11 Μαΐου 2017

Απίστευτο! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής στο… Βιβλίο Γκίνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες καθώς είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που καταφέρνει να γεμίσει ένα στάδιο με 17.000 άτομα!

Ο λόγος για τον...

Αυτό είναι το τραγούδι του TUS που τρολάρει τον Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοφιλής ράπερ, Χρήστος Τούσης, ή αλλιώς «TUS», έγραψε ένα… ιδιαίτερο τραγούδι για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.


Νέα πρόκληση των Τούρκων: Καλούν τους Μουσουλμάνους για προσευχή στην Αγιά Σοφιά - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πρωινή προσευχή στην Αγιά Σοφιά καλούν τους Μουσουλμάνους τα μέλη του συλλόγου "Νέων της Ανατολής".

Με αφίσες που έχουν κατακλύσει την Κωνσταντινούπολη ο σύλλογος ζητά από τους Μουσουλμάνους να συγκεντρωθούν...

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή σύγκρουσης μηχανής με φορτηγάκι!

Μια μηχανή συγκρούεται με φορτηγάκι πέφτοντας στη δεξαμενή καυσίμων του την ώρα που ο οδηγός του δίκυκλου τυλίχτηκε στη φωτιά.

«Eυκλείδεια» μαθηματικά: Πώς το αφορολόγητο των 5.686 ευρώ το «βαφτίζουν» 6.250 ευρώ

Ο ΥΠΟΙΚ υποσχέθηκε ότι από το 2020, αν πιάσουμε τους στόχους και ενεργοποιηθεί ένα από τα αντίμετρα για μείωση του φόρου εισοδήματος, τότε το αφορολόγητο μπορεί να πάει στα 6.250 - «Μασάζ» στους βουλευτές που αγωνιούν για το αν θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα


ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ! WSJ: Η Αθήνα εξετάζει έκδοση ομολόγου τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας σχεδιάζεται η πρώτη έκδοση ομολόγου εδώ και τρία χρόνια

Την πρώτη έκδοση ομολόγου εδώ και τρία χρόνια σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal.


Αεροδρόμιο Ρόδου: Αεροσκάφος από το Ισραήλ επιχείρησε να προσγειωθεί με 9 μποφόρ

Ο πιλότος δεν υπάκουσε στις εκκλήσεις των ελεγκτών του πύργου ελέγχου - «Έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι του λέμε», δήλωσε ο υπεύθυνος

Καρδιοχτύπησαν χθες, στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ρόδου, όταν ιδιωτικό αεροπλάνο από το Ισραήλ, επιχείρησε -παρά τους θυελλώδεις ανέμους που έπνεαν στην περιοχή (εντάσεως 9 μποφόρ)- να προσγειωθεί.


Το «ατύχημα» της εγκυμονούσας Σίας Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΪ-ΒΙΝΤΕΟ

Με απόλυτη ψυχραιμία αντέδρασε η εγκυμονούσα δημοσιογράφος σε μια άτυχη στιγμή, την ώρα που ετοιμαζόταν να παρουσιάσει το ρεπορτάζ για την εκτόξευση πυραύλου από την Τουρκία


ΝΔ: Η Κυβέρνηση κλείνει σχολεία ακόμη και για τους Έλληνες της διασποράς και «ανοίγει» φυλακές

«Ο Βίκτωρ Ουγκό είχε γράψει πως “εκεί που ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή”» σημείωσε ο τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις καταργήσεις και συγχωνεύεσεις Ελληνικών Σχολείων στο Μόναχο.


Μεγάλη κινητοποίηση στην Ημαθία! Τροχόσπιτο Γερμανών τουριστών παγιδευμένο με εκρηκτικά

Το ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε καθαρά από τύχη, τη στιγμή που έβαζαν αέρα στα λάστιχα σε βενζινάδικο - Ο μηχανισμός θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί με τηλεχειριστήριο - Ο βόμβα μεταφέρθηκε και εξετάζεται από τους ειδικούς


ΒΙΝΤΕΟ-Δολοφονία 36χρονης: Ντοκουμέντο από το πλυντήριο που ο γιατρός πήγε το αυτοκίνητό του μετά το έγκλημα

- Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας
- Κάμερες "έπιασαν" τον γιατρό να καθαρίζει ξημερώματα το αυτοκίνητό του σε αυτόματο πλυντήριο
- Αποκαλυπτικές είναι οι "διαδρομές" που δείχνει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του - Εμφανιζόταν μαζί με εκείνο του θύματος
- Μέχρι τις 23:14 το βράδυ το κινητό της κοπέλας "εξέπεμπε" μέσα από το νοσοκομείο
- Ο γιατρός επιμένει ότι η γυναίκα δεν πήγε ποτέ να τον βρει στο Ιπποκράτειο
- "Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτός το έκανε" λέει ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΙΓΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ! B. Οικονόμου: Αν ο Ιβάν Σαββίδης νομίζει ότι θα κάνει τον νέο Κοσκωτά, να το ξεχάσει

[Πήγε ο Βασιλάκης στη Θεσσαλονίκη, πέταξε τη φωτοβολίδα του κι έφυγε αφήνοντας τους άλλους πίσω να τρώνε τις φάπες
Πείτε του λοιπόν κάποιος να μην ουρλιάζει μπας και πέσουν οι τόνοι όπως είπε χθες ο Καράολγλου, αφού μόνο η ΝΔ ζημιώνεται από την αντιπαράθεση με τον ΠΑΟΚ (αφού εκεί οδήγησαν την αντιπαράθεση οι γάτες του ΣΥΡΙΖΑ)... ο Σαββίδης ότι και να λέει η ΝΔ κάνει κανονικά τις δουλειές του]

Δριμύτατη επίθεση κατά Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Οικονόμου από τη από τη Θεσσαλονίκη.


Κοινό μήνυμα Ανθιμου και μουφτή Διδυμοτείχου: Εδώ ζουν μουσουλμάνοι και χριστιανοί συμφιλιωμένοι

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συναντήθηκαν την Πέμπτη για πρώτη φορά ο  μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος και ο νέος μουφτής Διδυμοτείχου, Οσμάν Χαμζά.


ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό θα πει περνάει από την «τρύπα της βελόνας»

Δείτε από που περνάει το λεωφορείο:

ΠΟ@ΤΣΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΕΣΡ: Οι υποδομές «σηκώνουν» από 9-11 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας!

«Επιτέλους ξεκινήστε το διαγωνισμό, έχετε αργήσει» εξερράγη ο Νίκος Παππάς - Η ηγεσία του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου απέφυγε να δώσει χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας παρά την πίεση και από τον πρόεδρο της Βουλής


Η τούμπα του Πούτιν σε αγώνα χόκεϊ – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έχασε την ισορροπία του και έπεσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ επί πάγου στο Σότσι.

ΝΑ ΄ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ! Επιστολή της ΠΟΕΔΗΝ στον Τσίπρα: Ο Πολάκης σας παραπληροφορεί και σας εκθέτει

Μαίνεται η κόντρα της ΠΟΕΔΗΝ με τον Παύλο Πολάκη μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο της Ζακύνθου παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, αλλά και τις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για τον τομέα της Υγείας στον Εύοσμο.

Σάλος με τον μπουχέσα που που φωτογραφήθηκε ολόγυμνος καβάλα σε... νεκρό καρχαρία

Μια αλλόκοτη έρευνα έχει ξεκινήσει στον κόσμο του Ίντερνετ από φιλόζωους που αναζητούν την ταυτότητα του στρουμπουλού κυρίου ο οποίος φωτογραφήθηκε γυμνός καβάλα σε έναν... νεκρό καρχαρία, θέλοντας ενδεχομένως να πανηγυρίσει με αυτόν τον άθλιο τρόπο για την πετυχημένη ψαριά του.


Σερβία: Επίθεση με τούρτα σε Γάλλο φιλόσοφο που καλούσε να βομβαρδίσουν το Βελιγράδι το '99 [vid]

Με μια τούρτα στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της ταινίας του στο Βελιγράδι, πλήρωσε ο Γάλλος, Μπερνάρ Ανρί Λεβί, την έκκλησή του υπέρ των βομβαρδισμών του 1999 στη σέρβικη πρωτεύουσα.


ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Ισπανία: Η βουλή ζητά την εκταφή των λειψάνων του Φράνκο από το μαυσωλείο του

Την έμπνευση γι' αυτό το γιγάντιο μνημείο είχε ο δικτάτορας για να τιμήσει τους «ήρωες και μάρτυρες της σταυροφορίας» που έλεγε πως πραγματοποίησε για να κερδίσει τον εμφύλιο πόλεμο


Δικαστική προσαγωγή σε Ψυχάρη, Μεϊμαράκη και Αλογοσκούφη για την υπόθεση των Eurofighter

Την προσαγωγή του Σταύρου Ψυχάρη και των πρώην Υπουργών Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη για να καταθέσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2017 στο πλαίσιο ποινικής υπόθεσης που αφορά θέματα σχετικά με τις πιέσεις που ασκούντο στα μέσα της δεκαετίας του 2000 για «θηριώδη» προμήθεια μαχητικών Eurofigher ,διέταξε χθες το ΣΤ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.


Με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 10:30, με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’.


Το «success story» του Τσακαλώτου: Το αφορολόγητο δεν θα μειωθεί στα 5.600, αλλά στα... 6.250

Υποσχέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι από το 2020, αν πιάσουμε τους στόχους και ενεργοποιηθεί ένα από τα αντίμετρα για μείωση του φόρου εισοδήματος, τότε το αφορολόγητο μπορεί να πάει στα 6.250

Ολγα κατά Κονιόρδου: "Δραπετεύει στην Αμφίπολη για ένα ακόμα ταξίδι εντυπώσεων"-Η Κονιόρδου ανακοίνωσε 1,5 εκ απ' το ΕΣΠΑ για να συνεχιστούν οι εργασιές

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με την επίσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αμφίπολη.


Ο ηγέτης των Εργατικών πάτησε με το αυτοκίνητό του οπερατέρ του BBC - ΒΙΝΤΕΟ

Απρόσεκτος αποδείχθηκε ο οδηγός του ηγέτη των Εργατικών στη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Μπορεί το περιστατικό, που ακολουθεί, στα αυτιά αρκετών να ηχήσει ως αστείο, όμως το θύμα, που ήταν οπερατέρ του BBC, δεν θα έχει, πιθανότατα, την ίδια άποψη. Αναφερόμαστε στο συμβάν με το αυτοκίνητο του Τζέρεμι Κόρμπιν που επιχείρησε να μπει στο γκαράζ των γραφείων της παράταξης, αλλά δεν υπολόγισε ...το πόδι του κάμεραμαν με συνέπεια να τον πατήσει.

Για «ντελίριο ψευδαισθήσεων και δημαγωγίας» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Λ. Αυγενάκης

Για «ντελίριο ψευδαισθήσεων και δημαγωγίας» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «για μια ακόμα φορά μας εξέπληξε με το θράσος και την ακατάσχετη παροχολογία του».


Αφησαν έναν ανανά πάνω σε πάγκο και τον πέρασαν για έργο τέχνης [εικόνες]

Το πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Γκόρντον, στην πόλη Αμπερντίν της Σκωτίας, φιλοξένησε, πρόσφατα, μια έκθεση έργων τέχνης. Τίτλος της, «Κοίτα ξανά».

Σκληρή απάντηση Άδωνι στην πρεσβεία της Βενεζουέλας

Σκληρή ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα για το σχόλιο της πρεσβείας της Βενεζουέλας που άσκησε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναφορά που έκανε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

ΠΑΛΙ ΠΟ@ΤΣΑ! Το ΣτΕ ακύρωσε τις απολύσεις Ξανθού-Πολάκη: Δικαίωσε άλλους 4 διοικητές νοσοκομείων

Ακυρες ως μη νόμιμες κρίθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι απολύσεις τεσσάρων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών κρατικών νοσοκομείων που έγιναν το 2015 με τις αποφάσεις των υπουργών υγείας Ξανθού και Πολάκη.


Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα: Η κυρά της επανάστασης του 1821

Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα Πινότση μαζί με την Μαντώ Μαυρογένους είναι οι δύο κορυφαίες γυναικείες μορφές της Επανάστασης του '21. Κόρη του υδραίου πλοιάρχου Σταυριανού Πινότση και της επίσης υδραίας Σκεύως Κοκκίνη, που καταγόταν από εφοπλιστική οικογένεια, γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1771 στις φυλακές της Κωνσταντινούπολης, όπου ο πατέρας της εκρατείτο για συμμετοχή στα Ορλοφικά.

Προκαλεί η Τουρκία: Προχώρησε σε δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς - ΒΙΝΤΕΟ

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται.

Την πρώτη δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς έκανε η Τουρκία στη Σινώπη, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Φικρί Ισίκ, σε δηλώσεις του στο τουρκικό φιλοκυβερνητικό κανάλι AHaber.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζήμερος: "Μου επιτέθηκαν κομμούνια επειδή έσκισα αφίσες του ΠΑΜΕ"-Ουρλιάζουν τα κομμούνια ότι χτύπησε μια κομμουνίστρια

[Πάντως στο βίντεο που ανέβασε ο στόκος Καραμέρος το μόνο που φαίνεται είναι ο Τζήμερος να σκίζει αφίσες του ΠΑΜΕ (ΟΛΕ!!!) και κάποιοι να συγκρατούν την κομμουνίστρια που θέλει να του επιτεθεί...]

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, καθώς όπως καταγγέλλουν το ΚΚΕ και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ο επικεφαλής της παράταξης "Δημιουργούμε Μαζί" Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ και Περιφερειακή Σύμβουλο, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Τα silos της «επανάστασης» και της ανοησίας

Του Σάκη Μουμτζή

Διαβάζω στις εφημερίδες πως η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε με επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, την ανάκληση της παραχώρησης των παλαιών αποθηκών στον ΟΛΠ και αυτές να αποδοθούν στο Υπ.Πολιτισμού για να στεγάσει το μουσείο των ενάλιων αρχαιοτήτων.


Εικόνες από ηλιακή καταιγίδα που κόβουν την ανάσα (βίντεο)

Εικόνες από μια έντονη ηλιακή καταιγίδα κυκλοφόρησε η NASA τη Δευτέρα,στην διάρκεια της οποίας γιγαντιαία νήματα πλάσματος -μεγαλύτερα από τη Γη- εκτινάσσονταν από τον Ήλιο και στη συνέχεια απλώνονταν σε όλη την επιφάνειά του.

Γελάστε με τη ψυχή σας - Τα σαρδάμ των σπίκερ που άφησαν εποχή! ΒΙΝΤΕΟ

Στις ζωντανές μεταδόσεις μπορούν να... ξεφύγουν πολλά! Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων οι σπίκερ καλούνται να περιγράψουν – σχολιάσουν ένα αθλητικό γεγονός και -επειδή κανείς δεν είναι τέλειος- μας έχουν χαρίσει κάποιες μοναδικές ατάκες.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεμπροστιάζονται μόνοι τους...

Χρυσόγονος: Ανάλγητα και αχρείαστα τα μέτρα της συμφωνίας

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Ο Τσίπρας εγκαινίασε ΚΥΑΤ που είχε εγκαινιάσει ο Αβραμόπουλος το 2009

Δεν τόλμησε βέβαια ο Τσίπρας να πει τη λέξη εγκαίνια αλλά είπε "ανασυγκρότηση": "Εδώ βρίσκεται ένα Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, που για πάρα πολλά χρόνια είχε αφεθεί και είχε οδηγηθεί σε μαρασμό. Αλλά με συστηματική προσπάθεια του υπουργείου Υγείας.... το Κέντρο αυτό ανασυγκροτήθηκε. Και εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, όπως θα έπρεπε να λειτουργεί ένα Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου. Δηλαδή, σε 24ωρη βάση."

Δείτε λοιπόν πότε έγιναν τα εγκαίνια του ΚΥΑΤ που λειτουργούσε κανονικά όλα αυτά τα χρόνια μέχρι...

Ο Αντετοκούνμπο κατάφερε να φωτογραφηθεί αγκαλιά... με τον μάνατζερ ράγκμπι - ΦΩΤΟ

Στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου βρίσκεται ο μάνατζερ ράγκμπι. O πρώην «μαχητής» μαγνητίζει τα βλέμματα όσων τον συναντούν και φωτογραφίζονται μαζί του.

Πρόσφατος «θαυμαστής» του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού τελείωσαν οι υποχρεώσεις του στο NBA.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΜΠΑΤΣΟΙ"! Ρουβίκωνες σε... περιπολία στο Πεδίον του Αρεως

O Ρουβίκωνας δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «παρέμβαση» που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πεδίο του Αρεως.


Αποκαλυπτική μαρτυρία: «O αγγειοχειρουργός είχε βγει με την 36χρονη»

Ο σύζυγος του θύματος είχε πάρει τηλέφωνο τον χειρουργό - Ο συλληφθείς είπε στον φίλο του ότι η γυναίκα ήταν ερωτευμένη μαζί του

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως το protothema.gr για την υπόθεση του αγγειοχειρουργού που φέρεται να δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου εργαζόταν, την άτυχη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών.

Η μαμά Σπαλιάρα τα λέει έξω από τα δόντια! Για Χανταμπάκη, Αγγελόπουλο και τις 4.000 γυναίκες που πήγε ο γιος της!

Την κυρία Ευαγγελία, μαμά του Γιάννη Σπαλιάρα φιλοξενεί το Down Town! Η μαμά ενός από τους πιο δημοφιλείς παίκετες του Survivor, εξηγεί πόσο πολύ της λείπει ο γιος της και λέει έξω από τα δόντια τη γνώμη της για τον Χανταμπάκη τον Αγγελόπουλο αλλά και για τη δήλωση του γιου της, ότι κοιμήθηκε με 4.000 γυναίκες.

Ο Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ δεν επισκέφθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης - Τί συνέβη

Την Ακρόπολη επισκέφθηκε ο Τούρκος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ μαζί με τους ομόλογους του στο πλαίσιο της 11ης Διαβαλκανική Σύνοδος Αρχηγών ΓΕΕΘΑ. Ωστόσο ο Τούρκος Αρχηγός δεν ακολούθησε τους συναδέλφους του και στο μουσείο της Ακρόπολης.


Σάλος από αφίσα της Πανσπουδαστικής - Ζόμπι Γεννηματά, Παπανδρέου, Βενιζέλος!

Μια κακόγουστη αφίσα της Πανσπουδαστικής, της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ, για τις φοιτητικές εκλογές έχει προκαλέσει πολλά σχόλια αλλά και την αντίδραση της ΠΑΣΠ.

Συνελήφθη 19 χρόνια μετά ο δράστης άγριας δολοφονίας που συγκλόνισε την Κω το 1998

19 χρόνια άφαντος ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 85χρονης Μαριώς Καπλανίδου από την Κω, η οποία στις 3 Ιουλίου του 1998 είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της στην οδό Βεροιοπούλου.


ALERT! ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΝΟΥ ΑΠ' ΤΟΝ ΕΦΕΤ! Τσακαλώτος: Το πολυνομοσχέδιο δεν θα έχει ρήτρα για το χρέος

[Μέχρι τώρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γύρναγαν τα κανάλια και έλεγαν "Ψηφίζουμε τα μέτρα αλλά δεν θα εφαρμοστούν αν δεν μας μειώσουν το χρέος"... λογικό είχαν ακούσει τον Τσίπρα να το λέει... Τώρα πρέπει να βρουν νέο σανό!]

Το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας δεν θα περιλαμβάνει καμία ρήτρα αίρεσης, που θα επιτρέπει στην Ελλάδα να μην εφαρμόσει τις μειώσεις σε συντάξεις και στο αφορολόγητο αν οι εταίροι δεν ελαφρύνουν το χρέος, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών για τα Σκόπια: Προκαλούν συνεχώς πονοκεφάλους σε ΕΕ και ΗΠΑ

Τα Σκόπια υπήρξαν κάποτε πρότυπο χώρας υποψήφιας προς ένταξη στην ΕΕ, από το οποίο όμως απομακρύνεται πλέον καθημερινά, δηλώνει ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών Μάιχελ Ροτ στην Deutsche Welle για να προσθέσει: «Σήμερα, η χώρα χάνει την εμπιστοσύνη που απέκτησε με πολύ κόπο».

Σε άσκηση Υβριδικού πoλέμου οι Εθνοφύλακες - ΦΩΤΟ

Το Δ΄ Σώμα Στρατού, με την 29 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, άσκηση Εθνοφυλάκων σε αντικείμενα αντιμετώπισης υβριδικών απειλών.

Νεο Ψ@ΛΙΑ για τους χιλιάδες συμβασιούχους! Τους ζητούν να επιστρέψουν τους μισθούς!

- Νεότερες πληροφορίες από το Ελεγκτικό Συνέδριο!
- Οι συμβασιούχοι υποχρεούνται να επιστρέψουν όσους μισθούς πήραν από τον χρόνο παράτασης των συμβάσεών τους
- Θεωρεί παράνομη την παράταση των συμβάσεων έστω και για ένα χρόνο!


Αστέρας Τρίπολης τρολάρει τον θρήνο: “1 Μαΐου 2013 - Κυπελλούχοι Ελλάδας"

Μπορεί οι Αρκάδες να ηττήθηκαν στον τελικό κυπέλλου του 2013 από τον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται αισθάνονται ηθικά νικητές και τροπαιούχοι, μετά και το πέναλτι που δεν τους δόθηκε, σε χέρι – απόκρουση του Μανιάτη ,ε το σκορ στο 1-1!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΣ; Σε δύσκολη θέση η Μιμή! Στο σφυρί οι μεζονέτες της Εκάλης

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες της Δήμητρας Λιάνη, η οποία καλείται μέσα σε 15 μέρες να αποτρέψει δυο πλειστηριασμούς που αφορούν τις μεζονέτες της Εκάλης. Όπως αναφέρει μάλιστα, το δημοσίευμα της Espresso, σήμερα βγαίνει για πολλοστή φορά στο σφυρί από το Πρωτοδικείο Αθήνας, ένα από τα τρία πολυτελή σπίτια της χήρας του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ στις 24 Μάη θα γίνει δεύτερος πλειστηριασμός το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.


Η Κάιλι Τζένερ δεν σταματά να προκαλεί, με γυμνό, στο Instagram -Αυτές είναι οι πιο σέξι φωτογραφίες της [εικόνες]

Μπορεί η αδελφή της, Κιμ Καρντάσιαν, να είναι η βασίλισσα του Instagram, κάνοντας trend τις selfies, αλλά η Κάιλι Τζένερ δεν σταματά να την ανταγωνίζεται ανεβάζοντας συνεχώς σέξι φωτογραφίες.