18 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Κόκκινη γραμμή; Ποια κόκκινη γραμμή;

Εντάξει έλεγε και καμιά μαλ@κία παραπάνω ο Τσίπρας... σιγά μην τον κρεμάσουμε κιόλας!

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η bodybuilder (και ηθοποιός) που είχε σχέση με τον Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους στο γυναικείο κοινό παίκτες του τηλεοπτικού σόου επιβίωσης Survivor.

Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Αγιο Δομίνικο μέχρι και τον τελικό, όσο και μετά το τέλος του ριάλιτι, ο νεαρός...

Γερμανία: 12 εκατ.ευρώ το κόστος για τις ασφαλιστικές από τα επεισόδια στο Αμβούργο

Τα μεγάλα επεισόδια που προκλήθηκαν στο Αμβούργο κατά την σύνοδο της G20 πριν λίγο καιρό, κοστίζουν στις ασφαλιστικές εταιρείες περίπου 12 εκατ. ευρώ.


Μόρια: Κατεστάλη η εξέγερση - Πέντε αστυνομικοί τραυματισμένοι

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου κατέπνιξαν το απόγευμα την εξέγερση των Αφρικανών κυρίως μεταναστών, η οποία είχε ξεκινήσει το μεσημέρι, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν περισσότερες από 30 συλλήψεις μεταναστών.

Βίντεο- Μπέρδεψαν τον Βρούτση με τον Βούτση

Τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση μπέρδεψαν στον ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.


Απίστευτο: ΜΚΟ… με «σκέλος» ένοπλων μισθοφόρων «αλωνίζει» στα νησιά του Αιγαίου με άγνωστη χρηματοδότηση!

Μια απίστευτη περίπτωση Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) που «αλωνίζει» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, της ERCI, αποκαλύπτει ο βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος με ερώτησή του στην Βουλή.

Λογαριασμό στο facebook έκανε ο Κυριάκος Παπαχρόνης [εικόνα]

Στον κόσμο τον social media αποφάσισε να εισέλθει ο Κυριάκος Παπαχρόνης, ο επονομαζόμενος «δράκος της Δράμας».

Ασύλληπτη πρόκληση των Τούρκων: Παρενόχλησαν το Σινούκ που μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Διπλή τουρκική πρόκληση σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας σημειώθηκε σήμερα, εντασσόμενη στη γνωστή και αυξανόμενη ρητορική προκλήσεων από πλευράς της Άγκυρας.

Ενας ομογενής επικεφαλής του Πρωτοκόλλου στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ -Ο Μιχάλης Καρλούτσος

Ενας ομογενής, ο Μιχάλης Καρλούτσος, διορίσθηκε επικεφαλής του Πρωτοκόλλου στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Είναι μία καταπληκτική ευλογία και τιμή για μένα και ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων ως επικεφαλής του Πρωτοκόλλου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπό τον υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον», δήλωσε σε αποκλειστική του συνέντευξη στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης.


ΦΑΠΕΣ από Ευρωπαίους αξιωματούχους: Δεν αρκεί μόνο μια «έξοδος» στις αγορές...

Η επερχόμενη επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές είναι ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από τα μνημόνια, αλλά αυτό δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.


Συγκλονιστικό βίντεο - Σκύλος σώζει ελαφάκι από πνιγμό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη διάσωση ενός μικρού ελαφιού από έναν σκύλο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο σκύλος στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ άκουσε αρχικά τη μητέρα του ελαφιού να κλαίει στην ακτή και χωρίς κανένα ενδοιασμό βούτηξε στη λίμνη για να το σώσει.


Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΟΑΣΘ

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

Ψηφίσθηκε επί της αρχής στην  Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών,  για «το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις» που αφορά τον ΟΑΣΘ.


Νέα συγκέντρωση για την Ηριάννα – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Λαϊκής ενότητας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση φυλάκισης της Ηριάννας. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνεται προς την Βουλή.

Βίντεο: Η Ηριάννα διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα, λέει ο πατέρας της

[Και τι δουλειά είχε ρε πατέρα να μπλέξει με το αληταριό;] 

«Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση» είπε για τις καταστροφές στα καταστήματα της Ερμού - «Θέλουμε μια δίκαιη δίκη»


Σημίτης – Παπαντωνίου: Σούσι χωρίς χαιρετισμούς

Η νύχτα ήταν γλυκιά και ένα απαλό αεράκι, σαν χάδι, φύσαγε σε μια από τις πιο όμορφες αυλές των Βορείων προαστίων, εκεί όπου στεγάζεται το Oozora, στον χώρο του παλιού Cash.

Πρετεντέρης: Ο ΠτΔ μετά το ζεύγος Ρουβά πρέπει να συγχαρεί τον Τζανακόπουλο

"Αφού αντέχει να εκπροσωπεί μια τέτοια κυβέρνηση είναι άξιος συγχαρητηρίων" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-WP: Είναι ο Πούτιν μια «απάτη» του τζούντο; -Blogger τον καλεί σε «μονομαχία»

Οι ικανότητες του Βλαντιμίρ Πούτιν στις πολεμικές τέχνες είναι θρυλικές. Τα ρωσικά ΜΜΕ έχουν μεταδώσει άπειρα ρεπορτάζ με τον πρόεδρο της χώρας να επιδεικνύει τις ικανότητές του στο τζούντο.

Βόλος: Εφοδος αντιεξουσιαστών στην πρυτανεία του Παν. Θεσσαλίας -Τραυματίστηκε εργαζόμενη

Αντιεξουσιαστές έκαναν έφοδο στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία εργαζόμενη στη Γραμματεία.


ΠΑΡΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Καμμένος για τις επαφές του με τον Γιαννουσάκη

Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα κληθεί τελικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παράσχει πληροφορίες και στοιχεία αναφορικά με τις παραδεδεγμένες από τον ίδιο επαφές του, με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη και έγκλειστο σε σωφρονιστικό κατάστημα, Ευθύμιο Γιαννουσάκη.


Μητσοτάκης: Ανίκανος ο Τόσκας, η χώρα σε θεσμικό κατήφορο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Ο Κουρτάκης για τα απλήρωτα πρόστιμα και την «κρυμμένη» βίλα του Τριανταφυλλόπουλου

Η «μηχανή» με τις συκοφαντίες, οι αγωγές και η εταιρεία για να γλιτώσει τις αποζημιώσεις

Πέντε καταδίκες για την υπόθεση του πρώην προέδρου του Συνασπισµού, Νίκου Κωνσταντόπουλου, πέραν των υπολοίπων, στη διάρκεια της τηλεοπτικής του πορείας έχει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ζωή του μεγάλου νικητή του Survivor πριν μπει στο παιχνίδι- ΕΙΚΟΝΕΣ

Ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1982 και μεγάλωσε στην Σκιάθο. Εκείνος και ο αδερφός του ο Χάρης περνούσαν τα καλοκαίρια τους στο χωριό Δούκα
της Ηλείας, απ’ όπου καταγόταν ο αείμνηστος πατέρας τους, ο Παναγιώτης. Για μερικά χρόνια, μάλιστα, μετακόμισαν στο χωριό, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα τους.

Κάστανο Αγίου Παϊσίου: Η Μητρόπολη απαντά με θλίψη

Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργήσει η έκθεση προς προσκύνηση ενός κάστανου του Αγίου Παϊσιου η Μητρόπολη Αιτωλίας αποσαφηνίζει τον διαχωρισμό ανάμεσα στα ιερά λείψανα των αγίων και σε διάφορα αντικείμενα τους, επισημαίνοντας πως η αγάπη και ο σεβασμός για τους Αγίους μας, οδηγεί σε υπερβάλλοντα σεβασμό των αντικειμένων τους, τα οποία σίγουρα αποτελούν ιδιαίτερη προσωπική ευλογία, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν εξισώνονται με τα Ιερά Λείψανα και τις θαυματουργές Εικόνες.


Formula 1: Μπηχτές Μάσα για Μίκαελ Σουμάχερ

Οχι και τόσο κολακευτικά σχόλια είχε ο Φελίπε Μάσα για τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός ανέφερε, ότι βοηθά πολύ τον Λανς Στρολ στη Williams, επειδή ο νεαρός βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση. Συμπλήρωσε επίσης, ότι ο 18χρονος «καταλαβαίνει πλέον το αυτοκίνητο καλύτερα και γνωρίζει, τι χρειάζεται».

Η Ρωσία θα δανείσει την Τουρκία για να αγοράσει τους πυραύλους S 400

Η Τουρκία θα λάβει υπό μορφή δανείου από την Ρωσία, ένα μέρος του ποσού που θα πρέπει να καταβάλει για την αγορά των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400


ΝΔ για την Ηριάννα: Ο Κοντονής, ηθικός αυτουργός για τα επεισόδια

Τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος υποστήριξε χθες στη Βουλή «ότι για μας είναι δυσάρεστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα» χαρακτηρίζει ως «ηθικό αυτουργό» των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, με ανακοίνωσή της η ΝΔ.


Βίντεο: «Ουρές» ταλαιπωρίας στην Κνωσό για χιλιάδες τουρίστες

Χιλιόμετρα... ταλαιπωρίας θα πρέπει να «διανύσουν» οι χιλιάδες επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού, που έρχονται από κάθε άκρη της γης, αφού, μολονότι... κατάφεραν να φτάσουν στην «πηγή», θα πρέπει να περιμένουν σε ατελείωτες ουρές, αν θέλουν να δουν από κοντά το κορυφαίο μνημείο του Μινωικού Πολιτισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Ντάνος μπέρδεψε την selfie με το... βίντεο

Χαμός με βίντεο στο οποίο «πρωταγωνιστεί» ο νικητής του Survivor και η Μάρα

Μετά τη νίκη του στο Survivor, επέστρεψε στη Σκιάθο, και από εκείνη την ημέρα γίνεται ένας μικρός χαμός.


Η απίστευτη ιστορία της 16χρονης Γερμανίδας, νύφης του ISIS, που βρέθηκε στη Μοσούλη

Στα ερείπια της Μοσούλης μαζί με είκοσι τζιχαντίστριες, κάποιες από τις οποίες φορούσαν γιλέκα με εκρηκτικά και κράδαιναν αυτόματα, συνελήφθη μια 16χρονη Γερμανίδα μαθήτρια, που το έσκασε από το σπίτι της για να πάει στη Συρία.


Καρέ - καρέ η «έφοδος» διαρρήκτη σε κατάστημα της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ξημερώματα Δευτέρας, άνδρας που φορά αθλητικά ρούχα και τζόκει και φέρει σακίδιο πλάτης, σταματά έξω από την κεντρική πόρτα, καταστήματος με είδη και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, που βρίσκεται επί της οδού Μαιζώνος στην Πάτρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Βενεζουέλα ΣΥΡΙΖΑ: «Πολεμιστές της ασφάλτου» λεηλατούν αλά «Mad Max» φορτηγό με ζάχαρη

Σκηνές που θυμίζουν την ταινία “Mad Max” εκτυλίχθηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Βενεζουέλας όταν μια ομάδα μοτοσικλετιστών επιτέθηκε σ’ ένα φορτηγό που μετέφερε ζάχαρη.


ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια των λάθρο στη Μόρια

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, αφού για μία ακόμα φορά βρίσκεται σε εξέλιξη εξέγερση μεταναστών στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας.


ΚΛΑΜΑ! Η Μέδουσα στην Κωνσταντινούπολη: Απαγόρευσαν την κυκλοφορία σε όσους είναι κάτω από 1,60-ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτα βίντεο με ανθρώπους να κάνουν δοκιμασίες «Survivor» για να αποφύγουν τα ορμητικά νερά - Ποτάμι το μετρό - Πλημμύρισαν δρόμοι, ανισόπεδοι κόμβοι, παγιδεύτηκαν αυτοκίνητα

Δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν πάρτι με σούβλα και ποτά για να γιορτάσουν το καλοκαίρι

Από πότε η δημόσια υπηρεσία κάνει πάρτι για την υποδοχή του καλοκαιριού και μάλιστα εν ώρα εργασίας; Αυτό διερωτάται σε άρθρο του το κυπριακό σάιτ philenews.com.


ΒΙΝΤΕΟ-Ιερά Σύνοδος: Ο παλαβιάρης "πατήρ Κλεομένης" που σπάει ΑΤΜ, ουδεμία σχέση έχει με την Εκκλησία της Ελλάδος

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο πατήρ Κλεομένης δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία, εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος.


Η Ρόδη Κράτσα στην παρέλαση στο Παρίσι παρέα με τον Μακρόν

Σε σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο Μακρόν, η κ. Κράτσα είχε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για την δέσμευσή του για μία δυνατή Ευρώπη και να εκφράσει την ελπίδα ότι θα είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ελλάδας

Τόσο στοιχίζει το «λάδωμα» στη Μόσχα

Η διαφθορά η οποία ως γνωστόν τρέφεται με τη δωροδοκία, ή την εξαγορά, ή κοινώς με το «λάδωμα», εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα προβλήματα της σημερινής Ρωσίας, παρά τον αγώνα που διεξάγει για την καταπολέμησή της η ρωσική κυβέρνηση, αλλά και η αντιπολίτευση με τον δικό της τρόπο –ιδιαίτερα η εξωκοινοβουλευτική, με το "Μέτωπο κατά της Διαφθοράς" του οποίου ηγείται ο Αλεξάντρ Ναβάλνι–, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις


Πέντε χρόνια μετά την επίθεση στην Πάρο, η Μυρτώ γιορτάζει γενέθλια στο σπίτι της

Πέντε ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται το Σάββατο από την αποφράδα εκείνη ημέρα που η Μυρτώ δέχτηκε την επίθεση από έναν Πακιστανό στην Πάρο, όπου παραθέριζε με τη μητέρα της και την αδερφή της.

Ω ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΡΜΗ! Σ. Αραβία: Συνελήφθη η γυναίκα που κυκλοφορούσε με μίνι φούστα -Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Η αστυνομία στη Σαουδική Αραβία συνέλαβε τελικά τη γυναίκα που κυκλοφόρησε δημοσίως φορώντας μίνι φούστα και η οποία είχε αναρτήσει το σχετικό βίντεο στα social media, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.


Ενταση στη δίκη Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ -Αντεγκλήσεις και αποβολές από την αίθουσα

Με εντάσεις, αντεγκλήσεις και... αποβολές από την δικαστική αίθουσα, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.


Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασάλου; (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πεδίο μάχης» είναι τα προσωπικά του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος μετά το Survivor «καίει» ακόμα περισσότερες καρδιές.

Όσο λοιπόν κι αν οι πρώην του ασχολούνται μαζί του, εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη από την…

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ O KAMMENOΣ! Ολοκληρώθηκε η πώληση της Αγοράς Μοδιάνο [εικόνες]

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πώληση της Αγοράς Μοδιάνο στην “One Outlet Α.Ε.” με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την οποία το ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζει το ποσοστό 43,63% εξ αδιαιρέτου κυριότητας επί του ακινήτου προς τον Επενδυτή.

Το πραξικόπημα που δεν έγινε

Του Σάκη Μουμτζή

Οσο περνά ο καιρός ανοίγουν στόματα και μαθαίνουμε τι έγινε, όχι μόνον το χρονικό διάστημα 23/6-13/7/2015, αλλά όλο το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Αντιληφθήκαμε, πως τίποτα από αυτά που μαθαίναμε τότε, αποσπασματικά, δεν ήταν τυχαίο, αλλά εντασσόταν σε μιαν ακολουθία γεγονότων.

Το «νούμερο», οι «άσχετοι» και οι… «άφωνοι»!

Του Θανάση Κ.

Ο Βαρουφάκης ξαναχτύπησε!

Και σε αποκλειστική συνέντευξή του διευκρίνισε στο Πανελλήνιο δύο πράγματα:

--Πρώτον, ότι δεν σχεδίαζε «παράλληλο νόμισμα», αλλά «παράλληλο σύστημα πληρωμών»!

Η φάρσα με το αλυσοπρίονο: Κατέρρευσε το θύμα της πλάκας [βίντεο]

Μια πολύ... «σκληρή» φάρσα έκανε ο Τομ Ντάνιελ Χάνσεν Σιλτ στον φίλο του την ώρα που οι δυο τους έκαναν δουλειές σε γκαράζ.

Την ώρα που ο φίλος του ασχολούταν με ένα αμάξι, ο Τομ κρατούσε αλυσοπρίονο κόβοντας σανίδες. Χωρίς να τον βλέπει ο φίλος του, το αφήνει κάτω και πιάνει ένα παρόμοιο εργαλείο χωρίς λεπίδα.

Γελάει το Twitter με τη #νεα_συνθεση_δικαστηριου του Κοντονή

Την κομμουνιστική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, με την προαναγγελία νέας δίκης με νέα σύνθεση δικαστηρίου, από τον Κοντονή, σχολιάζει ειρωνικά το Twitter.

Δείτε τι του σέρνουν οι χρήστες:

«Πλούσιος» μανάβης, επαγγελματίας παιδεραστής

Σχεδόν κανένας στο Βόλο δεν ξαφνιάστηκε με τη σύλληψη του 55χρονου στην Κέρκυρα όπου έκανε «διακοπές» με 15χρονη - Η «γκαρσονιέρα» στο μανάβικο και τα «παζάρια» με τη μάνα της