29 Μαρτίου 2012

Βρε το Γιαννάκη τον κηπουρό τώρα που μας τελειώνει θυμήθηκε την αλλαγή του πολιτικού συστήματος

Βλέπεις όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είχε άλλες δουλειές.... κυνηγούσε blogger. Διαβάστε τι έγραψε λες και δεν ήταν αρμόδιος, μέχρι πριν 8 μήνες, για να τα κάνει:

Η αλλαγή του πολιτικού συστήματος, «μητέρα όλων των μεταρρυθμίσεων», προϋποθέτει άμεσα, εκτός από την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για τα οικονομικά των κομμάτων. Σε αυτό το πλαίσιο και ενόψει των εκλογών, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα σχέδιο 75 αλλαγών για τον περιορισμό, τη διαφάνεια και τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών, καθώς και για το πόθεν έσχες.

Ώρα για γέλιο-Τσάκας... σήμερα θα γίνονταν τα αποκαλυπτήρια του fund που "θέλει" τον ΠΑΟ

O Bλάσης Τσάκας με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" τόνισε ότι ακόμα και σήμερα μπορεί να είναι ημέρα αποκαλυπτηρίων για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στον "Sentra 103,3":

Ο Πούτιν το Πάσχα στο Άγιο Όρος

Ο νεοεκλεγείς Ρώσος Πρόεδρος αναμένεται να επισκεφτεί το Άγιο Όρος την περίοδο εορτασμού του Πάσχα, όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα. Ο Ρώσος πρόεδρος θα βρεθεί στο ρωσικό μοναστήρι του Άθω, ενώ πιθανό είναι να επισκεφτεί και το Βατοπαίδι ως ένδειξη συμπαράστασης στον Εφραίμ.

LSE: Πέμπτη η καλύτερη μέρα για σεξ!

Και μάλιστα με τη... σφραγίδα του London School of Economics. Δεν το λέει κανένας τυχαίος...

Η Πέμπτη είναι λοιπόν η καλύτερη μέρα για να κάνει κάνεις σεξ σύμφωνα με μελέτη του βρετανικού πανεπιστημίου, που δημοσιεύτηκε και στο περιοδικό Psychology Today. Και η χειρότερη; Η Τρίτη!

Σε «limit down» ελέω... Μνημονίου η λίμπιντο των Ελλήνων!

Ενός... μνημονίου μύρια έπονται: λιγότερο σεξ, δραματική μείωση των γάμων και αύξηση των εξωσυζυγικών σχέσεων είναι, μεταξύ άλλων, οι επιπτώσεις της εφαρμογής του μνημονίου στη ζωή των Ελλήνων.

Βίντεο: Ηλιακός ανεμοστρόβιλος μεγέθους 5 φορές σαν τη Γη

Ηλιακός ανεμοστρόβιλος μεγέθους 5 φορές σαν τη Γη, καταγράφηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 από το δορυφόρο της NASA, Solar Dynamics Observatory. Η διάρκειά του ήταν 5 ώρες και το ύψος του πάνω από 150.000 χλμ, ενώ η ταχύτητα των "ανέμων" ξεπερνούσε τα 300.000 χλμ/ώρα. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Καμμένος υπερ fimotro και Παπαγιάννης παραδέχεται ότι είναι δικό του

Για να μαθαίνει ο Πάνος που λέει ότι ποτέ δεν φαίνεται ποιος είναι ιδιοκτήτης του blog και αδίκως κατηγορούν τον Παπαγιάννη... Συμφωνούμε Πάνο μου ότι δεν φαίνεται.... εκτός αν ο ιδιοκτήτης το έχει παραδεχθεί δημόσια όπως έκανε στο ΟΛΑ του παχύδερμου ;)
Δείτε τα βίντεο:

Υπέκυψε νεαρή Ουκρανή που βίασαν και έκαψαν τα ζώα

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της νεαρή Ουκρανή τρεις εβδομάδες αφού τρεις άνδρες –ο ένας εκ των οποίων είναι γιος πρώην αξιωματούχου της τοπικής αυτοδιοίκησης– την βίασαν, την κακοποίησαν και στη συνέχεια την έκαψαν. Η υπόθεση σόκαρε τους Ουκρανούς βγάζοντας χιλιάδες στους δρόμους.

Οι ιταλοί δήμαρχοι δείχνουν ξανά την αλληλεγγύη τους- Εφτιαξαν site για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας

Αρχικά έδωσαν τους μισθούς τους και τώρα ζητούν την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από όλη την Ευρώπη.

Το site με τη διεύθυνση www.forgreece.eu, στοχεύει στη χρηματική ενίσχυση τού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από μέρους πολιτών, θεσμών, Δήμων, όχι μόνο τής Ιταλίας, αλλά και ολόκληρης τής Ευρώπης.

Βίντεο: Ω το γύφτο τον Καστίγιας!!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης λίγο πριν πατήσει το χορτάρι του ΓΣΠ, έκανε μία κίνηση που σίγουρα δεν τον τίμάει. Αφού πρώτα σκάλισε τη μύτη του στη συνέχεια χωρίς να σκουπίσει κάπου το χέρι του, χάιδεψε το μάγουλο του μικρού παιδιού που κρατούσε από το χέρι...

ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει Καρατζαφέρη για εξαίρεση ομολόγων της Goldman-Sachs από το PSI

Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου με την οποία απαντά στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, αναφορικά με το ζήτημα των ομολόγων της Goldman Sachs που προέκυψε χθες στη Βουλή. Διευκρινίζει ότι τα πέντε ομόλογα για τα οποία έγινε χθες λόγος περιλαμβάνονται στο PSI, ενώ η Goldman Sachs συμμετείχε μόνο σε δύο από αυτά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ αναφέρει τα εξής:

Η ΝΔ δεν θα μειώσει μισθούς και συντάξεις τον Ιούνιο

Με αφορμή την επίμονη ειδησεογραφία περί νέων περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις τον Ιούνιο, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε σήμερα ότι η ΝΔ είναι αντίθετη σε μέτρα που μειώνουν μισθούς και συντάξεις και ότι η κυβέρνησή της θα επιδιώξει περικοπές από σπατάλες στον δημόσιο τομέα και από ισοδύναμα μέτρα, όπως αυτά που είχε προτείνει στο “Ζάππειο ΙΙ”.

Τρελό γέλιο: Ευθύνες σε Καραμανλή και Παπαθανασίου αποδίδουν οι ΠΑΣΟΚοι στο πόρισμα της Εξεταστικής για το έλλειμμα... ρε μαλάκ@@ πείτε κάτι πιο πρωτότυπο!

Το μεσημέρι της Παρασκευής δίδεται στη δημοσιότητα το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009. Η Επιτροπή συζήτησε επί του πορίσματος και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, «από κανέναν δεν ετέθη θέμα ποινικών ευθυνών, αλλά υπάρχουν σαφέστατα πολιτικές ευθύνες οι οποίες θα αποδοθούν».

Για αισχροκέρδεια παραπέμπεται το LIDL

[Άλλο ένα πρόστιμο θα μπει και θα μείνει στο συρτάρι... κλείστον τον πούσ@@ να μάθει και να παραδειγματιστούν και οι άλλοι... αλλά σιγά μην το κάνει κανένας]

Στον Εισαγγελέα και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με την κατηγορία της αισχροκέρδειας παραπέμπει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης τη μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, LIDL.

Δ. Ζαφειριάδης: «Όχι» στα παιχνίδια εντυπώσεων με το μεταναστευτικό

Για «παιχνίδι εντυπώσεων» γύρω από τη μεταναστευτική πολιτική, «με ψηφοθηρικά κριτήρια», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Θετικά προσκείμενοι στα γενόσημα οι γιατροί-Το 84,7% θεωρεί ότι είναι ασφαλή

Με καλό μάτι βλέπουν τη χρήση γενόσημων φαρμάκων οι Έλληνες γιατροί, όπως προκύπτει από έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με την οποία το 83,2% των γιατρών τα θεωρεί ποιοτικά, το 85,9% εκτιμά ότι είναι αποτελεσματικά και το 84,7% ασφαλή.

Η πρώτη θετική πρόβλεψη για την φετινή πορεία του ελληνικού τουρισμού

Την πρώτη θετική πρόβλεψη για την φετινή πορεία του ελληνικού τουρισμού έκανε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Ταλέμπ Ριφάι.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Αθήνα ανέφερε ότι παρά το αρνητικό κλίμα που υπάρχει αυτή την ώρα για τον ελληνικό τουρισμό η χρονιά θα κλείσει κοντά στη μέση αύξηση των αφίξεων στην Ευρώπη, στο 3%.

Ιδρύεται Ευρωπαϊκό Κέντρο κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος

Την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ιδρύσει ένα Ευρωπαϊκό Κέντρο Κυβερνοεγκλήματος ανακοίνωσε χθες, 28 Μαρτίου, η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ.

Το Κέντρο Κυβερνοεγκλήματος θα λειτουργεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας (Europol) που εδρεύει στη Χάγη, Ολλανδία. Στόχος της Επιτροπής είναι το Κέντρο να τεθεί σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2013.

Δημοσκόπηση ALCO: Σταθερά πρώτη, με διαφορά και ελαφρά αύξηση η ΝΔ

Σε σχεση με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις της ALCO έχουμε μια μικρή άνοδο και για τη ΝΔ και για το ΠΑΣΟΚ, σταθερό το ΚΚΕ, τη Δημοκρατική Αριστερά περίπου στα ποσοστά τους και το ΛΑΟΣ ο οποίος όμως κινείται πλέον σε χαμηλές πτησεις. Εχουμε σημαντική άνοδο για το ΣΥΡΙΖΑ και άνοδο για τους Ανεξάρτητους Ελληνες που μετρούν ζωή 2 εβδομάδων.

Αντιστροφή κλίματος υπέρ Σαρκοζί


Αντιστροφή κλίματος υπέρ Σαρκοζί

Προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Νικολά Σαρκοζί τρεις εβδομάδες πριν τις κρίσιμες από κάθε άποψη γαλλικές εκλογές. Δημοσκόπηση του CSA δίνει ποσοστό 30% στον Σαρκοζί, και 26% στον Φρανσουά Ολάντ για τον πρώτο γύρο.


Η ώρα της αυτοκριτικής για τα «χαμένα» 203 δισ. ευρώ

Toυ Γιώργου Mαντέλα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ως λαός, δεν μπορούμε να ’χουμε και πολλά πολλά παράπονα για την έμπρακτη αλληλεγγύη που έχουν δείξει τα τελευταία 30 χρόνια οι κοινοτικοί εταίροι. Παρά τα όσα κατά καιρούς υποστηρίζονται από διάφορες πλευρές, περισσότερο για λαϊκή κατανάλωση, ιδιαίτερα το τελευταίο 24μηνο. Με μία διαφορά:

Βίντεο: Προσομείωση ρευμάτων στους ωκεανούς

Δείτε το:

Βίντεο: Σεισμός 7,1 ρίχτερ... αλλά η μπάλα μπάλα

Προσέξτε πως τρέμει η κάμερα αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά:

Σταθμός Πύρρος Δήμας στο μετρό του Λονδίνου!

Μεγάλη τιμή για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών αποτελεί το γεγονός ότι έγινε σταθμός του Μετρό του Λονδίνου ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2012.

Το όνομα του επιλέχτηκε μαζί με αυτά άλλων 361 Ολυμπιονικών από όλο τον κόσμο, τα οποία οι Άγγλοι χρησιμοποίησαν για σταθμούς του Μετρό στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Εκπαιδευτικός του κώλου ντύθηκε γυναίκα και βιντεοσκοπούσε νεαρούς στο Ρέθυμνο!

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 45χρονος 'Ελληνας, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων.

Βίντεο: Σαμαράς για λαθραίους,χαράτσι,σπατάλες,μειώσεις μισθών-συντάξεων

Την κατάργηση του τέλους ακινήτων και την αντικατάστασή του, σε πρώτη φάση από φόρο τύπου ΕΤΑΚ, εξήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στο διαγραμματειακό του κόμματός του.

Τα αίτια της ρήξης των τουρκόφωνων Ποντίων με το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ

Όπως έχουμε δει, ο σημαντικότερος εχθρός του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στην Μακεδονία την περίοδο της Κατοχής ήταν οι εξοπλισμένοι χωρικοί που περίπου απ’το τέλος του 1943 και μετά είχαν οργανωθεί στον Εθνικό Ελληνικό Στρατό (ΕΕΣ). Το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτών των αντι-εαμικών χωρικών ήταν ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν τουρκόφωνοι Πόντιοι πρόσφυγες.

Έξαλλος ο Γ. Παπαγιάννης με τον "Χοντρομηνά" όπως τον αποκαλεί

Πριν από λίγο όπως μας ενημέρωσε φίλος, ο Γιάννης Παπαγιάννης πίνοντας το πρωινό ουσκάκι του στο αγαπημένο του Κολονάκι ήταν πυρ και μανία με τον καναλάρχη Κοντομηνά! Και τι δεν του έσερνε ο Γιάννης που είναι γνωστό ότι αν σε πιάσει στο στόμα του δεν ξεμπλέκεις εύκολα:

Γίνεται έρμαιο του κάθε Κάρλος...

Στην ανάγκη του Χοσέ Καρλός έχει πέσει η ΑΕΚ και στην Ένωση παρακαλάνε έναν μέτριο ποδοσφαιριστή για να πάρουν την αδειοδότηση... Και κάθονται τώρα και τους πουλάει πνεύμα το πουλέν του Χιμένεθ...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Οταν οι Ελληνες θέλουν, σίγουρα μπορούν

Μιχάλης Ιγνατίου

Η εκστρατεία της εθελοντικής ομάδας «Up Greek Tourism», μέσω μίας μεγάλης γιγαντο-αφίσας που τοποθετήθηκε στην περίφημη πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, ήρθε για να δείξει ότι όταν «οι Ελληνες θέλουν, σίγουρα μπορούν». Βέβαια, τα προβλήματα της Ελλάδας δεν πρόκειται να επιλυθούν με την κίνηση των ανθρώπων πίσω από την εκστρατεία.

Βίντεο: Κράξιμο στον Τόμσεν στο Λονδίνο και κόντρα κράξιμο σ΄αυτόν που τον έκραζε!!!

Δείτε το μπάχαλο:

Γρ. Δελαβέκουρας για ΑΟΖ: Επανάληψη των διαπραγματεύσεων με τη Λιβύη η Αθήνα

Επανάληψη των συνομιλιών για την ΑΟΖ, με τη Λιβύη επιθυμεί η ελληνική κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

Κολοτούμπα Μπαμπινιώτη: Θα εφαρμοσθεί ο Νόμος

Από το 2013 θα εφαρμοστεί τελικά ο νόμος για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Πέμπτη ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, συμφωνήθηκε μεν η πλήρης εφαρμογή του νόμου, αλλά από το επόμενο έτος.

Σερραία εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο απέκτησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


undefined
Θυμίζουμε στην Σερραία εκπρόσωπο του νεοσύστατου κόμματος , ότι όπως ρητά αναφέρεται στα άρθρα του συντάγματος ( το οποίο η ίδια επικαλείται ) τα κόμματα αποκτούν νομιμοποίηση και..
υπόσταση , μόνο μέσα από την λαϊκή εντολή και ετυμηγορία , η οποία εκφράζεται στις εκλογές .Δεν προκύπτουν ούτε ως αποτέλεσμα προσωπικών διαφωνιών και πολύ περισσότερο δε ως μέσο ικανοποίησης προσωπικών στόχων επιδιώξεων και κυρίως προσωπικής πολιτικής επιβίωσης .
Ισχυριστήκατε στις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις κ.Κόλλια ότι αποχωρήσατε από το κόμμα της

Αυτοκτόνησε πρώην χορεύτρια, θύμα επίθεσης με οξύ

Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μια πρώην χορεύτρια από το Πακιστάν, δώδεκα χρόνια μετά την επίθεση με οξύ, που δέχτηκε από το σύζυγό της. Η 33χρονη Φάχρα Γιούνους αποφάσισε να πέσει από τον έκτο όροφο κτηρίου στη Ρώμη, όπου κατοικούσε μετά την επίθεση που της στέρησε την «ανθρώπινη μορφή».

ΟΠΑΠ: 3 υποψήφιοι για τη θέση του τεχνολογικού συνεργάτη... στο τέλος ξέρετε ποιος θα πάρει τη δουλειά

Η G2, θυγατρική της Gtech, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Μ. Βρετανίας Playtech και η Intralot είναι οι τρεις εταιρείες που δικδικούν τη θέση του τεχνολογικού συνεργάτη του ΟΠΑΠ για την επέκτασή του στο Διαδίκτυο, όπως είπε πριν από λίγο ο επικεφαλής του Οργανισμού Ι. Σπανουδάκης.

Βάζει λουκέτο η ΝΔ!!!... αφού δεν θα πολιτευτεί στις εκλογές ο Χατζηγάκης

Την απόφασή του να μην πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές και να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία «αμέσως μετά την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά και της ηγετικής του φράξιας από την ηγεσία του κόμματος, που δεν θ' αργήσει», ανακοίνωσε με δήλωσή του, ο διαγραφείς από την ΝΔ, ανεξάρτητος βουλευτής, Σωτήρης Χατζηγάκης.

Ο Κακά Νο 1 αθλητής στο Twitter, 10 ποδοσφαιριστές στο Top - 20

Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Μέσι (που δεν έχει λογαριασμό στο twitter). O Kακά κυρίες και κύριοι! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο δημοφιλέστερος αθλητής στο twitter (και συνολικά στο υψηλότατο Νο 18!) έχοντας σχεδόν 9,3 εκατ. ανθρώπους που (παρ)ακολουθούν τα μηνύματά του. Aξίζει να σημειωθεί ότι οι δέκα από τους είκοσι αθλητές στο Top -20 του Twitter, είναι ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η λίστα με τους 20 δημοφιλέστερους αθλητές στο Τwitter

Και οι "φίλοι μας" οι Βρετανοί μας γυρνάνε, χωρίς προφανή λόγο, την πλάτη

Ένας στους τρεις Βρετανούς είναι λιγότερο πιθανό να επισκεφθεί την Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης, σύμφωνα με έρευνα του Travel Weekly .Ωστόσο, η πλειοψηφία αναφέρει ότι τα πρόσφατα γεγονότα δεν παίζουν κάποιο ρόλο.

Αναστάτωση στα κεντρικά της ΔΕΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Μυλλέρου 13, στην Αθήνα.

Αποφυλακίζεται ο Εφραίμ

Την αποφυλάκιση Εφραίμ αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών. Οι όροι που τέθηκαν είναι οι εξής:

«Πυρά» Κων/νου Μητσοτάκη κατά Μπαμπινιώτη

«Η υποχώρηση που ετοιμάζει ο νέος υπουργός Παιδείας και η αναστολή της ισχύος του εξυγιαντικού νόμου, που επιτέλους με καθυστέρηση πολλών ετών ψήφισε η Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία, δεν είναι μόνο ένα τραγικό λάθος που γυρίζει την Παιδεία πίσω. Είναι και ένα μήνυμα προς όλους ότι μπορούν με επιτυχία να αρνηθούν τη νομιμότητα, όταν δεν τους συμφέρει», δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναφέροντας πως το χειρότερο είναι ότι το μήνυμα αυτό εκπέμπεται παραμονές των εκλογών.

Μητέρα 2 παιδιών η γυναίκα που εκτέλεσε ο μαλάκ@@ των ΕΛΤΑ

- Όλα έγιναν λίγο πριν τις 10 το πρωί και ενώ το ταχυδρομείο ήταν γεμάτο κόσμο
- Ο ένοπλος ανέβηκε στον πρώτο όροφο και πυροβόλησε την κοπέλα
- Την απειλούσε συνέχεια, καταγγέλλει η οικογένειά της
- Πιθανολογείται ότι είναι έγκλημα πάθους

Έρχονται εκλογές και ξαφνικά οι ΠΑΣΟΚοι έγιναν... "φασίστες"! Θέλουν να διώξουν τους λαθραίους!!!

Σε ρυθμούς προπαρασκευής για την έναρξη της μεγάλης επιχείρησης εντοπισμού των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που ζουν στην Αθήνα κινείται η Ελληνική Αστυνομία.

"Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους" (!!!!!), τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

Άγριο κράξιμο Σαμαρά σε Μηταράκη, επειδή ασχολείται με δημοσιογράφους «που δεν τους ξέρει η μάνα τους»!!

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης

Αγαπητό Δεξί Εξτρέμ, έμαθα ότι ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της ΝΔ, ο Νότης Μηταράκης έφαγε άγριο κράξιμο από τον Σαμαρά. Χθες είδε τον Σαμαρά προκειμένου να συζητήσουν για κάποια οικονομικά θέματα και πάνω στην κουβέντα του ανέφερε ότι μήνυσε το γνωστό σαβουρομπλοκ, που χειρίζεται ανυπόληπτος δημοσιογράφος περιθωριακού καναλιού, τοπικής εμέβελειας. Ο Σαμαράς ρώτησε για ποιον πρόκειται και όταν ο Μηταράκης του είπε το όνομα ο Σαμαράς του απάντησε εξοργισμένος

Νεκρή υπάλληλος από πυροβολισμό στα ΕΛΤΑ Πειραιά

Άγνωστος εισέβαλε και πυροβόλησε νεαρή υπάλληλο.

Άγνωστος εισέβαλε στα ΕΛΤΑ Πειραιά και πυροβόλησε μία νεαρή υπάλληλο, σκοτώνοντάς την...

Συνεχίζει να προκαλεί ο Παπακωνσταντίνου: "Η εξεταστική με δικαιώνει"!

"Αισθάνομαι ότι η εξεταστική δικαιώνει απολύτως τους χειρισμούς που έγιναν", υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Με τον ενιαίο φόρο ακινήτων οι πολίτες θα πληρώνουν λιγότερα, λέει η ΝΔ

Από την 1/1/2013 θα εφαρμοσθεί η πρόταση για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, είπε την Πέμπτη ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι πολίτες θα πληρώνουν λιγότερα, σε σύγκριση με ότι πληρώνουν για το «χαράτσι» της ΔΕΗ και τους άλλους φόρους που επιβαρύνουν την ακίνητη περιουσία.

Οι 40 παρεμβάσεις του Μνημονίου έως τον Ιούνιο... εκτός αν γίνουν κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΟΚΚΕΚΑΜΜΕΝΟΙ... οπότε θα φάμε με χρυσά κουτάλια

Το πιο δύσκολο μονοπάτι διανύει έως τον Ιούνιο το Μνημόνιο καθώς έπονται οι πιο δύσκολες αλλά και μεγάλες αλλαγές: ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, νέο πακέτο μέτρων 11,7 δισ. ευρώ, αλλαγή του φορολογικού νόμου, άνοιγμα των «κραταιών» επαγγελμάτων, υποχρεώσεις διαφάνειας και δημοσιοποίησης εκθέσεων και πεπραγμένων πρωτόγνωρες για την ελληνική διοίκηση.

ΜVP ο Βασιλειάδης στην Ευρωλίγκα (βίντεο)

Ο Κώστας Βασιλειάδης συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Μπιλμπάο και μάλιστα στην τρίτη αγωνιστική των προημιτελικών της Ευρωλίγκας αναδείχτηκε MVP. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, στην νίκη των Ισπανών απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (94-81), συγκέντρωσε 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 20 πόντους (4/4 βολές, 2/4 δίποντα και 4/8 τρίποντα). "Μάζεψε" επίσης έξι ριμπάουντ, ενώ είχε και δύο ασιστ. Δείτε το βίντεο:

Σκανδαλίδης: Ναι σε συνεργασία, αλλά χωρίς το Σαμαρά πρωθυπουργό (βίντεο)

«Για να υπάρξει συνεργασία με τη ΝΔ, θα πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προγραμματική σύγκλιση και ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που δε θα πρέπει να είναι ο Αντώνης Σαμαράς», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Στρατιωτικό φορτηγό βουτάει σε λίμνη...και "κολυμπάει".Βίντεο

Δείτε το

Υπεράντληση υδάτων «βυθίζει» τον θεσσαλικό κάμπο

Καθιζήσεις εδάφους και γεωλογικές μεταβολές λαμβάνουν χώρα σε 12 περιοχές του κάμπου της Θεσσαλίας και την Λίμνη Κάρλα σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η ΔΕΗ διορίζει προεκλογικά διευθυντές με 9.000 ευρώ το μήνα!

Σε «προεκλογικές» προσλήψεις προχωρά η ΔΕΗ, που έχει μάλλον... εξασφαλίσει τα σχετικά κονδύλια από τις συνεχείς ανατιμήσεις εις βάρος των πολιτών.
Η διοίκηση της ΔΕΗ προχωρά σε διορισμούς «ημετέρων» στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια όσο και στη νέα υπό σύσταση εταιρεία...

Απίστευτο! Θα πληρωθούν ξανά επιδόματα οι δικαιούχοι – μαϊμούδες! (βίντεο)

Ελλάς το μεγαλείο σου! Κάπου ακόμη και τα σχόλια δεν είναι αρκετά... Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η ανικανότητα του κράτους και των μηχανισμών του οδηγεί ακόμη και στην πληρωμή επιδομάτων σε “μαϊμούδες” δικαιούχους παρά τον εντοπισμό τους!

Ναι, καλά διαβάζετε.

Σε ποιες περιοχές της Ευρώπης, τα “τσούζουν” περισσότερο;

Τρία ποτήρια κρασί, κατά μέσο όρο, πίνει καθημερινά, μέσα σε ένα χρόνο, ο κάθε Ευρωπαίος, ποσότητα αλκοόλ που ξεπερνάει κάθε άλλον κάτοικο του πλανήτη. Συνολικά τον χρόνο ο Ευρωπαίος θα καταναλώσει 12,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο ιδρυτής της Amazon ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε τους κινητήρες του Apollo 11

Ο ελληνικής καταγωγής, ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ανακοίνωσε ότι έχει εντοπίσει στο βυθό τους κινητήρες που ανατινάχθηκαν από το διαστημόπλοιο Apollo 11, λίγο μετά την προσεδάφισή του στη Σελήνη κατά την πρώτη επανδρωμένη αποστολή το 1969.

Και η Ολλανδία «ζορίζεται» με το έλλειμμα

Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες ότι οι διαπραγματεύσεις για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας βρίσκονται σε «δύσκολη φάση».

Έπειτα από περισσότερες από τρεις εβδομάδες διαπραγματεύσεων το γραφείο του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε εξέδωσε μία σύντομη ανακοίνωση, η οποία αφήνει να εννοηθεί ότι οι συζητήσεις ενδέχεται να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Επίθεση Κικίλια σε Παπακωνσταντίνου για την ΑΟΖ

Χαμός χθες στο Συνεδριο του Economist για την Ενέργεια.

Με το που τελειώσε ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου ο Β. Κικίλιας τον επίπληξε για ποιο λόγο δεν ανέφερε τη λέξη ΑΟΖ, ενώ μιλούσε για εξόρυξη πετρελαίων. Την ώρα μάλιστα, που τόσο ο Υπουργός Ενέγειας της Κύπρου όσο κ' ο αντίστοιχος του Ισραήλ είχαν αναφέρει τη λέξη ΑΟΖ πάνω από 10 φορές!

«Αντιγραφή γίνεται; ΝΑΙ γίνεται» Με το photoshop όλα γίνονται


Ο εγκέφαλος που σκέφτηκε να ρωτήσει «Γίνεται;» και να απαντήσει «Ναι γίνεται» στην νέα αφίσα του ΠΑΣΟΚ με τον γλυκούλη Βενιζέλο διακινδυνεύει πολλά πράγματα. Κατ’ αρχήν την απάντηση «όλα γίνονται με το photoshop». Ο θηριώδης Βενιζέλος, που απεικονίζεται παντού με το ύφος του αδηφάγου «εγώ», ξαφνικά στην αφίσα εμφανίζεται ως γατούλα.

Π. Καμμένος: Θα πάει σε εκλογές με μόνη θέση ότι είναι Έλληνας και δεν πληρώνει!!!

Στις 18 Μαρτίου ο Π. Καμμένος σαν καλεσμένος της Στάη είπε:

Γίνε και εσύ βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Με τον ίδιο τρόπο (μέσω διαδικτύου) θα υποβάλλονται και οι προτάσεις για υποψηφιότητες τρίτων, συνοδευόμενες από σχετική υποστηρικτική επιχειρηματολογία.

Από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την Εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, για την ανάδειξη υποψήφιων βουλευτών.

90 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν από την ΕΕ τα στελέχη της Τρόικας για τις τεχνικές υπηρεσίες τους στην Αθήνα

Μέσω του ΠΔΕ το ποσό που ενέκρινε η ΕΕ - Ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικής οικονομίας από τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου σε 3 γκρουπ της ΕΕ και του ΔΝΤ

Αδρά αμοιβή 90 εκατ. ευρώ πρόκειται να λάβουν τα τεχνικά της Τρόικας για τις «δουλειές» τους στην Αθήνα.

Πρωτοβουλία ΝΔ Ηλείας για την επιστροφή των κλεμμένων από τη Βρετανία ενόψει της αφής της φλόγας


Πρωτοβουλία για την επιστροφή των Ελγίνειων γλυπτών της Ακρόπολης και των κλεμμένων τμημάτων της ζωφόρου του Ναού του Επικούρειου Απόλλωνα λαμβάνει η ΝΟΔΕ Ηλείας, με αφορμή και την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες του Λονδίνου.

Αυτό αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χήνος και μέλη της. Με επιστολή της ενημερώνουν σχετικά για το θέμα τον δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον.

Η συνέχεια στο pyrgos-news.blogspot.com


Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Συνδέσμου ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης) ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης

Μετά την εκλογή του ως προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Συνδέσμου ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης) ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους συνάδελφους μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους κι ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Που καταντήσαμε!!! Μας κάνουν υποδείξεις και οι Πολωνοί: Διπλό νομισματικό σύστημα στην Ελλάδα πρότεινε ο κεντρικός τραπεζίτης της Πολωνίας

Η στρατηγική της Ευρώπης για τη διάσωση της Ελλάδας είναι «απέλπιδα» και η χώρα θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα διπλό νομισματικό σύστημα, δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας Μάρεκ Μπέλκα στη γερμανική εφημέριδα Financial Times Deutschland.

Άρχισαν τα ρουσφέτια: 6.000 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου στους δήμους

Σε 6.000 άτομα ορίστηκε ο μέγιστος αριθμός των προσλήψεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους δήμους, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών.

Στο ΛΑΟΣ η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου

Την ένταξη της πρώην γραμματέως του τέως διευθύνοντος συμβούλου της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου, κυρίας Κατερίνας Τσακάλου, στο ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πασίγνωστος οικογενειάρχης παρουσιαστής αγόραζε κοκκαϊνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της σύλληψης πασίγνωστου παρουσιαστή υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία, να έχει προμηθευτεί δυο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στην Αθήνα.