφορία η οποία την οδηγεί στα ίχνη ενός νέου υπόπτου για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

ΦΩΤΟ-ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Τρυφερό πολιτικό φλερτ Τζανακόπουλου-Αντώναρου

Έφερε ο μπούφος Καραμανλής τον κάθε καραγκιόζη στο κόμμα χωρίς να είναι ΝΔίτης...

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και για τη συγκεκριμένη φωτογραφία των Ευάγγελου Αντώναρου και Δημήτρη Τζανακόπουλου δεν θα ταίριαζε καμία άλλη λεζάντα.

Αυτοί είναι οι "σοβαροί" επιχειρηματίες... γιαυτό πατώσαμε

Ο γνωστός Θεόδωρος Βάρδας (αυτός με τα ρούχα-παλιότερα και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος) πλασάρεται σαν οικονομολόγος και μάλιστα τον καλούν κι απ' τη ΝΔ να μιλάει σε εκδηλώσεις (πχ. στο Ίδρυμα Κ. Καραμανλής)... Δείτε τι μαλ@κία έγραψε στο FB και βγήκε η άλλη και τον ξεφτίλισε με 5 λέξεις:

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες σε κάθε ομάδα του ΝΒΑ

Παρά τους εξωφρενικούς μισθούς στο ΝΒΑ, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά σχετικά με το ποσό που οι ομάδες πληρώνουν τους κορυφαίους παίκτες τους.

ΦΑΠΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑίους κ' ΣΥΡΙΖΟλάγνους! Καραμανλής: Πλήρη συμπόρευση με Κυριάκο-Δεν ασχολούμαι με τα ψυχολογικά αδιέξοδα του καθενός που χρησιμοποιεί το όνομά μου

Παρέμβαση με νόημα και πολλά μηνύματα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Όπως υποστηρίζει το newpost.gr, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πρώην Πρωθυπουργό, ότι «ο κ. Καραμανλής δεν είναι πρόθυμος για να ασχοληθεί με τα ψυχολογικά αδιέξοδα στελεχών του κόμματός του κάτι το οποίο συνέβαινε ακόμα και όταν ήταν πρόεδρος της Ν.Δ.». Όπως οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν έχει από καιρό υπερκεράσει όλους αυτούς που τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα επιχειρούν να κάνουν πολιτική καριέρα επικαλούμενοι στενή πολιτική σχέση μαζί του.

ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ; Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ψήφισε υπέρ του διαλόγου για τα Θρησκευτικά

Με ψήφους 57 σε σύνολο 62 ψηφισάντων, η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας αποφάσισε την συνέχιση του διαλόγου με την Πολιτεία για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Μέρκελ: Η Ελλάδα δεν υλοποιεί την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό

Παρουσιάζοντας το περίγραμμα των θέσεων της γερμανικής κυβέρνησης, ως είθισται πριν από κάθε Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ τόνισε τη σημασία των σχέσεων Γερμανίας-Τουρκίας, προσθέτοντας ότι «αξίζει κάθε προσπάθεια για να υπερασπιστούμε τις γερμανοτουρκικές σχέσεις».

ΜΠΑ; ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕ; Παραιτήθηκε με αιχμές προς την κυβέρνηση από την θέση της Πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων η Γιάννα Αγγελοπούλου

Δήλωση παραίτησης από την θέση της ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων εξέδωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μάλιστα, στη δήλωσή της η κα. Αγγελοπούλου αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση αναφέροντας «Είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ».

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης

«Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

ΚΛΕΙΣΜΑ! H ΝΔ ζητά την επίσημη θέση της κυβέρνησης για CETA και φέτα

[Η πλάκα ξέρετε ποια είναι, ε; Ότι αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση Τσίπρα θα αναγκαστεί να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή και να ψηφιστεί... εκεί θα πέσει γέλιο]

Μύδρους κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στον απόηχο της συμφωνίας Ε.Ε- Καναδά για τη φέτα, εξαπολύουν 44 βουλευτές της ΝΔ, καλώντας την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει δημοσίως την επίσημη θέση της για την περίφημη CETA.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ! Αύξηση - πρόκληση άνω του 50% στον μισθό της διευθύντριας Υποδοχής Μεταναστών

Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, με απόφασή του, έδωσε αύξηση 50% στη διευθύντρια υποδοχής, ανεβάζοντας τις μηνιαίες αποδοχές της από τα 2.604 ευρώ σε...

ΚΛΑΙΩ! ΔΗΛ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠ'' ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΑ € ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ;Τζανακόπουλος: Τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιάσουμε 3,5% πλεόνασμα το 2018

«Βασική μας αρχή τα μέτρα και τα αντίμετρα να έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθεί το 3,% για το πρωτογενές πλεόνασμα το 2018» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Οργή και επεισόδια στο Παρίσι μετά την ξεφτίλα - Περίμεναν την αποστολή της Παρί Σ.Ζ. στο αεροδρόμιο [βίντεο]

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσαν να αντέξουν την απογοήτευση από την ήττα και τον αποκλεισμό στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Περίμεναν με υπομονή στο αεροδρόμιο την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν και ξέσπασαν κατά των παικτών.

Αδιανόητες εικόνες: ΗΛΙΘΙΟΙ Eβαψαν σκύλο με τα χρώματα της ΑΕΚ-Αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Πράξεις κανιβαλισμού»

Το γύρο των social media κάνουν οι εικόνες με έναν ταλαιπωρημένο σκύλο, τον οποίοι κάποιοι χρωμάτισαν με κίτρινη μπογιά γράφοντας πάνω του τη λέξη ΑΕΚ.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Τζώρτζογλου: Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στην φτώχεια

[Όλα αυτά τα λέει αφού έζησε κανα 2 χρόνια Νέα Υόρκη όπου σπούδαζε ο γιός του...]

Για την προσωπική και όχι μόνο ζωή του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ στάθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει.

Βρούτσης: Επιδεινώνεται η αγορά εργασίας- Νέο αρνητικό ρεκόρ στις ευέλικτες μορφές απασχόλησης


Μόνο με διορισμούς στο Δημόσιο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δραματικές εξελίξεις στην αγορά εργασίας όπου οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης να καταγράφουν νέο αρνητικό ρεκόρ επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα αποτελέσματα του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τον Φεβρουάριο.

ΕΠΙΚΟ BINTEO-Πολίτης φώναξε στον Τσίπρα: «Μπράβο γερμανοτσολιά, δωσίλογε»... τον έστειλαν "στο διάολο" τα κομματόσκυλα

Όλα τα λεφτά είναι η αντίδραση των παρατρεχάμενων κομματόσκυλων που όρμησαν στον "αγανακτισμένο" και τον απομάκρυναν με εκφράσεις "άι στο διάολο τσογλάνια"

Ένταση επικράτησε κατά την είσοδο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, εκεί όπου διεξάγεται αυτή την ώρα η τελετή παράδοσης της σύμβασης παραχώρησης του στρατοπέδου στον δήμο.

ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΛΕΜΕ! ΝΔ: Σοβαρές καταγγελίες με... ονόματα για "golden boys" του ΣΥΡΙΖΑ

Κυβερνητική βιομηχανία διορισμών και αυξήσεων σε κομματικούς ημετέρους και Golden Boys του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει με Ερώτησή του ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, στους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής ανασυγκρότησης.