08 Νοεμβρίου 2017

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΜΑΛ@ΚΙΑΣ ΕΧΕΤΕ! Καρανίκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηθικό ...πλεόνασμα!

«Ξαναχτύπησε» ο Νίκος Καρανίκας, που σε άρθρο του δημοσιεύει στο προσωπικό του μπλογκ και αναπαράγει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook αναφέρεται στη στάση που πρέπει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της «δεύτερης τετραετίας με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ‘19».


Δημοσιογράφος στην Αυστραλία δέχεται σεξιστική επίθεση από άνδρα και απαντά κατάλληλα

Mία δημοσιογράφος από την Αυστραλία δέχτηκε σεξιστικά σχόλια από έναν περαστικό την στιγμή που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στο 4ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη [εικόνες]

Ξεκίνησε πριν από λίγο το 4ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο Candia Maris, με θέμα «Για τις επιχειρήσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας».

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις ΣΟΚ από Τσίπρα: Δε βγαίνει ο λογαριασμός! Το λέει και το Γρ. Προυπολογισμού της Βουλής

Κάποτε το είχαν εικόνισμα αφού είχε "σωστά στοιχεία"... τώρα μέχρι κι ο ταβερνιάρης Βούτσης...

Αδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η πιο ζάπλουτη κοινοβουλευτική ομάδα που έχει περάσει στην ιστορία της Βουλής

Σφοδρή επίθεση σε υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρεία της Μαρέβα Μητσοτάκη που βρίσκεται στα paradise papers.


Λίστες φθόνου και διαφθοράς

Του Σάκη Μουμτζή

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

1. Οι φορολογικοί παράδεισοι υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και είναι αποτέλεσμα και του φορολογικού ανταγωνισμού και της διακίνησης αδήλωτου χρήματος. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, παγκοσμίως, έχουν «μαύρα ταμεία». Απλά πράγματα.


Πρύτανης ΠΑΜΑΚ και υπουργός Παιδείας «σφάζονται» για τον όρκο του... Χάρβαρντ

Ο Αχιλλέας Ζαπράνης τον μετέφρασε, αφαίρεσε δύο παραγράφους και τον μοίρασε στους σπουδαστές - «Η αρλουμπολογία πρέπει να έχει όρια» του απάντησε ο Γαβρόγλου ο οποίος δίδαξε στο Χάρβαρντ!


ΝΔ: Τυχόν ανοχή του κ. Τσίπρα στον κ. Καμμένο θα είναι συνενοχή

«Ήδη από την Κυριακή, που προέκυψαν τα σχετικά δημοσιεύματα, η Νέα Δημοκρατία επισήμανε τη σοβαρότητα μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με έναν ύποπτο μεσάζοντα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Νέο σοκ: 59χρονος στη Θεσσαλονίκη βίαζε την ανήλικη ανιψιά του και τη βιντεοσκοπούσε

Το ανήλικο κοριτσάκι όταν το βίαζε ο 59χρονος ήταν 8 ενώ σήμερα είναι 11

Την ανήλικη ανιψιά του βίαζε ένας 59χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του σε βίντεο.


Πότε έφτασαν οι πρώτοι Ελληνες στις ΗΠΑ -Νέα στοιχεία [εικόνες]

Στις αρχές του 18ου αιώνα φαίνεται ότι αρχίζει η παρουσία των Ελλήνων στην Αμερική, καθώς από νεότερα στοιχεία που ήρθαν στο φως, την τελευταία δεκαετία, πιστοποιείται ότι οι πρώτοι 'Ελληνες, μέλη ισπανικής αποστολής, φαίνεται ότι εγκαταστάθηκαν στον Άγιο Αυγουστίνο μεταξύ 1700 και 1710, στην 1η ισπανική περίοδο Φλόριδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΛΥΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ➤Ο μυστικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο: #H_σαρανταποδαρούσα _των_τρολ


[Άιντε Κυριάκο κανόνισε τα μισθά μας που λέει η κοπελιά!]

Πώς δουλεύουν με ψευδώνυμα τα... υπόγεια του Μαξίμου, της Κουμουνδούρου και της Ν.Δ. - Η μεγάλη βεντέτα του «the camel and the queue» του Αλέξη με τον «εξωγήινο» του Κυριάκου


Σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες]

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του δίπλα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Υβ Σεν Λοράν και του εραστή του, Πιερ Μπερζέ, παραχώρησε ο σοφέρ τους, Φαμπρίς Τομά.

Σπυράκη: Καθ' όλα νόμιμη η συμμετοχή της Μαρέβας στην εταιρεία στα Κέιμαν

Η συμμετοχή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι σε εταιρεία που εμφανίζεται στα Paradise Papers ήταν καθ' όλα νόμιμη και δημοσίως γνωστή, τόνισαν η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».


Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μεταβαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, προκειμένου να ζητήσει την άμεση διερεύνηση του περιστατικού ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ταξίαρχο των Εξοπλισμών για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.


Άδωνις Γεωργιάδης: "Η κυριότερη αιτία της κακοδαιμονίας της Ελλάδας είναι η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς"

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η κυριότερη αιτία της κακοδαιμονίας της Ελλάδας είναι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Στην πραγματικότητα, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, μόνο η αριστερά κυβέρνησε. Δεν κυβέρνησε με την έννοια της κυβερνητικής εξουσίας, αν και το ΠΑΣΟΚ του ΄81 ήταν κανονικότατη αριστερά, αλλά κυβέρνησε στα μυαλά των ανθρώπων με αποτέλεσμα η χώρα μας να μείνει πάρα πολύ πίσω» δηλώνει με συνέντευξή του στο Real.gr ο Άδωνις Γεωργιάδης και τονίζει:

ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ➤Άρειος Πάγος: Προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση Αυγενάκη

Παρέμβαση της εισαγγελέως Ξένης Δημητρίου - Ζητά να διερευνηθεί εάν προκύπτει τέλεση αξιόποινων πράξεων

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με αφορμή δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε συνομιλίες ποινικών κρατουμένων με διαφορά άτομα...

Απίστευτος Γιάννης απέναντι στον ΛεΜπρόν, ήττα για τους Μπακς

Άλλη μία σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 40 πόντους, όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στους Μπακς που ηττήθηκαν με 124-119 από τους Καβαλίερς


Αρκάς για το έργο της κυβέρνησης: Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι αυτά που δεν κάνει

Δείτε το σκίτσο που «καρφώνει» την κυβέρνησηΆλλο ένα σκίτσο με το οποίο σχολίαζει καυστικά το κυβερνητικό έργο δημοσίευσε ο Αρκάς στη σελίδα του στο Facebook.

Το Twitter διπλασιάζει τους χαρακτήρες του -Πλέον είναι 280

Το Twitter δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να εκφράζονται περισσότερο και κάνει αυτό που ζητούσαν πολλοί. Αυξάνει τους χαρακτήρες.


Βομβαρδισμός ερωτήσεων βουλευτών προς Κονιόρδου - Κουντουρά για το «λουκέτο» στο Μουσείο των Δελφών

Ερωτήσεις προς την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αλλά την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, κατέθεσαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, σχετικά με το λουκέτο με το οποίο απειλείται κάθε Τρίτη το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών λόγω έλλειψης προσωπικού.

Βίντεο: Ο Αντετοκούνμπο τραγουδάει τον εθνικό ύμνο μαζί με Έλληνες στο Κλίβελαντ

Μετά άλλη μια μαγική εμφάνιση με 40 πόντους κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς

Όπου και αν παίζει είναι σημείο αναφοράς ενώ ειδικά για τους Έλληνες της Αμερικής θεωρείται - και όχι άδικα - κάτι σαν Εθνικός ήρωας.


Ο μεσάζοντας του Καμμένου είναι κουμπάρος (;) του Ιβάν

Οι απαντήσεις που οφείλει να δώσει ο υπουργός Άμυνας.

«Ο υποτιθέμενος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας είναι κουμπάρος του Ιβάν Σαββίδη».

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε το πρωί...

Ερώτηση ΝΔ: Πότε θα εφαρμοστεί το νέο μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων;

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, με θέμα την εφαρμογή του νέου μισθολογίου των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που θεσπίστηκε με τον Ν.4472/2017, κατέθεσαν ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Β. Κικίλιας και ο αν. τομεάρχης Αν. Δημοσχάκης.


Ξυλοκόπησαν τον δολοφόνο της Δώρας -«Αλήτη, μου έφαγες το παιδί» [βίντεο]

Συγγενείς της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, οι γονείς της, τα αδέλφια της, αλλά και απλός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια επιτέθηκαν στον δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Μαραντόνα: Είμαστε στρατιώτες του Μαδούρο ενάντια στον πόλεμο που δέχεται [εικόνες & βίντεο]

Στο Καράκας ταξίδεψε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να εκφράσει τη στήριξη του στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Παρασκευόπουλος ήταν υπερήφανος για τον νόμο του

Μετά από τόσα εγκλήματα τρόμαξε και ζητάει μόνος του να καταργηθεί:

ΦΩΤΟ-Θαυμάστρια του Βαξεβάνη και δημοσιογράφος της ΕΡΤ μας διαφημίζει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

H Νεφέλη Λυγερού, κόρη του γνωστού ΣΥΡΙΖογλύφτη με τα μονίμως ξυνισμένα μούτρα Σταύρου Λυγερού, γράφει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πως είμαστε πληρωμένα τρολάκια του Μουρούτη παλαιότερα και τώρα του Κυρανάκη:

Γιατί η ιταλική ομάδα Βερόνα έχει την ονομασία «Ελλάς Βερόνα»;

Δεν είναι λίγες οι ποδοσφαιρικές ομάδες που έχουν επηρεαστεί από την αρχαία Ελλάδα! Μία από τις πλέον γνωστές είναι ο Άγιαξ (Αίαντας), ωστόσο υπάρχουν και άλλα παραδείγματα όπως οι Ολυμπίκ Λυόν, Ολυμπίκ Μαρσέιγ, Σπάρτα Πράγας κ.α.


Πώς ο Ράμα κλέβει τη «Ριβιέρα» της Χειμάρρας από τους Ελληνες

Με αυθαίρετες κατεδαφίσεις απαλλοτριώνονται περιουσίες ομογενών με πρόσχημα την ανάπλαση της περιοχής και την ανοικοδόμηση «τουριστικών χωριών» σε αγαστή συνεργασία με καρτέλ μεγαλοεργολάβων

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα το πάμε πιο χαλαρά...

Με διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑς και δεν θα προλαβαίνω να βάζω πολλά :)))... Μετά από 10 χρόνια μου έτυχε μια υποχρέωση και εκεί που θα είμαι δεν θα έχω συνεχώς ιντερνετ... θα βάζω όμως τα σημαντικότερα ;)

I'll be back

«Ελληνας αναζητά τη δική του Ωραία Ελένη» -Πλάκα με πρωταγωνιστή Θεσσαλονικιό αναστάτωσε τη Νέα Υόρκη

Το πρόσωπό του έκανε την εμφάνισή του σε βαγόνια τρένων σε περιοχές της Νέας Υόρκης και δεκάδες άνθρωποι έσπευσαν να τον βοηθήσουν να βρει το... ταίρι του.

Σ. Κασιμάτης: Τα σταυρωμένα και το ιστορικό προηγούμενο

Μα πώς κάνουν έτσι! Θα έπρεπε οι «σοβαροί» υποψήφιοι για την αρχηγία της Σαχλοαριστεράς να γελάνε αντί να σκούζουν με τον ηλίθιο ο οποίος έσπευσε να τυπώσει ψηφοδέλτια, να σταυρώσει το όνομά του και να τα μοιράσει. Υπάρχει, βέβαια, ένα παλαιό προηγούμενο στο ΠΑΣΟΚ...

Α. Πανούτσος: Ένα 24ωρο στην πόλη που δεν είναι καρτ ποστάλ και ονομάζεται Αθήνα

Του Αντώνη Πανούτσου

Στην Χαριλάου Τρικούπη ανώνυμοι atenistas καβάλα σε μοτοσυκλέτα ζωντάνεψαν την ατμόσφαιρα πυροβολώντας τον φρουρό αστυνομικό με καλάσνικοφ. Λίγο πιο μακριά, στην Πατησίων άλλοι  atenistas συνέχισαν να πειραματίζονται με ουσίες στον χώρο του  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναγκάζοντας την πρυτανεία να διακόψει τα μαθήματα για ένα τετράωρο. Προηγουμένως αναρχικοί είχαν επιτεθεί στα περιπολικά που μετέφεραν τον Κώστα Γιαγτζόγλου στα δικαστήρια ενώ ανέβηκαν στον 7ο όροφο του Εφετείου πετώντας φειγβολαν κατονομάζοντας τους εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Όλα μέσα σε ένα 24ωρο.

ΣΚΙΤΣΟ-Ωρε GEORGE PAPADOPOULE για σένα μιλάει ο ντουνιάς

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Η κυβέρνηση βάζει νέα εμπόδια στο Ελληνικό

Του Γιώργου Φιντικάκη

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει η επένδυση του Ελληνικού μετά την απόφαση που υπέγραψε προχθές η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, με την οποία τάσσεται ουσιαστικά κατά της ανέγερσης υψηλών κτιρίων στο πρώην αεροδρόμιο.


Η πώληση πυρομαχικών στη Σ. Αραβία όπως μεθοδεύτηκε, αποκαλύπτει πόσο αδίστακτος είναι ο Καμμένος

Του Στέλιου Φενέκου*

Μετά την δημοσιοποίηση της αναφοράς του Ταξιάρχου Μιχαήλ Παπαδάκη του ΓΕΣ, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην ΓΔΑΕΕ στη Διεύθυνση Αμυντικών Προγραμμάτων και κυρίων Συμβάσεων (ΔΑΠΚΣ), και από όσα έχουν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα για την πώληση στη Σαουδική Αραβία βλημάτων 105 mm Μ1 και βομβών ΜΚ-82 & ΜΚ-83, προκύπτουν τα ακόλουθα:

ΓΕΔΔ: Πλήθος υποθέσεων κακοδιαχείρισης και κακοδιοίκησης στο Δημόσιο το 2016

Συνολικά 1.688 υποθέσεις κακοδιαχείρισης και κακοδιοίκησης στο Δημόσιο διερεύνησε το 2016 η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.


Ξέρει σίγουρα, ο Τσίπρας τι θα πει προβοκάτσια;

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει είναι αν ο πρωθυπουργός γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη προβοκάτσια. Γιατί το πιθανότερο είναι πως μπερδεύει το σημαίνον με το σημαινόμενο, φέρνοντας συνειρμικά, στη μνήμη του, τα εφηβικά του ακούσματα. Τότε που οι «διδαχές» του κομματικού «κορανίου» αναμασούσαν συνεχώς τις ίδιες φράσεις, προκειμένου οι «πιστοί» να διαμορφώσουν την δική τους «αυτονομιστική» διάλεκτο.


Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε. Κάτι στο τέλος θα μείνει!

Το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καινούργιο. Το έχουμε ξαναζήσει με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Το επαναστατικό κόμμα που μεταβάλλεται από φορέας της ανατροπής στον πιο πιστό υπηρέτη του συστήματος, χρησιμοποιώντας έναν σκληρό μηχανισμό προπαγάνδας και την συκοφαντία ως αιχμή της πολιτικής του δράσης. Έχουμε ξεχάσει! Από τότε έχουν περάσει μόλις 35 χρόνια. Είναι τρομακτικό, αλλά οι πρακτικές παραμένουν οι ίδιες.


ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ!Στα Paradise Papers το όνομα της Μαρέβα Μητσοτάκη – Τι απαντά η ίδια

[Όπως μπορείτε να δείτε πχ εδώ στο βιογραφικό της γράφει ότι έχει ιδρύσει δύο εταιρίες το 2007και το 2010 Eternia Capital... οπότε άνθρακες ο θησαυρός των Βαξεβάνηδων που θα μας ζαλίσουν τα παπάρια]

Το όνομα της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι εμφανίζεται στη λίστα των Paradise Papers ως μέτοχος κατά 50% offshore εταιρίας.