17 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ! Το ellinikahoaxes.gr ξεπλένει το κόψιμο της φώτο από τον Βαξεβάνη!

Γράφουν οι ξερόλες στο http://ellinikahoaxes.gr/2017/09/16/dimosiografiki-apati-tou-kosta-vaksevani/ ότι ο Βαξεβάνης δεν τροποποίησε τη φώτο από τη σελίδα της εταιρίας αφαιρώντας τον ΣΥΡΙΖΑίο και ανάμεσα σε άλλους "ψεύτες" βάζουν κι εμένα, ενώ αθωώνουν τη λαθροχειρία Βαξεβάνη και του δίνουν επιχείρημα να λέει...

Ελληνοαμερικανός πράκτορας και Καρχιμάκης στο σκαμνί για την υπόθεση παρακολούθησης του Κ. Καραμανλή

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση κατασκοπείας και παρακολούθησης του Κώστα Καραμανλή.

Στο σκαμνί William Basil και Μιχάλης Καρχιμάκης
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμα του παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με βαρύτατες κατηγορίες κατασκοπίας και παραβίασης μυστικών της Πολιτείας έναν Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA.

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη -Το εντυπωσιακό μονόπετρο της πρότασης γάμου [εικόνα]

Γενέθλια είχε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, με τον σύντροφό της Θοδωρή Μαροσούλη να της επιφυλάσσει μια τεράστια έκπληξη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΥΔΑΚΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑίοι! Το ευχαριστώ του Άδωνι στον Κυριάκο

"Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Πρόεδρο @kmitsotakis" έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης για την πληρωμένη απάντηση Κυριάκου στον σταλίνα ΣΥΡΙΖΑίο της φυλλάδας των προπαγανδιστών που κατηγόρησε τον Άδωνι σαν ακραίο:

Δείτε το βίντεο:


Viral στο twitter τα ψώνια του Καμμένου στο Λονδίνο

Χρήστες του κοινωνικού δικτύου σχολιάζουν την αποκάλυψη της Κυριακάτικης Ελευθερίας του Τύπου

Θύελλα αντιδράσεων και σχολίων έχει ξεσηκώσει το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ της Κυριακάτικης Ελευθερίας του Τύπου πως ο Πάνος Καμμένος πήγε για ψώνια σε ακριβά καταστήματα του Λονδίνου.


Θρίλερ για Κύπριους επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στη Σμύρνη - ΒΙΝΤΕΟ

Θρίλερ για Κύπριους επιβάτες, όταν το αεροπλάνο που τους μετέφερε από το Μάντσεστερ στη Λάρνακα, έπαθε βλάβη και προσγειώθηκε στη Σμύρνη.

Απίστευτοι τενεκέδες! Παιδιά κάνουν μπάνιο στον Αλιμο και βγαίνουν με πίσσες [εικόνες&βίντεο]

Είναι κυριολεκτικά αδιανόητο: Μία εβδομάδα μετά την βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ και την εκτεταμένη ρύπανση σε όλη την νότια παράκτια ζώνη της Αττικής γονείς βάζουν τα παιδιά τους στη θάλασσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελό γέλιο! Αστυνομικοί βεβηλώνουν τζαμί... Allahu Akbar

Το έλα να δεις έγινε σε τζαμί του Λονδίνου όταν αστυνομικοί μπούκαραν για έλεγχο και "βεβήλωσαν τον ιερό χώρο" με...

Βίντεο: Το δώρο του Κάμπος στο «αληθινό» ΠΑΟΚτσάκι

O Αγκολέζος επιθετικός αποζημίωσε ένα νεαρό φίλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος περιμένει σχεδόν κάθε μέρα τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, για να τους χαιρετίσει στο δρόμο για το αθλητικό κέντρο


Η ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, όπως εγώ την είδα

του Επίμονου Δεξιού

Στην υπό πλήρη παρακμή και κατάρρευση πατρίδα μας, που καίγεται, ρυπαίνεται κι ουδενός καρφάκι καίγεται, λαμβάνει αυτές τις μέρες χώρα, όπως κάθε χρόνο η πλέον ελάχιστα Διεθνής, στοιχειωδώς μόνο Έκθεση, αλλά οπωσδήποτε πολύ, στα όρια του φολκλόρ, Θεσσαλονίκης.

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Περιστέρι-ΒΙΝΤΕΟ

Εκτεταμένα επεισόδια με πρωταγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο Περιστέρι.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΡΗ! "Θλίψη και οργή" γράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα

Τη δική της θλίψη και οργή εξέγραφε μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα


Ισπανία-Ρωσία 93-85: Το... χάλκινο φινάλε μιας «χρυσής» γενιάς!

Η Ισπανία επικράτησε της Ρωσίας με 93-85 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο 40ό Eurobasket, προσθέτοντας το 12ο μετάλλιο από το 2001 στο τελευταίο ματς του Χουάν Κάρλος Ναβάρο με την εθνική


Το παιδί και το... Κόμμα

«Εκτιμώ ότι πρόκειται για μια χυδαία λασπολογία και ντρέπομαι για εκείνους που κατηγόρησαν έναν άνθρωπο σαν τον Αριστείδη Μπαλτά. Πραγματικά ντρέπομαι για τους ανθρώπους που υπέγραψαν και διακίνησαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα».

Ο εύθικτος αξιωματούχος του προλόγου είναι ο κ. Δημ. Τζανακόπουλος και ο χυδαίος λασπολόγος η αφεντιά μου.

Έχει και το «γλείψιμο» τα όρια του!

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, πρόεδρος σήμερα του ΔΣ της ATTICA BANK, και πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου («Kontra Channel») Ο κ. Ρουμελιώτης λοιπόν υποστήριξε ότι: «Είναι τιμή σε κάποιον να θέλει να μοιάζει στον Ανδρέα».

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα καρτ στην Πάτρα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Στις φλόγες τυλίχτηκε το καρτ ενός αθλητή που συμμετείχε στο 9ο PICK ΚΑΡΤ που πραγματοποιείται στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Μία διαφορετική συνέντευξη της Μέρκελ σε μικρά παιδιά: Το πρώτο δόντι που της έπεσε, το ποδόσφαιρο και οι... πατάτες

Απέναντί της είχε παιδάκια ηλικίας από έξι έως 14 ετών

Μια διαφορετική συνέντευξη Τύπου έδωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, με παιδιά ηλικίας 6-14 ετών στη θέση των δημοσιογράφων που έθεταν τις ερωτήσεις.


ΦΩΤΟ-Ο Άδωνις για τον θίασο που υποδύεται την Κυβέρνηση

"Άντε βγάλε άκρη με αυτόν τον θίασο που υποδύεται την Κυβέρνηση" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε τις παρακάτω σημερινές δηλώσεις Φλαμπουράρη και Γαβρόγλου:

Συνάντηση Αδωνι Γεωργιάδη - Κώστα Σλουκα στη Θεσσαλονίκη

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με τον ηγέτη της εθνικής μπάσκετ

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Σλούκα, στην Θεσσαλονίκη.


Τριανταφυλλόπουλος- Βαξεβάνης: Ο ένας έκλεψε το θεματάκι, ο άλλος με λέει ΧΑυγίτη και στο τέλος πλακώθηκαν

Αγριος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, με αφορμή τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου το οποίο προκάλεσε μεγάλη οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.


Δημήτρης Καμμένος: Να αποσυρθεί η εθνικά επιζήμια τροπολογία για την "Τουρκική Ένωση Ξάνθης"

Την απόσυρση της προβληματικής, υπουργικής τροπολογίας που ανοίγει νέο δρόμο για την αναγνώριση της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" ζητά ο κ Δημήτρης Καμμένος. Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζει την προωθούμενη ρύθμιση "επιπόλαιη" και "εθνικά επιζήμια" και προαναγγέλλει πως ο ίδιος θα την καταψηφίσει


Γεωργιάδης: Το επιπλέον μνημόνιο το έχει ήδη υπογράψει ο κ. Τζανακόπουλος

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει νέο μνημόνιο, έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ΆδωνιςΓεωργιάδης μέσω του ραδιοφώνου του «Real»


Η πετρελαιοκηλίδα έφτασε στο Λαγονήσι: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η απορρύπανση

Η ρύπανση από το Αγία Ζώνη ΙΙ έφτασε μέχρι το Λαγονήσι ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος τύπου του Λιμενικού, Νικόλαος Λαγκαδιανός.

Η πρώτη αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στις ακτές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Υπουργείο Ναυτιλίας εκεί...

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Τράκης-Χωρίς συμφωνία η συνάντηση Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου

Η κατάληξη που όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιθυμούσαν από τη σημερινή συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν ήρθε.

Tο ραντεβού που είχαν οι δύο άνδρες ολοκληρώθηκε χωρίς ευτυχές αποτέλεσμα.


Πρετεντέρης: Οι απαντήσεις του Κυριάκου

Διαβάστε το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη που αγωνιά αν ο Κυριάκος χρησιμοποιήσει στην κυβέρνησή του άτομα από άλλους χώρους!!! Δηλ. ρε Γιάννη πως την είδες τη δουλειά; Πάμε στη Φώφη αλλά αν βουλιάξουμε να πιέσουμε να μας βάλει στην κυβέρνηση ο Κυριάκος; Πιο έξυπνο παιδί δεν είχε η μάνα σου; Γιάννη τα πράγματα είναι απλά:

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΧΝΗ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ! Γερμανία: H νικήτρια της Eurovision 2010 ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ

Μετά την εκρηκτική παρουσιάστρια-μοντέλο Σοφία Τομάλα άλλη μια επώνυμη Γερμανίδα σπεύδει να στηρίξει την Άνγκελα Μέρκελ ενόψει των κρίσιμων ομοσπονδιακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ 'ΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Σαντορινιός για πετρελαιοκηλίδα: Οι πληγέντες πρέπει να καταθέτουν αγωγές κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου που βυθίστηκε έχει την ευθύνη για τη ρύπανση στον Σαρωνικό, δήλωσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.


Δάσκαλος σώζει μαθήτρια που επιχειρεί να αυτοκτονήσει- ΒΙΝΤΕΟ

Ένας δάσκαλος στην Κίνα έσωσε μαθήτρια που επιχείρησε να πέσει από ένα κτίριο 17 ορόφων.

Το κορίτσι βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου και καθόταν επί ώρες στην άκρη έτοιμη να πέσει. Απειλούσε τους καθηγητές, γονείς αλλά και μαθητές που είχαν μαζευτεί για να την σώσουν.


Σοβαρά τραυματίας 16χρονος που προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 16χρονος ο οποίος συνελήφθη κατά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
 

Το τρυφερό βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλια της κοπέλας του [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ερωτευμένος και δεν διστάζει να το δείξει στα social media.

Η κοπέλα του Μαράια είχε γενέθλια και της αφιέρωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.


Γερμανός οικονομολόγος: Προπαγάνδα η δήθεν πρόοδος στην Ελλάδα -Είναι ένα πυροτέχνημα

Ο γνωστός Γερμανός οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζιν χαρακτηρίζει "προπαγάνδα" τα περί προόδου της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα υποστηρίζει ότι χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία δεν έχουν θέση στην ευρωζώνη.


BINTEO-Κυριάκος από ΔΕΘ: Το 4ο μνημόνιο είναι ήδη εδώ, με υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου

Όσο πιο γρήγορα εκλογές, τόσο καλύτερα για τη χώρα - Δεν πείθομαι από την επενδυτική μετάλλαξη του πρωθυπουργού- Η γενιά των 360 ευρώ είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θέλω να ξαναδώ αφίσα της ΔΑΠ σε κανένα πανεπιστήμιο - Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τους ΠΑΟΚτσήδες;

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι έχει φέρει, με υπογραφή των Τσίπρα - Καμμένου, ήδη τέταρτο μνημόνιο με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για μετά το 2018, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αμφισβητώντας ταυτόχρονα το βασικό αφήγημα του Αλέξη Τσίπρα, ότι θα υπάρξει “καθαρή έξοδος” στις αγορές.

ΣΚΙΤΣΟ-Η σαλαμοποίηση κι η Σαλαμινοποίηση

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Όταν ο Κοντονής έκανε παρέλαση με σταλίνες στη Βόρεια Κορέα

Ηταν Ιούνιος του 1989 όταν το λαοκρατικό καθεστώς της Βορείου Κορέας, υπό τη σιδηρά διοίκηση του ανώτατου ηγέτη της χώρας, Κιµ Ιλ Σουνγκ, παππού του Κιµ Γιονγκ Ουν, άνοιγε τα σύνορα για να υποδεχτεί -για τελευταία φορά ίσως - στην Πιονγιάνγκ χιλιάδες ξενόφερτους επισκέπτες.

Όλα τα λεφτά απ΄την ομιλία Κυριάκου στη ΔΕΘ... το σχόλιο του left.gr

Έγραψε η ΣΥΡΙΖΟσελίδα χθες, την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη, προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων:

Fake News το βίντεο με τον Μητσοτάκη και την κούκλα βιτρίνας

Προπαγάνδα στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα βίντεο από τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης κάνει το γύρο του διαδικτύου, έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες views.

Ο τίτλος του είναι "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:

Το νέο «πουλέν» του Τσακαλώτου και η πρώτη του… επανάσταση

Αίσθηση προκάλεσε στο Eurogroup του Ταλίν το ότι τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν συνόδευε ο «συνήθης ύποπτος» Γιώργος Χουλιαράκης, αλλά ένα πρόσωπο άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Η οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό από ψηλά - Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από drone

Μόνο θλίψη και απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει η εικόνα της τεράστιας οικολογικής καταστροφής του Σαρωνικού, μετά τη ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη ΙΙ".

Βίντεο- Απίστευτο! Η κατακόρυφος του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς στη ΔΕΘ βρέθηκε ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης.


Οι πρώτες υποβρύχιες εικόνες από την Σαλαμίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» που έκανε σήμερα αυτοψία σε μια από τις παραλίες της Σαλαμίνας που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, μετά την βύθιση του "Αγία Ζώνη 2".

Μόναχο: Aρχισε το Oktoberfest -H μεγαλύτερη παραδοσιακή γιορτή της Γερμανίας [εικόνες & βίντεο]

Η μπύρα ρέει άφθονη και πάλι στο Μόναχο καθώς χιλιάδες Βαυαροί και τουρίστες από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη γιορτάζουν το Oktoberfest, μία από τις μεγαλύτερες παραδοσιακές γιορτές του κόσμου.

Τεράστιες οι συνέπειες από την πετρελαιοκηλίδα: Έως τα 500 εκατ. ευρώ οι απώλειες

Ορατός ο κίνδυνος απώλειας εκατοντάδων θέσεων εργασίας σε αλιεία, εστίαση, τουρισμό, μαρίνες και ενοικιάσεις σκαφών ή εμπόριο εξαιτίας της κυβερνητικής αδράνειας

Τεράστια πλήγματα στην Πειραϊκή αλλά κι ευρύτερα παράκτια οικονομία της Αττικής επιφέρει η ολιγωρία της κυβέρνησης η οποία άφησε να επεκτείνεται η καταστροφική πετρελαιοκυλίδα στην περιοχή της Σαλαμίνας δίχως άμεση παρέμβαση επί δύο ημέρες.

Οι... ρουβίτσες στη ΔΕΘ - Πανικός με την εμφάνιση του Σάκη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές «τρέλας» εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην 82η ΔΕΘ, καθώς το παρόν έδωσε ο… Σάκης Ρουβάς! Ο Έλληνας σταρ βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Επεισοδιακό βράδυ στα Εξάρχεια -Επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες εναντίον των ΜΑΤ

Επεισόδια έγιναν για ένα ακόμη βράδυ στα Εξάρχεια, καθώς νεαροί έκαναν διαδοχικές επιθέσεις με μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ.


Τρομακτικές σκηνές στο Αϊντάχο: Porsche έπεσε πάνω σε πλήθος -11 τραυματίες [βίντεο]

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στο Μπόιζι του Αϊντάχο, όταν μία Porsche έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε ένα σόου αυτοκινήτων, με συνέπεια να τραυματιστούν 11 άτομα.

Με Ρουβά και επίδειξη ξιφασκίας πέφτει η αυλαία της ΔΕΘ -Το πρόγραμμα της ημέρας

Τελευταία ημέρα της 82ης Διεθνούς Έκθεσης η σημερινή και οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της Έκθεσης, να παρακολουθήσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και να απολαύσουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Guardian για Τσίπρα: Μόνο ένας «αριστερός» θα μπορούσε να περάσει μια τόσο εξοντωτική λιτότητα στην Ελλάδα

Στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας, μετά μνημόνια αναφέρεται άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Guardian με τίτλο «Η Ευρωζώνη μπορεί να έχει ξανασταθεί στα πόδια της. Αλλά η Ελλάδα;» και μεταξύ άλλων σημειώνει πως ο κ. Τσίπρας σε αντίθεση με τους προκατόχους του έχει δεχθεί πρωτοφανή υποστήριξη από τους ομολόγους του.


ΦΩΤΟ-ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΔΙ! O Καμμένος για shopping με Τζάγκουαρ στο Λονδίνο

Την Παρασκευή το μεσημέρι στο πολυκατάστημα «Selfridges» την ώρα που διαστρέβλωνε την πραγματικότητα για την υπόθεση «Noor Οne», απαλλάσσοντας τον εαυτό του από τις βαριές ευθύνες που θα διερευνήσει η Βουλή - Αποκλειστικό ρεπορτάζ στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου


Ακούραστος στο ξεβράκωμα! Ο Βαξεβάνης απαντάει για την πλαστογραφία... με νέα πλαστογραφία

Σήμερα το μεσημέρι ο Κ. Βαξεβάνης θέλησε να απαντήσει στη χθεσινή μας αποκάλυψη ότι εξαφάνισε από τους συντελεστές της εταιρίας τον ουσιαστικό διαχειριστή του πλοίου, αυτόν που έβρισκε τα φορτία...

ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πλαστογραφία Βαξεβάνη εξηγεί γιατί ο Κουρουμπλής έδωσε παράταση στο σαπιοκάραβο

[Διαβάστε στο τέλος την απάντησή του... με νέα λαθροχειρία]

Όπως αποκαλύφθηκε χθες το καράβι που βυθίστηκε και μόλυνε όλη την παραλία στην Αθήνα, είχε πάρει από το Υπ. Ναυτιλίας, δίμηνη παράταση ναυσιπλοΐας... Δείτε λοιπόν πως και γιατί πήραν την παράταση:

Δείτε τη φώτο που συνοδεύει ανάρτηση του Βαξεβάνη για την πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου “Αγία Ζώνη ΙΙ”...