05 Ιουνίου 2017

Deutsche Welle: Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και η δεξιά πτέρυγα του CDU

[ΟΚ τα 'χουμε ξαναπει αυτά: Γύρω από την "κλιματική αλλαγή" και την "υπερθέρμανση του πλανήτη" έχει στηθεί μια πολύ επικερδής μπίζνα που ξεκίνησε από Κλίντον-Γκορ οι οποίοι το έκαναν και επάγγελμα με διαλέξεις. Σίγουρα η βιομηχανικοί ρύποι επηρεάζουν αλλά ακόμα πιο σίγουρα η εποχή των παγετώνων δεν τελείωσε λόγω βιομηχανικών ρύπων των Νεάντερταλ...]

Τι κοινό έχει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με άκρως συντηρητικούς χριστιανοδημοκράτες βουλευτές της Γερμανίας; Και οι δύο στηρίζουν την κλιματική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ. Και οι δύο βρίσκονται στην απομόνωση


Ηράκλειο: Εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε ποταμό [εικόνες]

Μπροστά σ’ ένα μακάβριο βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι γονείς του Έλληνα τραυματία:«Το παιδί μας έβαλε το χέρι του μπροστά και γλίτωσε το θάνατο...»

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Αντόνιο Φίλης από τη Λαμία που χτυπήθηκε από τους τζιχαντιστές στην αγορά του Μπόροου στο Λονδίνο - Υποβλήθηκε σε επέμβαση και πλέον αναρρώνει ομαλά

«Άσυλο» τζιχαντιστών το Κατάρ; Τα μέτρα που έλαβαν εναντίον του Κατάρ τα 6 κράτη-Ουρές στα σούπερ μάρκετ του Κατάρ

Τα γεγονότα που οδήγησαν στην κρίση στη Μέση Ανατολή - Ο ρόλος της επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ στη Σαουδική Αραβία - Η εμπλοκή του Ιράν - Έξι χώρες έχουν διακόψει τις διπλωματικές τους σχέσεις

Τα «φέσια» στη Μύκονο, το ένταλμα για εμπρησμό και ο… Ντι Κάπριο

Κάτι από την ταινία «Catch me if you can» θυμίζει η περίπτωση ενός 38χρονου που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. για πλαστές εγγυητικές επιστολές και «φέσια» σε όλη τη Μύκονο.


Ξεσπά ο Λίαμ Γκάλαχερ κατά του αδερφού του: Παίξε για τα παιδιά άθλιε μα@@κα [εικόνες & βίντεο]


Μία ακόμα ευκαιρία να ξεσπάσει κατά του αδερφού του δημόσια είχε ο Λίαμ Γκάλαχερ με αφορμή τη συναυλία αγάπης που έγινε για τα θύματα του Μάντσεστερ.

Ο Λίαμ έκανε μία εμφάνιση έκπληξη και μαζί με άλλους καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε,.


ΦΑΠΑ και από Λαγκάρντ: Υπέρ της παράτασης στη συζήτηση για το χρέος

Η Κριστίν Λαγκάρντ τάχθηκε ουσιαστικά υπέρ της μετάθεσης της συζήτησης για το ελληνικό χρέος, δηλώνοντας διατεθειμένη να δώσει περισσότερο χρόνο στους Ευρωπαίους δανειστές της Ελλάδας.


Καναδός κούρευε αμέριμνος το γκαζόν και πίσω του περνούσε ανεμοστρόβιλος [εικόνα & βίντεο]

Θεωρητικά, δεν υπάρχει λόγος να γίνει viral η εικόνα ενός άνδρα που κουρεύει το γκαζόν. Εκτός αν εκείνη την ώρα περνά πίσω του ένας ανεμοστρόβιλος.

Μία εξαιρετική ομιλία, σύμφωνα με την Σουηδική Ακαδημία, έστειλε ο Μπομπ Ντίλαν, προκειμένου να παραλάβει το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση εξάλλου για την παραλαβή του βραβείου από τη Σουηδική Ακαδημία, αλλά και του χρηματικού επάθλου των 800.000 και πλέον ευρώ που το συνοδεύουν, είναι ο κάθε νικητής να αποστείλει επιστολή, στην περίπτωση που δεν παρευρεθεί τη βραδιά της απονομής.


Η Ελλάδα αναλαμβάνει τη διπλωματική εκπροσώπηση της Αιγύπτου στο Κατάρ

"Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Hassan Shoukry, διατυπώθηκε, από αιγυπτιακής πλευράς, το αίτημα να αναλάβει η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ντόχα τη διπλωματική εκπροσώπηση της φίλης Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στο Κατάρ" αναφέρει ανακοίνωσή του υπουργείου Εξωτερικών.

Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Γιάννη και τον Θανάση, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση
Πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού χρίστηκαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά από πρόταση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Η Αννα Κορακάκη ψάρεψε κυπρίνο 13 κιλών στην Γαλλία [εικόνα]

Ο σύντροφος της χρυσής Ολυμπιονίκη στο Ρίο Αννας Κορακάκη μένει μόνιμα στην Γαλλία.

Ετσι, τον επισκέφτεται συχνά και τώρα οι δυο τους πήγαν για ψάρεμα. Με μεγάλη επιτυχία όπως φάνηκε.

Μελβούρνη: Ομηρία με δύο νεκρούς - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες

Βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα στο κλιμακοστάσιο - Νεκρός και ο δράστης από πυρά αστυνομικών

Κατάσταση ομηρίας και πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα σε προάστιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Ζάκυνθος: Τουρίστρια έπεσε από τον γκρεμό στην περιοχή Ναυάγιο

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή Ναυάγιο της Ζακύνθου με την πτώση τουρίστριας.

Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ-Το σχόλιο της Ακρίτα για τη δήλωση του Καζάκου - ΦΩΤΟ

Τη δήλωση του Κώστα Καζάκου για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα.


Αναψε «φωτιές» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ψαρρού στην Μύκονο [βίντεο]

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρήκε για ακόμη μία χρονιά τους celebrities στο αγαπημένο τους νησί των Ανέμων.


Τα… αγαπημένα αυτοκίνητα των Τζιχαντιστών

Είναι εμφανές -από τα ανατριχιαστικά video των τζιχαντιστών- πως δύο συγκεκριμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν κατά κόρον οι τρομοκράτες. Το ενα είναι το pick up της Toyota, το Hilux και το μεγάλο-θρυλικό SUV της το Land Cruiser.

Η Τσεχία αναστέλλει τη μετεγκατάσταση προσφύγων από Ελλάδα και Ιταλία

«Λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας και της δυσλειτουργίας ολόκληρου του συστήματος, η κυβέρνηση ενέκρινε πρόταση για την παύση της διαδικασίας», δήλωσε ο ΥΠΕΣ Μίλαν Χόβανεκ


Βίντεο- σοκ: Νεαρός χτυπά στα καλά καθούμενα 91χρονο στο δρόμο!

Σοκάρει η βιαιότητα με την οποία ένας δεκαεννιάχρονος, στα καλά καθούμενα, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό, επιτίθεται και χτυπά στο δρόμο έναν άνθρωπο ηλικίας 91 ετών!

Αυτοί ήταν οι 2 από τους μακελάρηδες του Λονδίνου -Στη δημοσιότητα τα ονόματά τους [εικόνες]

Η Σκότλαντ Γιαρντ έδωσε τα ονόματα δύο εκ των τριών τρομοκρατών οι οποίοι ευθύνονται για την τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία το βράδυ του Σαββάτου (3/5).

Ανοιξε το πρώτο boutique Hostel στη Μύκονο και δεν έχεις ξαναδεί όμοιό του

Η ολοκαίνουργια φιλοσοφία στη βιομηχανία της φιλοξενίας στη Μύκονο, κάνει το ντεμπούτο της στο νησί των ανέμων και μας παίρνει το μυαλό.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τα «πήρε» με ερώτηση δημοσιογράφου - «Είσαι έξυπνος;»

Μετά τη δεύτερη ήττα των Καβαλίερς από τους Ουόριορς, στους τελικούς του NBA, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είχε πολύ όρεξη για κουβέντα.

