06 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-"Καλώ σε επανάσταση" ούρλιαζε ο Καμμένος...

... μετά έκατσε στην καρέκλα και έχει πιαστεί το χέρι του να υπογράφει μνημόνια

Τατσόπουλος για την πολιτική αλητεία της Κορίνας...

Γνωστό τρολάκι του διαδικτύου η Κορίνα Βασιλοπούλου (Περιφερειακή σύμβουλος της Δούρου), διορίστηκε στο ΥΠΕΞ του Κοτζιά με προσόν ότι στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter και εκτός του να βρίζει όσους της χαλάνε τη σούπα ("πο@τανάκι των δανειστών ο Στούπας") δεν διστάζει να αναπαράγει, εν γνώσει της, ακόμα και ψεύτικες ειδήσεις... Δείτε τι γράφει ο Τατσόπουλος για το πληρωμένο τρολ που με θράσος παραδέχεται ότι αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις:

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι στέλνουν αντιφρονούντες πακέτο στον Erdogan;

Περιστατικά παράδοσης στις τουρκικές αρχές ανθρώπων που επιζητούσαν διεθνή προστασία στην Ελλάδα επειδή διώκονται στην Τουρκία, καταγγέλει η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ).


Ά. Συρίγος: Το Κατάρ ως κράτος χρηματοδοτεί εξτρεμιστικές οργανώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον ρόλο του Κατάρ στη διεθνή τρομοκρατία και τις επιπτώσεις του αποκλεισμού του από τις υπόλοιπες αραβικές χώρες, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος.

Ο πιο άτυχος... τυχερός τουρίστας: Ήταν στο Λονδίνο το Σάββατο και σήμερα στην Παναγιά των Παρισίων!

Από τη μία τρομοκρατική επίθεση στην άλλη πέφτει ο 43χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος
Ξεκινώντας τις διακοπές του στην Ευρώπη, ο 43χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος Μάθιου Σέρι Χολμς σίγουρα δεν περίμενε ότι θα έπεφτε από τη μία τρομοκρατική επίθεση στην άλλη.

Αντνάν Κασόγκι: Πέθανε ο Σαουδάραβας μεγαλέμπορος όπλων με το φανταχτερό lifestyle

Ήταν γνωστός για τις σκοτεινές δραστηριότητες και τον έκλυτο βίο του - «Έφυγε» σε ηλικία 82 ετών, χτυπημένος από τη νόσο του Πάρκινσον
Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 82 ετών, άφησε σήμερα ο Σαουδάραβας πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και έμπορος όπλων, Αντνάν Κασόγκι.

Συναγερμός στην Ευρώπη: Σαρώνει η σύφιλη μεταξύ των gay στη Βρετανία

Το 2016 καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός από το 1949 - Αύξηση κατά 12% σε σχέση με το 2015 και σχεδόν διπλάσια κρούσματα σε σχέση με το 2012


ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΝΟ➤Στοιχεία από το εξωτερικό αναμένουν οι δικαστικοί λειτουργοί για λίστες φοροφυγάδων και Panama Papers

Σύμφωνα με την Ένωση Ερευνητών Δημοσιογράφων στα Panama Papers εμφανίζονται περίπου 220 υπεράκτιες εταιρείες «ελληνικού ενδιαφέροντος» με εμπλεκόμενους, είτε δικαιούχους, είτε στελέχη, είτε διαχειριστές τους, περίπου 400 πρόσωπα


Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ συζήτησε με τον Τζο Μπάιντεν θέματα διμερούς, περιφερειακού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος- Τη σημασία της Ελλάδας για τα αμερικανικά γεωστρατηγικά συμφέροντα επισήμανε ο κ.Μπάιντεν


Αποθέωση για Ρεχάγκελ στο Ηράκλειο – Επισκέφτηκε σχολεία και μοίρασε αυτόγραφα (ΦΩΤΟ)

Σε σχολεία του Ηρακλείου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (6/6) ο Ότο Ρεχάγκελ, μοιράζοντας χαρά και αυτόγραφα στους μικρούς μαθητές.

Εντυπωσιακό βίντεο: Η στιγμή που ένας μετεωρίτης -πιο φωτεινός από το φεγγάρι- πέφτει στη Γη

Η κάμερα ενός ερασιτέχνη… έπιασε τη στιγμή που στον κατασκότεινο ουρανό της παραλίας του Ντέβον στη Βρετανία, «εισβάλει» μία τεράστια φωτεινή μπάλα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε μπαμπάς -Η Αμάλ γέννησε τα δίδυμα, αγοράκι και κοριτσάκι

Από σήμερα ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι και επίσημα... μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Αμάλ γέννησε τα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.


ΕΣΗΕΑ: Ολα τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές-Υποψήφια κι η Γιάμαλη

Η Εφορευτική Επιτροπή της Ε.Σ.Η.Ε.Α. μετά την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων, συνήλθε στα Γραφεία της Ενώσεως, προκειμένου να ανακηρύξει τους υποψήφιους στις αρχαιρεσίες της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017, για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ και των αντιπροσώπων στο 8ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.


ΒΙΝΤΕΟ - ντοκουμέντο με τον δράστη της επίθεσης στην Παναγία των Παρισίων-Με τα χέρια ψηλά 900 άτομα κλείστηκαν στο ναό!

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και συνέλαβαν τον δράστη, που δηλώνει μέλος του Ισλαμικού Κράτους - Οι τουρίστες κλείστηκαν μέσα στο ναό για να προστατευτούν - Ελαφρά τραυματίας ένας αστυνομικός

Το Breitbart απέλυσε συντάκτριά του λόγω ρατσιστικών tweet κατά του Ισλάμ

Όπως φαίνεται, ακόμα και το διάσημο για τη ακροδεξιά ρητορική του Breitbart έχει κάποια όρια σχετικά με το τι μπορούν και δεν μπορούν να λένε οι συντάκτες του στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από την απόλυση μιας ακόμη δημοσιογράφου που εξέφρασε ανοιχτά την ισλαμοφοβία της μέσω μιας ανάρτησής της στο Twitter.

ΠΕΣ ΤΑ! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΑ! Γαβρόγλου: Τα Συμβούλια Ιδρυμάτων μας διέσυραν!

Ο υπουργός υπεραμύνθηκε των ρυθμίσεων που φέρνει στη Βουλή και υποστήριξε ότι τα Συμβούλιο Ιδρυμάτων μας διέσυραν: Κι όμως, σ΄αυτά μετείχαν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί από διεθνή πανεπιστήμια


ΦΩΤΟ-Η Ρία Αντωνίου μαγειρεύει

Η Ρία Αντωνίου είναι μοντέλο και ξέρει πολύ καλά πώς να προκαλεί εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό, αφού οι φωτογραφίες είναι άκρως σέξι κι αποκαλυπτικές.

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ! Τουρκικά κατασκοπευτικά «σάρωσαν» το Αιγαίο: 37 παραβιάσεις την Τρίτη

Τέσσερα μαχητικά, τα δύο οπλισμένα και τρία τύπου CN-235 πέταξαν πάνω από το Κεντρικό, Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο


Καταγγελία Λαφαζάνη: «Η γερμανόδουλη κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει το Κοντομαρί Χανίων ως μαρτυρικό χωριό»

Εδώ στο Κοντομαρί, βλέπουμε ότι η κυβέρνηση γυρίζει την πλάτη στο δίκαιο εθνικό αίτημα που έχει υποβληθεί εδώ και πέντε χρόνια από τον τοπικό Δήμο, να αναγνωρισθεί, στη μνήμη των εκτελεσθέντων ηρώων, το Κοντομαρί ως μαρτυρικό χωριό, ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης


Survivor - Σάλος με τη selfie που έβγαλαν οι "Διάσημοι" - ΦΩΤΟ

Με τον Λάμπρο Χούτο και τον Στέλιο Χανταμπάκη, συναντήθηκε χθες το βράδυ ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor.

ΝΔ: Για την κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ όλα βαίνουν καλώς για τη χώρα

Ενώ η οικονομία είναι βαλτωμένη και στο θέμα του χρέους δεν διαφαίνεται αισιόδοξη προοπτική, ο κ.Τσίπρας ψάχνει συνενόχους στην αποτυχία του, σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση

Ισραηλινή νοσοκόμα θηλάζει μωρό Παλαιστίνιας -Η μητέρα του χαροπαλεύει

Μια συγκινητική φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η οποία απεικονίζει μια Ισραηλινή νοσοκόμα να θηλάζει ένα Παλαιστίνιο μωρό προκειμένου να το σώσει.


Χρίστος Δήμας (ΝΔ): Μόλις 1 στις 23 προγραμματισμένες δράσεις ΕΣΠΑ έχει προκηρυχθεί

Επίθεση κατά του ΥΠΟΙΚ έκανε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, για την πορεία του ΕΣΠΑ.


ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 2 ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; Ερευνα Ernst & Young: Οκτώ στα δέκα στελέχη επιχειρήσεων θεωρούν διαδεδομένη τη διαφθορά στην Ελλάδα

Απογοητευτικά είναι τα ευρήματα έρευνας της EY για θέματα απάτης και διαφθοράς καθώς το 81% των στελεχών επιχειρήσεων θεωρεί ότι η διαφθορά είναι διαδεδομένη στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα δε ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ένα στα πέντε στελέχη αναφέρει ότι έχει δεχτεί πιέσεις για να μην αναφέρει παραβατικά κρούσματα.


Ένα χρόνο μετά, οι εργαζόμενοι του Athens Ledra αποχωρούν από το ξενοδοχείο

Την αποχώρησή τους την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως υποστηρίζουν, ότι θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους – αντιθέτως θα τις κλιμακώσουν υπό άλλη όμως μορφή.


Ολοι «μουγγοί» μπροστά στον Τσίπρα: Χωρίς διαφωνίες έληξε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κλίμα αμηχανίας υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον «πάγο» των Ευρωπαίων για χρέος και QE. Οι εκπρόσωποι όλων των τάσεων μετείχαν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, υπό τον πρωθυπουργό.


Κομισιόν για χρέος: Βάση η συμφωνία του Μαΐου του 2016

Την ανάγκη να υπάρξει μια κοινή «κατανόηση» στο ζήτημα του ελληνικού χρέους τις επόμενες εβδομάδες, υπογράμμισε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.


ΒΙΝΤΕΟ-H Federbet κατονομάζει ομάδες της Football League για «περίεργα παιχνίδια»!

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, η εταιρία Federbet, που ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού αναφέρει ότι υπήρξαν περίεργα πονταρίσματα και περίεργες κινήσεις αποδόσεων σε παιχνίδια της Football League, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


«Φουντώνουν» τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια

Κόντρα στη γενικότερη τάση συγκράτησης ή μείωσης των προβληματικών δανείων, πήγαν τα στεγαστικά δάνεια στο πρώτο τρίμηνο του έτους, σπάζοντας το φράγμα του 42%.


ΒΙΝΤΕΟ-Τα'σπασε ο Ροναλντίνιο σε Ρέμο και Μύκονο

Χόρεψε, έπαιξε τουμπερλέκι, πέταξε γαρύφαλλα αλλά και έβγαλε αμέτρητες σέλφι - Την επόμενη βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να ανοίξει κιβώτια με σαμπάνιες σε ένα τρελό πάρτι

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, ο Ροναλντίνιο άφησε το στίγμα του τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο.

Το νέο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος στις αγορές

Υπό το πρίσμα του νέου αδιεξόδου που ορθώνεται για το χρέος αλλά και τον «πάγο» που έβαλαν οι Ευρωπαίοι στο QE, ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώνεται να αλλάξει αφήγημα.


Πρόσωπο αποτυπώνεται σε ουρανοξύστη - ΦΩΤΟ

Μερικοί βλέπουν πρόσωπα σε όλα – στα σύννεφα, στη διάταξη των βαλβίδων στο νεροχύτη, σε πρίζες… Τώρα στη Μελβούρνη υπάρχει ένα τεράστιο πρόσωπο στην πρόσοψη ενός κτιρίου. Το κτίριο, που ονομάζεται “Πορτρέτο”, βρίσκεται στο Carlton United και Brewery στην οδό Swanston και φυσικά κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

ΈΠΟΣ! Είδε το τζιχαντιστή με φανέλα Αρσεναλ και επιτέθηκε φωνάζοντας "Γαμ@μένοι είμαι Μίλγουολ"

Ο οπαδός της λονδρέζικης ομάδας που πάλεψε με τους τρεις εξτρεμιστές και έσωσε δεκάδες ανθρώπους το βράδυ του Σαββάτου - Δέχθηκε οκτώ μαχαιριές, αλλά συνέχισε να παλεύει


Στα 5 δισ. σταθεροποιήθηκαν τα χρέη του κράτους σε ιδιώτες

Παραμένουν και πάλι υψηλότερα όμως από τα 4,836 δισ. που είχαν φτάσει τον Ιανουάριο και από μόλις (;) 4,579 δισ. όπου «έκλεισαν»  για το 2016


Συναγερμός στο Παρίσι - Άνδρας επιτέθηκε με σφυρί σε αστυνομικό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας αποπειράθηκε να επιτεθεί σε έναν αστυνομικό, κοντά στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV.

ΣΥΡΙΖΑ: Βαρκούλα χωρίς πυξίδα και χωρίς ελπίδα

Του Σάκη Μουμτζή

Στην πολιτική ένας ηγέτης ή ένα κόμμα πρέπει να διαθέτει έναν στρατηγικό στόχο ευκρινή και κατανοητό από τον λαό. Ετσι, γύρω από αυτήν την στρατηγική επιλογή θα αναπτύξει τους ενδιάμεσους σταθμούς και θα συσπειρώσει τον κόσμο.


ΓΑΤΑΚΙ! Η φωτογραφία που δείχνει τι είναι αυτό που φοβάται ο Ερντογάν

Μία φωτογραφία 1000 λέξεις!

Η φωτογραφία δείχνει την πλήρη ανασφάλεια που έχει ακόμη το καθεστώς Ερντογάν, σχεδόν ένα χρόνο μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου 2016.

Τα 10 καλύτερα γκολ της χρονιάς στο Champions League

Η UEFA επέλεξε τα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν για το Champions League, με την βοήθεια ειδικών όπως οι Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον


Δεν υπάρχει! Πώς μια καλεσμένη «έκλεψε» από τη νύφη την παράσταση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεαρή κοπέλα η οποία ήταν καλεσμένη σε γάμο «έκλεψε» από τη νύφη την παράσταση την ώρα που εκείνη έκανε την είσοδό της στην εκκλησία.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Τhe bad english language Terens Quick speaks

Διακοπές στην Αυστραλία έκανε ο τιτάνιος Τέρενς-Νικόλαος-Σπένσερ Κουίκ. Ο γίγαντας που σημειωτέον διαθέτει και αγγλική υπηκοότητα θέλησε να κολακεύσει κάποιον γράφοντας ένα tweet στα αγγλικά... ε, καλύτερα να μην το έγραφε αφού έγινε περίγελος και αναγκάστηκε να το διαγράψει άρον-άρον... Δείτε επίπεδο αγγλικών Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών:

Οι εντυπωσιακές γυναίκες νίντζα του Ιράν -Μαθαίνουν να κόβουν λαιμούς [βίντεο]

Βγαλμένες από ταινίες μοιάζουν οι σκηνές που εκτυλίσσονται κατά την εκπαίδευση 4.000 γυναικών στο Ιράν προκειμένου να γίνουν... νίντζα!


Πρετεντέρης: Όταν αποφασίσεις να κερδίσεις για πάρτη σου, τότε θα χάσεις μόνος

"Το πικρό ποτήρι βρίσκεται πάνω στο τραπέζι και η κυβέρνηση θα το πιει μόνη της" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Κατάρ: Δείτε την φωτογραφία που αποτυπώνει την κρίση στις χώρες του Κόλπου

Μετά την απόφαση πέντε χωρών, της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Μπαχρέιν και των Μαλδίβων να διακόψουν τις σχέσεις τους με το Κατάρ με την κατηγορία πως υποστηρίζει την τρομοκρατία στην περιοχή, η κρίση μεταξύ των χωρών του Κόλπου φαίνεται πως κλιμακώνεται γρήγορα.

Βίντεο-σοκ: Άντρας παγιδεύεται σε ανελκυστήρα και χάνει τη ζωή του

Σοκ προκαλεί το βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή που ένας άντρας παγιδεύεται σε έναν ανελκυστήρα, όταν ξαφνικά οι πόρτες κλείνουν τα πόδια του.


Αγκαλιά με το «King George» η ΛΑΜΨΑ

Του Αλέξανδρου Κασιμάτη

Αγκαλιά με το King George είναι η ΛΑΜΨΑ καθώς η Eurobank έχει την υποχρέωση, βάσει της σύμβασης μίσθωσης που έχει υπογράψει, να θέσει υπόψη της την υψηλότερη προσφορά που θα δεχτεί στο διαγωνισμό που έχει προκηρύξει για την πώληση του ξενοδοχείου.


ΒΙΝΤΕΟ-Ήρωας ο Ρουμάνος φούρναρης που έσωσε 20 ανθρώπους στην αγορά του Μπόροου

Το βράδυ του Σαββάτου, καθώς δύο τρομοκρατικές επιθέσεις χτύπησαν την Γέφυρα του Λονδίνου και την κοντινή αγορά Μπόροου, αφήνοντας πίσω τους επτά νεκρούς και 48 τραυματίες, 20 άνθρωποι σώθηκαν χάρη στην γενναιότητα ενός Ρουμάνου φούρναρη.

ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ! Ξεβράκωμα η ακύρωση του Euro Working Group: Τι ισχυρίζεται το ΥΠΟΙΚ

Με τη φράση «δεν ήταν προγραμματισμένη» στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ενημέρωσαν μετά το μεσημέρι ότι η αναμενόμενη σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group δεν θα γίνει σήμερα.


Σοκαριστικές κατηγορίες γυναίκας κατά Μπιλ Κόσμπι: Μου έδωσε χάπι και μετά με βίασε

Η πρώην βοηθός του Μπιλ Κόσμπι, Κέλι Τζόνσον, ήταν η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη του άνδρα και αποκάλυψε πως το 1996 ο ηθοποιός την είχε βιάσει σε ένα ξενοδοχείο του Μπελ Ερ.


To Lonely Planet έβγαλε τιμοκατάλογο -Πόσο κοστίζουν (την ημέρα) οι διακοπές στην Ελλάδα [λίστα]

Στο ερώτημα πόσο μπορεί να κοστίσει σε κάποιον ένα ταξίδι στην Ελλάδα προσπάθησε να απαντήσει το Lonely Planet.

Ελληνες που ζουν στο Κατάρ: Υπάρχει πανικός, έχουμε αποκλεισμό

Ώρες αγωνίας ζουν οι περίπου 3.000 Έλληνες που ζουν στην Ντόχα και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις του Κατάρ.

ΒΙΝΤΕΟ-Απορώ γιατί ασχολούμαστε... αφού ο Αλέξης έχει πει ότι η αξιολόγηση έκλεισε και πήρε και το χρέος

Η αξιολόγηση έκλεισε με πολιτική διαπραγμάτευση, με μηδενικό δημοσιονομικό κόστος και πήραμε και το χρέος, έλεγε...