01 Φεβρουαρίου 2018

Ρεσιτάλ του Αρκά με επικό λογοπαίγνιο για τον... «Κουτσοφλέβαρο»

Ο Φεβρουάριος μιλά με τον Μάρτιο, ο οποίος τον ρωτά απορημένος γιατί τον αποκαλούν «Κουτσοφλέβαρο» και παίρνει «πληρωμένη» απάντηση από τον κοντούλη μήνα
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Αρκάς σχολιάζει κάθε μήνα τον και αφού κατέφτασε ο Φεβρουάριος τα σκίτσα που έχει δημιουργήσει είναι... επικά.

Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Η λύση πρέπει να είναι ενιαία και αδιαίρετη [βίντεο]

«Αντί ο κ. Τσίπρας να αξιοποιήσει τη συγκυρία για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα, επέλεξε την μικροπολιτική εκμετάλλευση του ζητήματος», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ζήτημα των Σκοπίων από την Ηλεία όπου βρίσκεται.


Τώρα καταλάβαμε ποιος δίνει τα αποκλειστικά της ΝΔ στον Κουρτάκη

Διαβάστε το άρθρο από τα parapolitika.gr Κουρτάκη-Μαρινάκη για να καταλάβετε ποιος τους δίνει τα αποκλειστικά θέματα μέσα από τη ΝΔ:

Ποιος πρότεινε στον Μητσοτάκη τη «σκληρή» γραμμή για το Σκοπιανό

Εισηγήθηκε και την ουδέτερη στάση για τα συλλαλητήρια


ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! Νίμιτς: Η ελληνική κυβέρνηση δεν αρνείται την εθνική ταυτότητα του λαού της ΠΓΔΜ

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του Μάθιου Νίμιτς από τα Σκόπια, ότι η Αθήνα δεν αρνείται την ταυτότητα του λαού της ΠΔΓΜ.


Βουλή: Ενστάσεις της Επιτροπής Εξοπλισμών για νέα σύμβαση Καμμένου

Αφορά στη μίσθωση επτά μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το Ισραήλ

Τα όσα νεφελώδη έχουν συμβεί γύρω από την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία ρίχνουν βαριά τη σκιά τους σε κάθε σύμβαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με αποτέλεσμα τα μέλη της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής να αντιμετωπίζουν με καχυποψία κάθε σύμβαση που φτάνει προς έγκριση στο Κοινοβούλιο.

ΓΑΤΑΚΙΑ! Ρουβίκωνας για το συλλαλητήριο: Θα είμαστε στον Αγιο Παντελεήμονα- Αν οι φασίστες έρθουν θα πολεμήσουμε

Θέση για το συλλαλητήριο της Κυριακής παίρνει ο Ρουβίκωνας καλώντας παράλληλα σε περιφρούρηση στο στέκι Δίστομο και την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ! Το ΥΠΕΘΑ απειλεί τον Μητσοτάκη... για τη μίζα που έχασε ο φίλος του Καμμένου

"Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα οδηγηθούν πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι στη Δικαιοσύνη για την απώλεια 66 εκατομμυρίων ευρώ" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με την επιστολή του προέδρου της ΝΔ προς τον πρόεδρο της Βουλής που αφορά την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Eπικό τρολάρισμα Έλληνα φιλάθλου στον Κριστιάνο Ρονάλντο - ΦΩΤΟ

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συγκέντρωσε περισσότερα από 4.8 εκατομμύρια likes, ένα εκ των οποίων ήταν από τον Άγγελο Χαριστέα...


Κλείνουν το Μετρό για να μην πέι κόσμος στο συλλαλητήριο!

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για την ονομασία των Σκοπίων και η ΕΛΑΣ δήθεν "υπό τον φόβο επεισοδίων" κλείνει το ΜΕΤΡΟ!


Αυτή είναι η ταυτότητα του σεσημασμένου κακοποιού που έκανε βουτιά θανάτου από το Blue Star Naxos

Σεσημασμένος κακοποιός ήταν ο επιβάτης του του «Blue Star Naxos» που έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του αυτόχειρα ήταν Δ.Τ. Ήταν ηλικίας 77 ετών με καταγωγή από Γεωργία ή Ρωσία.

Παρέμβαση Εισαγγελίας ΑΠ για το «θα χυθεί αίμα» και το ΓΑΤΑΚΙ του Ρουβίκωνα τα γύρισε αμέσως

Eισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές μέλους του Ρουβίκωνα.

Παραγγελία στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ζητώντας την διενέργεια ερευνάς σχετικά με την ανάρτηση ενός από τα ιδρυτικά μέλη του Ρουβίκωνα στη προσωπική ιστοσελίδα στο Facebook, με την οποία προειδοποιεί ότι την ερχόμενη Κυριακή κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό «μπορεί να χυθεί αίμα».


ΜΠΟΥΦΟΣ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάει στο συλλαλητήριο, αλλά… έχει δύο ταυτότητες

«Ευχαρίστως θα πήγαινα στο Σύνταγμα αν δεν φοβόμουν ότι η πράξη μου θα θεωρηθεί ως ψηφοθηρική όπως της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Επιστολή Στέλιου Καζαντζίδη προς UEFA: "Αλλάξτε τους διαιτητές του ντέρμπι"

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή στην UEFA, αλλά και στις ΕΠΟ, ΚΕΔ ζητώντας την άμεση αντικατάσταση των διαιτητών και των βοηθών, για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ


Αντιεξουσιαστές έκαναν «γυαλιά-καρφιά» γραφείο πολιτευτή των ΑΝΕΛ στην Πάτρα-ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση αναρχικών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του Πολιτευτή των ΑΝΕΛ Γιάννη Λαϊνιώτη στην Πάτρα.

«Γνωστοί- άγνωστοι» έγραψαν απειλητικά συνθήματα στους τοίχους, με μπογιές στην πόρτα, την οποία και έσπασαν, καθώς και σε γύρω σημεία και του περιστατικού έχει επιληφθεί η Ασφάλεια Πάτρας.


ΓΛΥΦΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ALERT! Δείτε γιατί ο Δανέλλης χειροκροτήθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Καταχειροκροτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης στην ομιλία του στη Βουλή.

Ο κ. Δανέλλης επεσήμανε πως η άγνοια και η παραπληροφόρηση οδηγεί πολλούς πολίτες στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Πρετεντέρης: Μπαμπούλας

"Δεν είναι τόσο ο μπαμπουλας της Ακροδεξιάς και οι γραφικοί απόγονοι του Μεγαλέξανδρου που μας απειλούν, όσο οι αχρείαστοι και πονηροί «αντιφασίστες»" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Μείωση μισθού κατά 50% στον Ηλία Κασιδιάρη προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραπέμπεται στην Ολομέλεια της Βουλής με το ερώτημα της περικοπής του ενός τετάρτου της βουλευτικής του αποζημίωσης για τις ύβρεις που εκτόξευσε σε επιτροπή κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ! Δικαστικοί υπάλληλοι πέτυχαν στο ΑΣΕΠ το 1998, διορίστηκαν πέρυσι και ζητούν αναδρομικά 19 ετών

Πρόκειται για 2.200 επιτυχόντες ζητούν τον αναδρομικό διορισμό τους με πλήρη αναδρομική μισθολογική και βαθμολογική αποκατάσταση από το 1998 έως την ημέρα διορισμού του το περασμένο έτος


Η Μελάνια Τραμπ αγνώριστη σε διαφήμιση του 2005- Πιο χαμογελαστή και με πόδια... πάπιας [βίντεο]

Μπορεί τώρα να είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αλλά κάποτε η Μελάνια Τραμπ έκανε καριέρα ως μοντέλο.

Η ίδια το 2005, την χρονιά που παντρεύτηκε και τον Ντόναλντ Τραμπ, είχε πρωταγωνιστήσει σε μία αλλόκοτη διαφήμιση μίας αμερικάνικης ασφαλιστικής εταιρίας.


Διορίζουν δεκάδες απόφοιτους Δημοτικού ή Γυμνασίου σε φορείς του Δημοσίου-100 καθαρίστριες στην ΑΑΔΕ!!

Δεκάδες προσλήψεις έρχονται το επόμενο διάστημα. Οι θέσεις αφορούν καθαρίστριες σε υπουργεία και φορείς του δημοσίου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ήδη η διαδικασία για την επιλογή 25 καθαριστριών στη 7ηΥγειονομική Περιφέρεια Κρήτης (η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 9/2).


«Προστατεύστε το συλλαλητήριο από τους αναρχικούς» -Τι ζήτησαν οι διοργανωτές-ΒΙΝΤΕΟ

Με έκκληση στις αρχές, να προστατεύσουν όσους βρεθούν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα, ύστερα απο τις απειλές που εκτόξευσαν μέλη του Ρουβίκωνα, ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου των διοργανωτών του συλλαλητηρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια


ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! Ο Ντιμιτρόφ εκτός από "Μακεδόνας" μας είπε ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα "Μακεδόνες"

Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νικόλα Ντιμιτρόφ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς.


ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! To sms Φεβρουαρίου του Κοτζιά: Συγκίνηση, αγκαλιά και Σκόπια

Η αγαπημένη συνήθεια του υπουργού Εξωτερικών

Το παραδοσιακό πλέον sms έστειλε την 1η του μηνός ο υπουργός Εξωτερικών. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η αναφορά στην επικαιρότητα:


ΒΓΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! Απίστευτα μπινελίκια Tατσόπουλου στον Φαήλο: "Φαήλο κλ@σε μου τ' αρχ@δια ψυχωτικέ μαλ@κα"!!!!!

Σφοδρή αντιπαράθεση με απίστευτες ύβρεις από τη μεριά του "μετριοπαθούς" συγγραφέα  είχαν στα social media ο  Πέτρος Τατσόπουλος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος πόσταρε μια φωτογραφία του Φαήλου Κρανιδιώτη, που έχει στα social media μ’ ένα άλογο και έγραψε το εξής:


Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανομία στα Πανεπιστήμια -Μετά τις κλοπές και τις επιθέσεις-ΒΙΝΤΕΟ

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι καταγγελίες των τελευταίων εβδομάδων που έχουν προκαλέσει και πολιτική κόντρα για κρούσματα ανομίας και παραβατικών συμπεριφορών μέσα στα Πανεπιστήμια.


AYTOΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Θλιβερά τα στοιχεία για τη γρίπη στη χώρα μας! Πέντε άνθρωποι πέθαναν την τελευταία εβδομάδα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας, αφού, όπως αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδα από επιπλοκές της γρίπης, η οποία παρουσιάζει αυξημένη δραστηριότητα.


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα να διαπραγματευτεί οτιδήποτε-Νέα επίθεση σε Μαρή

Αντί να βελτιώσει το κεκτημένο του Βουκουρεστίου και να πάει ένα βήμα παραπέρα τις εθνικές επιδιώξεις, είναι έτοιμος να κάνει βήματα πίσω είπε αναφερόμενος στους χειρισμούς Τσίπρα για το Σκοπιανό-«Επιτρέπουν στους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου να φοροδιαφεύγουν για να έχουν τη στήριξη των Μέσων Ενημέρωσης που εκείνοι ελέγχουν»

ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! Tσακαλώτος: Ισχύει αυτό που λέει ο Κοστέλο-Δικαιώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% για το Σκοπιανό

Αισθάνομαι λίγο... τσαλακωμένος ως αριστερός - Η μείωση στους μισθούς είναι ίση με ένα καφέ το μήνα - Νοιώθω δικαιωμένος για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ του 3% για τη «Μακεδονία» - «Εντελώς νόμιμο» το συλλαλητήριο, διαφωνώ στο ότι δεν γίνεται εξωτερική πολιτική με τα συλλαλητήρια

O Alpha αποχώρησε από το μπουκέτο της Nova -Εξηγεί την απόφαση του

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Alpha έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τη Nova.

«Ο Alpha ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του, από την 1η Φεβρουαρίου 2018, με τη συνδρομητική πλατφόρμα Nova» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός σταθμός. Μετά από την αυτή την εξέλιξη στη θέση 109 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova θα μεταδίδεται το κανάλι «E! Entertainment».


ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Παρέμβαση Παπανδρέου για το Σκοπιανό: Λύση με σύνθετη ονομασία erga omnes που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία»

Δημόσια παρέμβαση στη συζήτηση για την επίλυση του ζητήματος του ονόματος των Σκοπίων έκανε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Το ΥΠΕΞ απαντά στον προκλητικό σύμβουλο του Ερντογάν: Το νομικό καθεστώς του Αιγαίου είναι σαφές και κατοχυρωμένο

Στην αντεπίθεση πέρασε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μετά τις απίστευτες προκλήσεις του επικεφαλής των συμβούλων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος απείλησε ευθέως την ελληνική κυβέρνηση: «Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».


Αυτή είναι η βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού της Πάτρας-ΦΩΤΟ-

Η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού ονομάζεται Όλγα Κατσάρα και είναι μόλις 19 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr οι άνθρωποι του Καρναβαλικού Οργανισμού επέλεξαν ανάμεσα σε πάνω από 15 αιτήσεις κοριτσιών την νεαρή μελαχρινή κοπέλα, με την μεσογειακή ομορφιά και το όμορφο χαμόγελο.

Πιο κοντά από ποτέ το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό

Οι εμπρηστικές δηλώσεις Ντιμιτρόφ, η αλλαγή τακτικής της ελληνικής πλευράς και

Πιο κοντά στο «ναυάγιο» φαίνεται να οδεύουν οι συζητήσεις για το Σκοπιανό μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με την επίσκεψη του Μάθιου Νίμιτς στην ΠΓΔΜ και τις δηλώσεις που έκανε ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, «τινάζοντας στον αέρα» στην ουσία τη διαπραγμάτευση για το όνομα της γειτονικής χώρας.

Επιστολή Μητσοτάκη εναντίον Βούτση - Τασίας για την κάλυψη σε Καμμένο

Προ των ευθυνών του θέτει τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κυρίας Τασίας Χριστοδουλουπούλου η οποία επιχειρεί τις τελευταίες εβδομάδες να αποτρέψει με κάθε τρόπο τον έλεγχο του γνωστού σκανδάλου απόπειρας πώλησης πολεμικού υλικού από τον κ. Πάνο Καμμένο.


ΝΔ: Εξαντλήθηκε η ικανότητα των πολιτών- Ενας στους δύο χρωστά στην εφορία

Το οδυνητό αποτύπωμα της τριετούς διακυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου είναι ένας στους δύο φορολογούμενους να χρωστά στην εφορία σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών ιδιωτών προς το Δημόσιο.


Τα νεύρα του Καραμανλή πριν τη συνάντηση με τον Τζιτζικώστα

Τι έλεγε ο βουλευτής της ΝΔ για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

∆ιήµερο στη Θεσσαλονίκη έκανε το Σαββατοκύριακο πριν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.


ΑΠΗΥΔΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ! ΠΟΥΛΟ μπάρμπα Αλέκος από την επένδυση του Ελληνικού

Σε Τσακαλώτο και Σταθάκη ο έλεγχος των συνομιλιών

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαµπουράρης, συντονιστής όλων των συναρµόδιων υπουργείων και υπηρεσιών για την επένδυση στο Ελληνικό, δεν υπάρχει πια ως συνοµιλητής των εκπροσώπων των επενδυτών.


Καγκουρό πέφτει πάνω σε ανυποψίαστη ποδηλάτισσα στην Αυστραλία [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες ενός καγκουρό που πέφτει πάνω σε μια ανυποψίαστη ποδηλάτισσα στην Αυστραλία.

Η γυναίκα έκανε ποδήλατο παρέα με φίλους της σε περιοχή του Κουίνσλαντ, όταν το μαρσιποφόρο εμφανίστηκε ξαφνικά από τη δεξιά πλευρά του δρόμου και έπεσε πάνω της στο ύψος του ώμου σωριάζοντάς την στο έδαφος.


ΑΧΑΧΑ! ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Ο Βαρουφάκης: Ντροπή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

«Η ανακοίνωσή μας αφορά αυτά τα παρωχημένα συλλαλητήρια, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν, δίνοντας βήμα σε εθνικιστικές κραυγές και εξάρσεις, υβριστικές αναφορές σε γείτονες χώρες και λαούς», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή την ανακοίνωση του DiΕΜ25 (Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025), μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Απίστευτη εξέλιξη! Σεσημασμένος κακοποιός ο άνδρας που αυτοκτόνησε από το Blue Star Naxos

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του επιβάτη του «Blue Star Naxos» που έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης. Αυτό προέκυψε από τη νεκροψία νεκροτομή που έγινε από τον ιατροδικαστή...


Βόλος: «Νταής» σύζυγος σακάτεψε στο ξύλο τη γυναίκα του αλλά τα… βρήκαν!

Τον είχε καταγγείλει ότι την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι το 2015, αλλά κατέθεσε υπέρ του στη δίκη υποστηρίζοντας ότι ο τραυματισμός της ήταν… τυχαίο περιστατικό

Μπορεί να σακάτεψε στο ξύλο την σύζυγό του και να του έκανε μήνυση, αλλά η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο ότι τα… ξαναβρήκαν και δεν μαλώνουν πια! Πάντως, ο 56χρονος Έλληνας δεν απέφυγε την «καμπάνα», για να μην το… ξανακάνει!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ξανά υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία με την ΝΔ ο Δημήτρης Σταμάτης;

[Γελοια είδηση την οποία προωθεί ο ίδιος με κολλητούς δημοσιογράφους... τη βάζω για να γελάσετε!]

Το όνομα του πρώην βουλευτή και Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη, «παίζει» πολύ δυνατά για τις «γαλάζιες» λίστες του νομού.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ! Κρητικός βρήκε απίστευτη πατέντα για να πλένει το αυτοκίνητό του εντελώς δωρεάν [εικόνες]

Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο τα ακριβά τέλη κυκλοφορίας και τα διόδια, κι όλο περισσότεροι Έλληνες ψάχνουν να βρουν τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα ως προς την συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Στο πλευρό των αγροτών ο Ψωμιάδης - Η ατάκα για το κόμμα του... Ζορό - ΒΙΝΤΕΟ

Τη στήριξή του στους αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας, εξέφρασε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης μετέβη στον Λευκό Πύργο, όπου είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό τους.

ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ! Βουλή των Λόρδων: «Ντρέπομαι βαθιά» είπε υφυπουργός και «παραιτήθηκε» επειδή... άργησε-ΒΙΝΤΕΟ

Καθυστέρησε μισή ώρα να φτάσει στην άνω βουλή και δεν ήταν εκεί για να απαντήσει σε ερώτηση μέλους της - Η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από την Τερέζα Μέι

Μπορεί στην Ελλάδα να αναζητούμε την πολιτική ευθιξία με το κυάλι, όμως στη Βρετανια όπως φαίνεται έχουν φτάσει αυτή τη νοοτροπία σε... άλλο επίπεδο.


"Πόλεμος" για τα Θρησκευτικά - Γονείς επιστρέφουν τα βιβλία στις ενορίες

Στον "πόλεμο" που έχει ανοίξει μεταξύ των καθηγητών Θεολογίας και του υπουργείου Παιδείας για τον αριθμό των βιβλίων των Θρησκευτικών που έχουν επιστρέψει στα σχολεία οι γονείς των μαθητών, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου, Ηρακλής Ρεράκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο πιο «άσχημος» Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών

Σύμφωνα με μελέτη ο ηθοποιός έχει πολύ λεπτά χείλη, βολβοειδή μύτη και το πρόσωπό του είναι πολύ φαρδύ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο λιγότερο όμορφος και ελκυστικός Τζέιμς Μποντ στην ιστορία της ταινίας σύμφωνα με επιστημονική μελέτη.


Το υγειονομικό στη Ν.Υόρκη απειλεί να κόψει την διάσημη κίνηση με το αλάτι του Salt Bae-ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο διάσημος Τούρκος σεφ με το ψευδώνυμο Salt Bae, μετά το άνοιγμα του εστιατορίου του στη Νέα Υόρκη.

Πριν από λίγες ημέρες είχε κατηγορηθεί από κριτικούς πως οι μερίδες που σέρβιρε ήταν μικροσκοπικές και πανάκριβες και οι πελάτες έφευγαν δυσαρεστημένοι από το κατάστημά του.

Σάλος στην Πρέμιερ Λιγκ! Ποδοσφαιριστές προωθούν εξευτελιστικά ερωτικά βίντεο

Στο στόχαστρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας είναι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι φέρονται με τους πανηγυρισμούς τους να προωθούν εξευτελιστικά ερωτικά βίντεο.

Όλα τα ονόματα που «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ (λίστες)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το τελευταίο διάστημα οι διεργασίες στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν έχει περάσει ελάχιστο διάστημα από τη στιγμή που ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι μόνοι που έχουν επισήμως το χρίσμα αυτήν τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές.