25 Απριλίου 2012

Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Αντιπαθώ τον Γιώργο Νταλάρα»




Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Psychologies που κυκλοφορεί την Πέμπτη, η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά την προσωπική της αντιπάθεια για τον Γιώργο Νταλάρα, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με τα γιαούρτια στους πολιτικούς αλλά και στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα, η ...

Σποτάκι ΝΔ: Μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της Ανάπτυξης_

Δείτε το:

Σποτάκι ΝΔ: Ατιμωρησία ΤΕΛΟΣ_

Δείτε το:

Ολάντ: Αν εκλεγώ θα ελαφρύνω το φορτίο των Ελλήνων

Στη δέσμευση ότι αν εκλεγεί, θα βοηθήσει την Ελλάδα, προχώρησε την Τετάρτη ο Σοσιαλιστής υποψήφιος στον  δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών, Φρανσουά Ολάντ.

Ο κ. Ολάντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, είπε ότι θέλει να ελαφρύνει το φορτίο των Ελλήνων, τονίζοντας ότι η Ελλάδα «θα πρέπει να επανακτήσει ένα επίπεδο ανάπτυξης».

ΠΟΕΣΥ: Δώστε στη δημοσιότητα τις λίστες με τους δημοσιογράφους

Με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου, για την έμμισθη σχέση δημοσιογράφου-υποψήφιου βουλευτή, με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, (ΕΥΠ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), ζητά με ανακοίνωσή της, να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα, όλες οι λίστες, με τους δημοσιογράφους που έχουν σχέση με κρατικές υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της διοίκησης ΕΡΤ

Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της διοίκησης ΕΡΤ ασκήθηκε από την εισαγγελία της Αθήνας μετά από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη.

Έχουμε και αγώνα σε λίγο

Plaza Major στα κόκκινα πριν μια ώρα:

ΣΟΚ!! Στο 51% έφτασε η συνταγογράφηση γενοσήμων φαρμάκων... νεκροί όλοι οι ασθενείς που τα πήραν!!

Στοιχεία για τις 3 πρώτες εβδομάδες που εφαρμόστηκε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας, έπειτα από σύσκεψη που έγινε στον ΕΟΠΥΥ.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι βάσει των 10 πρώτων δρασικών ουσιών, την 1η εβδομάδα συνταγογραφήθηκαν...

Στα όρια του γραφικού ο αρχηγός ΕΥΠ: Ο Ε.Τ. έπρεπε να διασταυρώσει τη γνησιότητα της απόδειξης!!! Πλάκα μας κάνεις ρε μεγάλε;

πρεμούρα της ΕΥΠ όχι μόνο να διαψεύσει αλλά να μηνύσει τον ΕΤ πρέπει να είναι πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά των μυστικών υπηρεσιών. Πρωτοφανές είναι να κατηγορείται κάποιος για πράκτορας και η Μυστική υπηρεσία να κάνει μήνυση...

Ο προβληματισμός ενός υποψήφιου βουλευτή Αχαίας με τη Ν.Δ


Υποψηφιος βουλευτης Αχαιας με τη Ν.Δ μαλλον ψηλος η τουλαχιστον ψηλοτερος απο τον Βουλευτη Νικο Νικολοπουλο μετα το Ζαππειο εξεφρασε το παραπονο-προβληματισμο του σε γνωστο δημοσιογραφο για το "πως ο συνυποψηφιος του, βουλευτης Αχαιας Νικος Νικολοπουλος, στο Ζαππειο και .....

World Wide Trend στο Twitter η εκδήλωση της ΝΔ στο Ζάππειο

Η Νέα Δημοκρατία ομολογουμένως απέδειξε ότι ήταν έτοιμη από καιρό για τις εκλογές. Εντυπωσιακή όμως είναι η δραστηριοποίησή της στα νέα μέσα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν προνομιακό χώρο του ΠΑΣΟΚ και ανεγκέφαλων CDSόπληκτων συνομοσιολόγων.

Την Κυριακή, στην πολυαναμενόμενη παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, τα social media πήραν φωτιά.

Η live αναμετάδοση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά μόνο στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας εμφάνιζε κοντά στους 10.000 μοναδικούς χρήστες. 

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας το hashtag #zappeio3 έφτασε...

Η γυναίκα που οι επιστήμονες λένε ότι έχει το ωραιότερο πρόσωπο στον πλανήτη

Η 18χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια Φλόρενς Κολγκέιτ, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς της Lorraine Cosmetics, διαθέτει το πρόσωπο με τις ιδανικότερες, σύμφωνα με τα μαθηματικά, αναλογίες στον πλανήτη.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ψηφίστε κατά συνείδηση!!!


ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Φίλες και φίλοι,
  • Στις 29 Νοεμβρίου 2009, μόλις τελείωσαν οι προεδρικές εκλογές της ΝΔ, είχα

Ο James Lovelock της θεωρίας της ‘Γαίας’ παίρνει πίσω τις ζοφερές προβλέψεις του για την κλιματική αλλαγή

Ο διάσημος συγγραφέας Τζέιμς Λάβλοκ, ο οποίος προέβλεψε κάποτε ότι θα συνέβαινε η ημέρα της κρίσεως λόγω της αλλαγής του κλίματος, έχει οπισθοχωρήσει λέγοντας τις δικές του προβλέψεις μαζί με μερικών άλλων «κινδυνολογίες». Ακόμα κι έτσι, οι επιστήμονες τονίζουν ότι η υπαναχώρηση του Λάβλοκ δεν αναιρεί την πραγματικότητα της κλιματικής αλλαγής, και στην πραγματικότητα, οι παλιές προβλέψεις του τονίζουν κάποια γενική παρανόηση σχετικά με την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας.

Λεφτά υπάρχουν, λέει και ο Χαικάλης!

Άπαιχτο βίντεο:

Μηταράκης: Όχι μόνο τους καταγγέλουμε, τους συλλαμβάνουμε κιόλας!

Απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Νότη Μηταράκη, σήμερα το μεσημέρι στην οδό Γ Σεπτεμβρίου!
Ενώ ο υποψήφιος βουλευτής της Α Αθηνών, μιλούσε σε διαμέρισμα του κέντρου, μέλος της συνοδείας του...

Δεν φταίει η Κατερίνα Μουτσάτσου αλλά ο Κοραής!

Γιώργος Κοκκόλης
Πολιτικός Επιστήμονας
 
Το νέο viral των ημερών έχει ονοματεπώνυμο: Κατερίνα Μουτσάτσου. Με ένα μικρό βίντεο εμπνευσμένο από το καναδικό «Ι am Canadian» η Ελληνίδα ηθοποιός θέλησε να μας παρουσιάσει το δικό της ορισμό ελληνικότητας τονίζοντας το εθνικό μας φρόνημα και βουλώνοντας τα στόματα στην Εσπερία.

Ρέμος και Χατζηγιάννης στον... Α. Σαμαρά! ΦΩΤΟ

Ο αρχηγός της ΝΔ, συναντήθηκε σήμερα με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, στον χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που πήγαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εκτός από τον υποψήφιο βουλευτή, ηθοποιό, Ρένο Χαραλαμπίδη ήταν οι...

Ελεύθεροι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με τα περιουσιακά στοιχεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, που απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή.

Φωτο από την επίσκεψη Καραμανλή στη ΝΔ Θεσσαλονίκης

Δείτε τις:
(κλικ στο περισσότερα)

ΕΤ: Γνήσια η απόδειξη πληρωμής του Χήτου από την ΕΥΠ-Χύτος: Δημοσίευσε την υπογραφή του σαν "απόδειξη" αθωότητας

[Το σχόλιό μας στο τέλος]
Σε σήριαλ ανταλλαγής ανακοινώσεων εξελίσσεται η υπόθεση της πληρωμής του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου από την ΕΥΠ, που αποκάλυψε σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος και διαψεύδεται από τους εμπλεκόμενους.

Η κλήρωση και το πρόγραμμα των play off - ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική

Με το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα γίνει η πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο.
Οι «πράσινοι» θα μπουν στη διαδικασία των πλέι οφ έχοντας τέσσερις βαθμούς, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες έχουν μηδέν βαθμούς. Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου, ενώ η τελευταία στις 20 Μαΐου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ:

Μιχελάκης: να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση Χήτου

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στο δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”, για χρηματισμό δημοσιογράφου υποψηφίου βουλευτή από την ΕΥΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κ. Καραμανλής: «Πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος»-Νέες δηλώσεις στήριξης στον Αντ.Σαμαρά

Μετά τη δήλωση στήριξης στον κ. Αντ. Σαμαρά και την παρουσία του στο Ζάππειο για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής επανήλθε με νέα δήλωσή του, στήριξης στη ΝΔ και στον Πρόεδρό της κ. Σαμαρά.

Και ο "Τραπεζίτης της Ανατολής" με το ΠΑΣΟΚ

Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland στις ΗΠΑ Θεόδωρος Καρυώτης, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ήταν εκείνος που ανέλαβε να αποτιμήσει τις μετοχές – ομόλογα χρυσού της περίφημης «Τράπεζας της Ανατολής» στην υπόθεση που κάποιοι τον Σεπτέμβριο του 2011 ισχυρίστηκαν ότι μπορούν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία.

Φοβερές καταγγελίες Μουρούτη στο facebook : H ΚΥΠ χρηματοδοτεί στελέχη του Καμμένου και πληρώνει δημοσιογράφους για να πλήττουν τη Νέα Δημοκρατία

Φοβερά πράγματα λέει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ορμώμενος από τις σημερινές αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου περί μισθοδοσίας από την ΕΥΠ υποψήφιου βουλευτή του Καμμένου , ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας που αν έχουν βάση πρέπει να ξεσηκωθεί το σύμπαν ενώ φουντώνει πολύ το κλίμα εν όψη εκλογών . Συγκεκριμένα σε ανάρτηση μόλις πριν λίγα λεπτά αναφέρει :

Η αλαζονεία πληρώνεται φίλε Πεπ...

Την Τσέλσι δεν τη συμπάθησα ποτέ, παρότι είχε παίκτες που μου άρεσαν... Η Μπαρτσελόνα πάντα μου ήταν αδιάφορη... Αλλά αν πω πως δεν χάρηκα με τον χθεσινό αποκλεισμό της θα πέσει φωτιά να με κάψει...

H συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Πανικός στη Θεσσαλονίκη για τον Καραμανλή που χθες μοίρασε πόνο στους Καμμένους

Με αγκαλιές και φιλιά υποδέχθηκαν περίπου 150 οπαδοί της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή ο οποίος επισκέπτεται τα γραφεία της ΝΔ στην πόλη. Από νωρίς είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ στο κέντρο της πόλης προκειμένου να...

Χρωστάμε και της Μιχαλούς, κουρέψανε τα ομόλογα και η ΤτΕ δίνει μέρισμα!

Τη διανομή μερίσματος 0,67 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2011 ενέκρινε, την Τρίτη, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδας.

Το καθαρό μέρισμα που θα εισπράξουν οι μέτοχοι μετά την παρακράτηση του φόρου θα είναι 0,5025 ευρώ/μετοχή.

On camera συλλήψεις για προϊόντα-μαϊμούδες... για τα μάτια του κόσμου (βίντεο)

Μεγάλη επιχείρηση του ΣΔΟΕ και της αστυνομίας αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας για τη σύλληψη μελών κυκλώματος που προωθεί προϊόντα μαϊμούδες στην αγορά


Μειώνεται η συμμετοχή σε δεκάδες φάρμακα. Ποιες ασθένειες θα μας κοστίζουν λιγότερο!

Εκατοντάδες φάρμακα που αφορούν μεγάλες αλλά και πολύ συχνές ασθένειες γίνονται πιο φθηνά για τους ασθενείς καθώς μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής. Ενώ μέχρι σήμερα οι ασθενείς πλήρωναν 25% επί τιμής, το ποσοστό μειώνεται στο 10% και σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνει και το μηδέν όπου ο ασθενής παίρνει τα σκευάσματα τελείως δωρεάν.

Ο κατήφορος του ΜΕΓΚΑ!

Ο απίστευτος δημοσιογράφος του ΜΕΓΚΑ - Σαραντάκος- , ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια φώναζε και κουνούσε το δάχτυλο στον Καραμανλή επειδή δεν μιλούσε, σήμερα, ενώ έβγαλε ξεκάθαρη δήλωση στήριξης υπέρ της αυτοδυναμίας της ΝΔ και στήριξης του Αντώνη Σαμαρά...

Νέα απόφαση για «κούρεμα» 74% των δανείων υπερχρεωμένου άνεργου πατέρα

«Κούρεμα» κατά 74% των δανειακών υποχρεώσεων υπερχρεωμένου άνεργου πατέρα 2 παιδιών αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου Κρήτης, το σύνολο των οφειλών του πολίτη άγγιζε τα 151.000 ευρώ και βάσει της απόφασης του δικαστηρίου θα καταβάλει μέσα στην επόμενη 20ετία 39.900 ευρώ.

Γελάνε οι εφοπλιστές με τις δηλώσεις Καμμένου περί κατάσχεσης ελληνικών πλοίων...

Έντονα αντέδρασε o πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης στις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου σε πρωινή εκπομπή, ότι υπάρχει κίνδυνος να κατασχεθούν εμπορικά πλοία υπό ελληνική σημαία από τους πιστωτές μας.

Να που πηγαν τα λεφτά: Πρώτη (αναλογικά) η Ελλάδα στην επιμήκυνση πέους

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, το 2010 οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πρώτες στον αριθμό αισθητικών επεμβάσεων, χειρουργικές και μη, με 3,3 εκατομμύρια ετησίως. Η Βραζιλία κατατάσσεται δεύτερη με 2,5 εκατομμύρια επεμβάσεις.

Αν όμως προσαρμόσουμε τα δεδομένα αναλογικά με τον πληθυσμό κάθε χώρας, διαπιστώνουμε πως...

Μπίκας: Δεν είναι πράκτορας της ΕΥΠ ο Χήτος... αν ήταν θα σας το έλεγα... πιστέψτε με ;)

Ο διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε απόδειξη πληρωμής του του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου που φέρει την υπογραφή του.

Πανώ για την Ελλάδα στο Βρετανικό Μουσείο αλλά για τη μάσα και όχι για τα γλυπτά... ποιος τα γαμ@@ αυτά....

Μέλη του «Συνασπισμού για την αντίσταση», του Bρετανού πολιτικού Τόνι Μπεν, σήκωσαν πανό αλληλεγγύης προς την Ελλάδα στην αίθουσα των γλυπτών του Παρθενώνα, στο Βρετανικό Μουσείο.

Πότε θα μάθεις για τα γενόσημα ;;;

Μην καταπίνεις τις κοροϊδίες τους... :

Στα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ ο δημοσιογράφος και υποψήφιος των ΑΕ Βασίλης Χήτος;

Χρήματα από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) φέρεται να έλαβε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Χήτος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να λαμβάνει τον προηγούμενο Ιανουάριο από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ το ποσό των 30.000 ευρώ για «προσφερθείσες υπηρεσίς το Β' εξάμηνο του 2011». Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει και την απόδειξη της υποτιθέμενης πληρωμής, όπου φέρεται να υπογράφει ο δημοσιογράφος ως εισπράξας.

Καταγγελία ΣΟΚ! Πράκτορας της ΕΥΠ υποψήφιος με τους ΑΕροψεκασμένους

Δείτε την πρωτοφανή καταγγελία του Ελεύθερου Τύπου, αποτέλεσμα του λαϊκισμού του Π. Καμμένου να βάλει υποψήφιο όποιον έβλεπε φως και έμπαινε!!!

ΒΙΝΤΕΟ- ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Κι ύστερα ήρθαν οι μ' έγλυψες

Δείτε το:

Περαστικά είπαμε στα παιδιά;

Έμειναν με τις φωτογραφίες:

Εστία ανομίας, διαφθοράς και σπατάλης: Η "συντεχνία" ΠΑΣΟΚ της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Οι επιχειρησιακές συμβάσεις, "εφεύρεση" της κας Λ. Κατσέλη, που τώρα φέρνουν ψηφαλάκια στον κ. Γ. Κουτρουμάνη και το ΠΑΣΟΚ, δίνουν και παίρνουν και σε εταιρείες δημοσίου συμφέροντος όπου οι αμοιβές καθορίζονται με νόμο του κράτους!!! Αλήθεια τι νόημα έχουν αυτές οι συμβάσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και μάλιστα -όπως εδώ- στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, που είναι θυγατρική (100 %) της ΑΤΕ, κρατικής τράπεζας (85 % και βάλε....), όπου οι μισθοί και οι συμβάσεις έχουν "προσδιορισθεί" από τα "μνημόνια";

Βίντεο-Προβοκάτσια Στάη!! Ο Πάνος λέει πως θα σώσει την Ελλάδα κι αυτή γελάει!!! Αν είναι δυνατόν!

Δείτε το:

Βίντεο: Σαμαράς για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ

Δείτε το:

Τόνια Μ. - Πως θα ήθελα να ψηφίσει ένας 18χρονος σε λίγες μέρες

Τόνια Μ.
Μαθήτρια Α' Λυκείου σε σχολείο της Κορινθίας


Πως θα ήθελα να ψηφίσει ένας 18χρονος σε λίγες μέρες

Σ’ αυτές τις εκλογές οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να συμμετάσχουν μαζικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω, είμαι μόνο 16 ετών. Θα ήθελα όμως να ψηφίσει ένας 18χρονος σύμφωνα με όσα θέλω να του πω σήμερα. Θα ήθελα να ψηφίσει με σύνεση και αναλογιζόμενος τι έχει να αντιμετωπίσει η χώρα από εδώ και πέρα. 

Η συνέχεια στο diaprisios.gr

Φαρμακοποιός και τέσσερις γιατροί «έφαγαν» 180.000 ευρώ από το ΙΚΑ

Μία ακόμη περίπτωση υπερσυνταγογραφήσεων φαρμάκων αποκαλύφθηκε σε έλεγχο των επιθεωρητών Υγείας στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση αυτή που έχει πάρει ήδη το δρόμο της Δικαιοσύνης, αφορά φαρμακοποιό σε χωριό της ανατολικής Θεσσαλονίκης και τέσσερις γιατρούς του ΙΚΑ.

Ο. Κεφαλογιάννη: «Η Αθήνα της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής.»

«΄Ενας απαιτητικός αλλά εφικτός στόχος.»

Όσους Αθηναίους και αν ρωτήσει κανείς για το περιβάλλον και την εικόνα της Πρωτεύουσας, δε νομίζω ότι θα βρεθεί ένας, που να μην εντοπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Στην Αθήνα συμπυκνώνεται καθολικά η οικονομική κρίση. Η ανεργία, η φτώχεια, τα λουκέτα στην αγορά, τα κλειστά ξενοδοχεία και οι έρημοι δρόμοι, οι διαρκείς διαδηλώσεις που καταλήγουν σε καταστροφές, το γκετοποιημένο ιστορικό κέντρο και το υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον στις γειτονιές, είναι καθημερινά δείγματα παρακμής στην πρωτεύουσα, που έχει κυριολεκτικά εγκαταλειφθεί από την Πολιτεία.

Μήνυμα νίκης από τον Ψυχάρη... τον Ανδρέα έτσι;

Μήνυμα αισιοδοξίας για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης, ενισχύοντας και αυτός ως υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών την προσπάθεια συσπείρωσης που κάνει το κόμμα και ο πρόεδρός του κ. Αντ. Σαμαράς.

«Πιστεύω ειλικρινά ότι μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό μπορεί να μας ξαναδώσει ελπίδα» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Ψυχάρης στην κεντρική του προεκλογική ομιλία σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής.

Ρεζίλι των σκυλιών στο twitter ο αρσιβαρίστας που αποδείχθηκε αριβίστας

H είδηση οτι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Επικρατείας «άναψε φωτιες» στο twitter όπου εκατοντάδες χρήστες με καυστικό χιούμορ σχολίασαν ειρωνικά την απόφαση αυτή.

Ιδού ορισμένες από τις πιο σπαρταριστές ατάκες: