26 Μαΐου 2012

Οι 10 πιο διάσημες πόλεις-φαντάσματα του κόσμου [εικόνες]

Οικονομικοί λόγοι, φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές είναι ικανές να ερημώσουν μεγάλα αστικά κέντρα. Δείτε τις 9 πιο διασημες πόλεις-φαντάσματα του κόσμου και μάθετε πως εγκαταλείφθηκαν από τους κατοίκους τους.

Μπροστά η ΝΔ σε 4 δημοσκοπήσεις μέχρι και με 5,7%


Η ΝΔ προηγείται από 1,1 έως 5,7 εκατοστιαίες μονάδες, ενώ, με εξαίρεση την εμφανιζόμενη υποχώρηση της δύναμης του ΚΚΕ, δεν αλλάζει η σειρά κατάταξης των υπόλοιπων κομμάτων από τα οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν μεγάλο ποσοστό και ο συνασπισμός Δράση και Δημιουργία Ξανά, βρίσκεται κοντά στο όριο της εισόδου στην επόμενη Βουλή ως το όγδοο κόμμα.

Δημοσκόπηση ΜARC: ΝΔ μπροστά με 25,2%, ενώ πριν 15 μέρες ήταν πίσω με -7%

Προβάδισμα δύο μονάδων στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, δίνει η δημοσκόπηση της ΜARC που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής» καθώς στην πρόθεση ψήφου το 25,2% των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της Ν.Δ. έναντι 23,2% που τάσσονται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας στο Spiegel: Ο Ολαντρέου έγινε Ολάντ σκέτο και "Φορέας ελπίδας"

Τον κίνδυνο «πλήρους καταστροφής» της ελληνικής οικονομίας από την πολιτική λιτότητας επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνένετευξή του στο γερμανικό Spiegel, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να διατηρήσει το ευρώ».

Πρόβλεψη Παπαδήμου για «τρύπα» ενός δισ. στα τέλη Ιουνίου

Δημιουργία «μαύρης» τρύπας ύψους ενός δισ. μέσα στις επόμενες 25 ημέρες προβλέπει ο Λουκάς Παπαδήμος. Αυτό καταγράφει στην επιστολή που έδωσε στον Κάρολο Παπούλια, υπολογίζοντας ότι με βάση τα έσοδα από φόρους και δάνεια, αλλά και τις δαπάνες, από τα 3,8 δισ. που υπήρχαν στα ταμεία στις 11 Μαΐου, θα μειωθούν στα 700 εκατομμύρια στις 18 Ιουνίου, περνώντας σε αρνητικό πεδίο της τάξης του ενός δισ. στις 20 Ιουνίου. Έτσι τον Ιούλιο η χώρα μας δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της.

Τα μαζεύει η Λαγκάρντ!

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στην Ελλάδα η Κριστίν Λαγκάρντ και τις αντιδραδεις που προκάλεσε, αποφάσισε να ανασκευάσει και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook....

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια του ΔΝΤ έγραψε:

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (27-5-2012)

Δείτε τα:

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Πολύ μπροστά η ΝΔ-Κέδισε 7% τις τελευταίες 12 μέρες!!!

Μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της Kάπα Research, σύμφωνα με την οποία το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να συγκεντρώνει 25,8% και να ξεπερνά κατά...

Εύβοια: Έδειραν αλλοδαπούς και τους έσπασαν τα μαγαζιά

Άγρια επίθεση δέχτηκαν Πακιστανοί στο Βασιλικό της Ευβοιας... Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες αργά το βράδυ στο Bασιλικό κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Eλλήνων και Πακιστανών.

Ρε τον πούστ@ τον Βαλλιανάτο: "Λες στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχεις πρόβλημα και σου λέει κάνε κανά μπάφο"

Eπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος παραλλήλισε τις «μαγικές λύσεις» που προτείνει το κόμμα με την κατανάλωση... ναρκωτικών ουσιών.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας έγραψε:

Σαμαράς: Η ψήφος στις 17 Ιουνίου δεν θα είναι χαλαρή (βίντεο)

Το μήνυμα ότι στις 17 Ιουνίου η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή, αλλά θα κυριαρχήσει η κρίσιμη επιλογή για το μέλλον του τόπου, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας τις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παράλληλα, μίλησε για πανστρατιά, η οποία δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα,

Γ. Μπέζος: ΠΑΣΟΚ είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Με μία επίκληση στην έννοια της δημοκρατίας, ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός εξηγεί την προβληματική ελληνική πραγματικότητα: «Το πρώτο πράγμα είναι να καταλάβουμε τι είναι δημοκρατία. Αφού χάλασαν τον κόσμο να πάμε σε εκλογές, βρισκόμαστε πάλι προ των πυλών. Δεν είναι δημοκρατικό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει δημοκρατική θέληση».

Με ξένα κόλλυβα, κηδεία δε γίνεται...

Όλοι ψάχνουν λεφτά για να σώσουν τις ομάδες τους... Αλαφούζος, Ντέμης και Δημητρέλος κάνουν σχέδια αλλά για ευρώ ούτε λόγος... Και ο κόσμος πάλι πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Συνελήφθη πάλι ο Γ Παπαγιάννης του fimotro :))))

[Φυσικά χθες ο σαλτιμπάγκος έγραφε ότι συνελήφθη κάποιος Χαραλαμπάκης και κάποιος Καζαντζίδης επειδή έβρισαν τον Αβραμόπουλο :))) Πάρτα τώρα άρρωστε για να μαθαίνεις!! Εμείς σπιτάκι μας και βολτίστες μας και συ στη στενή και τρέχα σε δικηγόρους να ζητάς συγγνώμε από τον Βαξεβάνη :)))). Θα επανέλθουμε αργότερα στις χθεσινές παπαριές του για να μαθαίνει και ο φίλος μου ο Νίκος :)))]

Συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Εναντίον του κινήθηκε...

Βίντεο: Εντυπωσιακή "κατάρρευση" της Όπερας του Σίδνευ

Δείτε το:

Φίλοι και σύμμαχοι οι Άγγλοι: Υψώνει τείχος η Βρετανία στους Έλληνες μετανάστες!

Επιχειρησιακό πλάνο για την αντιμετώπιση, από την πλευρά της Βρετανίας, του μεταναστευτικού κύματος που αναμένεται να προκαλέσει μια ενδεχόμενη κατάρρευση του ευρώ, επεξεργάζεται η κυβέρνηση της χώρας, όπως αποκαλύπτει η υπουργός Εσωτερικών, Τερέζα Μέι.

Πολίτες προς Παπανδρέου: "Καλώς τον μεσίτη!"

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργος Παπανδρέου που βρέθηκε αντιμέτωπος με την ψυχρότητα των επιβατών του αεροπλάνου αλλά και με καυστικά σχόλια... Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη επιβιβάστηκε σε πρωινή πτήση με προορισμό το Ηράκλειο.

Οι γνωστοί κουκουλοφόροι γιαούρτωσαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλιόπουλο, στο Βόλο

Περίπου 20 άτομα περικύκλωσαν τον βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και εκσφενδόνισαν εναντίον του γιαούρτια, το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν με την παρέα του σε τσιπουράδικο του Βόλου.

Η γεωπολιτική ...της Eurovision σε ανάλυση του CNN!

54 χρόνια Γιουροβίζιον και οι διαφορές της Αρμενίας και του Αζερμπαιτζάν είναι ο λόγος που το CNN, σ’ένα πρόσφατο δημοσίευμα του αναλύει την γεωπολιτική της Γιουροβίζιον.

Το Γιουροβίζιον έχει 100 εκατομμύρια τηλεθεατές και ο μοναδικός του κανόνας είναι ότι απλά δεν μπορείς να ψηφίσεις για την χώρα σου. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται απο το 1950.

Μόλις ανέλαβε ο κ. Τίποτα υπουργός ... κατά τύχη ξεκόλησαν και οι αγορές αμερικάνικων όπλων (γράφημα)

Ε τι νομίζατε, τζάμπα τα ταξιδάκια στην Αμερική και οι γλύκες με τον Πανέτα;. Δείτε το γράφημα που δείχνει ότι το Φεβρουάριο έγιναν παραγγελίες πάνω από 40 εκ δολάρια σε αμερικάνικα όπλα κάνοντας (τον Φεβρουάριο) την Ελλάδα της χρεοκοπίας τον 3ο καλύτερο πελάτη των ΗΠΑ (πίσω από Μ. Βρετανία και Ην. Αραβικά Εμιράτα). Δείτε τι παραγγέλναμε τους προηγούμενους μήνες και τι πήραμε το Νοέμβριο μόλις ανέλαβε ο κ. Τίποτα και τον Φεβρουάριο:

Το ευρωομόλογο, οι ΝΥΤ και οι κότες

Ενα ενδιαφέρον «ντιμπέιτ» για το ευρωομόλογο και τις λύσεις που αυτό (δεν) θα φέρει δημοσιεύουν οι New York Times. Εποικοδομητικό.


Συνοψίζει η αμερικανική εφημερίδα την κεντρική ιδέα του αρθρογράφου Σάιμον Τζόνσον:

"A new means of borrowing would not convince anyone that public finances were on a more sustainable trajectory".
Καλέ τι μας λέτε κύριε co-author of "White House Burning" και contributor to Economix? Το δημόσιο χρέος των 17 κρατών-μελών της ευρωζώνης έφθασε πέρυσι στο 85,1% του συνολικού ΑΕΠ από 79,3% που ήταν το 2009. Για απαντήστε μας, όμως, πόσο είναι το χρέος των ΗΠΑ; Και πόσο της Ιαπωνίας; Να σας θυμίσω ότι στα τέλη του 2011 των ΗΠΑ ήταν 103% και της Ιαπωνίας 230% του ΑΕΠ.

Τι κάνουν οι δύο αυτές χώρες για να το εξυπηρετήσουν; ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ! Εκδίδουν δηλαδή νέα ομόλογα, new borrowing κύριε Σάιμον Τζόνσον! Τα οποία βεβαίως πωλούν και στο εξωτερικό (στους Κινέζους κατά προτίμηση) και στο εσωτερικό (κυρίως οι Ιάπωνες που είναι εθνικώς υπερήφανοι αποταμιευτές και πάντοτε αγοράζουν «έντοκα γραμμάτια του ιαπωνικού δημοσίου», όπως θα λέγαμε.

Και με τι επιτόκια δανείζονται; Με 1,77% οι ΗΠΑ και με 1,95% η Ιαπωνία. Τα ποσοστά αφορούν ομόλογα των δύο κυβερνήσεων 10ετούς διάρκειας.

Αλλά επειδή παρατηρούσα μικρός τις κότες της θείας της Νικολέτας στο Μενίδι, πρέπει να σας πληροφορήσω ότι όταν μια κότα γδαρθεί κάπου και της φύγουν 2-3 πούπουλα και αρχίσει να τρέχει αίμα, είναι καταδικασμένη. Οι άλλες κότες πάνε και της τσιμπάνε την πληγή. Αυτή τρέχει για να τις αποφύγει, αλλά άλλες εκεί. Την κυνηγάνε. Αν δεν την απομονώσεις την τσιμπάνε μέχρι να κακοφορμίσει η πληγή, να σκουληκιάσει και εν τέλει να ψοφήσει η κότα.

Οταν όμως την απομονώσεις από τις άλλες μέχρι να κλείσει η πληγή και την επαναφέρεις αργότερα στο κοτέτσι, πάλι την τσιμπάνε οι άλλες κότες διότι, έτσι ηλίθιες καθώς είναι, δεν την αναγνωρίζουν πια ως μέλος της κοινότητάς τους. Την έχουν ξεχάσει.

Με την... βιβλική αυτή παραβολή θέλω να πω ότι η ευρωζώνη και το ευρώ κατάφεραν να μετατραπούν σε πληγωμένη κότα - και δυστυχώς συνετέλεσε σ' αυτό κατά πολύ η Ελλάδα. Γι' αυτό πέφτουν πάνω της για να τη φάνε οι περίφημες αγορές και οι εμβριθείς αναλυτές τους. Διότι τους τραβάνε οι σκουληκιασμένες πληγές. Ad nauseam κύριε co-author μου. Δηλαδή εμετικά πράγματα.

Υ.Γ. Σημειωτέον ότι την ίδια κανιβαλική συμπεριφορά έχουν και οι πάπιες. Διότι είχε και πάπιες η θεία η Νικολέτα.
 
ΤΟ ΒΗΜΑ

Ο Μεϊμαράκης ξεσήκωσε το ΣΕΦ

Τα αποκαλυπτήρια του “συστήματος ΠΑΣΟΚ”, που ταλαιπώρησε για δεκαετίες την Ελλάδα, και οδήγησε τη χώρα στο σημερινό εθνικό αδιέξοδο, έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μπακογιάννη: «Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις»

Δίνουμε «τη μητέρα των μεγάλων μαχών», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ.


Συγκινημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αρχίζοντας την ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ, στην επανεμφάνισή της δηλαδή μετά από δυόμιση χρόνια σε κομματική εκδήλωση. Εκφράζοντας την εκτίμηση πως έκανε το σωστό συστρατευόμενη με τη ΝΔ η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που πήρε με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε όμως πως ήταν πολιτικά και ηθικά σωστή.


Ολομέτωπη Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Σηκώνοντας στα ύψη τους τόνους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προτάσσοντας το νέο Ευρωπαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο και την ενότητα που εκπροσωπεί, ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στον λαϊκισμό και να κρατήσει όρθια τη χώρα, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σήμερα στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

"Εισβολή" ηλιθίων στο Facebook της Κριστίν Λαγκάρντ... λες και θα αλλάξει κάτι αν τη βρίσουμε (φώτο)

Την επίθεση των ελλήνων χρηστών του facebook προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της σιδηράς κυρίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που σε χθεσινή της συνένετυξη δεν δίστασε να πει πως λυπάται περισσότερο τα φτωχά παιδιά της Αφρικής από τους Έλληνες.

Δημοσκόπηση MRB: Μπροστά η ΝΔ και αυξάνει τη διαφορά

Δείτε τα ποσοστά που δίνει η MRB στην δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί στην αυριανή Real News:

Αυτοκτόνησε ο παιδόφιλος ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε ανήλικους και παιδική πορνογραφία

- Ο 34χρονος αξιωματικός έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς κρεμάστηκε με τα κορδόνια του μέσα στα κελιά της Αερονομίας
- Μυστήριο παραμένει γιατί του επέτρεψαν να κρατήσει τα κορδόνια του
- Στο χώρο της αυτοκτονίας Εισαγγελέας και Αστυνομία
- Στην ατζέντα του είχε τα ονόματα 410 αγοριών

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

 Που ήσουνα τόσο καιρό Β.Μειμαράκη ?Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας Νδιτης είπε τα πράγματα με το όνομά τους.
    Χωρίς φόβο και πάθος.Όπως έπρεπε να έχουν μιλήσει εδώ και 3 χρόνια.
    Δείτε την ομιλία του από το ΣΕΦ και θα καταλάβετε.
   Υ.Γ. Συγκλονιστική η ομιλία και της ΝΤΟΡΑΣ .
        ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
   Γιατί με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν θα είχαμε μπει στο ΔΝΤ και αυτό πρέπει να το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ όσο πιο δυνατά γίνεται.

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων, η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείου ή -στη χειρότερη περίπτωση- μία συζήτηση σε φοιτητικό αμφιθέατρο ή υπό κατάληψη λύκειο ανάμεσα σε επίδοξους κοινωνικούς επαναστάτες…

Δραγασάκης: Θα κινηθούμε βάση του μνημονίου (βίντεο)

Δείτε το βίντεο και διαπιστώστε και μόνοι σας ότι ο Δραγασάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο λένε ότι τώρα θα ξαναγράψουν επειδή μπορεί να κυβερνήσουν ενώ μέχρι τώρα έλεγαν ότι μαλακία τους καταίβενε) λέει πως θα κινηθούνε ανάλογα με τον μνημόνιο και ενδεχομένως και πιο σκληρά!!

Προεκλογικό δωράκι του υπουργείου Οικονομικών στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ειδοποιητήρια σε χιλιάδες οφειλέτες του δημοσίου έχει αρχίσει να αποστέλλει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να υπαχθούν στη ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης που εκπνέει στις 31 Μαΐου .

Δημοσκόπηση ALCO: 24,8% η ΝΔ, μεγαλώνει τη διαφορά

Προβάδισμα 2,6% δίνει στη ΝΔ η δημοσκόπηση της ALCO για το αυριανό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Στις 19 Μαίου η διαφορά ήταν...

ΖΩΝΤΑΝΑ η Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη της ΝΔ (11)

Παρακολουθείστε ζωντανά σε λίγη ώρα την Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

«Ήρθε η ώρα να πληρώσετε» λέει στους Έλληνες φοροφυγάδες η Κριστίν Λαγκάρντ

Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας για τα αδιέξοδα της Ελλάδας.

«Μην περιμένετε καμία συμπάθεια, ήρθε η ώρα να πληρώσετε τους φόρους σας» λέει -μέσω του βρετανικού Guardian- σε όσους το αποφεύγουν, στέλνοντας και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Αθήνα ότι το Ταμείο δεν πρόκειται να χαλαρώσει τους όρους της σύμβασης.

Οι πέντε αλλαγές στην προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας

Εντελώς διαφοροποιημένη σε σχέση με την προεκλογική καμπάνια που ακολούθησε στις εκλογές της 6ης Μαίου, θα είναι η στρατηγική που θα εφαρμόσει αυτή τη φορά η η Νέα Δημοκρατία για να μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα στις κάλπες που θα στηθούν στις 17 του Ιούνη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ!

Το αλαλούμ και οι μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος.
  • Από την «καταγγελία» στην «επανεξέταση». Και από την επανεξέταση «άλλα καταγγέλλουμε μονομερώς (τα εργασιακά) άλλα επαναδιαπραγματευόμαστε (όσα αφορούν συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων) και άλλα δεν μπορούμε να τα ακυρώσουμε (χρηματοδότηση τραπεζών).
Λέει συγκεκριμένα, σήμερα, στον «Ant1» ο κ. Γ. Δραγασάκης:

e-Επιλογές

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ασταμάτητη Σταμάτη

Δείτε το:

Παρακαλείται ο κ. Τίποτα να κάνει μήνυση στη Google

Δεν επιτρέπονται τέτοια αποτελέσματα αναζήτησης δίπλα στην ιδέα που ακούει στο όνομα Αβραμόπουλος ρε...

Προσφέρω βίντεο εικόνισμα για τους ΑΕροψεκασμένους: Η Μέρκελ ψάχνει το Βερολίνο στο χάρτη και το βρίσκει στη Ρωσία

Κατά τη χθεσινή της επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Βερολίνου η Μέρκελ έπεσε στο μάθημα της Γεωγραφίας. Προσπάθησε να βρει στο χάρτη το Βερολίνο αλλά το τοποθέτησε δίπλα από τη Μόσχα στη Ρωσία με αποτέλεσμα τα παιδιά να βάλουν τα γέλια. Δείτε το βίντεο: