03 Σεπτεμβρίου 2012

Η «βρώμικη» δεκαετία του ΄80

του Γιάννη Μαρίνου

Συνεχίζω την προσπάθεια να αναδείξω πόσο δίκιο είχε ο υπουργός κ. Λοβέρδος, που όπως και ελάχιστοι άλλοι μη εθελοτυφλούντες ή βολεμένοι δεν αρνείται να δει ότι η τραγωδία που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα είχε την αφετηρία της κυρίως στη δεκαετία του ΄80. Το ότι το κομματικό κράτος και συχνά η ιδιοτελής διαχείριση των δημοσίων πόρων ξεκίνησαν από συστάσεως του ελληνικού κράτους και συνεπώς και προ της πρώτης δεκαετίας της διακυβέρνησης ΠαΣοΚ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Στενός συνεργάτης του Μπένυ θέτει θέμα αλλαγής πρωθυπουργού... Δηλ. να βάλουμε ας πούμε τον Μπένυ...

Δήλωση "βόμβα" έκανε στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή ο Γιάννης Δατσέρης, ο υπεύθυνος του επικοινωνιακού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιο ενεργή συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ή ακόμα για αλλαγή του Πρωθυπουργού.

Από που πήραν το όνομά τους μερικά από τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά

Μυθικοί ήρωες, αρχαίοι θεοί και βασιλιάδες, αλλά και γεωλογικά χαρακτηριστικά αποτέλεσαν έμπνευση για την ονομασία πολλών ελληνικών νησιών.

Σαντορίνη:

Atromitos – PAOK Live Stream (Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 20:30)

Ο αγώνας θα μετεδοθεί από τα παρακάτω links:

Κατσέλη: «Δεν ήξερα τίποτα»

Ότι δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με τις θέσεις του ΔΝΤ καθώς δεν συμμετείχε στις επαφές με το Ταμείο και τον Στρος Καν, κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα η Λούκα Κατσέλη, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, περί «καταδικασμένου» οικονομικού προγράμματος που εφαρμόστηκε για την κρίση της Ελλάδας.

Ανοιχτά ζητήματα καθυστερούν τη συμφωνία για τους λογαριασμούς στην Ελβετία

Με τον Ελβετό ομόλογό του είχε σήμερα συνάντηση ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη φορολόγηση καταθέσεων Ελλήνων πολιτών στις ελβετικές τράπεζες.

Συναντήσεις Κεφαλογιάννη με την... Ιστορία της ΝΔ

Η ιδιαίτερη σημειολογία των προγραμματισμένων συναντήσεων του γραμματέα της Νέας Δημοκρατία

Συναντήσεις με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιήσει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Το λέμε αυτό γιατί ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να συναντήσει τους δύο τελευταίους πρωθυπουργούς που ανέδειξε η φιλελεύθερη παράταξη.

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου έρχεται από το μπότσια-Στον τελικό η εθνική ομάδα μας

Το πρώτο της μετάλλιο, που δεν αποκλείεται να είναι και χρυσό, εξασφάλισε η Ελλάδα στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η ελληνική ομάδα ζευγαριών BC3 του μπότσια, συνέτριψε...

Το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ

Αυτό είναι το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ που θα παρουσιαστεί σε λίγη ώρα.

Γερμανικός Τύπος: «Ελλάδα: Ο,τι πρέπει για το ξέπλυμα χρήματος»

«O,τι πρέπει για το ξέπλυμα χρήματος», είναι ο τίτλος συνέντευξης του προέδρου της ΜΚΟ «Global Financial Integrity», Ρ. Μπέικερ, προς το περιοδικό Der Spiegel στην οποία μιλά για τη διακίνηση μαύρου χρήματος στην Ελλάδα. Με το ζήτημα ασχολούνται κι άλλες εφημερίδες του Γερμανικού Τύπου, ενώ σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Σικάγου που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, Έλληνες γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί αποκρύπτουν περίπου το μισό εισόδημά τους, διαπράττοντας με τον τρόπο αυτό απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου συνολικού ύψους 11,2 δις ευρώ το χρόνο.

Χωρίς ασφάλιση ένας στους δύο ξένους εργάτες

Στο 47,4% ανέρχεται το ποσοστό των ανασφάλιστων αλλοδαπών εργαζομένων, όπως διαπιστώθηκε κατά τους ελέγχους του υπουργείου Εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Εργασίας, Ιωάννη Βρούτση.

Την αποφυλάκιση της Βίκυς ζητά ο Α.Τσοχατζόπουλος

Με ανοιχτή επιστολή του ο πρώην υπουργός ζητά εκ νέου την αποφυλάκιση της συζύγου του.

Ολόκληρη η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Απευθύνομαι και κάνω δημόσια έκκληση προς τη Δικαιοσύνη στο σύνολο της,

ΜΕΣΩ:

e-γραμματέας ..ο νέος γραμματέας

Chat με τους πολίτες καθιερώνει ο Μ. Κεφαλογιάννης

Στις πρωτεραιότητες του νέου γραμματέα της Νεας Δημοκρατίας εκτός απο την αναδιάρθρωση του κόμματος , είναι να αρχίσει να λειτουργεί ηλεκτρονικό σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξυ των πολιτών με στελέχη .

Αποχώρησαν οι αστυνομικοί από τη συνάντηση με τον Στουρνάρα

Αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας από τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για το ζήτημα των ειδικών μισθολογίων, οι οποίοι, ταυτόχρονα, προανήγγειλαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ποιοι είναι πίσω από τον λογαριασμό;

Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από τον τραπεζικό λογαριασμό ''μαμούθ'' ύψους 7,9 εκ. ευρώ, που βρέθηκαν σε Δικαστική υπάλληλο, ζητά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συντονιστής του κινήματος ''ΚΙΝ.Α'', Νίκος Νικολόπουλος.

Κεφαλογιάννης: Βγάζεις 1,5 εκατομμύριο το χρόνο -Χατζηνικολάου: Μη μου πετάς εμένα λάσπη [Ολοι οι διάλογοι]

Η ραδιοφωνική συζήτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου με τον νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, σήμερα το πρωί, αφορούσε στα νέα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες, αλλά εξετράπη και μετατράπηκε σε άγριο καβγά με βαρύτατες κατηγορίες για τα προσωπικά τους οικονομικά και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Τον... χάνουμε τον Παπανδρέου, πάλι!

Ο πρώην πρωθυπουργός από αεροπλάνο σε... αεροπλάνο!

Η ερώτηση της... ημέρας στο ΠΑΣΟΚ είναι εάν θα παραστεί και ο Γιώργος Παπανδρέου στην εκδήλωση για τα γενέθλια του Κινήματος.

Βουλευτής της Αριστεράς αγόρασε βίλα στην Χαλκιδική!

Θα πάει και σε πορεία της ΔΕΘ ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία" βουλευτής της αριστεράς αγόρασε πρόσφατα μία βίλα αρκετών χιλιάδων ευρώ στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής!

Πλησιάζει η ώρα για τους φοροφυγάδες... Άντε να δούμε

[Αυτή η κατάσταση με τις ανακοινώσεις συλλήψεων φοροφυγάδων ή τις διαπιστώσεις και τα πρόστιμα που βάζει το ΣΔΟΕ, τείνει να εξελιχθεί σε φαρσοκομωδία. Ο κόσμος περιμένει να δει κατασχέσεις και δημεύσεις περιουσιών και μετρητών και σε αυτό περιμένει να συμβάλλουν και οι δικαστές που για ψύλλου πήδημα (λείπει μια υπογραφή ή ένα όνομα στη δικογραφία) αφήνουν ελεύθερους όσους κλέβουν την κοινωνία.]

Του Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη

Η ώρα της σύλληψης του κυκλώματος της μεγάλης φοροδιαφυγής στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο μακριά. Είτε αυτό θα αφορά την φορολόγηση των καταθέσεων στην Ελβετία είτε τον έλεγχο των κεφαλαίων που έχουν βγει από την χώρα για την οποία υφίσταται μπαράζ δημοσιευμάτων. Ακόμα και ένα μέρος αυτής να συλληφθεί θα ενισχυθούν τα έσοδα σημαντικά και θα βοηθηθεί ο στόχος της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ο εκδημοκρατισμός δεν μπορεί να περιμένει άλλο

Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ η όχι με την κυβέρνηση. Δεν έχει σημασία αν θεωρώ ορισμένους στην τωρινή κυβέρνηση ανεπαρκείς, αντιπαθείς και καμία ικανότητα να κάνουν κάτι το λογικό.

Αυτή η κυβέρνηση χρειάζεται υποστήριξη, όχι τόσο διότι θα κάνει αυτά που όλοι θέλουμε, αλλά διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε ξανά εκλογές και να σπρώξουμε τον τόπο στην άκρη του καταρράκτη Νιαγάρα.

Δεν θα πετάει χημικά η Αστυνομία;

Ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να καταργηθεί η ρίψη χημικών, εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Οι καρεκλοκένταυροι της φοροδιαφυγής διαφωνούν με το σχέδιο της κυβέρνησης "φορολογώ έσοδα μείον έξοδα"

του Νίκου Καρούτζου
karoutzos@axianews.gr
Η σύνδεση του φόρου με τις αποδείξεις που σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών είναι χωρίς αμφιβολία μια καινοτόμος ιδέα. Και είναι διότι ουσιαστικά σου λέει ότι σου φορολογώ μόνο αυτό που απομένει μετά τις καταναλωτικές δαπάνες που κάνεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεφαλογιάννης ξέσκισε Χατζηνικολάου: Εσύ μπορεί να βγάζεις 1,5 εκ το χρόνο γιαυτό δεν έχεις πρόβλημα

Πριν από λίγο στο ραδιόφωνο ο Κεφαλογιάννης είπε στον Χατζηνικολάου, ότι αυτός μπορεί να βγάζει 1,5 εκατομμύριο το χρόνο και ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε!!

Επίθεση ΑΕ κατά Γ.Λούκου για την παράσταση «Αθανάσιος Διάκος, η επιστροφή»-ΝΔ και Τζαβάρας "πέρα βρέχει" μούγγα

Την άμεση αντικατάσταση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιώργου Λούκου, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση κατά του ίδιου και κατά του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα, για την παράσταση «Αθανάσιος Διάκος, η επιστροφή» (φώτο από την "παράσταση" του κώλου), χαρακτηρίζοντάς την «αναίσχυντη και κατάπτυστη».

Προς συμφωνία για τη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία

Ματαιώθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία.

Με Ανδρέα, Μελίνα, Τρίτση και Γεννηματά τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Το επετειακό βίντεο για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, με μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου θα κρύβει … εκπλήξεις


Το επετειακό βίντεο για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προς συμφωνία για τη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φορολόγηση καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία, οι οποίες, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, υπολογίζονται μεταξύ 30 και 40 δισ. ευρώ. Το σχέδιο προβλέπει τη φορολόγηση 30% επί του κεφαλαίου των καταθέσεων, αλλά και των κεφαλαίων από αγοραπωλησία τίτλων προηγουμένων.

Καρχιμάκης: Ο Προβόπουλος γνώριζε για τα βρώμικα 207 δισ. -Ο Πεπόνης κάνει την πάπια

Σφοδρή επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας αλλά και κατά του οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη εξαπέλυσε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή την είδηση ότι μαύρο χρήμα ύψους 207 δισ. ευρώ έφυγε από την Ελλάδα μεταξύ 2003 και 2011.

FT: Οι Γερμανοί έχουν ξεγράψει την Ελλάδα

Μόλις το ένα τέταρτο των Γερμανών θεωρεί ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη ή να λάβει περισσότερη στήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους της. Αυτό είναι το συντριπτικό αποτέλεσμα δημοσκόπησης των Financial Times/Harris που απεικονίζει με τον πιο ωμό τρόπο το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel.

Η ατζέντα του κ. Στουρνάρα στο Βερολίνο

Του Γιάννη Αγγέλη

"Η ανακοπή επέκτασης της ύφεσης στην Ελλάδα είναι καθοριστικός παράγοντας για την αξιόπιστη εφαρμογή του μνημονίου και την αποτελεσματικότητα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος των 11,6 δισ. ευρώ...".

Μιχελάκης: Δηλώνει με άρθρο του υπέρ της Εξεταστικής

Υπέρ της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για να διερευνηθεί το πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο τάσσεται, με χθεσινό άρθρο του στον Ελεύθερο Τύπο, ο βουλευτής Επικρατείας και πρώην εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης.

Επίθεση "φιλίας" από τους αμερικάνους

New York Times: Για ενδεχόμενο Grexit προετοιμάζονται οι αμερικάνικες επιχειρήσεις

Οι αμερικανικές επιχειρήσεις προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, στο πλαίσιο των σεναρίων που εξετάζουν για το ευρώ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των New York Times τη Δευτέρα.

Ποιος πολιτικός που εμφανίζει καταθέσεις μόνο 16.000 ευρώ έγραψε το παιδί του σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο που η χρονιά στοιχίζει χαλαρά 30.000 ευρώ;

Όλοι οι πολιτικοί μας μιλάνε για το πόσο καλή είναι η δημόσια εκπαίδευση και κυρίως αυτή που παρέχουν τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Όταν όμως έρθει η ώρα της επιλογής για τα παιδιά τους, οι περισσότεροι αποφασίζουν να τα στείλουν σε ξένα γνωστά πανεπιστήμια (κατά προτίμηση αμερικάνικα). Τα λεφτά άλλωστε για τους περισσότερους πατέρες του έθνους υπάρχουν... Έτσι λοιπόν όπως διαβάσαμε και στην στήλη του Βηματοδότη... "στη Βοστόνη βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο...

Με επιχορήγηση του κράτους συνεχίζει η λαθρολάγνα Κιτσοπούλου τις εμετικές παραστάσεις για τον Αθανάσιο Διάκο...!!!

Με επιχορήγηση του κράτους συνεχίζει η Κιτσοπούλου τις εμετικές παραστάσεις για τον Αθανάσιο Διάκο...!!!

Απτόητη συνεχίζει τις απαράδεκτες παραστάσεις της η Λένα Κιτσοπούλου προκαλώντας για ακόμη μια φορά την οργή των θεατών, που έμειναν κυριολεκτικά έκπληκτοι με όσα είδαν και άκουσαν!

Δρόμος χωρίς επιστροφή

του Μιχάλη Ιγνατίου

Η έλευση των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα, σηματοδοτεί μια νέα προσπάθεια υλοποίησης των δυσβάστακτων μέτρων, στα οποία αναμένεται να καταλήξουν στις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνησή του. Βασικά πρόκειται για ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες πρόσφεραν υποσχέσεις και έδιναν «λόγους τιμής» για την εφαρμογή του μνημονίου και όταν αναχωρούσαν οι αντιπρόσωποι των δανειστών, άλλαζαν γνώμη με το γνωστό «νεοελληνικό» στυλ:

Ελληνικό καφριλίκι: Πανσέληνος στην Ακρόπολη με το «έτσι θέλω»

Ο κόσμος θέλει Ακρόπολη ακόμη κι αν είναι κλειστή με λουκέτο! Και το απέδειξε αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν μία μεγάλη ομάδα εορταζόντων την πανσέληνο του Αυγούστου θέλησε να εισέλθει με το «έτσι θέλω» στον αρχαιολογικό χώρο προκειμένου να βρεθεί στον Παρθενώνα.

Ας μην βγάζει την "ουρά του" ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Κράλογλου

Είναι φρόνιμο να αντιληφθούν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι το επαναλαμβανόμενο σύνθημα-κλισέ "εμείς δεν κυβερνήσαμε και άρα δεν συμμετείχαμε στην κρίση που έφερε ο δικομματισμός" δεν πείθει πλέον τους γνωρίζοντες, αλλά μόνο έφηβους, και πρωτοετείς αριστερούς φοιτητές, μαζί ίσως και με κάποιους φανατικούς "εμπόρους" αριστερίστικων ιδεών.

Είσαι σοβαρός ρε Γκιουλέκα; Δηλ. σου πετάει η ΝΔ λάσπη επειδή λες ότι δεν θα ψηφίσεις τα μέτρα;

[Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να προκαλείς τον κόσμο;... Αλήθεια τώρα για πες μας: Έχει δερμάτινα καθίσματα το Volvo που σου πληρώνουμε]

Υπηρεσιακό είναι σύμφωνα με τον Κώστα Γκιουλέκα το αυτοκίνητο με το οποίο -όπως ανέφερε δημοσίευμα- εμφανίστηκε ο βουλευτής τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Οι ΔΙ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Έφτασαν πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη οι πρώτες «ενισχύσεις» για τα αστυνομικά μέτρα που έχουν αποφασιστεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Πάνω από 150 μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δημιούργησαν ένα απίστευτο κονβόι τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Εμείς θα βλέπουμε τον Σουλεϊμάν και στην Τουρκία τον Παπαφλέσσα;

Σε άπταιστα τούρκικα θα απολαμβάνουμε από αύριο στην primetime (όπως τη λένε η "ειδικοί") ζώνη του ΑNT1 (δηλαδή στις 9 το βράδυ) τη νέα σειρά: "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής".Φανταστείτε σε τούρκικο κανάλι να παίζεται η ταινία: "Ο Παπαφλέσσας"!!

Απορρίπτουν προτάσεις της κυβέρνησης για περικοπές 1,4 δισ. ευρώ

Νέο θρίλερ ενόψει της τελικής διαπραγμάτευσης με τους επικεφαλής της Τρόικα που καταφτάνουν στην Αθήνα την Παρασκευή για το πρόγραμμα περικοπών των 11,5 δισ. ευρώ.Στο "παραπέντε" των κρίσιμων συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά και της συνάντησης Στουρνάρα-Σόιμπλε αύριο στο Βερολίνο, η Τρόικα φαίνεται πως απορρίπτει περικοπές ύψους 1,4 δισ. που προτείνει η κυβέρνηση και ζητάει άλλες.

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΗΘΙΚΗΣ.

Αχ και να ήμουν μια μύγα στο τοίχο της εφορίας να έβλεπα αυτά που διαδραματίζονται αυτές τις μέρες. Χτες πριν φύγω για τη δουλειά βλέπω τη μάνα μου που ετοιμαζόταν πρωί πρωί. Τι έγινε λέω (αφού λαϊκή δεν υπήρχε). Πάω εφορία μου λέει με αποφασιστικό τόνο.

Η συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Χαμός με το αξύριστο αιδοίο της Λένας στο διαδίκτυο

Η αναμόχλευση της παρουσίας της άσημης μέχρι σήμερα Λένας Κιτσοπούλου από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, με αφορμή την παράστασή της για τον Αθανάσιο Διάκο (στα blogs το θέμα παίζει εδώ και βδομάδες), έδωσε το στίγμα της ημέρας. Ακολούθησε ορυμαγδός posts και twits, κάθε άποψης. Υπάρχουν αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο της..