16 Μαρτίου 2012

Πασίγνωστη τραγουδιστρία αφέθηκε γυμνή στα χέρια των θαυμαστών της! ΦΩΤΟ

Η χαρά του οπαδού! Η τραγουδίστρια τα μοιράζεται όλα στις συναυλίες της καθώς πηδάει μέσα στο κοινό και .... εκείνο την απολαμβάνει ακόμη περισσότερο...
Ο λόγος για την εκκεντρική...

Πόσα κιλά μαλάκ@@ μπορεί να είναι κάποιος; Μερικές χιλιάδες...

Γράφει ένας ΠΑΣΟΚος του κερατά, που λέγεται Γρηγόρης Καλφέλης, στο ΒΗΜΑ:
Επίσης, δεν χρειαζόμαστε ηγέτες  «τύπου Κωνσταντίνου Καραμανλή του νεώτερου» , γιατί ο τελευταίος συνέβαλε ακατανόητα στη μεγαλύτερη μεταπολεμική αύξηση του δημόσιου χρέους και δεν λογοδότησε ποτέ για μια σειρά απεχθών σκανδάλων (από τις υποκλοπές ως το Βατοπαίδι). 

Ρε μαλά@@,

Τώρα είναι αργά(!) για ομολογίες αλήθειας, κύριε Προβόπουλε... οι ευθύνες σας είναι μεγάλες

Της Ζέζας Ζήκου
kathimerini.gr

Τώρα είναι αργά για την αλήθεια, κύριε Προβόπουλε... Οι ευθύνες σας είναι μεγάλες, καθώς συμμετείχατε στην παραπλάνηση του ελληνικού λαού, καλλιεργώντας κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου. Πώς είναι δυνατόν να εμπιστευτείτε τους κ. Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδη, όταν το μοναδικό επίτευγμά τους ήταν να μπουκάρουν μαζί με τον Φωτόπουλο στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ;

H WSJ χαλάει τη σούπα των γονιών: Τα βιντεοπαιχνίδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου

Σύμφωνα με άρθρο της Wall Street Journal, τα βιντεοπαιχνίδια αυξάνουν τη δημιουργικότητα, διευκολύνουν τη λήψη αποφάσεων και βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Η εφημερίδα επικαλείται πανεπιστημιακές μελέτες και ισχυρίζεται ότι τα βιντεοπαιχνίδια «γυμνάζουν τον εγκέφαλο, όπως η φυσική άσκηση γυμνάζει τους μυείς».

Σεβασμό στην επέτειο της 25ης Μαρτίου ζήτησε ο υπουργός Παιδείας

Οδηγίες για το πώς πρέπει να εορτασθεί η 25η Μαρτίου έστειλε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης. Ο υπουργός τονίζει ότι το «ιστορικό γεγονός πρέπει να εορτάζεται στα σχολεία με καθολική συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, όχι μόνο με πανηγυρικό τρόπο αλλά και με πιο ουσιαστικό, με συζητήσεις μέσα στις τάξεις κ.λπ.».

Όσο για τις παρελάσεις, ο κ. Μπαμπινιώτης τονίζει:

Πατριώτες ALERT!!! Στους ναζί θα σταλούν τα δείγματα του εδάφους με υδράργυρο από το εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης!!

Αυτό έκανε γνωστό σήμερα, η ανάδοχος κοινοπραξία κατασκευής του έργου.

"Τόσο τα δείγματα εδάφους, όσο και αυτά του υδραργύρου που θα συλλεγεί, θα αποσταλούν στη Γερμανία για έλεγχο και μετρήσεις, από ειδικό εργαστήριο", αναφέρεται σε ανακοίνωση της κοινοπραξίας.

Κομάντο ο Ρέππας πήγε κρυφά στη Λαμία... πιο κομάντο οι νταλικέρηδες που τον βρήκαν (Βίντεο)

Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επι θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στην Λαμία και προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο ΦΘΙΑ, όπου έδινε συνέντευξη τύπου για τις εσωκομματικές εκλογές.

Ώρα για γέλιο: Ο Petsalnikov ξέρει ότι είναι Σκοπιανός; Ο Papathemelov; Ο Δέλλας ξέρει έστω ότι τον λένε Nedelkov και όχι Δέλλα;

Τι σχέση μπορεί να έχει η γιαγιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ευρυδίκη, με τον διεθνή άσο Τραϊανό Δέλλα; Είναι «Μακεντόνετς», δηλαδή Σκοπιανοί, σύμφωνα με τη λογική των γειτόνων. Μάλιστα, στην ίδια κατηγορία βάζουν και επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα.

Η άποψη αυτή δεν εκφράζεται μόνο από ακραίους εθνικιστικούς αρθρογράφους και όχι μόνο, αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβανόφ, που πρόσφατα δήλωσε ευθαρσώς πως ο ίδιος είναι «ευγνώμων» στους Ελληνες, που εξαιτίας της αντίδρασής τους προς τα Σκόπια ισχυροποιούν τα «πατριωτικά αισθήματα» των συμπατριωτών του.

Τα νετρίνα αντί να γκαζώσουν... φρέναραν

Η επανάληψη του αμφιλεγόμενου πειράματος, στο οποίο τα νετρίνα βρέθηκαν να κινούνται ταχύτερα από το φως, δείχνει ότι τα φευγαλέα υποατομικά σωματίδια δεν θα ανατρέψουν τελικά τη θεωρία της Eιδικής Σχετικότητας.

Ταξίδι στην ίδια διαδρομή

Πατέρας Lady Gaga προς τη μάνα της: "Νομίζω ότι η κόρη μας έχει λασκαρισμένη βίδα"... έλα ρε ιδέα σου είναι

Αυτό είπε μετά από μια παράσταση που την είδε. Δείτε το βίντεο:

Thesssaloniki airport : Πολύ καλή ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η υπόθεση με την "επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης που μιλάει μακεδονική γλώσσα" και λοιπές μπαρούφες, υποθέτουμε ότι έχει κουράσει τους πάντες, πλην των ανεγκέφαλων ψευτοπατριωτών χαμηλότατου...

Συνέλαβαν τον George Clooney (video)

Συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές ο δημοφιλής ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, που πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Σουδάν, στην Ουάσινγκτον. Ο ηθοποιός πρόσφατα είχε την επιμέλεια ενός ντοκιμαντέρ για την κατάσταση που επικρατεί στο Σουδάν καταγράφοντας τις επιθέσεις της κυβέρνησης εναντίον των πολιτών (δείτε βίντεο στο τέλος).

Προφυλακιστέοι δύο υπάλληλοι του υπ. Ανάπτυξης, για χρηματισμό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, ενώπιον του 7ου Τακτικού Ανακριτή, οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες επ’ αυτοφώρω να χρηματίζονται, από επιχειρηματία, που ανέμενε την έγκριση επιδότησης για επένδυση που έχει κάνει στο νομό Αργολίδας.

Έναρξη προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Με ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 7.30 μμ, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», θα αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη.

ΕΚΤ: Ανάσα ρευστότητας άνω των 15 δισ. στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Ανάσα ρευστότητας άνω των 15 δισ. ευρώ προκαλεί στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα η σημερινή απόφαση της ΕΚΤ να αναβαθμίσει την αξιολόγηση των τίτλων που έχουν καταθέσει ως ενέχυρα στην ευρωτράπεζα.

“Απαγορεύεται αυστηρά η ... μπούργκα από τη FIFA ”

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν αναγάγει τη “ μπάλα ” σε θρησκεία. Όταν όμως έρχεται αντιμέτωπη με μια άλλη θρησκεία, στη συγκεκριμένη περίπτωση το Ισλάμ, ποια υπερνικεί;

Την απάντηση ανακάλυψε το θύμα αυτής της διαμάχης, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράν, όταν αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο.

Gazprom: Πρόσβαση στους ευρωπαίους καταναλωτές μέσω ΔΕΠΑ

Το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφοράς στο διαγωνισμό για την εξαγορά μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑ, προκειμένου να αποκτήσει απευθείας πρόσβαση στους ευρωπαίους καταναλωτές, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ρωσικός ενεργειακός γίγαντας Gazprom.

Πορεία παλαίμαχων πολεμιστών των Βάφεν SS στη Ρίγα (βίντεο)

Περίπου 1.500 πρώην στρατιώτες και υποστηρικτές τους συμμετείχαν στην αμφιλεγόμενη ετήσια παρέλαση αμέσως μετά τη λειτουργία, κυματίζοντας λεττονικές σημαίες και αφού διέσχισαν τμήμα της παλαιάς πόλης κατέληξαν για την κατάθεση στεφάνων και ανθέων στο εθνικό μνημείο για την Ελευθερία.

Ευγενία: Μην πετάτε καρέκλες! Μπορεί να τις φάει κανένας στο κεφάλι ρε (βίντεο)

Εντάξει πέρα από την πλάκα... τα γιαουρτώματα και οι καρέκλες εναντίον του Νταλάρα είναι πλήρως οργανωμένα... εκτός αν "τυχαία" εθνικιστής "πατριώτης" blogger εκεί που κατακεραύνωνε τους προδότες της πατρίδας, σκέφτηκε...

Την ερχόμενη Κυριακή διασκεδάζουμε τζάμπα!

Αγαπητοί φίλοι,

Το μεγάλο δημοκρατικό κίνημα (με τον ένα υποψήφιο) διεξάγει εσωκομματικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, 18 Μαρτίου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε διάφορα δημόσια κτίρια όπως Δημαρχεία, Κοινοτικά γραφεία και βιβλιοθήκες.

Και μην ξεχνιόμαστε: Κι όμως υπάρχει κάτι που μετρίασε την πίκρα του Νίκου για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού!!!

Το πανηγύρι για το οποίο γράψαμε εδώ και εδώ, συνεχίζεται καθημερινά:

Κορόμηλο το δάκρυ... χαράς του Χατζηνικολάου επειδή...

Θεαματική αύξηση 72% των άμεσων ξένων επενδύσεων στην Τουρκία, τον Ιανουάρι... Περαστικά μας

Αύξηση 72% σημείωσε η εισροή των άμεσων ξένων επενδύσεων στην Τουρκία τον Ιανουάριο του 2012, έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2011, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας και αναδημοσίευσε η Υπηρεσία Στήριξης και Προώθησης Επενδύσεων (ISPAT).

Γ. Μιχελάκης: Στα βήματα του ΓΑΠ ο Μπένυ

«Τα όσα είπε χθες ο κ. Προβόπουλος δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τις ευθύνες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία αρνητικής εικόνας, τη διάλυση κάθε ίχνους εμπιστοσύνης προς τη χώρα, το “φούσκωμα” του ελλείμματος του 2009 και την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Ρε τους μαλάκ@@!!! Οι Ιταλοί «τρέχουν» τον Καλατράβα

Το κόστος γέφυρας του Μεγάλου Καναλιού στη Βενετία ξέφυγε και οι Ιταλοί ζητούν εξηγήσεις από τον Ισπανό αρχιτέκτονα (και γνωστό μας) Σαντιάγο Καλατράβα.

Ο Ισπανός αρχιτέκτονας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Γενικό Λογιστήριο του ιταλικού κράτους για τη υπερδιόγκωση του κόστους κατασκευής της νέας γέφυρας του «Μεγάλου Καναλιού» της Βενετίας.

Και ο Economist στηρίζει τον άνθρωπό τους: Βλέπει Παπαδήμο Πρωθυπουργό μετά τις εκλογές

Με τίτλο: «Σε σταθερή πορεία, παραδόξως», η βρετανική επιθεώρηση Economist αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, κάνοντας παράλληλα πρόβλεψη για τις κάλπες.

Ο Economist εκτιμά οι πρόωρες εκλογές θα βγάλουν σταθερότητα παρά αναστάτωση, θεωρώντας πολύ πιθανό να σχηματιστεί κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.


Μπράβο στους Ουκρανούς: Φωτογραφήθηκαν στην Ακρόπολη οι παίκτες της Μέταλιστ

Κάθε εκτός έδρας αγώνας για οποιαδήποτε ομάδα η αλήθεια είναι ότι προσφέρεται και για λίγο... τουρισμό.
Έτσι οι παίκτες της Μέταλιστ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και έκαναν μια βόλτα στον Ιερό Βράχο.

Άντε πάλι... "έφεξε" για κάποιους κολλητούς: «Εξαγωγή» δημόσιων υπαλλήλων στην Κύπρο

Την «εξαγωγή» δημόσιων υπαλλήλων στην Κύπρο προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή οι Υπουργοί κ.κ. Δ.Ρέππας, Στ. Δήμας, Ε. Βενιζέλος, Α. Διαμαντπούλου, Γ. Παπακωνσταντίνου και Κ. Σκανδαλίδης.

 Όπως αναφέρεται στην τροπολογία λόγω των αναγκών που θα προκύψουν κατά την Κυπριακή Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το δεύτερο εξάμηνο του 2012, η Κυπριακή Δημοκρατία ζήτησε...

Γ. Μιχελάκης: Δεν θα γίνουν δεκτές παράνομες και ανήθικες προσλήψεις

«Άλλη μια επιβεβαίωση των καταγγελιών της Νέας Δημοκρατίας για παράνομες και ανήθικες προσλήψεις από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περιέχει η πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αναφέρει (ο έκθεση της ΕΕ)  ότι...

AΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τους οποίους πληρώνει ο ελληνικός λαός! 

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις να καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα και να κουνάνε το δάχτυλο προς πάσα κατεύθυνση, αλλά στην ουσία είναι ίδιοι και ίσως χειρότεροι από δαύτους. Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως απλήρωτοι δεν παραμένουν μόνο κάποιοι υπάλληλοι του δημοσίου τομέα και πολλοί ιδιωτικοί, αλλά και οι...

Σάλκε -Μπιλμπάο το ζευγάρι που ξεχωρίζει στην κλήρωση του Europa League

Το ζευγάρι Σάλκε-Ατλέτικο Μπιλμπάο που έβγαλε η κληρωτίδα ξεχωρίζει στην φάση των «8» του Εuropa League, στην οποία δεν θα μετέχει τελικά ο Ολυμπιακός. Η Μέταλιστ που έθεσε την ελληνική ομάδα εκτός συνέχεια θα αντιμετωπίσει την ΣΠόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά:

Τους γαμάς τώρα αυτούς ή δεν τους γαμάς; "Φρίκη από βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας"!

Σόκαραν ακόμη και τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ. οι σοκαριστικές εικόνες από σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό που διακινούσαν, μέσω Διαδικτύου, εννέα μέλη κυκλώματος, που εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Από τη γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε με την κωδική ονομασία «EGMA» και «απλώθηκε» σε...

Έχετε πηδήσει ποτέ από 21… χιλιόμετρα ψηλά; (φωτό/βίντεο)

Ο Αυστριακός αλεξιπτωτιστής ελεύθερης πτώσης Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ έκανε χθες ένα άλμα  από ύψος 21.818 μέτρων στην περιοχή Ρόζγουελ του Νέου Μεξικό στις Η.Π.Α. Το άλμα ήταν δοκιμαστικό και έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας που κάνει ο Μπαουμγκάρτνερ για να κάνει άλμα από την άκρη του διαστήματος, όπου ελπίζει πως θα καταφέρει να σπάσει το φράγμα του ήχου με το σώμα του αλλά και να καταρρίψει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη ελεύθερη πτώση.

«Όχι» στο PSI από νορβηγικό fund... Για «λόγους αρχής»

Το επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας, που τροφοδοτείται από τα έσοδα πετρελαίου της χώρας, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του την Παρασκευή.

Να και κάποιος που τα βλέπει ρόδινα: «Η Ελλάδα εφαρμόζει με παρρησία το πρόγραμμα διάσωσης» δήλωσε ο Ρέγκλινγκ

Μόνο καλά λόγια είχε για την Ελλάδα ο Κλάους Ρέγκλινγκ. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (EFSF) ανακοίνωσε την έναρξη ενός προγράμματος έκδοσης ομολόγων για την επόμενη εβδομάδα, ενώ διαπίστωσε ότι το ευρωπαϊκό σχέδιο εξόδου από την κρίση «δουλεύει».

Δ. Δώλης: Ανοιχτό το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων θα μείνει ανοιχτό μέχρι να λυθεί «είτε έτσι, είτε αλλιώς» δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Δόλης - μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο- συμφώνησε με τον κ. Καρατζαφέρη ότι...

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ...

Τρόμο (λέμε τώρα...) έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».

Με τη Ρεάλ κληρώθηκε το ΑΠΟΕΛ-Μόνο στον τελικό μπορεί να συναντηθούν Μπάρτσα-Μπάγιερν

Τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο, του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στους «8» του Champions League.

Ξεκινάει στις ΗΠΑ η παρακολούθηση διακίνησης πειρατικού υλικού στο Διαδίκτυο

Κατά τη διάρκεια συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός πάνελ αμερικανών εκδοτών, ο πρόεδρος της Ένωσης Δισκογραφικών Εταιριών της Αμερικής (RIAA) Κάρι Σέρμαν είπε πως η Ένωση, σε συνεργασία με μεγάλους πάροχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP), θα αρχίσει σύντομα την αστυνόμευση της κυκλοφορίας στοδιαδίκτυογια την πάταξη της πειρατείας.

Επιστρέφουν στη ΝΔ πέντε από τους διαγραφέντες βουλευτές

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ επιστρέφουν οι βουλευτές Μ.Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), Θ.Λεονταρίδης (Σερρών), Αν.Καρυπίδης (Σερρών), Αλ.Δερμετζόπουλος (Έβρου) και Ζ.Τζηκαλάγιας (Καστοριάς).

Οι παραπάνω βουλευτές ήταν μεταξύ των 21 της Νέας Δημοκρατίας που είχαν ταχθεί κατά του Μνημονίου στην ψηφοφορία που είχε γίνει στην Ολομέλεια στις 12 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια...

Ψόφησε το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου! (Φώτο άλλων "νικητών" του τίτλου)

Ήταν το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου και με την... βούλα! Και ήταν τιμή του! 
 
Η Yoda που κέρδισε τον τίτλο του ασχημότερου σκυλιού του πλανήτη στον διαγωνισμό που έγινε τον Ιούνιο του 2011 στην Καλιφόρνια, πέθανε προχθές μέσα στον ύπνο της, πλήρης ημερών, αφού ήταν 15 ετών. 
 
Χαρακτηριστικό της ήταν...

Αυτός είσαι μάστορα: Ινδός με 94 παιδιά, 39 γυναίκες και 33 εγγόνια ανοιχτός σε νέες προτάσεις

Ο ινδός Ζίονα Χάνα έχει 39 συζύγους, 94 παιδιά και 33 εγγόνια, πολύ πιθανόν να προστεθούν ακόμα μερικά καθώς είναι μόλις 67 ετών.
Το θέμα φιλοξενεί η γερμανική Süddeutsche Zeitung προσθέτοντας ότι πρόκειται για τον πνευματικό ηγέτη μιας χριστιανικής αίρεσης στην ανατολική Ινδία. Συχνά, αναφέρει ο Χάνα στην εφημερίδα, δεν ήταν αγάπη ο λόγος του παντρευόταν αλλά αίσθημα ευθύνης απέναντι στις γυναίκες που του ζητούσαν το χέρι για να ‘χουν ένα πιάτο φαΐ και ένα σπίτι.

Κάρπαθος:''Του είπα να χωρίσουμε και με βίασε'' -Θύμα νεαρή δασκάλα!

Η 24χρονη ζήτησε από τον πρώην συντροφό της να χωρίσουν - Εκείνος της ζήτησε να περάσουν μια τελευταία νύχτα μαζί...

Τον βιασμό της από τον αρραβωνιαστικό της κατήγγειλε νεαρή εκπαιδευτικός ηλικίας 24 ετών στην Κάρπαθο με αποτέλεσμα σε βάρος του φερόμενου ως δράστη να σχηματιστεί δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Λαμόγια την π@@τσίσατε: Η Μέρκελ πρότεινε τον Σόιμπλε για την θέση του Γιούνκερ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ πρότεινε τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησής της Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την προεδρία του Eurogroup μετά την αποχώρηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα Financial Times Deutschland που επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές.

"Οι Έλληνες να μη σκύβουν το κεφάλι..."

Τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτήρισαν τον Δημήτρη Χονδροκούκη, τον Έλληνα που «αναδύθηκε από τις στάχτες της Ελλάδας» μετά το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο άλμα εις ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για τις τραγικές συνθήκες προετοιμασίας του όλο αυτό το διάστημα.

O Καρατζαφέρης διαθέτει και μαγικές ικανότητες: Τρέμουν την οργή της κ. Μέρκελ

Την απουσία του Πρωθυπουργού, αλλά και την εικόνα των άδειων εδράνων στη Βουλή κατά τη συζήτηση ερώτησής του για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, καυτηρίασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΔΝΤ:Πάρτε και άλλα μέτρα 3 δις ευρώ

Σε συνοδευτική του έκθεση που διέρρευσε, το ΔΝΤ ανεβάζει στα 14 δις ευρώ τα μέτρα που πρέπει να πάρει η ελληνική κυβέρνηση τον Μάιο.

Τόσο η Αθήνα όσο και οι Βρυξέλλες ήξεραν την ανάγκη για νέα μέτρα ύψους 11 δις ευρώ για την διετία 2013-2014.Μάλιστα τα μέτρα αυτά υπολογίζονταν πως θα καλυφθούν με περικοπές δαπανών και μόνο.

Πέθανε 12χρονη από χτύπημα μπάλας!

Δεν χωρά ο νους του ανθρώπου το απίστευτο δυστύχημα που έγινε μέσα σε προαύλιο σχολείου, όταν ένα κορίτσι 12 ετών δέχθηκε μοιραίο χτύπημα με μπάλα στο στήθος. Η Leonie Nice από το Έσσεξ της Βρετανίας, αμέσως μετά το χτύπημα έπεσε στα γόνατα και κατέρρευσε.

12 οι νεκροί τούρκοι στρατιώτες από τη συντιβή ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο αφγανός αξιωματούχος οι νεκροί τούρκοι στρατιώτες από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν είναι τελικά 12... και αφήστε τον Ευαγγελάτο, το Χατζηνικολάου και τους άλλους ειδικούς να μιλάνε για 5...

Τα πάνω κάτω φέρνει στο πολιτικό σκηνικό κίνηση μάτ της αριστεράς!

ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ ξανά μαζί ύστερα από 36 χρόνια λόγω κρίσης... στα παπάρια μας μήπως;

Για τη «μικρή» Αριστερά, η είδηση για την πολιτική συνεργασία του ΚΚΕ (μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ ακούστηκε σαν …βόμβα. Τριανταέξι χρόνια μετά τη διάσπαση που τους έκανε κομματικούς «αντίπαλους», τα δυο πολιτικά σχήματα του μ-λ χώρου συναντήθηκαν και αποφάσισαν να συγκροτήσουν από κοινού Πρωτοβουλία για μια Αριστερή Αντιμπεριαλιστική Συνεργασία.
Δεν έγιναν ξανά «σαρξ μία» , αλλά έκαναν ένα βήμα σύγκλισης που εδώ και τρεις δεκαετίες δεν είχαν ποτέ επιχειρήσει.

Η διαφθορά κοστίζει στο γερμανικό κράτος 250 δισ. ευρώ

Η διαφθορά στη Γερμανία υπάρχει σε σημαντικό βαθμό παρά την οικονομική ανάπτυξη. Η δωροδοκία φέτος θα επιφέρει στη γερμανική οικονομία ζημιά περίπου 250 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει ο ερευνητής -καθηγητής των οικονομικών του αυστριακού πανεπιστημίου του Λιντς Johannes-Kepler-Universität.

Ο ρατσισμός είναι στο DNA των ανθρώπων και των μαύρων-Τανζανία: «Κόκκινη κορδέλλα» στους μαθητές με AIDS

Τις διαμαρτυρίες οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την στήριξη ασθενών που πάσχουν από AIDS έχει προκαλέσει η απόφαση ορισμένων σχολείων στην Τανζανία να επιβάλλουν στους μαθητές - ασθενείς να φορούν σε εμφανές σημείο στα ρούχα τους μία κόκκινη κορδέλα - ως «σημάδι αναγνώρισης» για την αρρώστια τους.

Απ' τη γυμνή φωτογράφιση... στη συμμορία - “Δίμετρη” καλλονή στους “ροζ πάνθηρες”

Μπορεί να έπαιζε μπάσκετ και να ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου μπάσκετ που έφτασε στη χώρα μας από Σερβία, εκείνο που την έκανε πραγματικά να ξεχωρίζει ήταν όμως το σώμα της... Τα κάλλη της ήταν μάλιστα τέτοια που γνωστό life style περιοδικό εκτίμησε πως το 1,93 κορμί της έπρεπε να παρουσιαστεί γυμνό στο ελληνικό κοινό!

Συναγερμός από τον εντοπισμό υδραργύρου σε υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό υδραργύρου σε στερεή μορφή στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό «Βενιζέλου». Το εργοτάξιο έχει κλείσει, οι εργαζόμενοι υποβάλλονται σε εξετάσεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απομάκρυνσης του υδραργύρου από εξειδικευμένη εταιρία.

Λειτουργεί και πάλι το εργοστάσιο της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη

Την επαναλειτουργία της Coca cola 3Ε στην Θεσσαλονίκη αποφάσισαν διοίκηση και εργαζόμενοι μετά από 42 ημέρες απεργίας.

Η συμφωνία που ανακοίνωσε η διοίκηση του σωματείου στους εργαζόμενους αναφέρει ότι...

Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί υπαλλήλων του υπ.Ανάπτυξης

Μετά και τη σύλληψη δύο υπαλλήλων της Γενικής Διεύθυνσης Επενδύσεων, του υπουργείου Ανάπτυξης, για χρηματισμό, αποφασίστηκαν το «ξήλωμα» όλων των υπαλλήλων (περί τους 100) που εργάζονται στη συγκεκριμένη διεύθυνση και η άμεση αντικατάστασή τους.

Τούρκικο ελικόπτερο συνετρίβει πάνω σε σπίτι στην Καμπούλ-8 Τούρκοι και 4 Αφγανοί νεκροί

Τούρκικο ελικόπτερο του ΝΑΤΟ κατέπεσε την Παρασκευή πάνω ένα σπίτι στην Καμπούλ, πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για...

Διακρίνω ΠΑΝΙΚΟ ή ιδέα μου είναι; Παπακωνσταντίνου προσπαθεί με ΨΕΜΑ να απαλλαγεί από την περίφημη δήλωση περί "Τιτανικού" (βίντεο)

Στις 15/2/2010 στις Βρυξέλλες (πριν το πρώτο μνημόνιο) ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη τύπου δηλώνει:

Αγαπητό μου ημερολόγιο, μην ξεχάσω να πω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο Νίκο

Ε, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ λοιπόν:

120 Γερμανοί διανοούμενοι αλληλέγγυοι με την Ελλάδα

H εφημερίδα Tageszeitung δημοσιεύει υπό τον τίτλο «Δημοκρατία αντί για δημοσιονομικό Σύμφωνο» την έκκληση που απευθύνει η Ένωση για την κριτική κοινωνική έρευνα (Assoziation für kritische Gessellschaftsforschung AkG), την οποία συνυπέγραψαν 120 προσωπικότητες, πολλοί εξ’ αυτών καθηγητές πανεπιστημίων, στελέχη ερευνητικών ινστιτούτων και οργανισμών.

Δεν υπάρχει χώρος για νέους φόρους, παραδέχεται ο Πολ Τόμσεν

Η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος πρέπει να προέλθει από το σκέλος των δαπανών, καθώς δεν υπάρχει χώρος για νέους φόρους, παραδέχτηκε ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν σε τηλεδιάσκεψη που δόθηκε με αφορμή την έγκριση από το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου του τετραετούς δάνειου για την Ελλάδα ύψους 28 δισ. ευρώ.

'Ερχεται νέα ρήξη στο ΛΑΟΣ;

Ενόχληση στον Θανάση Πλεύρη προκάλεσε η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών Καραμανλή- Παπανδρέου, μετά την κατάθεση Προβόπουλου στην εξεταστική επιτροπή.

Μετά την αποχώρηση Βορίδη και Γεωργιάδη απο το ΛΑΟΣ φαίνεται πως στους κόλπους του κόμματος έρχεται νέα ρήξη , με αφορμή την ανακοίνωση του σχετικά με ποινικές ευθύνες που εγείρονται, μετά την κατάθεση του Γ. Προβόπουλου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι ήθελαν νεκρό τον Καραμανλή [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Ρώσος πράκτορας της FSB, που είχε αποκαλύψει σχέδιο δράσης κατά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν ο ίδιος που αποκάλυψε σε Έλληνα πράκτορα, με τον οποίον διατηρούσαν στενή επαφή, το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή με βόμβα!