21 Ιανουαρίου 2012

ΝΔ προς τρόικα: Τα μέτρα φέρνουν ύφεση

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ με το κλιμάκιο των επικεφαλής της τρόικας, που επικεντρώθηκε σε ουσιαστικά και τεχνικά θέματα.

Στη φυλακή ο Παπαχατζής - Ελεύθερος ο Φερέτης

[Όταν έβαλαν τον Εφραίμ στη φυλακή μας είπαν ότι το κάνουν γιατί ήταν επικίνδυνος να επηρεάσει καταστάσεις και να εξαφανίσει στοιχεία... τώρα αφήνουν ελεύθερο τον Φερέτη που λειτουργούσε σαν εισπράκτορας και τους γραμματείς του Καραμπέρη που τα ήξεραν όλα!!! Αυτοί είναι καλά παιδιά και αποκλείεται να εξαφανίσουν στοιχεία ή να εκβιάσουν μάρτυρες κ.λπ... Σε ένα ξεφτιλισμένο κράτος η δικαιοσύνη δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς παρά μόνο σαν ξεφτυλισμένη...]

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα των απολογιών των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «Μαφία» της Θεσσαλονίκης. Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση 8 κατηγορουμένων και την απελευθέρωση άλλων 8 με περιοριστικούς όρους.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο ΣΥΝ αναγνωρίζει το εθνικιστικό κόμμα των "Τούρκων" της Θράκης

Τελικά, θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για το κατά πόσο οι αντιμνημονιακοί πολιτικοί του Κοινοβουλίου μπορούν να κατανοήσουν την λέξη πατρίδα, πατριωτισμός και όλα τα παράγωγά τους... Δυστυχώς, ελάχιστα απέχουν από μία στομαχική διαμέσω του παχέως εντέρου εκκένωση αερίων (κοινώς κλανιά). Αφού, οι "βουβές" δράσεις που αναπτύσσουν, μπορεί να μην γίνονται γνωστές σύντομα, αλλά όταν τελικά μαθαίνονται, αναδύουν φοβερή βρώμα!!!

Η συνέχεια στο greekalert.com

Βίντεο: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το βίντεο:

Και άλλοι εφοριακοί λουλούδια...

Μήπως είναι η αρχή με τον Παπα(χα)τζή για να ξεκινήσει το σπάσιμο του αποστήματος των εφοριακών στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο?

Κυριακάτικες εφημερίδες

Δείτε τα:

Ότι και να λέει ο Αντώνης για τις εκλογές... άμα βγαίνει και του το γαμά@@ ο Αβραμό, δεν υπάρχει ελπίδα

Δεν πάει να λέει ο Σαμαράς ότι οι εκλογές θα γίνουν Μάρτιο... δεν πάει να διαφωνεί όπως προχθές στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών... ο Αβραμόπουλος το χαβά του!!! Προέχει το έργο της κυβέρνησης και όχι ο βίος της είπε πάλι σήμερα!! Δηλ. ότι ακριβώς λέει και το ΠΑΣΟΚ!!! Και επειδή οι κακοπροαίρετοι θα πούνε ότι η συνεχιζόμενη απάθεια με την οποία τον παρακολουθεί η ΝΔ να μιλάει για κυβέρνηση αορίστου χρόνου είναι ύποπτη και δείχνει ότι λειτουργεί σαν λαγός της ΝΔ για παράταση του χρόνου της Κυβέρνησης Παπαδήμου-ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ πρέπει να αντιδράσει στα λεγόμενά του... αλλιώς οι κακοπροαίρετοι θα έχουν να λένε

Διαβάστε και τι είπε ακριβώς:

Γελοιογραφία: "Ανέβα πάλι στο πλοίο μωρή μαλάκ@"

Δείτε τη γελοιογραφία ιταλικής εφημερίδας που είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει :)

Βίντεο: Εργοτέλης - ΑΕΚ 1-1, γκολ και φάσεις

Δείτε το βίντεο:

Bundesliga 18η αγωνιστική (βίντεο)

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να σκοράρει η Σάλκε επικράτησε με 3-1 της Στουτγκάρδης στο Γκέλζενκιρχεν και έπιασε έτσι την Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας. Για την Βόλφσμπουργκ ντεμπούτο έκανε ο Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και βίντεο από την ήττα της Μπάγιερν και τη νίκη της Σάλκε:

Χάρρυ Κλυνν: Ο Σαμαράς πρέπει μετά το PSI να ρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου

Ο Σαμαράς, αν θέλει να διατηρήσει την αξιοπιστία του στον δρόμο προς τις επόμενες εκλογές, πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου αμέσως μόλις κλειδώσει το PSI , να δεσμευθεί προγραμματικά στους στόχους της επαναδιαπραγμάτευσης και με αυτούς τους όρους να ζητήσει καθαρή αυτοδυναμία. Αν δεν το κάνει έγκαιρα, θα συνθλιβεί στις μυλόπετρες της διαπλοκής

Χάρρυ Κλυνν

Βίντεο από τις έρευνες στο Costa Concordia

Δείτε το βίντεο:

Αρχηγός κόμματος και ο Π. Καμμένος... άλλο ένα θήραμα για τους λύκους έξω από το μαντρί

Το οριστικό του διαζύγιο με τη ΝΔ προαναγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρει, να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Η κλασική γιούχα από τα 10 άτομα και στην Ντόρα

Δείτε το βίντεο:

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος Live Stream (PAOK - Panionios 19:30)

Λινκς για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιώνιος:

Επιμένει ο παπαγάλος Χατζηνικολάου: Η τρόικα ζητάει μειώσεις μισθών-συντάξεων, ο Κουτρουμάνης αντιστέκεται και εγώ κέρδισα άλλη μια διαφήμιση ΤΤ και ΟΠΑΠ

Τι κι αν ο εκπρόσωπος της τρόικα στην Αθήνα, Πάνος Καρβούνης, διέψευσε την περασμένη εβδομάδα ότι ζητάνε μειώσεις μισθών και επικουρικών συντάξεων στον ιδιωτικό τομέα... τι κι αν η Κομισιόν δεν σχολίασε το θέμα παραπέμποντας στην τρόικα που κάνει τις συζητήσεις και η οποία έχει διαψεύσει... τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης επιμένουν!!! Η τρόικα ζητάει μειώσει μισθών, αλλά ο Κουτρουμάνης αντιστέκεται και εγώ κέρδισα άλλη μια διαφήμιση ΤΤ και ΟΠΑΠ στο αυριανό μου φύλο... λέει ο παπαγάλος Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε τι γράφει στο real.gr:

Βίντεο: Παρά τα βασανηστήρια το μωρό αντιστέκεται

Ένα μωράκι έρχεται σε δύσκολη (αλλά απολαυστική για μας) θέση όταν πρέπει να επιλέξει μεταξύ του μπαμπά ή της μαμάς. Τι θα απαντήσει; Στην αρχή η ερώτηση είναι απλή: Ο πατέρας προκαλεί τη μικρή του κορούλα να κάνει τον ήχο του ψαριού. Το μωράκι δε δυσκολεύεται καθόλου σε αυτό. Όύτε και στη συνέχεια όπου δείχνει το αυτί του, μετά από καθοδήγηση του μπαμπά πάντα!

Οι καταθέσεις που οδήγησαν τους εισαγγελείς στη Βουλή για την ΕΛΣΤΑΤ-Γιατί δεν κατέθεσε ο Γεωργίου;

της Γιάννας Παπαδάκου - ΒΗΜΑ
(Η γνωστή χοντροΠΑΣΟΚα που δουλεύει και στην ΕΡΤ)

Σάλο, πολιτικό και νομικό, προκαλεί η υποβολή της δικογραφίας για την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) στον Αρειο Πάγο από τους αντεισαγγελείς Εφετών κ. Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, με αίτημα να αποσταλλεί στη Βουλή.

Βίντεο: τα 2 πρώτα γκολ του Γκέκα στη Σαμψούντα

Δείτε τα:

Tα δύο πρώτα γκολ του Γκέκα με την Σάμσουνσπορ στην Τουρκία

Τα δυο πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Σάμσουνσπορ πέτυχε σήμερα ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος μεταγράφηκε πρόσφατα στην τουρκική ομάδα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Μόντι: «Δεν είμαι μασόνος, δεν ξέρω καν τι είναι η μασονία».. καλό καλό! Γελάσαμε μεσημεριάτικα

«Δεν είμαι μασόνος, δεν ξέρω καν τι είναι η μασονία», δήλωσε χθες ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού La 7. «Η φήμη αυτή άρχισε να κυκλοφορεί τελευταία, μόλις απέκτησα ευρύτερη δημοσιότητα, αλλά εγώ δεν πρόλαβα ούτε να μπω σε μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου, για να δω τι σημαίνει η λέξη μασονία», τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Λίλι Γκρούμπερ.

Τι υποστήριξε στον ανακριτή το ΠΑΣΟΚικό στέλεχος του ΣΔΟΕ Παπαχατζής

Αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση και τα μέλη της τΟ επικεφαλής της διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ Χρήστος Παπαχατζής που απολογήθηκε και αυτός πριν από λίγο στον ανακριτή. Ο Παπαχατζής παραδέχθηκε όμως οτι γνώριζε μόνο τον φερομενο ώς εγκέφαλο της σπείρας Μάρκο Καραμπέρη καθώς

Mike Chrisochoidis: Τα έξυναν οι 110 υπάλληλοι της ΓΓ Μακεδονίας-Θράκης... για να το λέει αυτός που ξέρει από ξύσιμο..

Λαϊκιστές και υποκριτές χαρακτήρισε όσους αντιδρούν στην κατάργηση της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΣΟΚολαμόγιο Π. Κωστόπουλος: Φέσια, απλήρωτοι εργαζόμενοι, η ΕΦΕ του κόβει και τις φώτο...αλλά στα παπάρια του

Έχει φεσώσει όλο τον κόσμο, έχει επί μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ που βγάζει τα ΟΚ, Down Town κ.λπ. και απ' ότι όλα δείχνουν τον Φεβρουάριο δεν θα κυκλοφορήσουν μιας και θα τα κλείσει και στα παπάρια του οι εργαζόμενοι... έτσι λειτουργούν τα ΠΑΣΟΚικά λαμόγια και σε 2-3 χρόνια εμφανίζονται με νέες δουλειές και αρχίζουν να φεσώνουν από την αρχή... στο μεταξύ ο φίλος του Λαλιώτη που ξεκίνησε από διορισμένος υπάλληλος στην ΕΟΚ, τα παίρνει από την τηλεόραση, περνάει καλά και από δω πάνε κι άλλοι.

Νέα εμπλοκή (;) στις διαπραγματεύσεις – Εσπευσμένη αναχώρηση Νταλάρα για Παρίσι

Απίθανο να υπάρξει συμφωνία για το PSI πριν από την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει σε δημοσίευμά του το διεθνές πρακτορείο, Reuters, το οποίο επικαλείται πηγή, την οποία δεν κατονομάζει. Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο αναχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα για το Παρίσι ώστε να συνεχίσει από κει τις προσπάθειες να βρεθεί λύση.

Πάτρα: Σύλληψη επιχειρηματία για χρέη στο Δημόσιο

Ο επιχειρηματίας που ασχολείται με το χώρο της ένδυσης, χρωστά προς το Δημόσιο πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ. Στη σύλληψη ενός 65χρονου επιχειρηματία για χρέη προς το Δημόσιο προχώρησαν σήμερα το πρωί σύμφωνα με το thebest.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας.

Συνάντηση Α. Σαμαρά με τρόικα

Με τους εκπροσώπους της τρόικας θα συναντηθούν το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και το οικονομικό επιτελείο του κόμματος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Εκτροχιάστηκε συρμός του Προαστιακού!

Συρμός του Προαστιακού εκτροχιάστηκε κοντά στο σταθμό της Μεταμόρφωσης, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Η ώρα της κρίσης για την «δασκάλα του έρωτα»... είμαστε όμως αισιόδοξοι πως θα επικρατήσει η σύναιση που θέλει τον γιό της μαμάς μαλάκ@ μέχρι τα 40 του

Μούφες τα περί αποπλάνησης 10χρονων κ.λπ δεν βρέθηκε τίποτα άλλο εκτός από τον 15χρονο μαντράχαλο που με τις ενέργειες της μαμάς του ξαναγύρισε στη μαλακ@@...

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί το υπηρεσιακό μέλλον της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων (ανηλίκου ρε και όχι ανηλίκων!). Η δικογραφία της υπόθεσης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον αρμόδιο εισαγγελέα Χανίων.

Μπινελίκια στον Στυλιανίδη...αφιερωμένα σ' αυτούς που πανηγύριζαν για την Ντόρα...

Οι 10 γραφικοί της Νάξου μαζεύτηκαν και έριξαν το μπινελίκι τους στον Στυλιανίδη. Ο Βρούτσης δεν φαίνεται πουθενά στο βίντεο παρά τις παπαριές που λέει ο Χατζηνικολάου στο real.gr... αν οι γραφικοί θέλουν να αποδοκιμάσουν το Βρούτση μπορούν να το κάνουν κάθε ΣΚ που πάει στις Κυκλάδες και δεν θα περίμεναν να πάει με τον Στυλιανίδη... Νίκο σοβαρέψου. Στη συνέχεια οι κνίτες γύρισαν στα σπίτια τους ευτυχισμένοι ότι πολέμησαν το σύστημα.


Αυτό όμως δεν είναι το θέμα... το θέμα είναι τι έχουνε να πούνε αυτοί που την περασμένη βδομάδα όταν οι γραφικοί φώναζαν "Σκατά σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη" πανηγύριζαν ότι ο λαός αποδοκιμάζει την Ντόρα;

Τι είπε ο Φερέτης στην απολογία του;

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία του Γ.Φερέτη στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΕΤ-3 υποστήριξε πως...

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ

      Ορισμένα σάιτς που βρωμάνε σαπίλα,δεν λένε να βάλουν μυαλό. Αντί να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο και να ζητούν τουλάχιστον μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ από αυτούς που βρίζουν χυδαία καθημερινά,συνεχίζουν τη λάσπη,τη βρωμιά και τη δυσωδία.
   

Μια γυναίκα πίσω από τη σχεδίαση του "ευρωπαϊκού" και "ελληνικού" αόρατου μαχητικού

Το γεγονός ότι η Ελλάδα είχε αποφασίσει να ενταχθεί σ΄ ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη κατασκευή ενός μη επανδρωμένου μαχητικού αεροσκάφους,ήταν ασφαλώς μια έκπληξη ,γιατί δυστυχώς σε άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις …αδιαφορήσαμε. Όμως η εκπλήξεις για το Neuron ,το ευρωπαϊκό ucav στο οποίο η Ελλάδα έχει σημαντική συμμετοχή και ρόλο δεν σταματούν εδώ.

Νέα «κίτρινη κάρτα» στην Αθήνα από την τρόικα κατά τη συνάντηση με τον Λουκά Παπαδήμο

Αντιμέτωπη με την σκληρή στάση του ΔΝΤ ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής η κυβέρνηση, κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους επικεφαλής της τρόικας, καθώς ο Πολ Τόμσεν διατύπωσε την άποψη ότι παρά το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, το 2020 το ελληνικό δημόσιο χρέος θα φτάνει το 150% του ΑΕΠ, δηλαδή 60 δισ. ευρώ περισσότερο από τον εκτιμώμενο στόχο με βάση το σημερινό ΑΕΠ.

'Ερχεται φόρος ακινήτων και στα αγροτεμάχια

Εκτακτη εισφορά "μόνιμου χαρακτήρα", παρόμοια με το χαράτσι της ΔΕΗ, εξετάζει το υπ. Οικονομικών.
“Χαράτσι” τύπου ΔΕΗ έρχεται για τους ιδιοκτήτες αργοτεμαχίων και σύμφωνα με την Καθημερινή η εισήγηση υπάρχει στο γραφείο του υπουργού οικονομικών απο το περασμένο καλοκαίρι και θα τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διαμόρφωση του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος.

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε παράρτημα του Υπ. Πολιτισμού

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο γραφείο διαχείρησης του Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μετσόβου στα Εξάρχεια. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και στην είσοδο πολυκατοικίας.

Συνομιλίες Καραμπέρη με Φερέτη-3.500 χιλιάδες συνομιλίες που 'καίνε' κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ

«Πρόσβαση» προκειμένου να προσεγγίσουν ακόμη και τον πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες αναζητούσε το κύκλωμα και πιο συγκεκριμένα  ο 58χρονος επιχειρηματίας Μ. Κ, ο οποίος συνελήφθη φερόμενος ως αρχηγός κυκλώματος τοκογλύφων και εκβιαστών.

IIF: Κοντά στην ολοκλήρωση η συμφωνία για το PSI

Η συμφωνία για την ανταλλαγή ομολόγων πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο, το οποίο εκπροσωπεί τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ... ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!



ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ»


Η αναρχία ως κοσμοθεωρία, διέπεται (όπως και κάθε πολιτική τάση) από συγκεκριμένες αρχές. Για παράδειγμα, ένας αναρχικός (σε αντίθεση π.χ. με έναν εθνικοσοσιαλιστή) δε δέχεται το «αίμα» (καταγωγή) ως προσδιορισμό και μέτρο σύγκρισης για τον άνθρωπο. Για τον αναρχικό, δεν υπάρχουν φυλές (ή και να υπάρχουν, είναι αδιάφορο σε ποια ανήκει ο καθένας). Επίσης, βασική συνιστώσα της αναρχίας, είναι η μη-αποδοχή κάθε μορφής ιεραρχίας και εξουσίας (π.χ. κράτος).