02 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Επιμένουν οι καραγκιόζηδες στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να δημοσιεύουν μαϊμοιύ φωτο ντεμεκ από Καταλονία

«Δεν υπήρξε ακραίο επίπεδο βίας», δήλωσε ο Αλφόνσο Νταστίς - «Ξεκάθαρα, αυτά που είδαμε, συνέβησαν μπροστά στα μάτια μας», τόνισε με οργή ο Μαρκ Στόουν του βρετανικού SKY γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έχει τχαθεί υπερ των κομμουνιστών της Καταλονίας και αφού περιγράφει την αντιδικία των δύο συνεχίζει ο δημοσιογράφος Σάββας Μιχαλάρος:

ΦΩΤΟ-Αυτά είναι τα αρχαία του Ελληνικού

Σαν τους δέκα μικρούς νέγρους της Αγκάθα Κρίστι οι ιστάμενες αρχαιότητες στον χώρο της επένδυσης στο Ελληνικό, εξαφανίζονται μία - μία μόλις πας να τις δεις. Όχι για μυστηριώδεις λόγους.

Λονδίνο: Επιβάτες τρένου φρίκαραν με άνδρα που έλεγε για την Αποκάλυψη -Ανοιξαν τις πόρτες, έτρεχαν στις ράγες

Εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, σε ώρα αιχμής, στο Λονδίνο, εξαιτίας ανθρώπων που πανικοβλήθηκαν και βγήκαν τρέχοντας στις ράγες, από τρένο, χωρίς λόγο όπως φαίνεται.


Ο σημερινός αγιασμός στη Βουλή μέσα από 33 καρέ -Η Μάρκου στα λευκά, το πουά της Καραμανλή [εικόνες]

Χωρίς απρόοπτα και με μόνη στιγμή που ξεχώρισε τη δήλωση Ιερώνυμου με τις αιχμές για το νομοσχέδιο με το φύλο, κύλησε ο σημερινός, καθιερωμένος αγιασμός στην Ολομέλεια, για το άνοιγμα των εργασιών της Γ' Συνόδου της ΙΖ΄ Περιόδου της Βουλής των Ελλήνων.

Ούτε το 2018 θα εξοφλήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη 5,4 δισ. σε ιδιώτες!

«Μείωση» ληξιπροθέσμων λέει το προσχέδιο του προϋπολογισμού και όχι «εξόφληση», όπως λέει το Μνημόνιο

Εγκαταλείπει η κυβέρνηση τους στόχους και τις δεσμεύσεις για να αποπληρώσει τα χρέη του Δημοσίου σε ιδιώτες έως το τέλος του προγράμματος, το 2018.

Απαντήσεις από τον Π. Καμμένο ζητάει η ΝΔ

Του Δημήτρη Γκάτσιου

Σε πρώτο πλάνο κρατάει η Νέα Δημοκρατία το κύμα των αποκαλύψεων σχετικά με το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στο Λονδίνο.


ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΑ 4! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Κόκκινη γραμμή» το 15ο έτος για την αλλαγή φύλου

Με καταψήφιση απειλεί το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, χαρακτηρίζοντας το 15ο έτος ως «κόκκινη γραμμή».


Τι λέει η μητέρα της 17χρονης που έχει συλληφθεί για την απαγωγή Λεμπιδάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος από το πρωί της Δευτέρας είναι και πάλι ελεύθερος και βρίσκεται δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Επιασαν στην Αίγυπτο σαπιοκάραβο από τη Β. Κορέα με 30.000 ρουκετοβόλα -Εκπληξη οι αγοραστές

Ενα σαπιοκάραβο, από τη Βόρεια Κορέα, κατασχέθηκε κοντά στη Διώρυγα του Σουέζ. Το φορτίο του τρομακτικό: 30.000 ρουκετοβόλα αξίας 23 εκατ. δολαρίων.


«Ανασχηματισμός» στο Μαξίμου: Φεύγει ο Θ. Μιχόπουλος -Aναλαμβάνει ο Θ. Καρτερός

Αλλαγή σκυτάλης τις επόμενες ώρες στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Οπως όλα δείχνουν, είναι πλέον γεγονός η πολυσυζητημένη - και αποφασισμένη εδώ και μήνες - αποχώρηση του Θοδωρή Μιχόπουλου από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Κόντρα Μπουτάρη-Καλαφάτη για... Καμίνη, Γεννηματά, Θεοδωράκη

Η πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Γιώργου Καμίνη, στο δημαρχείο και η συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.


Τουρισμός: Δεύτερη στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών η Ελλάδα το φθινόπωρο

Δημοφιλέστερος προορισμός το φθινόπωρο εξακολουθεί να είναι, όπως και το καλοκαίρι, η Ισπανία για τους Γερμανούς τουρίστες

Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός των Γερμανών για αυτό το φθινόπωρο είναι η Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων που δημοσιοποίησε η TUI.


ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; Βίντεο: Ο Βαγγέλης θέλει να τον λένε «Ανδρομέδα»

Μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, η 30χρονη Ανδρομέδα Ψαρού ζητά να διορθωθεί η ληξιαρχική πράξη γέννησής της και βάφτισής της - Δεν επιθυμεί να προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, παρά μόνο σε αλλαγή της ταυτότητας της

ΝΔ: Υψηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα με νέους φόρους και εξοντωτικές εισφορές

Το υψηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχε η κυβέρνηση έρχεται σε βάρος του ρυθμού ανάπτυξης με νέους φόρους και εξοντωτικές εισφορές, ενώ έπονται και νέες επιβαρύνσεις, σημειώνει με ανακοίνωσή του ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.


H 53χρονη Ελ ΜακΦέρσον ανέβασε μια φωτογραφία που θα σε κάνει να αφήσεις κάτω το πιρούνι

Στην 6η δεκαετία της ζωής της, η λέξη «εντυπωσιακή» δε φτάνει για να την περιγράψει.

Όχι μόνο ανήκει στη γενιά των supermodels (μαζί με τις Linda Evangelista, Naomi Campbell κ.α.), αλλά από την αρχή της καριέρας της, τη δεκαετία του '80 δηλαδή, και μετά από τις 5 φωτογραφίσεις της για το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit issue. την ακολουθεί το προσωνύμιο The Body.

Μητσοτάκης για Λας Βέγκας: Κάποια γεγονότα δεν τα χωρά ο νους του ανθρώπου

Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων στο Las Vegas» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔΣτον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολίασε τα γεγονότα στο Λας Βέγκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιούνκερ: Ο Σόιμπλε τάχθηκε υπέρ των Ελλήνων την κρίσιμη στιγμή

«Η εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών και τη Γερμανία δεν έχει συχνά σχέση με την πραγματικότητα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κομισιόν


Ποιοι εξελέγησαν Κοσμήτορες και Γραμματείς της Βουλής

Κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου, εξελέγησαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι Κοσμήτορες και οι Γραμματείς του Σώματος.


Η κυβέρνηση φαίνεται να έπεισε τους κηφήνες να αξιολογηθούν παρά τις τρικλοποδιές που έβαλε η ΑΔΕΔΥ

Κρίσιμη ημέρα για το Δημόσιο σήμερα καθώς λήγει η προθεσμία για τη συμπλήρωση των φύλλων αξιολόγησης και σε αρκετά υπουργεία δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στα Πρωτόκολλα των Διευθύνσεων Διοικητικού.


Ποιοι είναι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη: Ο μαντράς, ο απολυμένος και ο ιδιοκτήτης του στριπτιζάδικου

Το who is who των απαγωγέων - Πακιστανός φρουρούσε τον 53χρονο Μιχάλη Λεμπιδάκη, όταν απελευθερώθηκε από τα ΕΚΑΜ, το πρωί της Δευτέρας - Οι περίεργες κινήσεις στη μάντρα αυτοκινήτων και οι πολύτιμες πληροφορίες των πρώην υπαλλήλων του θύματος

Χάθηκε στη... μετάφραση η δίκη για την τραγωδία σε λούνα παρκ του Ελληνικού

Έβρισκαν και ....έχαναν τους μεταφραστές στο δικαστήριο με αποτέλεσμα η δίκη να πάρει το δρόμο για τις 26 Μαρτίου 2018

Ήταν 27 Απριλίου 2014, όταν ο 13χρόνος, Βασίλης Ζωγράφος, έχανε τη ζωή του σε υπαίθριο λούνα παρκ του Ελληνικού ενώ η μικρή του αδελφούλα που ήταν μαζί του τραυματίζονταν σοβαρά.


Θετικός στον ιό HIV πρώην παίκτης της Άρσεναλ

Είδηση σοκ για τον Εμάνουελ Έμπουε - Ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ βρέθηκε θετικός στον ιό HIV!

Άσχημα νέα για τον Εμάνουελ Έμπουε. Ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ και της Γαλατασαράι στις εξετάσεις που έκανε για τη νέα του ομάδα στο ψευδοκράτος βρέθηκε θετικός στον ιό HIV.


ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ! Βλαστός: Δεν θα με ξαναδείτε στα δικαστήρια -Τελείωσα με την παρανομία

Με την ετυμηγορία του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως προς τις ποινές των μελών του αποκαλούμενου «Συνδικάτου του εγκλήματος», ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 3 χρόνια η δίκη για τη δράση της ομάδας, στην οποία αποδίδεται η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009 και η δολοφονία του επιχειρηματία Γιώργου Γούσιου το 2008.


«Τρύπα - σοκ» 945 εκατ. από τον φόρο εισοδήματος το 2017-Κατέθεσαν προυπολογισμό με νέα μέτρα

Τα νέα μέτρα: Μείωση 50% στο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης - Κατάργηση επιδομάτων - Αύξηση στις εισφορές ΕΦΚΑ - Φόρος στις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων (AirBNB) - Αύξηση ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου - Φόρος διαμονής σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα - Οι προβλέψεις για τα βασικά μεγέθη στο προσχέδιο του προϋπολογισμού


Ετσι «μπούκαραν» και ελευθέρωσαν τον Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς -Το σήμα από τις θερμικές κάμερες μέσω drone [βίντεο]

Από τις 30 Μαρτίου και για 186 ημέρες οι απαγωγείς κρατούσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μέχρι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες όταν η ΕΛΑΣ μπούκαρε στο σημείο που κρατούσαν οι απαγωγείς του τον επιχειρηματία.


ΒΙΝΤΕΟ-Λας Βέγκας: Σουρωμένος κάνει κ@λοδάχτυλο στον στον μακελάρη ενώ αυτός πυροβολεί

Ένας 64χρονος ανοίγει πυρ με αυτόματο σε πλήθος που παρακολουθεί συναυλία στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών. Τουλάχιστον 58 άτομα χάνουν τη ζωή τους και πάνω από 500 τραυματίζονται. Ένας από τους διασωθέντες, ωστόσο, εκφράζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποστροφή του.

Νέο μπλόκο στο Ελληνικό: Δύο οικολογικές οργανώσεις προσέφυγαν στο ΣτΕ

Νέο μπλόκο στην επένδυση του Ελληνικού μετά την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας δύο οικολογικών οργανώσεων οι οποίες υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού (6.168.759τμ) δεν υπάγονται στις διατάξεις τις δασικής νομοθεσίας.


Στο σκοτάδι το MEGA – Σχέδια μετεγκατάστασης και… μυστικές πληρωμές!

Παραμένει στην «πρίζα» από απλήρωτους εργαζόμενους, από αυτούς που είναι «μέσα» 12 μήνες, έχοντας δει στους λογαριασμούς τους να μπαίνει ο μισθός του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, του 2016.


Τι είπε στην κατάθεσή του ο Λεμπιδάκης

- "Πάντα μου τόνιζαν ότι θα έχω κακό τέλος" είπε ο επιχειρηματίας για τους απαγωγείς του - Στο σπίτι του βρίσκεται από το απόγευμα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης - "Βροχή" συλλήψεων για την υπόθεση - Νέες αποκαλύψεις για την ομάδα που κρατούσε όμηρο τον επιχειρηματία - Ποιος είναι ο "εγκέφαλος" της απαγωγής και ο ρόλος της 16χρονης που έχει συλληφθεί


Φωτογραφίες: Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά από έξι μήνες ομηρίας

Εμφανώς αδυνατισμένος, ταλαιπωρήμενος αλλά και ευτυχισμένος ο επιχειρηματίας - Οι πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς 

Εμφανώς ταλαιπωρημένος, αδυνατισμένος αλλά και ευτυχισμένος για το αίσιο τέλος της μεγάλης του περιπέτειας, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του.

Αξιωματικός του τουρκικού στρατού ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Κύπρο!

Έφτασε χθες το πρωί με τη σύζυγο του με μικρό σκάφος από τη Τουρκία, στη μαρίνα της Λάρνακας

Φερόμενος αξιωματικός του τουρκικού στρατού που έφτασε χθες στη Κύπρο με τη σύζυγο του, ζήτησε πολιτικό άσυλο.


ΣΤΑ 4 ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ"! «Μέλι - γάλα» οι σχέσεις της κυβέρνησης με την Eldorado

Ο υπουργός Ενέργειας συναντήθηκε με την ηγεσία της Ελληνικός Χρυσός και χαιρέτησε τη συνέχιση της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα - Το υπουργείο Ενέργειας κάνει επίσης λόγο για εποικοδομητικό διάλογο


NAΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ! Ισλαμικό Κράτος: Ο μακελάρης του Λας Βέγκας ήταν... τζιχαντιστής

Yποστηρίζουν ότι είχαν προσηλυτίσει τον Stephen Paddock πριν από μήνες - «Εκτελούσε εντολές μας» λέει η τρομοκρατική οργάνωση - Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον 64χρονο μακελάρη - «Κάτι συνέβη και του 'στριψε», λέει ο αδερφός του μανιακού

Αυτές είναι οι πλέον πολύνεκρες επιθέσεις με όπλα στις ΗΠΑ τα τελευταία 25 χρόνια

Το σημερινό μακελειό στο Λας Βέγκας προκάλεσε την μεγαλύτερη απώλεια ανθρώπινων ζωών σε ανάλογα περιστατικά, κλέβοντας τα θλιβερά πρωτεία από το Ορλάντο


Δασκάλα έκανε την τάξη της «φωλιά του σ@ξ»: Γδύθηκε κι έκανε στοματικό σ@ξ σε μαθητές!

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία όταν στα κινητά των παιδιών κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του γυμνού στήθους της 35χρονης

Σε «φωλιά του σ@ξ» είχε μετατρέψει την τάξη της μια δασκάλα, όπως κατήγγειλαν τα ίδια τα παιδιά, και πλέον είναι αντιμέτωπη με έξι χρόνια κάθειρξη.


Πόζαρε τόπλες με τον αρραβωνιαστικό της σε τρυφερά ενσταντανέ και την απέλυσαν [εικόνες]

Viral είχαν γίνει οι φωτογραφίες αυτή της γυναίκας, η οποία πόζαρε με το αγόρι της περνώντας έτσι το μήνυμα πως όλοι έχουν δικαίωμα στην αγάπη ακόμη κι αν έχουν κάποια παραπάνω κιλά.

ΒΙΝΤΕΟ-Θα μας τρελάνουν τα λαμόγια που ούρλιαζαν μολών λαβέ για λιμάνια & αεροδρόμια

Αν δεν κάθεστε, καθίστε... Καφαντάρη: Cosco και αεροδρόμια έγιναν με ΣΥΡΙΖΑ

Πρετεντέρης: Θίασος

"Προτείνω να το διασκεδάσετε όσο είναι καιρός, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδείτε!" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Κομισιόν: Παράνομο το δημοψήφισμα στην Καταλωνία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαρακτηρίζει το χθεσινό δημοψήφισμα στην Καταλωνία παράνομο και υπενθυμίζει ότι αν γινόταν ένα νόμιμο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της ανεξαρτησίας τότε αυτό θα σήμαινε ότι και η συγκεκριμένη επικράτεια θα βρισκόταν εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Συνεχίζεται η κατρακύλα των τραπεζικών μετοχών στο Χρηματιστήριο

Βουλιάζει το χρηματιστήριο και οι τραπεζικές μετοχές, προεξοφλώντας τις αναφορές για τις αυξημένες προβλέψεις που θα χρειαστούν οι τράπεζες.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Επιστρέφουν άρον-άρον 800 εκατ. σε φόρους για να μη χαθεί η υποδόση: Ποιους αφορά

Μετά τις «καμπάνες» από τους Ευρωπαίους δανειστές, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επιταχύνει τις πληρωμές ληξιπρόθεσμων οφειλών, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην τεθεί σε κίνδυνο η εκταμίευση της δόσης των 800 εκατ. ευρώ.


ΕΛΣΤΑΤ: 25.894 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις το 2016 παρότι οι γεννήσεις αυξήθηκαν

Μειώνεται σταδιακά ο πληθυσμός της Ελλάδας - Επιδεινώνεται η εικόνα, το 2015 καταγράφηκαν 29.368 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις

Συγκλονιστικά είναι τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα στοιχεία της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας αναφορικά με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας.


ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Δεν είναι δάσος η έκταση των 37 στρεμμάτων στο Ελληνικό- Δεκτή η ένσταση

Δεκτή έκανε την ένσταση που είχε καταθέσει η διοίκηση της Ελληνικό ΑΕ και το ΤΑΙΠΕΔ κατά της απόφασης του δασάρχη Πειραιά για τα 37 στρέμματα, έκταση που είχε χαρακτηρίσει δάσος.


Η σύζυγος του Θεσσαλονικιού πολιτικού με τα… καβούρια στις τσέπες!

Κουίζ: Ποια σύζυγος πολιτικού της Θεσσαλονίκης πρόσφατα προκάλεσε συζητήσεις για τα… καβούρια που έχει στις τσέπες της;

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ 4➤Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για Καμμένο: «Στάση ζωής και ήθος αξιολογούνται»

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν διαφορετικές απόψεις σε ορισμένα θέματα και θα πρέπει να προηγείται διαβούλευση ώστε να μην υπάρχει συγκρουσιακό κλίμα στη Βουλή, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.


Συναγερμός στις Αρχές: Άλλαξαν τα νούµερα λόγω υποκλοπών

Κρίθηκε αναγκαία η ενίσχυση της ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών υψηλών πολιτικών και κρατικών προσώπων σε συνεργασία µε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Μούγγα το Μαξίμου για τους συντρόφους της Καταλονίας

Σε προφανή αμηχανία βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ- κυβέρνηση και κόμμα- σ’ ότι αφορά  τις εξελίξεις στην Ισπανία εξ αιτίας του δημοψηφίσματος απόσχισης στην Καταλονία.


«Ολοι οι Μπακς στο πλευρό του Γιάννη»

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τσαρλς Αντετοκούνμπο έχει σοκάρει άπαντες στην ομάδα του Γιάννη, τους Μιλγουόκι Μπακς.


Λας Βέγκας: Η πιο φονική ένοπλη επίθεση εναντίον πλήθους στην ιστορία των ΗΠΑ

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Λας Βέγκας σε μία ένοπλη επίθεση που αποδεικνύεται η πιο φονική που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ειδικές Δυνάμεις: «Σκοτώστε τον γιο του Μπιν Λάντεν πριν αντιγράψει τον πατέρα του»

Τουλάχιστον 40 άντρες της SAS βρίσκονται διάσπαρτα στη Συρία και τον κυνηγούν - Σε προηγούμενα ηχητικά του μηνύματα, ο γιος μπιν Λάντεν ζητούσε εκδίκηση για τον πατέρα του, να γίνουν επιθέσεις εναντίον των «αμερικανικών, γαλλικών και ισραηλινών συμφερόντων στην Ουάσινγκτον, στο Παρίσι και στο Τελ Αβίβ


ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ... ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Υπογράφηκε έναντι 600 εκατ. η παράταση της παραχώρησης του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος

Στην υπογραφή της παράτασης της από 31.07.1995 Σύμβασης Ανάπτυξης Αεροδρομίου (ΣΑΑ) κατά 20 επιπλέον έτη (ήτοι μέχρι τις 11.06.2046), προχώρησαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το Ελληνικό Δημόσιο, διά του Υπουργού Οικονομικών, το ΤΑΙΠΕΔ και η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» (ΔΑΑ).