Επέλεξε να μην πάει στη συνέντευξη Τύπου, προτιμώντας να κάνει δηλώσεις στα αποδυτήρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλόγρια από την Ιρλανδία κάνει... κόλπα με μπάλα ποδοσφαίρου

Στους δρόμους της πόλης Λίμερικ της Ιρλανδίας, μία καλόγρια προσέφερε σπάνιο θέαμα.

Μαζί με έναν αστυνομικό είχαν μία μπάλα ποδοσφαίρου και άρχισαν τα γκελάκια. Ομως η καλόγρια έκανε τη...

Βρέθηκε ανθρώπινο οστό στο λιμάνι Ηρακλείου

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε εργαζόμενος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στο λιμάνι του Ηρακλείου όταν στην προβλήτα 6 είδε στη θάλασσα ένα ανθρώπινο οστό ποδιού.

Η Αθηνά Ωνάση «εκδικήθηκε» ξανά τον Αλβάρο [εικόνες]

Είναι παράδοση τις πρώτες μέρες του Ιουνίου να πραγματοποιείται το Athina Onassis Horse Show στο Σεν Τροπέ, που φέρει το όνομα της χρυσής κληρονόμου.

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα οι καταστηματάρχες που άνοιξαν παρά την υποχρεωτική αργία

Ελάχιστοι ιδιοκτήτες καταστημάτων «παράκουσαν» την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την τήρηση υποχρεωτικής αργίας την ημέρα του Αγίου Πνεύματος και άνοιξαν τελικά τα στόρια τους.


Ποιά είναι η χώρα που δημοσίως κάποιος μπορεί να κάψει τη Βίβλο ή το Κοράνι και να αθωωθεί;

Ένας άνθρωπος που έκαψε το Κοράνι το 2015 αθωώθηκε, αφού το κοινοβούλιο της Δανίας ανέτρεψε ένα νόμο κατά της βλασφημίας, ο οποίος είχε θεσπιστεί εδώ και ενάμιση αιώνα.

Ο πολύ περίεργος λόγος που οι Ισπανοί τρώνε αργά το βραδινό τους [εικόνες]

Σίγουρα αν σε ρωτήσει κάποιος να του πεις τον πιθανόν λόγο που οι Ισπανοί συνηθίζουν να τρώνε το βραδινό τους μετά τις 10 το βράδυ, τότε το πρώτο που θα σου ερχόταν στο μυαλό είναι λόγω της απογευματινής σιέστα. Κι όμως, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα.

Ο δολοφόνος του Σοφικού σκότωσε τη γυναίκα του κι έπαιζε χαρτιά στο καφενείο!

Την σκότωσε και την έθαψε στον οικογενειακό τάφο, πριν δηλώσει την εξαφάνισή της - Ήταν πάντα ήσυχος και φιλικός, λένε γι' αυτόν οι γείτονές του στην Νέα Ιωνία, όπου έμενε μόνιμα


Σάλος με το φιλί του Μπέκαμ στην κόρη του -Η φωτογραφία που εξόργισε τους φαν του [εικόνες]

Με μία του φωτογραφία στο Instagram, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατάφερε να προκαλέσει την οργή ορισμένων διαδικτυακών του φίλων.

Μητσοτάκης: «Μια μεγάλη ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η σημερινή παγκόσμια ημέρα για την προστασία του περιβάλλοντος είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, κυρίως απέναντι στις επόμενες γενιές.


«Ο γάμος μου με την Νταϊάνα είναι μια ελληνική τραγωδία» -Οι επιστολές του Καρόλου στη Νάνσι Ρίγκαν

Την ώρα που ο γάμος του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα κατέρρεε, ο πρίγκιπας Κάρολος αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του.

Επιασε χαρτί και στυλό και έγραψε:

«Live» επιτήρηση της επιστροφής των εκδρομένων από το Drone της Αστυνομίας

Με τη χρήση drone επιτηρεί αυτή τη φορά η Τροχαία το εθνικό οδικό δίκτυο στην Αθηνών - Λαμίας - Χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή την ώρα η κυκλοφορία


Πέθανε ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Σεΐκ Τιοτέ

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκαλεί η είδηση του θανάτου του Σεΐκ Τιοτέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος Τιοτέ υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση της ομάδας...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΛ@ΚΑΣ! Βασίλης Βασιλικός: Έπρεπε να απειλήσουμε με πιστόλι, τι άλλο είχαμε να χάσουμε; Σαν τους πρώτους χριστιανούς οι ισλαμιστές!

[Και φυσικά το γελοίο υποκείμενο συνεχίζει να στηρίζει Τσίπρα αφού "αντικειμενικά δεν μπορούσε να φτιάξει το «σπίτι» διότι τον δέσμευαν οι υπογραφές των προηγουμένων"... όσο για την εξομοίωση των πρώτων Χριστιανών που άθελά τους τους πέταγαν στα λιοντάρια και των ισλαμιστών που ζώνονται εκρηκτικά για να σκοτώσουν άλλους, ούτε μαθητής δημοτικού δεν θα το σκέφτονταν]

Για την Αριστερά και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ο οποίος δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε να επιλέξει ανάμεσα στην καταστροφή και στην υποταγή και επέλεξε την υποταγή, η οποία όπως είπε «δεν είναι ευχάριστη».


Ιταλία: Αναστολή στην ποινή αρχινονού αποφάσισε ο Αρειος Πάγος -Είχε καταδικαστεί 17 φορές ισόβια

Υπέρ της δυνατότητας αναστολής της ποινής, στην οποία έχει καταδικασθεί ο αρχινονός της Κόζα Νόστρα, Τοτό Ριίνα τάχθηκε ο 'Αρειος Πάγος της Ιταλίας.


Φλόριντα: Τον απέλυσαν και σκότωσε πέντε πρώην συναδέλφους του [εικόνες & βίντεο]

Πέντε άνθρωποι, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα σε χώρο εργασίας στο Ορλάντο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έγινε γνωστό από το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Όραντζ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο.


BINTEO-Ο βιαστής της Δάφνης επιμένει: «Δεν βλέπω από το 2013, κάνουν την τρίχα τριχιά»

Ενα μήνα μετά τη σύλληψή του ο βιαστής της Δάφνης, που βασάνισε την 20χρονη φοιτήτρια μίλησε για να πει την δική του εκδοχή στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τώρα που το ξαναβλέπετε τι πιστεύετε;

Είχαν αυταπάτες ή είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες της ιστορίας;

Πως και γιατί έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των Τούρκων το 1453

Οι αναφορές των χρονικογράφων που ήταν παρόντες στην πολιορκία και των ιστορικών της εποχής - Τα πρόσωπα, τα γεγονότα και οι παράγοντες που οδήγησαν στην Άλωση
ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ

Ο Schaeuble - Αδόλφος!

Του Γιάννη Σιδέρη

Αν η παραληρηματική ανάρτηση της κας Αφροδίτης Μάνου για τον «λαομίσητο παραπληγικό» Wolfgang Schaeuble αφορούσε μόνο την προσωπική της γνώμη δεν θα την σχολιάζαμε. Η πρώην συμπαθής αοιδός σε ένα αδιανόητο σχόλιο, έγραψε μεταξύ άλλων, ότι «Ο Schaeuble ΔΕΝ ΑΘΩΟΝΕΤΑΙ επειδή είναι παραπληγικός. Είναι ένας παράφρων σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός ακριβώς γι’ ΑΥΤΕΣ του τις ιδιότητες από κάποιον που, θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες σαν τον πεις ηλίθιο, θες σαν τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε, κι έτσι θα μείνει στην ιστορία. Ο Αδόφος Schaeuble είναι ένας κατάπτυστος και λαομίσητος παραπληγικός και προσωπικά δεν τον κατατάσσω στους ανθρώπους...

ΣΚΙΤΣΟ-Ακόμα ψάχνει ο Τσακαλώτος το τέρμα

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Μπορεί ο άνθρωπος να βαδίσει σε άλλους πλανήτες;

Μια ομάδα ισπανών ερευνητών ανακάλυψαν ότι η βαρύτητα ορισμένων πλανητών είναι εντυπωσιακά παρόμοια με αυτήν της Γης.

ΤΡΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Το Βρετανικό Μουσείο διοργανώνει π@ρνογραφικό κυνήγι... ελληνικών αγγείων!

«Ερωτικό κυνήγι» μόνο για ενηλίκους, με βάση τα ελληνικά εκθέματα ετοιμάζεται να διοργανώσει το Βρετανικό Μουσείο.

Οπως αποκαλύπτει η Daily Mail, το Βρετανικό Μουσείο ετοιμάζει διαδραστικές περιηγήσεις, κάτι σαν «ερωτικό κυνήγι» προκειμένου οι επισκέπτες του -αυστηρά άνω των 18- να ανακαλύψουν τους πιο...

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Πέταξαν αυγά αντί για ρύζι σε ποδοσφαιριστή και μοντέλο που παντρεύτηκαν στην Κύπρο

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 3 Ιουνίου, ο διάσημος Κύπριος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μερκής και η αγαπημένη του Αντρεα Κυριάκου.

Αμερικανικό περιοδικό βρήκε το καλύτερο νησί στον κόσμο και είναι ελληνικό -Δύο ακόμη στη λίστα [εικόνες]

Γαλάζια νερά, ηλιόλουστα πρωινά, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα με έντονα χρώματα, κοσμοπολιτικός αέρας, καλό φαγητό και φιλοξενία είναι λόγοι που οι ταξιδιώτες επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Ο μπετόστοκος που προκάλεσε τον πανικό στο Τορίνο -Ανακρίνεται από την ιταλική αστυνομία [εικόνες & βίντεο]

Ένας ημίγυμνος νεαρός με σακίδιο στην πλάτη, στέκεται ακίνητος μέσα στο χάος της κεντρικής πλατείας San Carlo του Τορίνο με τα χέρια ανοικτά. Οι κινήσεις του θυμίζουν καμικάζι. Το πλήθος απομακρύνεται πανικόβλητο.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που βρετανοί αστυνομικοί εξουδετερώνουν τους δράστες

Το βίντεο αποδεικνύει αυτό που φαίνεται και στη φωτο με τους νεκρούς ισλαμιστές: Ότι τους εξουδετέρωσαν απλοί ΗΡΩΕΣ αστυνομικοί και όχι οι "αστακοί κομάντο" που συνήθως σκάνε μύτη όταν έχουν τελειώσει όλα...

Ένας νεαρός άντρας που βρέθηκε στην Αγορά Μπόροου του Λονδίνου το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που οι τρεις τζιχαντιστές επιτέθηκαν σε ανυποψίαστους πολίτες, σκοτώνοντας επτά και τραυματίζοντας περίπου 50, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την στιγμή που οι βρετανοί αστυνομικοί πυροβολούσαν εναντίον των δραστών.


Η Χάιντι Κλουμ μας κάνει την καλύτερη διαφήμιση: Ελλάδα είσαι πανέμορφη [εικόνα]

Στη Μύκονο βρέθηκε για 5 μέρες το σούπερ μόντελ Χάιντι Κλουμ και έδειξε οτι μαγεύτηκε από τις ομορφιές της.


Οι σημειώσεις της αστυνομίας που μαρτυρούν ότι ο μακελάρης του Λονδίνου ήταν γνωστός στις αρχές [εικόνες]

Τον γύρο των βρετανικών Μέσων έχουν κάνει οι σημειώσεις ντεντέκτιβ τις οποίες συνέλαβε ο φακός καθώς αποχωρούσε από ένα διαμέρισμα έπειτα από επιδρομή της αστυνομίας με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου.