01 Δεκεμβρίου 2011

Αρχίζει την Παρασκευή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Αρχίζει την Παρασκευή στη Βουλή η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2012, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου.

Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό και η στάση της ΝΔ ήταν το θέμα που απασχόλησε σύσκεψη υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου, στην οποία πήραν μέρος οι υπουργοί-στελέχη του Κινήματος και οι εκπρόσωποί του στη σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία.

Και δεύτερο iphone άρχισε να καπνίζει και να σπινθηροβολάει...

Μετά τον πανικό που προκλήθηκε σε αεροπλάνο της Regional Express που εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο στην Αυστραλία, μέσα στο οποίο ένα iphone άρχισε να κοκκινίζει και να βγάζει καπνούς, ένα δεύτερο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε λιγότερο από 1 εβδομάδα και να ανησυχήσει τους κατόχους του κινητού της Apple.

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ»

«Είναι φανερό ότι τα τελευταία χρόνια οι παρεμβάσεις του «ξένου παράγοντα» στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος έχουν πολλαπλασιασθεί.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά, τα γεγονότα είναι γνωστά σε όλους και δεν αξίζει να τα επαναλάβω, παρά να υπενθυμίσω την τελευταία παρέμβαση, την έντονη μέχρι παρεξηγήσεως πίεση στην Ν.Δ. για συμμετοχή της στην Κυβέρνηση, τώρα που έρχεται το δεύτερο και μεγαλύτερο κύμα σκληρών οικονομικών μέτρων.

Βίντεο: ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Το "πιστολιάσεις" που είπε ο νεαρός αναφέρεται σε "φέσωμα" δηλ. να μην πληρώνουμε ότι "χρωστάμε", αλλά ο Φερεντίνος μάλλον νόμισε ότι εννοεί να τους καθαρίσουμε όλους οπότε άλλαξε κουβέντα γιατί ξέρει ότι θα τον πάρει κι αυτόν η μπάλλα. Δείτε το βίντεο

Εκδήλωση στην Αθήνα και Συνεδρίαση Συμβουλευτικής Ομάδας ΟΗΕ για φυσικές καταστροφές στην Ολυμπία

Σε  κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο Κing George Palace πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα η παρουσίαση της Συμβουλευτικής Ομάδας για Έκτακτες Περιβαλλοντικές Κρίσεις των Ηνωμένων Εθνών, ενώ σε κλίμα έντονης συγκίνησης έγινε η τελετή βράβευσης ευεργετών, που συνέβαλαν καθοριστικά στην ανασυγκρότηση πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας.

Με ξίφος 90 εκ. συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα...

Συνελήφθη χθες (30-11-2011) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η συνέχεια στο http://www.radioevros.gr

To Patria έγινε 30 και κυκλοφορεί

Κυκλοφορεί την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, το νέο, 30ο τεύχος του περιοδικού Patria. 29 τεύχη μετά συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε ανοίξει και προχωράμε δίχως δεσμεύσεις, κάνοντας πράξη το σύνθημα που υπάρχει στην προμετωπίδα του περιοδικού μας πραγματικότητα: "Σκέψου διαφορετικά, ζήσε εναλλακτικά". Έτσι και σε αυτό το τεύχος τολμάμε να αγγίξουμε όσον αφορά το μέρος της σκέψης, έναν από τους "καταραμένους" της παγκόσμιας διανόησης, τον αιρετικό Ezra Pound και παρουσιάζουμε, για πρώτη φορά, μερικά "χαμένα" κάντος του που γράφτηκαν κατά την περίοδο της δημοκρατίας του Σαλό, όταν ήδη η τύχη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε κριθεί και μόνο κάποιοι άνδρες αποδείκνυαν την αφόσιωσή τους σε ιδέες πέρα από πρόσωπα.

Εκδήλωση-Συζήτηση της ΤΟ ΝΔ Ιπποδρομείου: «Τα ΜΜΕ της κρίσης και η κρίση των ΜΜΕ»

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΟ.Δ.Ε ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΒΩΛΟΥ 53, ΤΚ 54621
  
                Η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ιπποδρομίου, με αίσθημα ευθύνης προς τον ρόλο της και αναγνωρίζοντας της ανάγκη για συνεχή κατάρτιση των μελών της σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας εγκαινιάζει θεματικές συζητήσεις 'στρογγυλής τράπεζας'. Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων δεν είναι η μονόδρομη μεταφορά γνώσης από τον ομιλητή προς το ακροατήριο, αλλά η διάδραση και η συνδιαμόρφωση μιας κοινής και σφαιρικής αντίληψης επί του θέματος λαμβανομένης πάντα υπ' όψιν της πολιτικής του διάστασης. 

Ι. Βρούτσης για το ειρηνοδικείο Άνδρου

«Το , θα παραμείνει στο νησί όχι γιατί το θέλουν εκείνοι που έθεσαν εξαρχής την παραμονή του σε κίνδυνο και που δεν έχει πλέον καμία απολύτως πολιτική ισχύ ο λόγος τους, αλλά γιατί το εγγυάται η Ν.Δ.»

«Mε έκπληξη διαβάζω ανακοινώσεις συναδέλφων μου, οι οποίοι – σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα - συνεχίζουν να επανεμφανίζονται ως «σωτήρες».

Μεγάλη αποκλειστικότητα της Όλγας Τρέμη και του MEGA!!!

Φιλοξένησαν στο στούντιο και πήραν συνέντευξη από τον αδερφό του Κυβερνητικού Εκπροσώπου!!! Μπράβο παιδιά!! Πάντα τέτοια....

The Spyfiles από το Wikileaks

Δείτε εδώ μια ωραία εφαρμογή που έφτιαξε το Wikileaks για το ποια κράτη παρακολουθούν τους πολίτες τους, με ποιο τρόπο (αναγνώριση φωνής, παρακολούθηση SMS-τηλεφώνων-ίντερνετ-GPS και "φύτεμα" trojan) και μέσω ποιων εταιριών

Η Zynga και το Farmville στο Χρηματιστήριο

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού του Facebook, "Farmville" θέλουν να μπούνε στο χρηματιστήριο, όπως ανακοίνωσε η εταιρία Zynga που θέλει μέχρι τέλος του έτους να αρχίσει να πουλάει τις μετοχές της. Η εταιρία που εδρεύει στο San Francisco σκοπεύει να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα ένα Roadshow (περιοδεία προώθησης) με την οποία θα διαφημίσει τις μετοχές της στους υποψήφιους επενδυτές όπως έγραψαν οι "New York Times".

Δικαιολογίες ΠΑΣΟΚ για το φούσκωμμα του ελλείμματος του 2009...

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στα στατιστικά μεγέθη για το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης των ετών 2008 και 2009. Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στα στατιστικά μεγέθη για το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης των ετών 2008 και 2009 ισχύουν τα ακόλουθα.

Μέχρι κι οι Σκοπιανοί είναι πιο σοβαροί από εμάς: Κλειστό το καφενείο της βουλής λόγω καπνίσματος

Η αγορανομία έκλεισε το καφενείο της Βουλής για 15 ημέρες λόγω καπνίσματος.


Η αγορανομία «σφράγισε» σήμερα το καφενείο της Βουλής της ΠΓΔΜ για διάστημα 15 ημερών για παραβίαση του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

"Καθηγητής" ασελγούσε σε ανήλικους έναντι αμοιβής!

Εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση εκπαιδευτικού που φέρεται να συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή έδωσε, σήμερα  η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ειδικός Γραμματέας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, ζήτησε από τον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή να ενημερωθεί για το εάν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα  ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα τεθεί σε αργία μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο Διαδίκτυο θα αναρτηθούν τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών

Στις 15 Δεκεμβρίου θα αναρτηθούν για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών. Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Αργύρης τα «πόθεν έσχες» θα παραμείνουν στο Διαδίκτυο, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι πολίτες, για 20 ημέρες.

Ξεφτίλα έγινε σήμερα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που δεν ήξερε που ήταν οι Δήμας-Αβραμό

Ξεφτύλα έγιναν όλοι σήμερα λόγω της απουσίας των Δήμα-Αβραμόπουλου από την κυβερνητική επιτροπή.

Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε τον κόσμο στο πόδι και μάλιστα η Διαμαντοπούλου και ο Βενιζέλος έθεσαν το θέμα στο υπουργικό συμβούλιο!!

Χάλασαν τα τηλέφωνα μεταξύ ΗΠΑ-Μ. Βρετανίας: «Η επίθεση στην βρετανική πρεσβεία δεν ήταν ενορχηστρωμένη» λέει ο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαχώρισε έμμεσα τη θέση του από αυτή της Βρετανίας σχετικά με την εισβολή στη βρετανική πρεσβεία στη Τεχεράνη λέγοντας ότι, αντίθετα με ότι υποστήριξε το Λονδίνο, ο ίδιος δεν είχε ενδείξεις ότι ήταν «ενέργεια ενορχηστρωμένη από τις Αρχές».

Χτύπησε πάλι ο γνωστός μαλάκ@@ του BBC και ζήτησε να εκτελούνται οι απεργοί δημόσιοι υπάλληλοι

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι δηλώσεις του γνωστού μαλάκ@ Κλάρκσον (μας είχε απασχολείσει και εμάς παλαιότερα με κάτι παπαριές που είχε πει για την Ελλάδα και του είχε απαντήσει κατάλληλα ο Χατζηιωάννου της Easyjet), παρουσιαστή του BBC, ο οποίος πρότεινε «να εκτελούνται μπροστά στις οικογένειές τους» οι δημόσιοι υπάλληλοι που απέργησαν την Τετάρτη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Απογειώνονται οι υπηρεσίες που παρέχει το δημόσιο μετά την επέκταση του ωραρίου... κατά μισή ολόκληρη ώρα!!!Το νέο ωράριο στο Δημόσιο

[Παιδιά άμα προσθέσετε και ένα τεταρτάκι ακόμα θα πάρετε και ISO...]
Τον τρόπο εφαρμογής του διευρυμένου ωραρίου των υπαλλήλων του Δημοσίου αλλά και του νέου ωραρίου για την εξυπηρέτηση του κοινού ρυθμίζει εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι ώρες εισόδου για το κοινό:

Ειδικά εθνικά ταμεία για τα χρέη άνω του 60% του ΑΕΠ θα προτείνει η Γερμανία

Η Γερμανία, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα επιθυμούσε οι ευρωπαϊκές χώρες να συστήσουν ειδικά εθνικά ταμεία για το χρέος τους που ξεπερνά το 60% του ΑΕΠ για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των αγορών.

Απάντηση ΠΑΟ σε Ολυμπιακό «Δίνουν μαθήματα ήθους οι κατηγορούμενοι;»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήρθε και η απάντηση από τους... κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αναφέρεται ότι «δεν μπορούν να δίνουν μαθήματα ήθους και ευπρέπειας αυτοί που σήμερα κατηγορούνται για τα 'στημένα' παιχνίδια». Επίσης απαντούν στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι αναφέρθηκαν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Πρασίνων, αναρωτώμενοι αν «τους ζητήσαμε ποτέ «δανεικά» ή «δανεικούς» και δεν το ξέρουμε;»...

Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σχολίασαν τα ακόλουθα:

Επιτυχής η μεταμόσχευση νεφρού στον Γ. Σουφλιά

Σε μεταμόσχευση νεφρού υποβλήθηκε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής από τους θεράποντες ιατρούς.

Τον κ. Σουφλιά επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακόμα μία σύλληψη για οφειλές προς το Δημόσιο... θα έχει κι αυτή τη γνωστή κατάληξη: Ελεύθερη την επόμενη μέρα

Συνελήφθη στην Άνοιξη Αττικής από την οικονομική αστυνομία 41χρονη διαχειρίστρια εταιρίας ηλεκτρολογικού υλικού για οφειλές προς το δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συγχαρητήρια επιστολή του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ: «Αντρίκεια νίκη και πρόκριση»

Συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ έστειλέ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την νίκη επί της Τότεναμ και την πρόκριση στους «32» του Europa League. Οι Πράσινοι κάνουν λόγο για «αντρίκεια νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ στο Λονδίνο και πανάξια πρόκριση στους '32' του Europa League».

Αναλυτικά η επιστολή των Πρασίνων προς τον ΠΑΟΚ:

Στο φως σχέδιο του Βερολίνου για την αλλαγή των συνθηκών

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τις προθέσεις της Γερμανίας για την αλλαγή των συνθηκών της Ε.Ε.. Σύμφωνα με την εφημερίδα Welt, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Φ.Ρέσλερ κατέθεσε στρατηγικό σχέδιο 4 σημείων.

Ο Γ.Μουρούτης νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζονται:

Οι "αντιπαραγωγικοί" σε δράση!Επιχείρηση Super Puma σε βίντεο

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από τη νήσο Ρόδο με σκοπό την αεροδιακομιδή ογδοντάχρονου Γερμανού υπηκόου με εγκεφαλικό από το κρουαζιερόπλοιο "Magnifica" το οποίο έπλεε 50 ναυτικά μίλια ανατολικά Ρόδου. Ο ασθενής διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου στις 20:33.

Βίντεο: Κρυφό λογισμικό σε πολλά smartphone «καταγράφει και μεταδίδει τα πάντα»

Εκατομμύρια κινητά Android, Blackberry και Nokia τρέχουν μια κρυφή εφαρμογή που καταγράφει τις επικοινωνίες και τη θέση του χρήστη χωρίς τη συγκατάθεσή του, αποκαλύπτει ένας 25 χρονος Αμερικανός προγραμματιστής.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο YouTube, ο Τρέβορ Έκχαρτ δείχνει ένα κινητό Android που καταγράφει τους τηλεφωνικούς αριθμούς των εξερχόμενων κλήσεων, τα SMS και τις διαδικτυακές αναζητήσεις του χρήστη. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα μεταδίδονται στη συνέχεια στον κατασκευαστή του εν λόγω λογισμικού, την αμερικανική εταιρεία Carrier IQ.

Στα στενά του Καφηρέα τουρκική κορβέτα... ο Καραμνλής φταίει

Μέχρι τα στενά του Καφηρέα (μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου) έφτασε χθες Τετάρτη τουρκική κορβέτα, πραγματοποιώντας έναν άσκοπο και προκλητικό περίπλου.

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Σμύρνης με προορισμό την ανατολική Μεσόγειο.

Περικοπή δαπανών και όχι αύξηση των φόρων προτείνει ο Ράιχενμπαχ

Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα δίνοντας έμφαση στην περικοπή των δαπανών, και όχι στην αύξηση των φόρων, είπε ο Χορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιστολή Γόντικα σε Πιλάβιο

Με επιστολή του προς τον Σοφοκλή Πιλάβιο ο Δημήτρης Γόντικας εκφράζει για άλλη μια φορά την έντονη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του Δημήτρη Καλόπουλου στην ενεργό δράση.

Μάλιστα, σε αυτή ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ επιρρίπτει ευθύνες και στον ίδιο τον Πιλάβιο ως πρόεδρο της ΕΠΟ και προϊστάμενος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία πήρε την απόφαση για την επαναφορά του Μακεδόνα ρέφερι.

Αναλυτικά η επιστολή Γόντικα:

Βαλυράκης: Ακόμα να κατατεθεί στην Βουλή η πρώτη δανειακή σύμβαση

Να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή, η πρώτη Δανειακή Σύμβαση, την οποία είχε υπογράψει ο τότε αρμόδιος υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ζητεί με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης.

Αχαϊα: Χρέη-μαμούθ στο δημόσιο από 74χρονη διευθύνουσα σύμβουλο, "βιτρίνα", κατασκευαστικής!

Ο λόγος για μία 74χρονη, που χρωστούσε περισσότερα από 3,5εκ.€...

Η σύλληψη έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης (30-11-2011). Πρόκειται για την 74χρονη Βασιλική Φραγκοπανναγιώτη, που κατέχει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου κατασκευαστικής, εμπορικής, τεχνικής και μελετητικής εταιρίας με έδρα τα Βραχναίικα Αχαΐας.

Επισπεύδεται η νομοθετική διαδικασία με την κατάργηση της δεύτερης ανάγνωσης

Η διαπραγμάτευση (εν όψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ) είναι σε εξέλιξη, έχουμε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις, είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε, όμως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, ανέφερε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους, εξερχόμενος της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής.

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΤΗ-ΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ

ΒΗΜΑ 20/10/1996

Άφεση αμαρτιών ύψους 500 δισ. δρχ.
Τα ιδιωτικά και τα κρατικά διυλιστήρια απαλλάσσονται, - και στο μέλλον - από οφειλές


ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ και πρόστιμα ύψους πάνω από 500 δισ. δρχ. απαλλάσσονται τα δύο ιδιωτικά (Βαρδινογιάννη και Λάτση) και τα κρατικά διυλιστήρια υγρών καυσίμων με την αποδοχή από το υπουργείο Οικονομικών γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Αύριο 02.12: Συζήτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ, μαζικής αυτόματης χορήγησης ιθαγένειας-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Προς απογοήτευση διαβόλων τριβόλων, συζητείται τελικώς στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) την Παρασκευή 02.12.2011 στις 09.30 η Αίτηση Ακυρώσεως μου για τη συνταγματικότητα της μαζικής αυτόματης χορήγησης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς με μόνο ουσιαστικό κριτήριο τη γέννηση τους στην Ελλάδα ή τη φοίτηση τους επί 6 τάξεις σε Ελληνικό σχολείο...

Η συνέχεια στο syntagmagr.blogspot.com

ΠΑΟΚάρα και στο Chelsea-Liverpool

Δείτε το βίντεο:

Ούτε ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Του ΠΑΣΟΚ Να Ήταν... το fimotro

Σε ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΠΑΣΟΚ μετατράπηκε -αμφιβόλου ποιότητας- προπαγανδιστικό site που συντηρείται από έμμισθους επαγγελματίες κονδυλοφόρους... οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αρέσκονται να παίζουν το γνωστό παιχνίδι των ΠΑΣΟΚων, που όταν βρίσκουν τα σκούρα αναμοχλεύουν τα εσωτερικά της ΝΔ για να δημιουργήσουν θέματα και να αποσπάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα...

Σωστός ο υπουργός Εξωτερικών μας!

Ποιο ξεκάθαρα δεν γίνεται ΣΤΟΠ από το Υπουργείο Εξωτερικών στους φορείς για την συμμετοχή τους στην έκθεση στη Σμύρνη της Τουρκίας:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΕΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ!

Γιαννίτσης: οι εκλογές θα αναβληθούν... λογικό και αναμενόμενο

Στη Süddeutsche Zeitung έκανε δηλώσεις ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές θα αναβληθούν, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων: «Όπως στην Ιταλία έτσι και στην Ελλάδα ενδέχεται η μεταβατική κυβέρνηση να παραμείνει περισσότερο στην εξουσία από όσο σχεδιάστηκε αρχικά.

Ολυμπιακός: "Εμείς δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές... αδικαιολόγητη η επί 10 μήνες απουσία Καλόπουλου" (μας στοίχισε 5 βαθμούς φέτος)

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σχολιάσει την τοποθέτηση του κ. Καλόπουλου στους πίνακες των διαιτητών όπως, σεβόμενη τους κανονισμούς, δεν σχολίασε και την αδικαιολόγητη απουσία του, για ένα ολόκληρο δεκάμηνο, από αυτούς.

Ποιος γνωστός παραδέχεται ότι έκανε πορνεία για τρία χρόνια;

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για όλους και για όλα, εξομολογήθηκε πως εργάστηκε για τρία χρόνια σε γραφείο συνοδών και πως έχει κάνει σεξ, επανειλημμένα, με παραπάνω από έναν σύντροφο."
 
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε πως η σύλληψή του για φοροδιαφυγή και η παραμονή του για δύο ημέρες στο κρατητήριο ήταν σοκαριστική εμπειρία, αν και είχε περάσει πολλά βράδια "στα κρατητήρια για συμπαράσταση σε ανθρώπους."

Έχει δίκιο ο χοντρόπετσος! Δεν αποκάλεσε τους Αγανακτισμένους "μαλάκ@@"... τους αποκάλεσε "μουνι@" (βίντεο)

Λάθος άκουσαν και δεν ξέρουν γαλλικα όσοι είδαν την συνέντευξη Πάγκαλου στο γαλλικό κανάλι France 5.

Όπως είπε ο Πάγκαλος το πρωί, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, δεν είπε “μαλά..ες” τους Έλληνες, αλλά απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου είπε ότι:

Τι ζητούν με επιστολή τους στον Γ. Παπανδρέου έξι βουλευτές;

Η επιστολή υπογράφεται από έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στο παρελθόν έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους σε επιλογές της ηγεσίας του κινήματος

Στην επιστολή οι βουλευτές ζητούν από τον πρώην πρωθυπουργό πριν τις εθνικές εκλογές να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες για την ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ σε ιδέες και πρόσωπα.

Την επιστολή συνέταξαν οι βουλευτές:

Σύσκεψη Παπανδρέου με υπουργούς για τον προϋπολογισμό

Σύσκεψη στη Βουλή αναμένεται να έχει λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι ο Γ. Παπανδρέου, με τους αρμόδιους υπουργούς και τους εισηγητές του ΠΑΣΟΚ για θέματα οικονομίας. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα τεθεί ο προϋπολογισμό του 2012.

Υποτονικές οι πορείες... ούτε το ΚΚΕ δεν έχει κουράγιο να διαδηλώσει

Η πορεία του ΚΚΕ με περίπου 5.000 άτομα αφού έμεινε για λίγο μπροστά από τη Βουλή πριν λίγο συνέχισε προς τις Στήλες του Ολυμπίου Διός προκειμένου να διαλυθεί. Σε λίγο φτάνει στη Βουλή η πορεία της ΓΣΕΕ που είναι ακόμα μικρότερη. Ενδεικτικό της υποτονικότητας είναι ότι η Β. Σοφίας είναι μεν κλειστή αλλά όχι...

Ερωτηματικά για την επιλογή του Παντελή Καψή ως κυβερνητικού εκπροσώπου

Χθες το βράδυ, κοιμήθηκα εκνευρισμένος στην πληροφορία που ήθελε τον Παντελή Καψή, πρώην διευθυντή του Βήματος, μιας κατεξοχήν ΠΑΣΟΚικής εφημερίδας, ενδεδυμένης με τον μανδύα της "σοβαρότητος" πλην όμως, με σαφές πνεύμα και σαφή γραφή, ως τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο. Σε μια κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σιμήτη ή Γιώργου Παπανδρέου, η επιλογή του δεν θα μου έκανε καμιά έκπληξη. Σε μια κυβέρνηση όμως τριών κομμάτων, συνεργασίας ή Εθνικής σωτηρίας, όπως θέλετε πείτε την, πόσο σοβαρή είναι μια τέτοια επιλογή;

Μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, 9:30 π.μ.

Για μια ακόμη χρονιά, η Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, διοργανώνει την εκδήλωση Μνήμης στους Νεκρούς της Μάχης του Μακρυγιάννη, στον ιστορικό χώρο του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Μια εκδήλωση που σε κάθε πολιτισμένο κράτος, θα διοργάνωναν οι Αρχές, κι όχι ένας Σύλλογος. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10:00, με επιμνημόσυνη δέηση, θα ακολουθήσει ομιλία εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Αποστράτων και κατάθεση στεφάνων από τους παριστάμενους εκπροσώπους φορέων.

«Όχι» στον προϋπολογισμό από τον Π. Καμμένο

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό εκφράζει μέσω facebook και twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος.

Δικαιολογώντας το όχι του, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «ψηφίζοντας ΝΑΙ στον προϋπολογισμό, σημαίνει ΝΑΙ στον ΥΠΕΚΑ Παπακωνσταντίνου».

Βίντεος από την υποδοχή των παικτών του ΠΑΟΚ

Δείτε τα

e-Επιλογές

Διαβάστε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Αποθεώθηκαν οι ήρωες παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο οι 2.000 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και υποδέχθηκαν την αποστολή του «Δικεφάλου» που αφίχθει περίπου στις 06:15 με πτήση τσάρτερ από το Λονδίνο, έχοντας στις αποσκευές την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Λάσλο Μπόλονι και τους παίκτες, συνοδεύοντάς τους μέχρι το λεωφορείο.

Ήρωας ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση κατά την έξοδο του από την αίθουσα αφίξεων.

Γ. Μιχελάκης: Θλιβερό το κατάντημα του Θ.Πάγκαλου

Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ μέσω του εκπροσώπου Τύπου της Γ.Μιχελάκη στον Θ.Πάγκαλο με αφορμή τις τελευταίες ακραίες δηλώσεις του για τους έλληνες πολίτες.

«Ο κ. Πάγκαλος ξεπέρασε πλέον και το χειρότερο εαυτό του. Μιλώντας, προχθές, σε γαλλικό κανάλι, εκτόξευσε απίστευτες πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος των Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης Παπανδρέου", τόνισε ο κ. Μιχελάκης.

Moody’s: Βλέπει εκτεταμένες κρατικοποιήσεις ελληνικών τραπεζών

Λόγω των υψηλών αναγκών για ανακεφαλαιοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων.

Εκτεταμένες κρατικοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών προβλέπει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's, λόγω των υψηλών αναγκών τους για ανακεφαλαιοποίηση μετά το «κούρεμα» των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου κατά 50%.

Επίσπευση εξελίξεων μέσω έκθεσης Τόμσεν

Την έκθεσή του στο ΔΣ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παρέδωσε ο Πολ Τόμσεν ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες εκταμίευσης της δόσης του δανείου.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να αποφασιστεί η εκταμίευση του ποσού στις 5 Δεκεμβρίου με την λογιστική μεταφορά να χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα. Η ελληνική πλευρά ζήτησε να αντιμετωπιστεί ως ειδική περίπτωση ενώ το καταστατικό απαιτεί επτά εργάσιμες μέρες από τη στιγμή που ο κ. Τόμσεν παραδίδει την έκθεσή του.

Επιστολή – δέσμευση Παπαδήμου προς ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ

Στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει να υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση σε σχέση με την εφαρμογή των συμφωνηθέντων στη Σύνοδο Κορυφής, στην υλοποίηση των μέτρων που έχουν αποφασισθεί, στην ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα καθώς και για την ολοκλήρωση ενός νέου πολυετούς προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρεται, μεταξύ, άλλων στην επιστολή του προς Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Γ. Μιχελάκης: «Οι μεθοδεύσεις για τη εργασιακή εφεδρεία δεν γίνονται ανεκτές και θα καταργηθούν»

«Η έναρξη εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας – με τον τρόπο που τη μεθόδευσε και την ψήφισε η κυβέρνηση Παπανδρέου – πέρα από τις αδικίες και τις δυσλειτουργίες που προκαλεί, εγείρει τεράστια πολιτικά και ηθικά ζητήματα.

ΙΩΣΗΦ ΖΗΣΙΑΔΗΣ:Oι λογαριασμοί δεν ανοίγουν γιατί βουλευτές του Πασόκ και της ΝΔ έχουν καταθέσεις στην Ελβετία!

Bόβμα Ελβετού βουλευτή στην έρευνα που Παυλου Tσίμα. Καταγγέλει τις ελληνικές αρχές, τον Υπουργό οικονομικών και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης θεόδωρο Πάγκαλο που θέλησε να βάλει το θέμα κάτω απ' το τραπέζι. Υποστηρίζει οτι Έλληνες βουλευτές κι από τα 2 μεγάλα κόμματα δεν θέλουν να ανοίξουν οι λογαριασμοί διοτι είναι οι ίδιοι που έχουν τις καταθέσεις! (4:40)

Βατοπέδι "Γιοκ" -μετά τις δικαστικές αποφάσεις- ΚΑΙ με αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ! Λαύροι οι ΟΝΝΕΔίτες στους σχολιασμούς τους στα social media!

[Μόνο οι γραφικοί Παπαγιάννης και Βαξεβάνης επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο προκειμένου να θρέψουν τη ματαιοδοξία τους]

Άστραψαν και βρόντηξαν πολλοί ΟΝΝΕΔίτες στα social media μετά την προβολή από τον ΣΚΑΪ ρεπορτάζ σε μορφή ντοκιμαντέρ για το πως κι από ποιους στήθηκε η υπόθεση Βατοπεδίου ώστε να μεταστραφεί το πολιτικό κλίμα και να πέσει πάση θυσία ο Καραμανλής.

Έχουν φάει τ' αντερά τους και έχουν το θράσος να μιλάνε...

ΒΗΜΑ 01/09/1996

Πόσα παίρνουν οι Επίτροποι; 5.307.000 δρχ. τον μήνα!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ λεφτά! 4.180.000 δραχμές «καθαρά» λαμβάνει μηνιαίως ο έλληνας επίτροπος στις Βρυξέλλες κ. Χρήστος Παπουτσής. Ο κ. Παπουτσής αμείβεται καλύτερα από τουλάχιστον τρεις εν ενεργεία ευρωπαίους πρωθυπουργούς:

Άδωνις Γεωργιάδης: Η παγκοσμιοποίηση ότι είναι διοικητική πράξη χωρίς πολιτιστικό και πνευματικό κίνδυνο

Συνέντευξη με αρκετές κολοτούμπες έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο farosradio.gr. Για παράδειγμα χαρακτηρίζει την παγκοσμιοποίηση ότι είναι διοικητική πράξη χωρίς πολιτιστικό και πνευματικό κίνδυνο, ότι εξακολουθεί να υπάρχει ο διαχωρισμός Αριστερά-Δεξιά ακόμη και μετά τον ψυχρό πόλεμο, σχολιάζει τη σχέση Παπαδήμου με την Τριμερή Επιτροπή, αναφέρει ότι το ΛΑΟΣ θα αναδείξει το θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων κλπ. Διαβάζοντας θα βρείτε και άλλα.

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο farosradio.gr

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τα νέα γραφεία της οργάνωσης

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Ιωαννίνων ύστερα από διάφορες ανακοινώσεις-μυθεύματα (προφανώς εννοούν αυτό το οποίο κατήγγειλαν μάλλον από τη ΔΑΠ των ΤΕΙ) που είδαν το φως της δημοσιότητας στο χώρο του διαδικτύου, οφείλει να ενημερώσει τα μέλη της παράταξης μας, καθώς και την κοινωνία των Ιωαννίνων ότι: