14 Απριλίου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Όλοι περιφέρουν Επιτάφιο... όλοι εκτός τους Τσιπροκαμμένους

Δείτε τι περιφέρουν αυτοί στο εκπληκτικό σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Δείτε πόσοι μαλ@κες (μέρα που είναι) μαζεύτηκαν στο πάρτι κρεατοφαγίας της Ενωσης Αθέων

Η εκπρόσωπός τους όλα τα λεφτά!

Μόλις δεκαπέντε άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για πάρτι κρεατοφαγίας της Ενωσης Αθέων στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.


Τσετσενία: Δεν υπάχουν αδερφές στη Δημοκρατία μας

Πληθαίνουν μέρα με την ημέρα οι αναφορές για άτυπα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» ομοφυλόφιλων στην Τσετσενία. Μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από ακτιβιστικές οργανώσεις και ρωσικά μέσα ενημέρωσης, χθεσινό ρεπορτάζ του Guardian παρουσιάζει μαρτυρίες θυμάτων που ξέφυγαν και μιλούν για ηλεκτροσόκ και άγριους ξυλοδαρμούς.


ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ➤Κυνική ομολογία τεσσάρων Μογγόλων: Σκοτώσαμε την αδερφή μας γιατί «γυρνούσε με άντρες»

Αντιμέτωπα με την τουρκική δικαιοσύνη βρίσκονται τέσσερα αδέρφια από την επαρχία του Καρς της Τουρκίας, τα οποία ομολόγησαν ότι σκότωσαν εν ψυχρώ την 35χρονη αδερφή τους επειδή «γυρνούσε με άνδρες» και «αμαύρωνε την τιμή της οικογένειας».


Έκανε το χειρότερο παρκάρισμα της ζωής του και πήρε το μάθημά του (vid)

Ένας τύπος έπιασε δύο θέσεις πάρκινγκ και δύο τεράστια τζιπ πήραν το αίμα τους πίσω. Οι αντιδράσεις του θύματος έπος!

Αυτός ο άνδρας από το Όρεγκον δεν σκέφτηκε και πολύ πριν πιάσει δύο θέσεις πάρκιγνγκ με το αυτοκίνητό του.

Η μακάβρια διαφήμιση που αποσύρθηκε σε χρόνο ρεκόρ (video)

Οι διαφημιστές θεωρούν ότι έχουν πετύχει το στόχο τους αν τα μηνύματά τους προκαλέσουν συζήτηση ή ακόμη και αντιδράσεις. Στην περίπτωση όμως του Hyundai ix35 Fuel Cell η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη για την κορεατική εταιρεία.


Γερμανικές Αρχές: «Σοβαρές αμφιβολίες» για το εάν το χτύπημα στο Ντόρτμουντ είχε ισλαμιστικά κίνητρα

Δείτε τι αναφέρει η έκθεση των Αρχών για τις επιστολές που βρέθηκαν κοντά στο σημείο του συμβάντος


Βίντεο σοκ: Έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ και χαροπαλεύει!

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη σε λούνα παρκ της Κολομβίας.

Το τρενάκι έκανε την ξέφρενη πορεία του, όταν ξαφνικά ένας άνδρας με ειδικές ανάγκες έπεσε στο έδαφος από τα 10 μέτρα!

Ιστορία φρίκης στην Ηλεία: Ο εφιάλτης μιας 14χρονης στα χέρια ενός 60χρονου

Μια περίεργη ιστορία  που πολλοί θα την χαρακτήριζαν ως «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», με το ανήλικο θύμα να εξομολογείται σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τον εφιάλτη που έζησε, αλλά και τον έρωτά της για τον δράστη, διαδραματίστηκε σε ένα χωριό της Ηλείας, με πρωταγωνιστές έναν 60χρονο και μία 14χρονη.


ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ! Survivor: Άναυδοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις στο έκτακτο συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς σταματημό έρχονται οι ανατροπές στο Survivor. Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί την Τρίτη, πραγματοποιείται έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Υπό διωγμό οι χριστιανικές μειονότητες ανά την υφήλιο

Αν και στον δυτικό κόσμο αποτελούν πλειοψηφία, σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου οι χριστιανοί αποτελούν μειονότητα - Συχνά έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές διώξεις, καταπίεση και ευρύτατους περιορισμούς


ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 4... ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! To ΔΝΤ θα ελέγχει το πλεόνασμα!

Στον Πολ Τόμσεν παραδίδει τα κλειδιά του πλεονάσματος η κυβέρνηση: Θα πρέπει να ελέγχει και να επιβεβαιώνει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ - Τα τρία σενάρια, ο «εφιάλτης» και οι κρίσιμες ημερομηνίες


ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς θα λέτε και θα κλαίτε ζώα... που σας εύχεται και Καλή Ανάσταση

«Μετά τα πάθη και τις δοκιμασίες, έρχεται πάντα η Ανάσταση»:

Γιατί ο εξωδικαστικός συμβιβασμός θα αποδειχθεί «άνευ ουσίας»

Ο επιχειρηματικός κόσμος αντιμετωπίζει με έντονη δυσπιστία το φερόμενο προς ψήφιση νομοσχέδιο με περίπου 8 στις 10 επιχειρήσεις να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ρύθμισης. Τα βασικά σημεία που αναμένεται να οδηγήσουν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων εκτός εξωδικαστικού μηχανισμού είναι τα ακόλουθα:


Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα απίστευτα έγιναν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Κόλαφο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η επίσημη έκθεση της αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ!


Der Spiegel: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε το 2009 για βιασμό-Δείτε πόσα πλήρωσε για να θαφτεί η υπόθεση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπλεχθεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Der Spiegel» που επικαλείται στοιχεία από το Wikileaks, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση που έγινε το 2009 στο Λας Βέγκας.


Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο

Έχετε αλήθεια αναρωτηθεί ποιό είναι το νόημα του εθίμου να περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο, μετά την περιφορά Του;

Το να περνούν οι πιστοί κάτω από τον Επιτάφιο, είναι μια ευσεβής συνήθεια με νόημα σχεδόν εμφανές:

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ;➤United Airlines- Επιβάτης λέει ότι τον τσίμπησε σκορπιός εν ώρα πτήσης

['ντάξ' ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να αποδεικνύει τίποτα...]

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σε πτήσεις της United Airlines, μετά και το βίντεο που έγινε viral με ανθρώπους της εταιρείας να σέρνουν βίαια, έναν επιβάτη έξω από το αεροπλάνο.


Αθηνά Ωνάση: Πούλησε άρον άρον τους στάβλους στις ΗΠΑ-Δείτε πόσο

Μπορεί η πώληση της περίφημης «βίλας της απιστίας» να εκκρεμεί, ωστόσο η Αθηνά Ωνάση κατάφερε και βρήκε πολυεκατομμυριούχο αγοραστή για τους υπερσύγχρονους στάβλους που διατηρούσε από το 2014 στο Ουέλινγκτον των ΗΠΑ, την περιοχή με τους πιο πλούσιους και διάσημους φανατικούς της ιππασίας.

Αριστερή λαμόγιο ηθοποιός: «Μου ζητούν 13.000 ευρώ αναδρομικά! Είναι γελοίοι και κατάπτυστοι»

Άκου τιμητική σύνταξη αυτή η άσχετη! Που πηγαίνανε τα λεφτά μας ρε πο@στη μου

«Ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να πάρεις τα φάρμακά σου; Να πηγαίνεις σε συσσίτια; Είναι ντροπή και όνειδος όσα ζούμε».

ΚΑΙ; Σ' ΑΡΕΣΕ; Καραγκιόζης παίκτης του Star Academy: «Με χτύπησαν τέσσερις τύποι στα Πετράλωνα!»

[Καταγγελίες της πο@τσας για τη δημοσιότητα]

Ο Σταύρος Γιάννου, που πρόσφατα αποχώρησε από το Star Academy, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ξυλοδαρμό, που υπέστη πριν μπει στο παιχνίδι.


ΒΙΝΤΕΟ-Συναγερμός στη Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα – Ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα στο Βερολίνο

Οι Αρχές στη Γερμανία συνέλαβαν σήμερα στην πόλη Celle της επαρχίας Northeim δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι είναι ύποπτοι ότι σχεδίαζαν επίθεση.


Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις, εκτός από καπνός υπάρχει και… φωτιά στο θέμα Τσακαλώτου

Το στοίχημα του Μαξίμου είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να βγάλει την οικονομία και τη χώρα από μία παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας. Ταυτόχρονα θα αποτελέσει και την αφορμή για εσωτερικό ξεκαθάρισμα στην κυβέρνηση ενισχύοντας τους σχεδιασμούς του Πρωθυπουργού για ένα restart στο κυβερνητικό έργο.

BINTEO-Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ;

Σε ένα δάσος στην πολιτεία του Όρεγκον των ΗΠΑ βρίσκεται τα τελευταία 15 χρόνια ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακή Αεροπορίας.

Κολυμπούσε γυμνός στη Φοντάνα ντι Τρέβι! Άφωνοι οι τουρίστες [vid]

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μνημεία της Ιταλίας. Δεκάδες τουρίστες στη Ρώμη επισκέπτονται καθημερινά τη Φοντάνα ντι Τρέβι για να... ρίξουν ένα νόμισμα, κάνοντας μια ευχή. Αυτή είναι μια συνηθισμένη εικόνα...


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ➤Θεσσαλονίκη: Βρήκε τον αδελφό της κρεμασμένο...

Κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής (14-04-2017) ένας 40χρονος άνδρας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Τον άνδρα εντόπισε κρεμασμένο στην πόρτα του σπιτιού, η αδερφή του.

Πάσχα στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και όχι την συμμορίτικη Ελλάδα του 1947 - Σπάνιο Βίντεο ντοκουμέντο

Στα βρετανικά αρχεία του Bristish Pathe βρίσκεται ενα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τον εορτασμό του Πάσχα στην Ελλάδα, έτος 1947. Το βίντεο τραβήχτηκε κατα την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα και θα δείτε πλάνα από στρατιώτες, στρατόπεδα, σουβλισμα αρνιών και τσούγκρισμα αυγών.


«Ο τροχός γυρίζει, η πλειοψηφία θα αλλάξει...» ( Άδωνις Γεωργιάδης)

Του Σάκη Μουμτζή

Ολόκληρη η πρόταση του Άδ.Γεωργιάδη προς τον υπουργό Υγείας Π. Πολάκη είναι η εξής: «ο τροχός γυρίζει. Η πλειοψηφία θα αλλάξει και όλα αυτά θα ερευνηθούν. Καλύτερα για εσάς να ερευνηθούν τώρα, παρά τότε». Και η απάντηση του Συριζαίου υπουργού ήταν: «δεν μοιάζουμε ρε κουμπάρε. Γι΄αυτό δεν δεχόμαστε εξεταστική επιτροπή για εμάς.»


Μεγάλη Παρασκευή: Έθιμα από όλη την Ελλάδα

Δείτε τα έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής του Πάσχα. Η περιφορά του Επιταφίου και το κάψιμο του Ιούδα σε νησιά και χωριά της Ελλάδας.

Η απόλυτη μέρα πέθνους της Χριστιανοσύνης είναι η Μεγάλη Παρασκευή του Πάσχα. Δείτε τι γίνεται εκείνη τη μέρα και τα πασχαλινά έθιμα από όλη την Ελλάδα.


ΧΑΡΤΗΣ-Δείτε το κέρδος, αν η "μητέρα όλων των βομβών" έπεφτε ας πούμε στα Εξάρχεια

Δείτε στο χάρτη την περιοχή που θα ισοπέδωνε αν η βόμβα 11.000 κιλών έπεφτε στην πλατεία Εξαρχείων:

ΚΑΙ ΤΙ; ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ; Άνετη επικράτηση Μέρκελ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις – Δημοφιλέστερος ο Σόιμπλε

Πιο ικανοποιημένη δεν θα μπορούσε να είναι η Άγκελα Μέρκελ αρχίζοντας τις πασχαλινές της διακοπές. Πέντε μήνες πριν τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου η δυναμική που «δώρισε» ο Μάρτιν Σουλτς στο Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ως υποψήφιος καγκελάριος φαίνεται να ανακόπτεται.


ΞΥΔΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑίοι! Αύριο στις 18:30 φέρνει το Άγιο Φως ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

Αναχωρεί αύριο το πρωί για τα Ιεροσόλυμα η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, προκειμένου να μεταφέρει το Άγιο Φως, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, στην Ελλάδα.


Η Τροχαία Αθηνών όπως… δεν την έχετε ξαναδεί (ΦΩΤΟ)

Συμμετέχοντας στα θρησκευτικά έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής ο Διοικητής Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι άνδρες της Τροχαίας Αθηνών στόλισαν τον Επιτάφιο του Αγίου Κωνσταντίνου Ομόνοιας.

Αλέξης Γκόλφης, ο Ελληνας Χριστός -Η τραγική ιστορία του ηθοποιού που έγινε θρύλος σε μια νύχτα

Είναι ο Ελληνας τηλεοπτικός Χριστός, ο ήρωας Μανωλιός-Χριστός στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση το 1975.

Viral η γκάφα του Τραμπ - Νόμιζε ότι βομβάρδισε το Ιράκ και όχι τη Συρία - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ για την επίθεση με 59 πυραύλους εναντίον αεροπορικής βάσης στη Συρία.

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Οι ρακές του Ρόμπερτ Πάουελ στην Κρήτη και οι ατάκες για την Ελλάδα [pics]

Έγινε γνωστός μέσα από το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι. Το πέρασμα των χρόνων άλλαξε την εικόνα που βλέπουμε κάθε χρόνο αυτές τις μέρες...

Μουσουλμάνα γιατρός στο Ντιτρόιτ κατηγορείται για ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων σε 7χρονα κορίτσια

Μια γιατρός στο Ντιτρόιτ, της Πολιτείας Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, συνελήφθη χθες Πέμπτη με την κατηγορία ότι προχώρησε στον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων πολλών κοριτσιών, στην πρώτη τέτοια υπόθεση που καταγράφεται στη χώρα.


Το μήνυμα του Acun Ilicali στο Instagram για το ελληνικό Survivor!

Δείτε το βίντεο και τι έγραψε ο Τούρκος παραγωγός στον προσωπικό του λογαριασμό!

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Νέα Υόρκη: Eισβολή διαδηλωτών στον Πύργο του Τραμπ –Δεκάδες συλλήψεις [βίντεο]

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε χθες στο λόμπι του Πύργου Τραμπ στο Μανχάταν 25 ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για τις πολιτικές του Αμερικανού προέδρου όσον αφορά στη μετανάστευση και τον έλεγχο των συνόρων.

Παγίδα με τις αποδείξεις – Το κρυφό χαράτσι με επιπλέον φόρο 22% [Πίνακας]

- Προσοχή στην παγίδα που στήνεται με τις αποδείξεις
- Το εισόδημα που υπολογίζει η εφορία είναι διαφορετικό
- Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί πρέπει να καλύπτει και τα τεκμήρια
- Δείτε αναλυτικά τα ποσά ανάλογα με το εισόδημα

Αναρμόδια δηλώνει η ΕΛΑΣ Τόσκα για το ΚΕΠ αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια-Τα φορτώνει στο Δήμο

Πολεοδομική παράβαση και κατάληψη κοινόχρηστου χώρου είναι για την Ελληνική Αστυνομία η τοποθέτηση του αντιεξουσιαστικού… ΚΕΠ,  του κοντέινερ για την δημιουργία πολιτικού περιπτέρου στην Πλατεία Εξαρχείων.


Ανατριχιαστικό βίντεο με ιατρικές πρακτικές πριν από έναν αιώνα – Εικόνες ΣΟΚ

ΠΡΟΣΟΧΗ - Μοναδικές εικόνες από τότε που τα φάρμακα δεν είχαν εξελιχθεί όπως σήμερα, ώστε να υπάρχει επιστημονική “απάντηση” σε σχεδόν κάθε πρόβλημα υγείας.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 14η ΣΥΝΤΑΞΗ! «Τρύπα» 58,2 εκατ. ευρώ στα ΜΜΜ

Της Μαριάννας Τζάννε

Με έλλειμμα συνολικού ύψους 58,2 εκατ. ευρώ θα κλείσει ο προϋπολογισμός του 2017 για τις αστικές συγκοινωνίες που εγκρίθηκε με δέκα μέρες καθυστέρηση, από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και τον υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη.


Της κακομοίρας στο εστιατόριο του Τραμπ! Δεκατρείς υγειονομικές παραβάσεις!

Η είδηση μάλλον άφησε στους πλούσιους πελάτες του μια πικρή γεύση: στο εστιατόριο του ιδιωτικού κλαμπ του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα διαπιστώθηκαν 13 υγειονομικές παραβιάσεις κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επιθεώρησης στο Μαρ-α-Λάγκο.


ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ! Μην πετάτε τους λογαριασμούς και τα χαρτάκια από POS για πέντε χρόνια!

Μπορεί να απαλλάχθηκαν από το 2015 οι φορολογούμενοι από την ταλαιπωρία να προσκομίζουν αποδείξεις λιανικής πώλησης στις εφορίες, για να δικαιούνται της έκπτωσης φόρου των 1900-2100 ευρώ, πρέπει όμως πλέον να φυλάνε τους λογαριασμούς και τις χάρτινες αποδείξεις συναλλαγής των συναλλαγών που κάνουν με κάρτες.


ΦΩΤΟSHOP-Ο φροντιστής του Ολυμπιακού βαριά τραυματίας αφού τις άρπαξε απ' τα ΜΑΤ

[Φίλοι γάβροι τα παράπονά σας στην κυβέρνηση που με λύσσα υποστήριξε το αφεντικό σας]

Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ .

Βίντεο: Η στιγμή που η «μητέρα όλων των βομβών» χτυπάει και σκοτώνει 36 τζιχαντιστές στο Αφγανιστάν

Η λήψη από αέρος δείχνει την έκρηξη στην βραχώδη περιοχή, με ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού να αναδύεται από το σημείο-στόχο της επίθεσης - Το υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν, από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν 36 μέλη του ISIS, ενώ καταστράφηκαν τρία υπόγεια τούνελ, όπλα και πυρομαχικά


Το Ελληνικό Δημόσιο αποζημειώνει στρατιώτη που τραυματίστηκε στη θητεία του

Με την υπ’ αρίθμ. 325/2017 απόφαση του Α’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας απορρίφθηκε η από 22 Σεπτεμβρίου 2008 αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για την αναίρεση της υπ’ αριθμ. 243/2009 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, που επεδίκασε αποζημίωση σε στρατιώτη ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστη λόγω του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Κάλυμνο κατά την εκσκαφή ορύγματος, γράφει η dimokratiki.gr. της Ρόδου.


Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τραγικές καθυστερήσεις στην πολύκροτη υπόθεση λόγω εγκυμοσύνης - ''Οι αρμόδιοι αδιαφορούν''

Απογοητευμένη από την πρόοδο της διαδικασίας της ανάκρισης της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη εμφανίζεται η οικογένεια του αδικοχαμένου Ρεθυμνιώτη σπουδαστή. Περισσότερο από δύο χρόνια...

Μετά το μπασκετάκι στο γραφείο ο Κυριάκος έφυγε για Τήνο-Με το πλοίο στο κατάστρωμα-Πού θα περάσουν το Πάσχα οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί

Με λίγα σουτάκια στην μπασκέτα του γραφείου πέρασαν οι τελευταίες στιγμές του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Άφαντος ο Σώρρας, στα διόδια με φυλλάδια οι ΗΛΙΘΙΟΙ οπαδοί του!

Μπορεί ο... φαντομάς Αρτέμης Σώρρας να παραμένει... άφαντος, μαζί με την σύζυγό του, μετά την δικαστική καταδίκη, ωστόσο οι οπαδοί του εξακολουθούν να δίνουν... βροντερό «παρών», όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.